Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy kívüli terhes (7 db)

A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
Nem muszály, hogy legyen hányingered, ha babát vársz.Ez nem utal problémára, esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
Gratula!Nekem is így kezdõdött, aztán apró tompa, szúrás szerû görcsökké alakult, nagyon aggódtam, de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.

Lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok?

Múlt hónapban 2 napig, most már csak 1 napig volt meg. Közben többször volt 1-1 napos pecsétel? vérzésem. A teszt neg., a doki még nem látott semmit. Többször volt hányingerem, de nem reggel hanem du. Segítsetek!!!!! Aggódom.

Legjobb válasz: szedjel e vitamint,nekem anno azt irt fel a doktor es harmadnapra megjott a mensim normalisan.ha mehen kivuli lenne megerezned,a melleid es a hasad is nagyon fajna..

szedjel e vitamint, nekem anno azt irt fel a doktor es harmadnapra megjott a mensim normalisan.ha mehen kivuli lenne megerezned, a melleid es a hasad is nagyon fajna..
Szia! Elvileg a teszt akkor is pozitív, ha méhen kívül van a baba. De sosem lehet ezt tudni. Nézesd meg magad sûrûn, ha nem vagy bent biztos, mert nem mindenkinek van tünete, csak mikor már televérzett a hasüreg. De, ha fájdalmaid lennének, mindenképp siess dokihoz. Remélem nem lesz bajod, üdv
ne aggodj lehet hogy a méhnyálkahártyád vékony és nemtud kellõképpen lelöködni.
Szia! Ha uh-al néztt a doki, akkor látni kellett volna, hogy ha méhen kívûli terhes vagy. Ráadásul iszonyatos görcseid lennének és nagyon véreznél. Plusz + teszted lenne.
Szia! Pár dolgot írnék a méhen kívüli terhességrõl, mivel részese voltam. 1.A méhen kívüli terhesség ugyanolyan terhesség, mint a méhen belüli terhesség, tehát a HCG hormon növekszik, és a terhesteszt jelzi, pozitív lesz. 2.Nekem megjött a mensim szerencsétlenségemre, ezért is nem vettem idõben észre a terhességem.De a mensi elmúlt, a tünetek megmaradtak. 3.MIvel nekem 2 babám volt, csak az egyik leért a méhembe, a másik a petevezetõben ragadt, ezért formálisan a méhen belülivel elvetéltem, na ekkor nagyon görcsöltem, szabályos mért fájásaim voltak.A méhen kívülivel napi 10 órát álltam, és EGYÁLTALÁN NEM GÖRCSÖLTEM!!!Csak azért mentünk be a kórházba, és ez volt a szerencsém, mert kaparás után a vérzés elmúlt két napra, de visszatért, és 1, 5 hétig véreztem, de a dokik nem vettek komolyan, ill.pozitív volt a tesztem még currette után egy héttel is.A kórházban megcsinálták a 3.!!! UH-t(elõtte két UH-n is voltam, de egyik sem látta a méhen kívüli babát, pedig keresték), 4 doki volt a lábaimnál, ebbõl 3 hazaküldött volna azzal, hogy nem tudja mitõl vérzek, a 4.látta meg az akkor már 10 hetes kisbabámat a petevezetõben keresztbefordulva, dobogó szívvel, mocorogva, amit a szûk hely engedett neki.Ezután mûtöttek csak meg. Összegezve:A terhes teszt pozitív, a tünetek ugyanazok, mint normál terhességnél, lehetsz méhen kívüli, ha nem görcsölsz, akkor is. A tüneteid alapján én inkább méhszájsebre, vagy petefészekcisztára, illetve miómára tippelnék, sztem kérj egy UH-t.Egy öreg róka

Lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok? Állandóan görcsöl petefészkem, Nem túl erősen de érzem! Eddig nem volt lyen! Jobb oldalit 2 éve vették ki dermoid cista miatt.

Babát szerettünk volna!Kicsit be vagyok ilyedve.Ciklusom 9.napján tartok.

Legjobb válasz: ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI

ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI
Ciklusod 9. napján még nem igazán lehetsz terhes, pláne nincsenek tüneteid. Lehet hogy olyan nagy a tüszõd(ami jó hír), hogy azért görcsölget a petefészked. A méhenkívüli terhesség tényleg fáj, de csak egy idõ után. Nekem volt, sajnos, de csak az elmaradt mensi után 10 nappal kezdtem vérezgetni, görcsölgetni. Úgyhogy ne izgulj, ez nem az! PÉ-kor mindent bele!
Tuti, hogy peteérés lesz! Amint lehet, essetek a dolognak, mert a sperma megvárja a petesejtet, de ha már haldoklik a pete, hiába mennek. Ha jó a 'donor' :) , akár egy hétig is elélnek még a kis hímivarsejtek. Így volt az én esetemben, a ciklus 6. napján volt az együttlét, amibõl baba lett. Ez tuti, mert után egy barát tragédiája miatt nem volt kedvünk a dologhoz abban a hónapban. Ja, és nekem is kivették az egyik petefészkem endometriozis miatt. Ha ennyire szeretnéd, biztos sikerül majd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok!Köszönöm a biztatást!Ideje lenne már a babóbak l éve gyakorlunk már és semmi!Akartam ma dokihoz menni de az sztk-ba nehéz hozzá bejutni!Próbálkozom másképp!!!!!!

Menstruáció kimaradásnak milyen okai lehetnek? 2hónapja nincs mensije. Uh on semmit nem láttak. Azt reméli hogy terhes szerintem 2 hónap alatt már látszana az uh on. Irták a papirján, hogy méhen kivüli terhességröl felvilágositva. Mi lehet vele?

tegnap kis barnás folyása volt talán az idegességtöl.10nap múlva kell visszamennie.miért nem vizsgálták meg nögyógyászatilag is?

Legjobb válasz: Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.

Okok lehetnek: hormonális, ehhez vérvétel kell, ciszta, ezt uh-n látják. Késhet, kimaradhat a stressztõl, kezdõdõ klimaxtól, nagyobb lelki traumától, durva fogyókúrától, önsanyargatástól, fizikai megerõltetéstõl, mint pl. túlzásba vitt sport, és kimaradhat azért is, mert az ember nagyon szeretné ha kimaradna és terhesség lenne az oka. Vagyis a babára vágyás is okozhat ilyet. Ezek jutottak most eszembe.. És jól gondolod, nyolc hetes terhesség már látszik ultrahangon, a méhen kívülit pedig sajnos érezné már más formában. Ha nincs hcg a vérében, akkor nem terhes... Nem tudom, miért nem vizsgálták meg manuálisan, kellene a teljes képhez.
A méhen kívüli gyakran jár vérzéssel, akár barnás pecsételõs, akár normális mennyiségû menstruációs vérzéssel. Görcsös, szúrós fájdalom alhasban, olyan, amitõl kiegyenesedni is alig lehet, aztán derékfájdalom, végbélfájdalom, ájulás-érzet.. emellett viszont ugyanazokat a tüneteket adja, mint egy normális terhesség, vagyis mellfájdalom, alhasi húzó érzés, émelygés, satöbbi.
A kérdező hozzászólása: sajnos úgy néz ki nem maradt meg a baba ha lett is volna, mert vérzett és darabok is jöttek meg a hasa is fájt.
Amúgy milyen hosszú a ciklusa? Mert már látni kellett volna 27-én a zUH-n valamit, ha 28 nap körüli a ciklus. Azóta nem tesztelt? Ha még mindig negatív, akkor, lehet hogy hormonvizsgálatra fogják küldeni. Bár azt a ciklus meghatározott napjain kell, uh azt nem tudom, hogyan oldják meg. Nem mostanában hagyta esetleg abba a fogamzásgátló szedését? Néha elõfordul, hogy nem áll helyre a hormonmûködés ilyenkor. Erre tablettát szoktak adni, ami meghozza a vérzést. De hogy milyen vizsgáltaok vannak elõtte, azt nem tudom. :( Majd írd meg, mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: szeptember elején volt az utolsó mensije és most ment 27én uh ra.legközelebb 8án megy vissza.mert nem láttak még terhességet nála.
Ha az elsõ mensi kimaradásakor tesztelt negatívat, és utána egy héten belül elment ultrahangra, akkor elõfordulhat, hogy annyira pici volt a baba, hogy még nem látszott, és túl korán tesztelt. Ilyenkor általában az ember két-három naponta ellõ egy újabb tesztet, ha nem jön meg a mensese. Ha három hete pozitív lett, akkor most már látszania kell valaminek ultrahangon. :) Majd írjátok meg, mit láttatok. :)
A kérdező hozzászólása: idöpontot kértem neki a nögyógyászhoz terhesség gyanúja miatt külömben csak januárra adott volna.de csak ultrahangra irták be.tesztet csinált 3hete az pozitiv lett.az elsö amit októberbe csinált negativ.mondtam neki hogy csináljon még egyet
demért nem csinál egy terhességi tesztet? abból kiderülne h terhes e vagy sem. ha nemterhes, de nincs menzesze akkormeg mértnem megy nõgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt olvastam a méhen kivüliröl.ezt uh al nem látják?tegnap nála is volt pici barnás folyás.szokott szúrni is a hasa de ezt a rendes terhességnél is van azt mondja görcs nem volt.
És a méhenkívüli terhességnél ugyanúgy pozitív lenne a teszt, vagyis van HCG a szervezetben.
engem csak az erdekel ne hogy hogyan leheterezni a méhen kivuli terhesseget????...mik a jelei?????
Nagyon sajnálom. :( De ne adjátok fel! Legközelebb sikerülni fog!

Ma elkezdtem érezni, hogy a jobb petevezetékem, vagy petefészkem erõsen szurkál és félek, hogy esetleg, ha terhes is vagyok akkor nem-e méhen kívüli terhességem van. Egyáltalán ezt lehet-e érezni?

Férjemmel 3 hónapja próbálkozunk, hogy teherbe essek, nagyon szeretnénk kisbabát. Október 10-én jött meg utoljára a menstruációm és 28 naponta szokott megjönni. Okt. 20-27-ig minden nap szeretkeztünk, még gyertyaállásba is voltam ezek után... csak, hogy minden esélyt megadjak a dolognak. Tegnap az az nov. 7-én kellet volna megjönnie és mindig pontos volt eddig. Már másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését, nem vagyok beteg és nem is fogyókúrázok, hogy ez miatt késsen a menstruációm. Már több mint egy hete feszülnek a melleim, érzékeny a hasam alja és ez a mostani menzesz közeledtével egyre fájdalmasabb lett. Már nm tudok oldalt feküdni, mivel annyira fájnak a melleim és a hasam miatt már lassan nadrágot kell váltanom mivel a munkahelyemen már kigombolkozva ülök a székben annyira szorosnak érzem azt. Két napja a hátam is fáj, illetve émelygek és szédülök is. Csináltam ma két terhességi tesztet is én mind a kettõ negatív lett sajnos... de még nem csüggedek... csinálok majd még tesztet jövõhéten is, ha kell utána héten is... :) Elõre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: N. Timi

Legjobb válasz: Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.

Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Méhen kívüli terhesség 6-8 hetesen kezd gondot okozni, általában a doki elõbb észre veszik, hogy méhen kívüli mint, hogy te érezni kezdjed a problémát.
A kérdező hozzászólása: Közi a gyors válaszokat! :) Most egy kicsit azért megnyugodtam! :)

Mit tegyek ha 5-6 hetes terhesen pokolian fáj a bal petefészkem? Ciszta esetleg? A méhen kívüli terhességet hogy lehet a lehető leghamarabb kiszűrni?

Ha esetleg ciszta lenne, akkor az mekkora nehézséget okozhat egy baba kihordásánál?

Legjobb válasz: nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni,ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.

nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni, ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.
Utolsó kérdésedre: ultrahang! ez pedig jó az elõzõ kérdéseidre is! mindenképp felhívnám a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hétfõn kell mennem a dokihoz, de kicsit aggódom mert elég mogorva egy hapsi, csak egyelõre nincs pénzünk fogadott dokira.
Nekem is folyamatosan fájt, kb. a 16. hétig, azóta meg mintha elvágták volna. Minden rendben volt/van ettõl függetlenül. Én nem gondolom, hogy minden ilyesmivel ultrahangra kellene rohangálni, tekintve, hogy az állapotosság igen érdekes tüneteket produkál néha. Persze, ha úgyis mész, említsd meg a dokinak, de szerintem ez egy tipikus tünet. 29 hkm
kb semennyi
ha nem volt rajtuk hegymászó felszerelés akkor nincs gond, emellett hacsak nem volt spontán peteérésed akkor nincs mit megtermékenyíteni.
A kérdező hozzászólása: szóval nincs rá esély hogy az vagyok
ha nem folyt le a hüvelyedhez, akkor nem lehetsz. ha a csiklódra került, akkor a nedves terep miatt lehetséges. hova kivulre??
Nagyon kicsi az esélye, de még ilyenkor sem nulla!
Óvatosan az ilyesmivel. Már az elõváladékban is lehet ondó. A menstruáció idején is van 25% esélyed a terhességre, szóval csak óvatosan.
Szerintem ilyenkor még nem volt peteérésed, szóval nem hinném, hogy terhes lennél. De ha nagyon félsz vegyél egy tesztet bármelyik drogériában, és végezd el akkor, amikor kb már 10 nap eltelt azóta, hogy rád került a sperma. Úgy tudom 10 nap után már minden teszt kimutatja a terhességet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!