Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy hosszú a (217 db)

Mi lehet vele? ( lehet hogy hosszú lesz a magyarázat :S)

egy suliba járok unokatesómmal, aki 13 éves.egy csomószor látom hogy egyedül ül az aulában a padon és tanul.ez nem is lenne baj de szinte sose látok mellette senkit akivel beszélgetne vagy valami.néha szoktam látni hogy a padtársával beszélget de semmi több.is az a magába fordulós típus volt. lehet-e valami problémája kés?bb ha nincsenek neki barátai?

Legjobb válasz: Mikor tanul, akkor nem tud beszelgetni. Mint mondod, padtarsaval beszelget. Szerintem, csak filozol semmiert.

Mikor tanul, akkor nem tud beszelgetni. Mint mondod, padtarsaval beszelget. Szerintem, csak filozol semmiert.
A kérdező hozzászólása: * mindig is
szegény, nem lehet valami jó barátok nélkul.esetleg nem tudnál segíteni neki barátkozni?barátokat szerezni?lehet nem tud megnyílni az emberek elott.tudod milyen [email protected] az?segíts neki légysziiii :)
A kérdező hozzászólása: az a probléma a barát szerzésben hogy én fiú vagyok és nem hiszem hogy fiú barátokkal boldogabb lenne. egy közös tanárunk van aki mindig mondja hogy milyen ügyes az unokahúgom meg biztos jó középsuliba megy de félek hogy ott sem biztos hogy talál barátokat. a padtársával való beszélgetések pedig általában a házi elmagyarázásával egyenlõek.
Fiú barátokkal?... Lányként nekem csak fiú barátaim voltak 12 éves koromtól :) )) Ha nem "tipikusan lányos", azaz nem csak a barbie babákról meg a sminkrõl tud beszélni, hanem mondjuk ismeri egy kicsit a fiús témákat is, akkor nyert ügyetek van a fiúknál.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mennyire számít lányosnak ha szinte minden focicsapatot kívülrõl fúj( sok éves nevelésemnek hála :D), de félek hogy a fiúk csak bele viszik a rosszba és elkezdene cigizni most nem azt mondom hogy legyen ártatlan mert én is cigiztem egy ideig de ne tegye tönkre a szervezetét ezzel
Arra gondoltál már, hogy talán szeret egyedül lenni? Persze 1-2 barát azért nem árt, nehogy késõbb megbánja, hogy kimaradt valamibõl. Menj oda hozzá a te barátaiddal marháskodni, hátha be tud kapcsolódni. Talán utána könnyebben ismerkedik, ha lesz sikerélménye.
A kérdező hozzászólása: ezt a marháskodást mindenképp kipróbálom holnap. de lehet ennek valami lelki oka is?

Az lehet hogy valakinek a hüvelye mindössze csak kb 7 cm hosszú?

Legjobb válasz: "mért ahogy a pénisz, ez is képes az 'átalakulásra' ? ez nekem új :D" Tényleg? Új? Akkor elárulok egy nagy titkot: a kisbaba is innen jön ki. Azoknak pedig egész nagy fejük tud néha lenni, mégis kitágul hozzá a hüvely. Remélem ezzel nem romboltam össze a gyermeki énedet.

"mért ahogy a pénisz, ez is képes az 'átalakulásra' ? ez nekem új :D" Tényleg? Új? Akkor elárulok egy nagy titkot: a kisbaba is innen jön ki. Azoknak pedig egész nagy fejük tud néha lenni, mégis kitágul hozzá a hüvely. Remélem ezzel nem romboltam össze a gyermeki énedet.
:D :D :D :D :D :D
Az átlag hüvely mérete 8-10 cm közt van. A 7 cm még belefér.
De komolyan- milyen indittatásból méregeti valaki a hüvelyét?
Akinek olyan hosszú, annak olyan hosszú, de attól még nem tágul. Vagy szerinted hova nyúlik meg?
Ha egy 18 centis péniszt tövig tudok nyomni, akkor kell hogy táguljon hosszában is.
A hüvely nem hosszra tágul, hanem széltében.
szerintem itt nincs mindenki tisztában azzal, hogy a hosszú és a tág nem ugyanaz. a kisbaba fejéhez tágulnia kell, szélességben, a hossza baromira mindegy :D a kérdésre válaszolva a 7cm hosszú teljesen normális.
Valakinek?? A világ összes nõjének 6-8 cm a hüvelye.A 10 cm már nagy, és ritka.
A kérdező hozzászólása: mért ahogy a pénisz, ez is képes az 'átalakulásra' ? ez nekem új :D
Úgy, hogy a hüvely alapállapotban 6-8 cm. Ne aggódj, ha kell lesz az sokkal nagyobb is.
lehet
Kíváncsiság. Azt senki sem érzi meglepõnek, ha egy pasi a fütykösét méricskéli, és aggódik, hogy mekkora.
az én laptopomon sincs hosszú i. Alt Gr+I kombinációval lesz hosszú Í
ilyenkor tud ez sokat segíteni : http://i.imgur.com/aYVvZNK.jpg

Hogyan zajlik a hajhosszabbítás? Egészséges? Milyen hosszút lehet csináltatni? Mennyi ideig tart? Egy kezelés vagy több? Mennyibe kerül - illetve hol a legolcsóbb? Ez így egyszerre sok kérdés?

Köszi elõre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz:
Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni,de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni, de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez igen, köszönöm szépen a részletes tájékoztatást! :) Ment is a zöld kéz. Azt hiszem, meggondolom, hogy költök-e erre vagy inkább megspórolok egy nyaralásra :D Minden jót kívánok! Tincus

Miért lehet az, hogy ha hosszú a hajam, nagyon vágyom a rövidre, és miután levágatom, pár hónap és már el is kezdem növeszteni?

Szóval sehogy sem jó... Egyszerűen alig tudom kivárni, hogy megnőjön, ha pedig megnő, már alig várom, hogy levágassam. Másnak is volt ilyen? Milyen megoldás lehet rá? Mindig csodálom azokat, akiknek évek óta ugyanolyan a hajuk...

Legjobb válasz: Mert mindig azt szeretnénk amink nincs!Ha hosszú akkor gondolom megunod a sok macerát vele.Amikor meg rövid akkor hiányzik a hosszú haj!

Mert mindig azt szeretnénk amink nincs!Ha hosszú akkor gondolom megunod a sok macerát vele.Amikor meg rövid akkor hiányzik a hosszú haj!
A kérdező hozzászólása: ezt értem, de más nem csinálja ezt

Ki lehet számolni uh eredmények alapján hogy milyen hosszú a baba?

Lehet hogy hülyeséget kérdezek ezzel de kiváncsi lennék rá hogy kb milyen hosszú a pocaklakóm.Van erre valami kalkulátor?

Legjobb válasz: Lehet, hogy lelombozlak, de ezek az eredmények, nem valami pontosak :( Elvileg az okosabb UH gépek minden ilyesmit kiszámolnak, pl. 4D UH-n kiszámolnak minden ilyesmit bizonyos csontok mérete alapján...de ez is csak becslés. Nekem végig azt számolták, hogy átlagos babám lesz, kb 3300-3500 g, 54cm körül. Erre mindenki tátotta a száját, amikor kibújt a 4150 g és 58 cm.es lánykám :) Úgyhogy szerintem bõvel elég, ha arra hagyatkozol, hogy a terhességi hétnek megfelelõen milyen hosszú egy átlag baba...gondolom minden eredményed kornak megfelelõ Jó babavárást!

Lehet, hogy lelombozlak, de ezek az eredmények, nem valami pontosak :( Elvileg az okosabb UH gépek minden ilyesmit kiszámolnak, pl. 4D UH-n kiszámolnak minden ilyesmit bizonyos csontok mérete alapján...de ez is csak becslés. Nekem végig azt számolták, hogy átlagos babám lesz, kb 3300-3500 g, 54cm körül. Erre mindenki tátotta a száját, amikor kibújt a 4150 g és 58 cm.es lánykám :) Úgyhogy szerintem bõvel elég, ha arra hagyatkozol, hogy a terhességi hétnek megfelelõen milyen hosszú egy átlag baba...gondolom minden eredményed kornak megfelelõ Jó babavárást!

Hogy lehet optikailag roviditeni a labat? Tehat, hogy ne tunjenek olyan hosszunak a labaim?

Milyen ruhat erdemes felvenni?

Legjobb válasz: Szerintem ne rövidítsd, a hosszú lábak mindenképpen szépek manapság. :) De ha nagyon rövidíteni szeretnéd, keress olyan csizmákat amik se nem bokacsizmák, se nem hosszúak, hanem valahol középen vágják el a vádlid, + csípõnadrág, mert ha pl. a derekadig felmegy a naci, az optikailag hosszít.

Szerintem ne rövidítsd, a hosszú lábak mindenképpen szépek manapság. :) De ha nagyon rövidíteni szeretnéd, keress olyan csizmákat amik se nem bokacsizmák, se nem hosszúak, hanem valahol középen vágják el a vádlid, + csípõnadrág, mert ha pl. a derekadig felmegy a naci, az optikailag hosszít.
ahogy az elõttem lévõ írja, illetve még azon kívül, hogy csípõ, vannak ezek a trottyos nadrákok, amik olyanok, mintha egy török basáról vették volna le, aminek az ülepe kb a térdednél van. na az rövidít.
én akkor születtem:D
A dátum és a koordinátáid (igazából csak a szélességi), meghatározzák, hogy mennyi ideig tart a nappal és az éjjel.
Még egy nap van az évben, amikor ugyanolyan hosszú az éjszaka, mint akkor volt. Közel szimmetrikus a téli napfordulóra. A nappal hosszát a napkelte és a napnyugta közötti idõ adja meg. Ezeket az adatokat kell megkeresned arról a napról.

Lehet, hogy túl hosszú a ciklusom második szakasza? Ez normális?

Az ovuláció a menstruáció el?tt 14-15 nappal szokott bekövetkezni többnyire. Vagyis, amennyiben a petesejt megtermékenyül, 14-15 napja van a beágyazódásra.

Legjobb válasz: Én úgy hallottam,hogy akinek ilyen hosszú a ciklusa (34-35),nem biztos,h van peteérése.Szerintem vegyél egy ovulációs tesztet és akkor tuti,hogy tudni fogod mikor van peteérésed.

Én úgy hallottam, hogy akinek ilyen hosszú a ciklusa (34-35), nem biztos, h van peteérése.Szerintem vegyél egy ovulációs tesztet és akkor tuti, hogy tudni fogod mikor van peteérésed.
szia nekem is 23-36 napos a ciklusom és most 6 hetes várandós vagyok úgyhogy peteérésed biztos van de nekem a doki azt mondta hogy a ciklus második fele 12-14 napos, lehet hogy nem az ovulációt érzed, legyetek együtt minden nap a pároddal mi is így csináltuk nem hhõmérõztem nem vettem ovu tesztet csak szerettük egymást õ már a harmadik babánk sok sikert
Szia.2 hónappal ezelõtt, gyógyszert szedtél?Mert akkor lehet.Nekem úgy volt, hogy a gyógyszer után( kihagytunk 2 hónapot pihi gyanánt) megjött, ahogy kell, utánna 35 napra aztán meg 45-re.Most már 15 hetes vagyok, tehát elsõre sikerült.Én a http://www.ciklus.hu-n nagyjából kiszámoltattam vele a lehetséges pé-m, és elõtte is és utánna is ráhagytam kb.1 hetet, tehát kb.hét hétig 1-2 naponta szeretkeztünk.Sok sikert, szeressétek egymást, amilyen sûrûn csak lehet.
nincs peteérésed. ez egészen bisztos. ez tul hoszu ciklus ahhoz hogy legyen. menj dokihoz és rögtön az leszel majd meglátod. a méhnyálkahártya nemtud idõben feklépülni ezért késik a menzi és ilyenkor peteérés sincs. de ha mégis lenne nagy ritkán akkor sem tudna beágyazodni.
Mi ez, tán bank?
nem teljesen értem mi a baj. az h felülrõl beleszólnak az életedbe, vagy a mûkörmöt ellenzed? végülis csak egy elvárás, jogosan elvárható, hogy ápolt legyél.
Körömkellékesnél még el tudom képzelni, na de egy postán... elég ha ápolt, basszuskulcs. És a rövid is lehet ápolt, lakkozás nélkül is.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); épp hogy nem rikító szinû köröm az elvárás. sima francia köröm, lehetõleg közepesen hosszú. egy csomó banknál, az egyik nagyobb telefonszolgáltató ügyfélszolgálatánál, hostess közvetítõknél, 4-5 csillagos szállodában a recepción elvárják. egy nemzetközi szállodalánc szállodájában dolgoztam, nagyon szigorú volt az etikett ott kb 100-200 szabály volt csak a kinézetre. pl. fülbevaló mérete, színe, anyaga is benne volt! és a mûköröm VAGY naponta lakkozott köröm is ott szerepelt, persze a lehetséges színek (nem sok) és a hossz mm-ben pontosan megadva, rövid semmiképp sem lehetett. amúgy még a smink is pontosan meg volt határozva (egy szegény csajt még smink tanfolyamra is elküldtek annyira béna volt), meg a ruha, stb... egy ismerõsömtõl hallottam h egy boltban dolgozik ott a körmük színét határozzák meg (természetesen a vállalat színe) mikor meg hostesskedtem akkor ugyan nem volt szerzõdésbe foglalva de minden lánynak mûkörme volt szóval van ilyen máshol is, bár nekem ezek sose okoztak olyan nagy megerõltetést mert figyelek az igényességre. sajnos ha valami nagy presztízsû helyen dolgozol akkor elõfordul ilyen. mondjuk posta pont nem az a hely, dehát õk tudják. ha ez a szabály ez, belehalni végülis nem fog senki, hogy csináltat egy mûkörmöt, legalább szépen néz ki a keze :)
Sosem hallottam még ilyet, fura. (Bankokban biztosan nem, nyilván mindegyik más, de ahol én vagyok, ott még a rikító színûre lakkozott köröm is tiltólistás, nemhogy elvárás legyen a mûköröm)
Én dolgoztam olyan munkahelyen ahová minden nap erõs, szinpadi smink kellett. Na most gondold el, amikor felkeltem reggel 5kor, bementem 7 re mint a cirkuszi bohóc kimázolva. Sajnos megszabhatják.. :D
Na de a rövidre vágott, lakkozatlan is ugyanolyan ápolt. Én nem is bírom elviselni ha hosszú, kb 2mm-nél már kimondottan zavar. Az nem zavar ha más lakkozza, bár nekem a francia jobban tetszik, de a hosszú körmök (akár mû akár igazi) nem tetszenek. Ügyfélként sem. Szerintem is túlzó elvárás.
A kérdező hozzászólása: Egyik nagyvárosunk postája.
Bankban, mûkörmösök, pedikûrösök.De igazából mindenhol elvárás, hogy ápoltan jelenj meg és ebbe a lenõtt, kopott köröm nem tartozik bele.Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy mindig friss lakk legyen a körmödön, de ha kopik, mosd le..:)
A lakkozatlan köröm, ami rövidre van vágva ápolatlan?!?!!!???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!