Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy használom jól (6 db)

Lehet, hogy nem használom jól az ovutesztet?

Atlagos 26 napos ciklusnal elkezdtem hasznalni az ovutesztet a 9 napon.Mar az elso napon mindket csik egyforma erossegu piros volt.Meg 2 napig ugyszinten egyforma erossegu...aztan 1 nap halvanyodott de a kovetkezo nap ismet eros volt a teszt csik. En nem ertem....a teszt minosegevel nincs baj,tudom, hogy jo.

Legjobb válasz: Szia!Én csak annyit írnék, hogy én is megvettem egy ilyen tesztet, de nem használtam fel mert az interneten van egy csomó kalkulátor ami szerintem elég pontos. Ráadásul ingyen is van. És én ott beírtam az adataimat, kijött egy periódus kb. 7 nap, ezalatt próbálkoztunk és sikerült is. Tehát szerintem ha nincs különösebb egészségügyi problémád akkor az interneten fellelhetõ kalkulátorok is bevállhatnak. Sok sikert! 15 hetes kismama

Szia!Én csak annyit írnék, hogy én is megvettem egy ilyen tesztet, de nem használtam fel mert az interneten van egy csomó kalkulátor ami szerintem elég pontos. Ráadásul ingyen is van. És én ott beírtam az adataimat, kijött egy periódus kb. 7 nap, ezalatt próbálkoztunk és sikerült is. Tehát szerintem ha nincs különösebb egészségügyi problémád akkor az interneten fellelhetõ kalkulátorok is bevállhatnak. Sok sikert! 15 hetes kismama
Szia. Én egy PG53 nevû mini mikrószkópot vettem az internet nem drága 1-2 ezer Ft. és ezzel pontosan be tudtam határolni mikor van peteérésem. És bejött. Én is póbáltam a tesztcsikokat, de nekem mindig egy csikos lett, és az elõzõ kismama válaszát támogatva nagyon jók a kalkulátorok is. Azt is próbáltam. De szerintem próbáld ki ezt a mikrószkopot nagyon érdekes. Szurkolok neked. 14 hetes kismama
ne a fejetekre húzzátok, úgy nagyobb eséllyel szakadna ki
Mit értesz az alatt, hogy mindenki? Ha mindenkinek kiszakadt volna, már csõdbe ment volna a cég, nem gondolod? Alapvetõen elég ritkán szakad ki, én életemben egyszer jártam úgy, de a fiúnak kicsi volt az óvszer. Ha jól húzzátok fel, és pont a mérete, elég kicsi az esélye, hogy kiszakadjon.
Csak a nyomorékonkak szakad ki az óvszer.Annyi eszük sincs, hogy egy gumit jól használjanak tiszta nevetséges az egész.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszod nem hiszem h kicsi legyen 56 mm ;))mindig is ilyent hasznaltunk marmint a meret csak olvasgattam az elite ovszerrol es majdnem mindenkinek szakadt
A kérdező hozzászólása: Remelem evel az ovszerel sem lesz baj ha rendesen felhuzzuk
Szerintem akinek kiszakadt tuti elrontott valamit, nem úgy vannak azok csinálva, hogy csak úgy kiszakadjanak.
A kérdező hozzászólása: jah egyet ertek nallunk sem volt eddig problema majdnem mindegyik fajtat a durextol kiprobaltunk most a boltban viszont csak elite volt es utanna neztem ....a tobbsegenek szakadt
Mi nagyon sokáig Extra Safe-t használtunk, mert szinte ez volt az egyetlen méret, ami jó volt a barátomnak. Valamilyen oknál fogva a legtöbb óvszer csak 50 meg 52 mm-es. A lényeg, ha jól használjátok, nem szakad ki az Elite sem. Mi most rátértünk a Pasante-ra, ahol a Sensitive (olyan, mint az Elite, tehát vékony) egyszer kiszakadt, mert nem voltam elég nedves. Egyébként csakis jó tapasztalataim vannak :)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszod remelem nem lesz gond

Hol lehet használt autót venni kedvező áron? Bedőlt hiteles autót érdemes venni? Lehet alkudni az árból? Mennyit? Neten hol lehet utánanézni? Hogyan lehet jól vásárolni?

Például ha kinézek egy autót 2,8 milláért akkor 2 milláért odaadják vagy esélytelen? Érdemes vételi ajánlatot tenni?

Legjobb válasz: Bedõlt hiteles autót nem érdemes venni. Ha a hitelt nem tudta fizetni a tulaj akkor mennyi pénzt tudott volna fordítani karbantartásra...

Bedõlt hiteles autót nem érdemes venni. Ha a hitelt nem tudta fizetni a tulaj akkor mennyi pénzt tudott volna fordítani karbantartásra...
Igen, te beszélsz a 80%-ról, a maradék 20 viszont sokkal jobb, mint amit a normál tulajdonosok árulnak. A nem kereskedõk is megvehetik a jó autókat is, csak résen kell lenni, és figyelni. Licit van, az nyer, akié a legmagasabb licit.
Ez hülyeség, hogy széthajtott minden bankos autó! Gondolkozz csak: ha adott minden anyagi körülmény, akkor csak akkor adják el az autót, ha már szar, vagy öreg. Ehhez képest a bank teli van olyan autókkal, amik fiatalok, alig van benne km. csak épp nem tudták fizetni a hitelét. Max az utolsó olajcsere van elhagyva néhánynál, de inkább jellemzõ, hogy tankolni se volt már pénz.
Banki autót ne vegyél mert széthajtott rom mindegyik. Inkább keress olyan magánszemélynél autót akinek kell a pénz és sürgõs az eladás.
" Te akkor nem voltál élõben ilyen telepen soha." Hidd el, hogy többet voltam mint te... :) Hogy hol érdemes venni? Típustól, pénztõl függ. Milyet akarsz?
http://www.nav.hu/árverés! Nem nézheted meg, nem nyithatod ki, nem indíthatod be! Zsákbamacska! Ha rám hallgatsz nem veszel ilyet!
A kérdező hozzászólása: Nincs komoly tõkém, nem is leszek nepper sose!! Nem au én világom :) )) Csak nézelõdök, és én úgy látom, hogy sok embernek kell a pénz mert rá van szorulva, kereslet meg nincs. Most az kinek jó, ha nem tudja eladni az autóját és áll benne a pénze?
Utolsó: Te akkor nem voltál élõben ilyen telepen soha. Én voltam, lepusztult [email protected] mind, a jókat azonnal nepper haver veszi meg. Ami ottmarad, azok olyanok, hogy a tulaj a hitelt se tudta fizetni, kocsira se költött, plusz mivel gonosznak gondolta a bankot, jól keresztbe akart tenni(persze ez értelmetlen, hisz a kocsi értéke ettõl kevesebb, így tartozása nagyobb marad), olaj nélkül járatta a kocsit, direkt tönkretett dolgokat rajta stb. Ez a tapasztalat.
Érdemes alkudni, de Ha sikerül hozzájutni "2 milláért" a kiszemelt géphez nem szabad elhinni, hogy van egy "2, 8 millás" autónk olcsón. Eszmei értéke, listaára, akármije lehet bármennyi... újra piacra dobni majd ismét komoly alkuval lehet. Akár kb. csak 1, 5 milláért (se). Komoly érzékkel, tõkével fel kell csapni neppernek.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán válaszoltatok még arra, hogy hol érdemes használtautót venni. Ez érdekelne. :) )

Lenne egy nagyon nagy problémám! Facebookon nem elérhető 5-6 ismerősöm, azt írja, hogy "idézek" : A kért oldal nem található! Jól írtam be és még használja is a facebookot mindegyikőjük! Mi lehet a probléma?

Nagyon fontos lenne mert barátn?mmel sok dolgot meg kell beszélnem és most csak ez az egy elérhet?sége lenne :/ el?re köszönök mindent!

Legjobb válasz: Micsoda tragédia? Afrikai éhezõk? Kínai járványok? Mehetnek a sunyiba, csak az FB mûködjön. Beszéljetek e-mailen, telefonon. Lehet kicsit merész ötlet, de (gyengébb idegzetûek, most forduljanak el!) találkozzatok személyesen!

Micsoda tragédia? Afrikai éhezõk? Kínai járványok? Mehetnek a sunyiba, csak az FB mûködjön. Beszéljetek e-mailen, telefonon. Lehet kicsit merész ötlet, de (gyengébb idegzetûek, most forduljanak el!) találkozzatok személyesen!
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss de pont ez miatt nem tudok vele találkozni messze vagyunk egymástól és telefonszámát akkor kapom meg :/ és igen nekem ez nagy probléma!
E-mail?
A kérdező hozzászólása: Nem szokta nézni mondta már :/ de ha igen akkor nagyon ritkán! és mostebbe a 2-3 napba jönne nekem 1 üzenet h hazaértek mehetek-e
A kérdező hozzászólása: Úgyhogy most nemtudom mi tévõ legyek..
Csak akkor kell bele ha azzal is mobilnetezni akarsz.
Van olyan tablet, amibe lehet SIM-et tenni, de ugyan azzal a számmal nem fogsz kapni. Csak abba gondolj bele: mi van ha hívják a számot? Amúgy miért kell a tabletnek is ua az a szám?
csak 1x lehet felhasználni, szóval ha az egyik sim kártyán használnád, a másik automatikusan érvénytelen sim lenne. szerintem úgy gondolod, hogy egy elõfizetésben szeretnéd megoldani, és nem fizetnél külön a tablet-nek is egy sima netes elõfizut. inkább kérdezz utánna telenornál, milyen lehetõségeid vannak. ha olyan a telefonod, akkor az internet tethering lehet a megoldás.
Oldal törölve talán?
tehetnél róla képet, mert így eléggé érthetetlen a kérdésed, pl mi az, hogy az oldal törött ......
Google rengeteg weboldalt törölt éppen a napokban, különféle okokból. Ha pedig fertõzött, megnyitni se engedi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!