Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy estem, ha a (77 db)

Hátul könnyebben kócolódik, hozzáér a pulóveredhez, kabáthoz, stb.
A kérdező hozzászólása: De nekem a hajtövemnél lesz kócos és annál a résznél ami még a nyakam el sem éri.
Nekem is ez szokott lenni, gondolom a párnától.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges :/
Párna, nyaklánc. Mióta 24 órában rajtam van a nyakláncom szinte rasztásra kócolja a hajamat idõnként.
A kérdező hozzászólása: úgy akartam írni hogy: segítene ha nem este hanem reggel venném be?:)
Én diane35-öt szedtem régen, és abban az idõben nekem is nagyon magas volt.. hozzá kell tennem hogy volt némi fölöslegem és genetikailag is örökölhetem, de miután abbahagytam csökkent, úgyhogy feltehetõleg az is okozta.
Bowling, billiárd, hotel.
menjetek el sétálni, vagy üljetek be egy forrócsokira vagy egy pizzára valahová
seggbekuki :) na most viccet félretéve..nézzetek filmet, társasozzatok, fõzzetek vagy akármi, csak ketten csináljátok
" unjuk hogy folyton egymásnál vagyunk" Csodás kapcsolat lehet a tiétek ahol unjátok egymást...
A kérdező hozzászólása: szövegértés!! :D nem egymást unjuk hanem azt hogy állandóan bent vagyunk a házban. Ha unnánk egymást úgy hangzana a kérdés második fele:...de már unjuk EGYMÁST!!

Lehet, hogy teherbe estem, ha a ciklusom 26. napjától barnás folyásom van, de nem jött meg, és a hasam se görcsöl(t)?

A ciklus 30. napján tartok, és peteérés serkent?t szedtem. Ez már a harmadik adag serkent? volt és eddig mindig pontosan megjött 28 napra a mensesem. Más tünetem nincs, azon kívül, hogy délutánonként és estefelé gombócérzés van a torkomban. Az ébredési h?mérsékletem 36,6-36,7.

Legjobb válasz: Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Szia Szerintem egy teszt sokat segít a vívódásodon:-) amúgy lehet, ha eddig pontos volt, de az izgalom miatt is késhet. Tünetem nekem sincs, ez nem igazán mérvadó... 6 hetes kismama

Valamelyik nap összekerültem egy macskával, mármint simogattam. és a lényeg az, hogy estére elkezdett fájni a torkom, és aligtudtam a köhögést is abbahagyni. Lehet hogy elkaptam valamit a macskátol? :S ha igen, akkor milehet az?

Legjobb válasz: Nem lehet. A macskától elkapni elsõsorban a férgeket meg a veszettséget lehet, de egyrészt veszett macska Magyarországon nem nagyon van, másrészt nem ezek a tünetek. Féregfertõzés egy kézmosással is megelõzhetõ, általában a macskák férge kevésbé veszélyes (kutyáké inkább) és szintén nem ezek a tünetek.

Nem lehet. A macskától elkapni elsõsorban a férgeket meg a veszettséget lehet, de egyrészt veszett macska Magyarországon nem nagyon van, másrészt nem ezek a tünetek. Féregfertõzés egy kézmosással is megelõzhetõ, általában a macskák férge kevésbé veszélyes (kutyáké inkább) és szintén nem ezek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válasz:) értem akkor valoszinü nem tõle kaptam el vmit de veszett macska a kertünknél van, méghozzá elégsok, és azért gondoltam hátha:)

Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.

Legjobb válasz: Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0,5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!

Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0, 5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!
Esemény utáni tablettával minimális az esély. Az a baj ezzel, hogy majd jövõ hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, ez volt az elsõ alkalom:) De a fiú, nem tudja, hogy elment-e..Nagyon félek, még így is hogy bevettem a gyógyszert, és a szûzességem elvesztését se mostanra tervezem, ezek után.
Hasznos dolog ez az esemény utáni tabletta , de azért nem kéne feleslegesen sokkolni a szervezeted ilyennel... Ez arra való ha TÉNYLEG baleset történik, rossz az óvszer vagy bármi. Nem arra hogy bekapkodd minden szirre-szarra már bocsi... Oda kéne figyelni, a szex-szel pedig még várj, nem vagy elég érett hozzá a fentiek alapján.
Tájékoztatásul közölném, hogy hormonbomba tablettákat nem szokás úgy enni, mint az m&m-t.
A kérdező hozzászólása: Most vettem be elsõnek, mert kétségbe estem. De többet nem fog elõfordulni, azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;) Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...

25 hetes kismami vagyok. Tegnap voltam dokinál a folyásomra klion kúpot írt fel. A papíron az áll, hogy este helyezzek fel 1 kúpot. Baj, az ha nem este, hanem reggel helyezem fel a kúpot? A folyás, miatt lehet baja a babámnak?

Lehetséges az, hogy a babám a jobb oldalamon van? mert csak az az oldalam kemény, és olyan már mintha a bordáimnál lenne, mert ott érzek kitüremkedést. 25hetesen baj,ha nem mindig érzem a baba mocorgását? Vagy ennyire túlaggódó kismama lennék? 1.babát várjuk.

Legjobb válasz: Helló! Azért kell este elhasználni a kúpot, mert általában ha az ember függõleges helyzetben van, akkor a kúp miután elolvad, kifolyik. Ha este helyezed fel, akkor több esélye van arra, hogy hatásosabb legyen, mert hosszabb idõn keresztül marad bent, de reggel mikor felkelsz, ne ijedj meg, mert akkor is kifolyik.

Helló! Azért kell este elhasználni a kúpot, mert általában ha az ember függõleges helyzetben van, akkor a kúp miután elolvad, kifolyik. Ha este helyezed fel, akkor több esélye van arra, hogy hatásosabb legyen, mert hosszabb idõn keresztül marad bent, de reggel mikor felkelsz, ne ijedj meg, mert akkor is kifolyik.
Szia! Hát ha egyszer még nem este hanem reggel raktad fel az még nem olyan nagy gáz de ma már este rakd fel azért mert alvás közben jobban ha kevesebbet járkál az ember :D Lehetséges hogy a jobb oldalon van ahol neki éppen kényelmes az miatt meg hogy nem érzed mindig ne aggódj mert õ azt érzi és dafke nem fog neked mocorogni ha nagyon idegesít hogy nem érzed dõlj hátra a fotelba simizd és beszélj hozzá ha rá figyelsz akkor "jelezni" fog neked lehetséges hogy elér odáig mert õ már "nagy" kb 33-37cm a méhed teteje a köldököd felett van legalább 5cm-vel. A folyás miatt nem lehet baja fõleg ha kezeled ne izgulj a tested védi õt mint egy széf. Nem vagy túl aggódós én is ilyen voltam mikor az elsõt vártam sõt most is! Jó baba várást egy 25 hetes kismama.
Az elõzõ vagyok lemaradt egy t betûm a jobban hat rõl bocs :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Nagyon boldog babavárást kívánok nektek!

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az eg

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az egészségemre nézve? Ettől a tablettától teljesen meggyógyulok? Üdvözlettel:Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az eg

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az egészségemre nézve? Ettől a tablettától teljesen meggyógyulok? Üdvözlettel:Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szerintetek ha a srác azt mondja, hogy esti program lesz, akkor az már gyanús? Lehet hogy már a második randin le akar fektetni?

Legjobb válasz: Hat attol fugg ki mit ert esti program alatt,de ha nem nyomult egyaltalan az elso randin,sott hozad sem ert akkor nem hiszem hogy a masodikon mar beprobalkozna..meghozza rogton szexxel...de ez csak egy velemeny,vegul is nem ismerjuk a sracot..

Hat attol fugg ki mit ert esti program alatt, de ha nem nyomult egyaltalan az elso randin, sott hozad sem ert akkor nem hiszem hogy a masodikon mar beprobalkozna..meghozza rogton szexxel...de ez csak egy velemeny, vegul is nem ismerjuk a sracot..
Az esti program lehet egy meglepetesmozi is, ami 20.00kor kezdodik, nem? De persze lehet h szpn fox :)
szerintem már az elsõn le akart....:)
milyen esti program lesz v mi van?
A kérdező hozzászólása: neem! :) az elsõ randin úgy vettem észre hogy egyáltalán nem nyomulós...még hozzám sem ért, csak puszit adott :D
De ha puszit adott, akkor hozzád ért... :D
lol csak egy puszi volt...?segíts már rá, tedd a kezét a fenekedre legalább.
Jaj, lányom. Nézz szembe a tényekkel: minden fiú minden randin le akar fektetni. Csak nem sikerül nekünk, de ez már nem tõlünk függ. Amúgy nem, az esti program nem erre utal. Az is lehet, hogy napközben dolgozik. Az meg jó pont, ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!