Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy estem, ha (102 db)

A kérdező hozzászólása: úgy akartam írni hogy: segítene ha nem este hanem reggel venném be?:)
Én diane35-öt szedtem régen, és abban az idõben nekem is nagyon magas volt.. hozzá kell tennem hogy volt némi fölöslegem és genetikailag is örökölhetem, de miután abbahagytam csökkent, úgyhogy feltehetõleg az is okozta.

Hogy tudna huzamosabb ideig aludni? Vagy lehet hogy este többet kellene ennie hogy átaludja az éjszakát? Ha igen mit csináljak hogy többet egyen?

8 hetes a kisfiam. Nappal és este is 2-2,5óránként eszik, nem sokat max 100grammot, viszont picivel több mint 5kg, tehát a súlyával nincs gond. Eddig 2x volt olyan h este 11töl hajnal 4ig aludt egyhuzamban. Nem tudom hogy szoktassam rá hogy mindig így aludjon. Éjjel felvan kapcsolva az éjjelilámpa hogy ne teljes sötétségben aludjon. Már nem sokáig birom hogy nem tudom magam rendesen kipihenni. Feszült, ingerült vagyok a fáradság miatt, és ez néha a babán is kijön

Legjobb válasz: Miért kéne, hogy ennyit aludjon? Egy ilyen kicsinek teljesen normális, hogy többször kel enni éjszaka! A túlélési ösztön hajtja. Mi lesz veled, ha már most nem bírod? Mikor jönni fognak a fogai és óránként fog kelni??? Vagy ha esetleg beteg lesz? Amikor nappal alszik, dõlj le te is. A lakás ne érdekeljen, se a fõzés. A gyermekednél egyik sem lehet fontosabb! Szedj halolajat (omega3), magnéziumot és kalciumot. Szegény Baba nem tehet semmirõl, nehogy rajta csattanjon!!!

Miért kéne, hogy ennyit aludjon? Egy ilyen kicsinek teljesen normális, hogy többször kel enni éjszaka! A túlélési ösztön hajtja. Mi lesz veled, ha már most nem bírod? Mikor jönni fognak a fogai és óránként fog kelni??? Vagy ha esetleg beteg lesz? Amikor nappal alszik, dõlj le te is. A lakás ne érdekeljen, se a fõzés. A gyermekednél egyik sem lehet fontosabb! Szedj halolajat (omega3), magnéziumot és kalciumot. Szegény Baba nem tehet semmirõl, nehogy rajta csattanjon!!!
Az enyém másfél éves koráig (?!) kelt kétóránként éjjel. Én nappal néha megkértem anyut, vigye el egy kicsit, h tudjak aludni. Mi igy vészeltük át az elsõ másfél évet. Azóta meg egy alvógép lett belõle :) (4, 5 éves).
Minek neki az éjjeli lámpa? Lehet attól is jobban felébred. És teljesen normális, ha 2, 5 óránként enni kér. Majd ha nagyobb mennyiségeket eszik, akkor többet fog bírni aludni. addig aludj nappal, mikor õ is. A takarítás megvár.
Nem feltétlenül kell egy 8 hetes gyereknek 2 óránként ennie. Azért eszik ilyen sûrûn, mert nincs tele a pocija és gyorsan megéhezik. Nálunk ekkor állt be a napi négyszeri étkezés és az éjszakai átalvás. Mindenképp sötétbe aludjon éjjel és szerintem több tejci kéne neki az én kisfiam ekkor már 150 grammokat evett meg vagy többet.
A kérdező hozzászólása: lehet h túl sokat aggódok....teljes sötétségben altassam? 2napja újra szedek Magne B6-ot..úgy jön ki rajta h sokat sír amikor mérges vagyok.. gyorsan lenyugsom, megnyugtatom, babusgatom.... elsõ baba, nehéz egyedül.apuka nem foglalkozik vele..
Minden baba más és más. Az enyém 3 óránként kelt éjszaka 1 éves koráig, és utána is kelt még egyszer 2 éves koráig enni. A tiéd ilyen sûrûn megéhezik, és egyáltalán nem kell átaludnia az egész éjszakát. Ha fárasztó, akkor legyetek egy szobában, esetleg vedd magad mellé. Kapcsold le a villanyt. Egyrészt, mert innen tudja, hogy éjjel van. Másrészt, az árnyékoktól jobban megijedhet, mint a sötétségtõl. Harmadrészt, akkor a legpihentetõbb az alvás (a felnõtteknek is), ha semmiféle mesterség fény nincs. Maximum egy konnektorba dugós izé legyen (bár nekünk ez sem volt), hogy ne kelljen kivilágítani az egész házat, hogy eltalálj a babáig. Ha fáradt vagy, nappal pihenj le, amikor a kicsi is alszik.
7. vagyok. És lefekvés elõtt sem kell többet ennie, õ tudja, hogy mennyire van szüksége, megtömni pedig úgy sem tudod.

Ha diétázni nem lehet szoptatás közben, azt lehet, hogy este 6 után nem eszek? Ez végülis nem számít annak.

Legjobb válasz: Én update-eztem.14 kilót fogytam 6 hónap alatt.még mindig rengeteg tejem van.Figyelj a Ch bevitelre.Ne egyél cukrot,lisztet,tehát a finomított Ch-kat.

Én update-eztem.14 kilót fogytam 6 hónap alatt.még mindig rengeteg tejem van.Figyelj a Ch bevitelre.Ne egyél cukrot, lisztet, tehát a finomított Ch-kat.
Nem. Az tényleg nem diéta. Éhezés. Én is inkább azt javasolnám, hogy válassz teljes kiõrlésû dolgokat, sok-sok zöldséget, vitaminokat, sok folyadékot, cukormentes, fehér liszt mentes ételeket. Nem kell éhezni a fogyáshoz. Csak ésszerûen táplálkozni. A sport sem tilos, csak a megerõltetés, tehát egy 20 percnyi kocogás, jóga, torna a szõnyegen nem fog sem kikészíteni, sem elapasztani a tejed. A Te egyensúlyod a babának is jót fog tenni, mert kihatnak a közérzetedre is.
A kérdező hozzászólása: Régebben én csak így tudtam fogyni. Nem éheztem :) Annyit ettem amennyit akartam egész nap, kivéve este. Csak nem tudom, hogy szoptatás közben is lehet-e. Estefelére tervezek egy kis kocogást. Egyik nap kocogás a másik nap meg valami itthoni torna. Nekem az ilyen kalória figyelõs meg ilyesmi dolgok nem váltak besoha.
A kérdező hozzászólása: nem váltak be soha****
A 6 után nem evés tényleg nem a legjobb. Csökkentsd a szénhidrátot. Ehhez nem kell számolgatni sem! A kocogás is jó ötlet!
6 után egyébként sem kellene enni... senkinek sem. Szoptatás alatt sem. :p Csatlakozom az elõttem szólókhoz: kerüld a cukros ételeket, teljes kiõrlésû liszteket, sok zöldség (gyümölcsben gyümölcscukor!!! így óvatosan!), és sok-sok folyadék, így a tejednek semmi baja nem lesz. Vitaminpótlásról gondoskodj, a mozgással viszont szoptatás alatt óvatosan, fokozatosan..! Megfelelõ sportmelltartóban, nehogy mellgyulladás legyen a vége..! De a szoptatás-nem alvás kombó amúgy is fogyaszt ;)


Hátul könnyebben kócolódik, hozzáér a pulóveredhez, kabáthoz, stb.
A kérdező hozzászólása: De nekem a hajtövemnél lesz kócos és annál a résznél ami még a nyakam el sem éri.
Nekem is ez szokott lenni, gondolom a párnától.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges :/
Párna, nyaklánc. Mióta 24 órában rajtam van a nyakláncom szinte rasztásra kócolja a hajamat idõnként.

Szerintetek ha ESTAt igényelek hogy volt vízumkérelem visszautasításom, de az ESTAban azt írtan hogy nem vissza fognak fordítani az amcsi határon. Vagy még ezt is ki lehet dumálni? Vagy változtassam meg ettől függetlenül lehet hogy igy is megadják?

Legjobb válasz: Ha hazudsz az ESTA kérelemben, az rögtön a határon a tiszt számára úgyis kiderül, hiszen ha volt visszautasított vízum kérelmed, akkor az benne van a rendszerben. Nagy esélyed lesz a visszafordításra, mivel valótlan adatot adtál meg az ESTA kitöltésénél! Változtasd meg mindenképp! Ne hazudj egy kérelemben sem, úgyis minden benne van a rendszerükben!

Ha hazudsz az ESTA kérelemben, az rögtön a határon a tiszt számára úgyis kiderül, hiszen ha volt visszautasított vízum kérelmed, akkor az benne van a rendszerben. Nagy esélyed lesz a visszafordításra, mivel valótlan adatot adtál meg az ESTA kitöltésénél! Változtasd meg mindenképp! Ne hazudj egy kérelemben sem, úgyis minden benne van a rendszerükben!
Így van, ne hazudj, azzal csak magadat szívatod meg.
ha ezt elhallgattad, akkor szinte biztos, hogy visszaforditanak.

25 hetes kismami vagyok. Tegnap voltam dokinál a folyásomra klion kúpot írt fel. A papíron az áll, hogy este helyezzek fel 1 kúpot. Baj, az ha nem este, hanem reggel helyezem fel a kúpot? A folyás, miatt lehet baja a babámnak?

Lehetséges az, hogy a babám a jobb oldalamon van? mert csak az az oldalam kemény, és olyan már mintha a bordáimnál lenne, mert ott érzek kitüremkedést. 25hetesen baj,ha nem mindig érzem a baba mocorgását? Vagy ennyire túlaggódó kismama lennék? 1.babát várjuk.

Legjobb válasz: Helló! Azért kell este elhasználni a kúpot, mert általában ha az ember függõleges helyzetben van, akkor a kúp miután elolvad, kifolyik. Ha este helyezed fel, akkor több esélye van arra, hogy hatásosabb legyen, mert hosszabb idõn keresztül marad bent, de reggel mikor felkelsz, ne ijedj meg, mert akkor is kifolyik.

Helló! Azért kell este elhasználni a kúpot, mert általában ha az ember függõleges helyzetben van, akkor a kúp miután elolvad, kifolyik. Ha este helyezed fel, akkor több esélye van arra, hogy hatásosabb legyen, mert hosszabb idõn keresztül marad bent, de reggel mikor felkelsz, ne ijedj meg, mert akkor is kifolyik.
Szia! Hát ha egyszer még nem este hanem reggel raktad fel az még nem olyan nagy gáz de ma már este rakd fel azért mert alvás közben jobban ha kevesebbet járkál az ember :D Lehetséges hogy a jobb oldalon van ahol neki éppen kényelmes az miatt meg hogy nem érzed mindig ne aggódj mert õ azt érzi és dafke nem fog neked mocorogni ha nagyon idegesít hogy nem érzed dõlj hátra a fotelba simizd és beszélj hozzá ha rá figyelsz akkor "jelezni" fog neked lehetséges hogy elér odáig mert õ már "nagy" kb 33-37cm a méhed teteje a köldököd felett van legalább 5cm-vel. A folyás miatt nem lehet baja fõleg ha kezeled ne izgulj a tested védi õt mint egy széf. Nem vagy túl aggódós én is ilyen voltam mikor az elsõt vártam sõt most is! Jó baba várást egy 25 hetes kismama.
Az elõzõ vagyok lemaradt egy t betûm a jobban hat rõl bocs :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Nagyon boldog babavárást kívánok nektek!

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az eg

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az egészségemre nézve? Ettől a tablettától teljesen meggyógyulok? Üdvözlettel:Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az eg

Tisztelt doktor úr! Nemrég voltam egy nőgyogyásznál aki felírta nekem a Fluconazole-Q pharma kemény kapszulát és azt mondták, hogy este kell bevenni, de ha este elfelejtem bevenni, akkor napközben is be lehet? Milyen visszamaradott károsodásom lehet az egészségemre nézve? Ettől a tablettától teljesen meggyógyulok? Üdvözlettel:Brigi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kapszulát a nap bármely szakában beveheti. A többi kérdésére nem tudok választ adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szerintetek ha a srác azt mondja, hogy esti program lesz, akkor az már gyanús? Lehet hogy már a második randin le akar fektetni?

Legjobb válasz: Hat attol fugg ki mit ert esti program alatt,de ha nem nyomult egyaltalan az elso randin,sott hozad sem ert akkor nem hiszem hogy a masodikon mar beprobalkozna..meghozza rogton szexxel...de ez csak egy velemeny,vegul is nem ismerjuk a sracot..

Hat attol fugg ki mit ert esti program alatt, de ha nem nyomult egyaltalan az elso randin, sott hozad sem ert akkor nem hiszem hogy a masodikon mar beprobalkozna..meghozza rogton szexxel...de ez csak egy velemeny, vegul is nem ismerjuk a sracot..
Az esti program lehet egy meglepetesmozi is, ami 20.00kor kezdodik, nem? De persze lehet h szpn fox :)
szerintem már az elsõn le akart....:)
milyen esti program lesz v mi van?
A kérdező hozzászólása: neem! :) az elsõ randin úgy vettem észre hogy egyáltalán nem nyomulós...még hozzám sem ért, csak puszit adott :D
De ha puszit adott, akkor hozzád ért... :D
lol csak egy puszi volt...?segíts már rá, tedd a kezét a fenekedre legalább.
Jaj, lányom. Nézz szembe a tényekkel: minden fiú minden randin le akar fektetni. Csak nem sikerül nekünk, de ez már nem tõlünk függ. Amúgy nem, az esti program nem erre utal. Az is lehet, hogy napközben dolgozik. Az meg jó pont, ugye?

Ha kicsit fáj a jobb petefészeknél az nem baj? Lehet hogy a méh növekszik? Mert csak este érezni.

12 hét után tartok

Legjobb válasz: Igen, növögethet a babád, és a méhszalagok feszülnek.. de akkor is fájhat ha túlhajtod magad és nem pihensz eleget.. Ez megmagyarázza a fájdalom esti jelentkezését.. Pihensz eleget?

Igen, növögethet a babád, és a méhszalagok feszülnek.. de akkor is fájhat ha túlhajtod magad és nem pihensz eleget.. Ez megmagyarázza a fájdalom esti jelentkezését.. Pihensz eleget?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!