Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy esetén semmit nem (15 db)

A kérdező hozzászólása: kihagytam hogy 24 hetes vagyok. :)
Én is mindíg így járok a görögdinnyével.Napi egy felet meg kell ennem...:-) Úgy hallottam sok vas van benne.Ártani biztosan nem árt. Boldog babavárást. 23 hetes km.
A sárgadinnyének a cukortartalma sok, a görögdinnyére a vizesedésre hajlamosaknak kell figyelni. Ha nem tartozol egyik táborba sem, akkor nyugodtan faljad, míg van :)
én is a dinnyeszezonban voltam terhes, és sirtam volna, ha nem kapok:) én is mindennap annyit ettem amennyi csak belémfért:) semmi baj:)
Ebben a hõségben ne csodálkozz rajta . 2 lányom õszi , a nyarat végig "dinnyéztem" :) . Összesen 10-12 kilót híztam , csak víz van benne meg némi cukor . Ha jól esik egyed ! Rajtam is nevetett mindenki mert 2 nap alatt megettem egy 5-6 kilós dinnyét ! Minden jót !
Ha túlestél a cukorterheléses vizsgálaton és nem vagy cukros, akkor szerintem nyugodtan egyél sok gyümit. Bár a sárgadinnye tényleg rengeteg cukrot tartalmaz, én a helyedben maradnék a görögdinnyénél, abban csak 6g szénhidrát van 100 grammjában.
A 24. hétben sem baj
Szerintem a görögdinnye nem hízlal.A terhességem elsõ 3 hónapjában csak gyümölcsön éltem. Egészségedre:)
Én múltkor egy egész nagy tál cseresznyét vágtam be este.Nagyon jólesett, de utána egész éjjel háború volt a gyomromban.Elrontottam vele.Ha jól esik egyél, de vigyázz!Nehogy gyomorrontás legyen a vége :-D 35h
A kérdező hozzászólása: Na csajok. Begörcsöltem a sárgadinnyétõl. Az epém. Nagyon megijedtem, nem tudtam az ágyból kikelni. Aztán voltam dokinál is. Soha többet ennyit......
Szia! Nálunk egy nap alatt elmegy egy 10 kilós dinnye, aminek a 3/4-ét én falom be. Vizesedtem, levitte, voltam cukron, nem volt gond vele, sõt! A súlyomat is stabilizálta, amióta sok dinnyét eszem, azóta minimálisat híztam. Az a lényeg, hogy a magját is edd meg, nekem azt mondták. Sokkal jobb ha dinnyét eszel, mintha nasiznál. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Még most lesz csak esedékes a cukros-lé ivászat. :(((( Eddig semmi mást nem kívántam csak ezt. :) Akkor jó, ha annyira nem hízlal. :)
Én vagyok a cseresznyés...Én szótam...:-D Jobbulást kívánok!És mindent csak mértékkel!

Lehet, hogy terhesség esetén semmit nem érzel? (még mensis tüneteket sem)

Legjobb válasz: igen lehetséges.de azért ez a ritkább. mennyit késett?

igen lehetséges.de azért ez a ritkább. mennyit késett?
A kérdező hozzászólása: Még csak egy napot, de olyan fura, hogy semmi tünet... Teszteltem 2 napja, és negatív volt:(
Én ugyanígy vagyok, de nekem már 3 napja késik, és szinte semmi jel. A derekam fájdogál.
mérd meg a hõdet.
sziasztok.lett babátok a "tünethiány ellenére"?
Gyanus hogy magától..szerintem önnek egy új üzenete érkezett :D
Néha elõfordul, hogy valamilyen belsõ feszültség miatt az edzett üveg magától szétrobban, de azért nézzél szét a szilánkok között, hátha találsz valami nem oda valót. Pl. csapágygolyó, vagy gyújtógyertya porcelán darabja...
Windows update
A kérdező hozzászólása: Frissítem, amikor kell, így tûnt ma el 1 gb. Nem hiszem, hogy ez normális?!
ne frissítsd és nem fog fogyni a hely
CCleaner megoldja.
A kérdező hozzászólása: Fél év után egyszer frissítettem, és addig folyamatosan tûntek el a mega-k. Ma is tûnt el. Ki fogom próbálni a Ccleaner-t. Remélem bejön! Különben összeomlik. Köszi
Vírus lehet.

A barátnőm szexelt kb. 5 napja, nem védekeztek semmivel, s lehet hogy a fiú beleélvezett. 1 hete már nem jön meg a mensie. Hány százalék esély van arra, hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: igazábol van rá esély,mert az egész sex dolog a fogantatásra van,csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni,mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet,és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja,a teszt még nem biztos.

igazábol van rá esély, mert az egész sex dolog a fogantatásra van, csak egy kicsit felelõségteljesebben kellett volna csinálni, mert az abortusszal tönkre teszi a méhét és a lelkét.de várjon még egy hetet, és menjen el hüvelyi ultrahangra.az biztos kimutatja, a teszt még nem biztos.
Az ilyet nem tudom megérteni.Más nõ évekig szenved, hogy babája legyen, egyesek meg eldobják maguktól azt, ami az egyik legszebb dolog a világon.Én megértem azt is, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet megtartani, de akkor légyszi védekezzetek!!!Mi már elég régóta próbálkozunk és semmi, és fáj ezt olvasni.Amúgy csináljon tesztet és ennyi.
Na most ha 5 napja szexlt és 1 hete késik, akkor valahogy nem értem az egészet. Ezek szerint már akkor is késett mielõtt szexelt volna??? Mert akkor lehet, hogy mástól késik. A teszt nagyon jó ötlet, vegyetek a gyógyszertárban. Legközelebb elõre beszélje meg a fiúval, hog védekezzen! Ha már nem vettetek óvszert, akkor hogy hogy nem tudja, hol végzett a fiú??? Ha bizonytalan vagyok a helyben, rögtön rákérdezek!! Mert ugye az azért a fiúnak is fontos lenne!!! úgy érzem, incs nagy szerelem és bizalom a barátnõd és a partnere között, ha ezt sem tudták az ágyban megbeszélni.
Elég fura, hogy a barátnõd nem tudja, hogy a pasi el ment-e. Ugyanis annak nyoma van.
Lehet, hogy beleélvezett? A srác ezt, hogyhogy nem tudta pontosan megmondani? Csináljon egy terhességi tesztet, és utána cselekedjen ésszerûen. Bizonyos ideig, még el lehet vetetni, ha úgy gondolja...
Szia! Elég nagy esélye van rá, hogy terhes. Csináljon terhességi tesztet. Ne elégedjen meg egy negatív eredménnyel, többet csináljon. Én sem tervezetten letten terhes anno, de én szerettem volna kisbabát, így megtartottuk. Ha õ nem szeretné megtartani, akkor minél elõbb lépjen.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, természetesen a kinectre gondolok, csak elírtam
Persze, ha megvan az új dashboard, akkor bármien xboxra rámegy a KINECT :)
A kérdező hozzászólása: És a 3led?

Toxoplazmózis pozitív teszt esetén biztosan károsodott a magzat? Hogyan? Lehet olyan, hogy bár én elkapom, de ő nem? Ha elkapja, van olyan, hogy nem lesz tőle semmi baja?

Nem én vagyok az alany, csak az ismer?söm mesélte, hogy az anyának kés?n vették észre és kapott valami gyógyszert rá, és most azon idegeskedik hogy nem kezdték el id?ben a kezelést.

Legjobb válasz: Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.

Nekem is pozitív, de az számít, hogy mikor zajlott le a fertõzés. Ha terhesség elõtt, vagy az elsõ három hónapban, akkor biztos semmi baja sem lesz a babának! Mi a genetikust is megkérdeztük, direkt figyelt az uh-on, kereste a jeleit a babán, de azt mondta, hogy semmi sem utal toxoplazma fertõzésre. Antibiotikumos kezeléssel semmi bajuk nem lesz, nem hiszem, hogy késõn kezdték a kezelést. Ha lenne valami gond, valamelyik uh-n már látni kellett volna.
A kérdező hozzászólása: az uh-n ez hogy látszik? miben tér el? egyébként az elsõ teszten negatív volt (ami a legelsõ vérvételen van) és most 25 hetes körüli, a mostani vérvételén lett pozitív, de nem kapta meg a védõnõtõl idõben, kb 3-4 hét eltelt mióta levették a vért. Ezért aggódik.

Esett már valaki úgy teherbe, hogy cisztája volt? Babának nem lett semmi baja? Én azt hallottam, hogy akinek cisztája van az nem lehet terhes, mert gátolja a teherbeesést!

Legjobb válasz: Kb. 20 féle ciszta létezik a nõi nemiszervek környékén. Nem érdemes általánosítani. Nagy részük nem befolyásolja a teherbeesést, de vannak nehezebb esetek. Orvosi vélemény kell.

Kb. 20 féle ciszta létezik a nõi nemiszervek környékén. Nem érdemes általánosítani. Nagy részük nem befolyásolja a teherbeesést, de vannak nehezebb esetek. Orvosi vélemény kell.
A barátnõmnek terhessége alatt az UH vették észre, hogy cisztája van. Azt nem tudom, hogy teherbeesés elõtt is megvolt-e mert nem vizsgálták elõtte. A szülés után pár héttel mûtötték meg, mert 30 cm-esre nõtt neki. Sajnos az egyik petefészkét elveszette, de a terhesség egyébként eseménytelenül zajlott, a gyerek azóta 3 éves:)
Nekem is akkor vették észre a petefészkembe a cisztát mikor elõször mentem ultrahangra.5 hetes voltam.A 12 uh.-on már nem volt ott, felszívódott a ciszta.
Nekem a petefészkem teljesen el van cisztásodva (PCOS), és van egy 8 hónapos egészséges, tündéri kislányom! :)

A képszerkesztő progikban szokott lenni olyan, hogy "sharpen", de amikor ezt megpróbálom használni és soha nem veszek észre semmi változást. Miért? Lehet séges az élesítés egyáltalán, vagy milyen esetben lehet hatásos?

Legjobb válasz: Csináld sokszor, vagy ahol lehet, valami extrém értékkel, hogy lásd. Túl sokat ne várj tõle, az élek mentén szûkíti valamennyire az elmosódást, gondolom, valami helyi kontraszt-növeléssel, de hamar átcsap az élek kifehéredésébe és szemcsésségbe. Igazán hatékonyan csak a Helyszínelõkben mûködik, de ott módosított algoritmust használnak...

Csináld sokszor, vagy ahol lehet, valami extrém értékkel, hogy lásd. Túl sokat ne várj tõle, az élek mentén szûkíti valamennyire az elmosódást, gondolom, valami helyi kontraszt-növeléssel, de hamar átcsap az élek kifehéredésébe és szemcsésségbe. Igazán hatékonyan csak a Helyszínelõkben mûködik, de ott módosított algoritmust használnak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!