Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy egyik mellemből több (2 db)

Lehet, hogy az egyik mellemből több tej jön?

mindig ebb?l szeretne enni-és érzem,hogy ebbe több van

Legjobb válasz: Nem vagyok még túl gyakorlott, de nekem is így van.

Nem vagyok még túl gyakorlott, de nekem is így van.
Amelyikbõl többet és gyakrabban eszik, abban több tej termelõdik (mivel a szoptatás alatt termelõdik a tej nagy része). Úgyhogy igen, megesik az ilyen :) a másik cicdbõl is szoptasd minél gyakrabban!

Mitől lehet az, hogy több mint fél élvig mindkét mellemből szopizott, és most az egyiket elutasítja és már ott tartunk, hogy abban szinte teljesen el is apadt a tejem?

Kétszer akkor a jobb mellem, mint a bal. Mit csináltatok, ha volt ilyen? Azt nem szeretném, hogy teljesen leállok, mert még igényli, éjszaka is 2x, akár 3x is.

Legjobb válasz: Nem azért nem szopik belõle, mert kevés; azért lett kevés, mert nem fogadta el.

A kérdező hozzászólása: Nem azért nem szopik belõle, mert kevés; azért lett kevés, mert nem fogadta el.
A kérdező hozzászólása: Fejni meg nem tudok mindenhol, most hogy nyár van, sokat járkálunk, szóval elég gáz.
szia!Okosat tanácsolni nem tudok, csak azért írok, hogy tudd, nem vagy egyedül.Én már lassan két éve szoptatok(22 hónapja), és a kislányom kb fél éves kora óta a bal cicimbõl akar enni.Míg pici volt, én úgy csaptam be, hogy tettem magam mellé egy párnát, és úgy ordítottam(a párnára fektettem), hogy azt higgye, hogy a balból eszik, mivel ugyan arra az oldalára fektettem.Ez egy darabig szépen be is vált, de mikor kezdett eszesedni, akkor rájött, és hisztizett a balért.Még mindig van a jobb cicimben is tej, de közelse annyi mint a balban.Azért néha elfogadja, meg már nagy, így el tudom magyarázni neki, hogy azt is ki kell szívni.Mindig azt mondom neki, hogy ha azt nem szívja ki, akkor elfogy a tejci, és nem tud szopizni.Akkor mindig nekiáll kiszívni aranyom, mivel nagyon odavan a ciciért.Minden jót, egy 22 hónapos kisanygal anyukája
nem ordítottam, hanem fordítottam-bocsánat -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!