Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy edzés (136 db)

Mitől lehet, hogy edzés (kajak) után mindig bedurran a jobb kezem?

De annyira hogy majdnem 2szer akkora mint a bal és még most este is tök meleg. A bal nem durran be.

Legjobb válasz: mert tápos vagy!

mert tápos vagy!
mert jobb kezes vagy, régebben is a jobb kezedet többet használtad, erõsebb ezért nagyobb terhelést bír, gyorsabban nõ
Nem elég izmos és nagyon megterhelõ! Na meg persze az miatt is hogy csak azt használod

Úgy tudom, hogy egy héten legalább 2 pihenő kell. Ezen a napon lehet küzdősport edzésre menni?

Úgy jönne ki így,hogy egy nap pihenőm lenne.

Legjobb válasz: Hát edzés az is nem is gyenge szóval válassz a 2 közt. Esetleg 3 edzés + 3 küzdõsport edzés. Szerintem. Mert a küzdõsportban már 3 nap kihagyást is észre lehet venni.

Hát edzés az is nem is gyenge szóval válassz a 2 közt. Esetleg 3 edzés + 3 küzdõsport edzés. Szerintem. Mert a küzdõsportban már 3 nap kihagyást is észre lehet venni.
A küzdõsport nem pihenés!A két nap teljes edzésmentes legyen!
A kérdező hozzászólása: De, ha ez csak ezen a héten lenne így, baj lenne belõle?Mert holnap azért szeretnék, mert otthagytam a kabátom a kondiba.
A kérdező hozzászólása: Akkor a melegítõfelsõmet.De, ha ez csak most lesz, akkor is baj lesz?

Edzés után nagyon savas lett a gyomrom. Hülyeség volt fehérjét inni utána? Mennyire hatott ki a denaturációra, lehet hogy nem is hasznosul normálisan emiatt?

Néha pl. lábazásnál vagy hányingerem van, vagy savas lesz a gyomrom. Most melledzésem volt, és ismét égett.

Legjobb válasz: Erre lúgós víz kell, Illetve 1-2 aminósav jól jöhet (pl. glutamin) meg esetleg lecithin (szója-lecithin kivonat) Hogyha azért ég a gyomrod, mert edzés után közvetlen iszod a turmixot, és más idõpontba pedig nem is ég a gyomrod tõle, akkor edzés után leucin-t egyél, és fél óra múlva mehet a turmix.

Erre lúgós víz kell, Illetve 1-2 aminósav jól jöhet (pl. glutamin) meg esetleg lecithin (szója-lecithin kivonat) Hogyha azért ég a gyomrod, mert edzés után közvetlen iszod a turmixot, és más idõpontba pedig nem is ég a gyomrod tõle, akkor edzés után leucin-t egyél, és fél óra múlva mehet a turmix.
Így van, ahogy írják! Egyébként fogyasztasz elég zöldséget? Minimum anyit amennyi húst? Mert ha nem az is lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Nincs glutaminom és lecitinem se. Igen, sok zöldséget eszek, de tudom hogyha ma volt savam, akkor a héten már csak max 1× lesz ilyen.


Mitől van az, hogy edzés után hányingerem van? Lehet valamit tenni ennek elkerülésére?

Legjobb válasz: edzés után alacsony a vércukrod! edzés után igyál protein turmixot szõlõcukorral!

edzés után alacsony a vércukrod! edzés után igyál protein turmixot szõlõcukorral!
Iszol edzés után fehérje turmixot?
közbe is ehetsz ha nem hányod ki.
Persze hogy ehetsz. Én szoktam is azonnal ha épp nem iszom fehérje turmixot, ha iszom akkor kb háromnegyed óra múlva eszem.
Dehogy is, én edzés elõtt és után is szoktam enni, nem is keveset.
Nem igaz. Én nagyon is kívánom! Jó esetben edzés elõtt 1-1, 5 órával eszel, hogy erõd legyen, könnyen mozogj és ne hányd össze magad... a végére szinte garantált, hogy éhes leszel. Lehûtöd magad, zuhany, öltözés, utána nyugodtam lehet tápolni! :)

Szerintetek lehet hogy annyira szeretem az edzés (súlyzós) hogy más nem is létezik az életembe nem érzek más iránt szeretetet?

Nagyon rossz a családi helyzetünk úgy értem anya apa közt meg apa és énköztem.Nem érzek irántuk se szeretetet.Lehetett volna barátnõmis nem 1 de nem tudtam õket szeretni mert....egyszerûen nem tudok szeretni csak az edzésnek élek...az tesz boldoggá és hogy van miért élnem...

Legjobb válasz: Ha nem edzenék nem is lenne minek élnem...családom nem nagyon van...se senkim csak az Edzés a barátaim,barátnõm...

A kérdező hozzászólása: Ha nem edzenék nem is lenne minek élnem...családom nem nagyon van...se senkim csak az Edzés a barátaim, barátnõm...
leírnád a paramétereid??
A kérdező hozzászólása: paramétereim?
Igen lehet, beteg vagy.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi betegségem.
Fizikai lehet nincs, mentális van.
Ez teljesen normális állapot, most nincs igényed mélyebb kötõdésre. Eddz nyugodtan, majd jön a kapcsolat iránti vágy magától.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:d

Van értelme súlyzós edzés után focizni vagy futni? Vagy mennyi idő után lehet, hogy ne menjen az edzés rovására?

Legjobb válasz: Hát ha izom felépitést akarsz a súlyzózással akkor felejtsd el, ha utána futás csinálsz! Ha viszont úgy csinálod hogy egyik napon csak kimondottan egy sportágat csinálsz akkor oké! De 1 napon két dolog az rohadtul szálkásit, és izmos se leszel tõle, bár ha fehérjeport szedsz mellé akkor van értelme.

Hát ha izom felépitést akarsz a súlyzózással akkor felejtsd el, ha utána futás csinálsz! Ha viszont úgy csinálod hogy egyik napon csak kimondottan egy sportágat csinálsz akkor oké! De 1 napon két dolog az rohadtul szálkásit, és izmos se leszel tõle, bár ha fehérjeport szedsz mellé akkor van értelme.
Ha tömeget növelsz akkor annyira nemjó a foci, de ha megfelelõ a kaja és a regenerálódás akkor bármi jöhet

Ha létezik az agykontroll, vagy a vonzás törvénye (tök mindegy), akkor hogy lehet hogy puszta koncentrálással nem lehet izmot növelni, csak edzéssel?

Ne hárítsatok, felesleges.

Legjobb válasz: Valamilyen szinten lehet.De sajnos sokan félre értik a vonzás törvényét meg a Titkot. Nem az a lényege,hogy csak vizualizálok és ott terem,hanem meg van a célod leírod,vizualizálod és CSELEKSZEL,de ez igazából jön magától,mit tudom én kényszert érzel,hogy lemenj edzeni,a film is mondja,hogy kéred,fogadod,és amikor ihletet kapsz akkor nem kérdeõjelezed meg hanem cselekszel.Sokan ezt felejtik el,hogy CSELEKEDNI kell,van szitu amikor nem,de az ember ha igazán érti és a vonzás törvénye szerint él akkor érzi mikor kell cselekedni. Hidd el mûködik én használom nap mint nap már,és egyre jobban mûködik.Csak amikor intuíciód van,és érzed belülrõl,hogy valamit meg kell tenned akkor azonnal tedd meg és ne kérdõjelezd meg.

Valamilyen szinten lehet.De sajnos sokan félre értik a vonzás törvényét meg a Titkot. Nem az a lényege, hogy csak vizualizálok és ott terem, hanem meg van a célod leírod, vizualizálod és CSELEKSZEL, de ez igazából jön magától, mit tudom én kényszert érzel, hogy lemenj edzeni, a film is mondja, hogy kéred, fogadod, és amikor ihletet kapsz akkor nem kérdeõjelezed meg hanem cselekszel.Sokan ezt felejtik el, hogy CSELEKEDNI kell, van szitu amikor nem, de az ember ha igazán érti és a vonzás törvénye szerint él akkor érzi mikor kell cselekedni. Hidd el mûködik én használom nap mint nap már, és egyre jobban mûködik.Csak amikor intuíciód van, és érzed belülrõl, hogy valamit meg kell tenned akkor azonnal tedd meg és ne kérdõjelezd meg.
Több tényezõ felett van hatalmas, mint te azt hinnéd. De ha te hülyeségnek tartod, az a magánügyed. Senkit se fogsz errõl meggyõzni, hidd el. De én se akarlak meggyõzni. Én kipróbáltam a Vonzás törvényét (az egy dolog, hogy nem hiszem el a film/könyv tartalmát 100 %-ban), és nekem mûködik. Amikor kell, használom, így könnyebbé teszem az életemet. Tudom, hogy mûködik, nekem ez elég. Aki nem próbálja meg, azt nem kell rávenni, mert ez mindenkinek a saját érdeke.
A kérdező hozzászólása: Hülyeséget írsz. Semmi szükség nincs ilyen könyvre, ez senkit nem ösztönöz semmiben csak oldalakon át osztja a baromságot, ami soha nem fog segíteni semmiben. Aki elkezd gyúrni, annak eleve vannak kitûzött céljai és ez motiválja. Az más dolog, hogy hiába a motiváció, ha rossz az edzésterv és nem fejlõdik semmit, vagyis minden az adott személyen múlik, hiába a könyv, ami hamis illúziókat kelt, az illetõ nem lesz izmosabb, mint ahogy más sem ér el komolyabb dolgokat az életben, mert rengeteg külsõ tényezõ akadályozza ebben.
Kérdezõ: egyszerûen nem érted a dolgokat, kár erõlködnöd, inkább gondolkozz el és tájékozódj. Például: hogy lenne mindegy, hogy csak simán cselekszel, vagy úgy, hogy valami ösztönöz a cselekvésre?! Ha nincs motiváció (ez a kulcsszó), akkor fel fogsz hagyni az edzéssel, és/vagy komolytalanul fogod csinálni. Ha pedig "használod" a Vonzás Törvényét, akkor bízhatsz benne, hogy a gyakorlataid szabályosak lesznek, az izmaid úgy feszülnek meg, ahogy kell, stb. Amúgy szerintem A Titok c. könyv/film több túlzást is tartalmaz, és leegyszerûsít dolgokat. Brian Tracy viszont megbízható, abszolút korrekt infokat közöl a sikerrõl, a célok elérésérõl. Amúgy siker (bármilyen dologról legyen szó) egyik legnagyobb akadály a lustaság. Úgyhogy ha te arra akarod használni a Vonzás törvényét, hogy megspórold a fizikai aktivitást, az egy nonszensz dolog. Gyerünk csak edzeni, nem fog megártani :)
A kérdező hozzászólása: de akit így neveltek fel az egy könyv hatására nem fog megváltozni
A kérdező hozzászólása: Vagyis a könyv csak lehúzás, amiben leírják azt amit már amúgy is tudsz.
Azért, mert az nem a Harry Potter, és nem a varázslásról szólnak ezek a módszerek. Jó is lenne, ha úgy mûködne, hogy izmos akarok lenni meditálok, aztán izmos leszek. Vagy megnövök, vagy kék szemem lesz. A Vonzás Törvénye segít tisztázni a céljaidat, és ha a célodra összpontosítasz, akkor nagyobb az esélye, hogy eléred. De TENNI is kell érte. Ez nem varázslás, meg hókusz-pókusz! Szerintem nem sokat olvashattál az agykontrollról, ha ilyeneket kérdezel! Senki nem mondta, hogy ha otthon fekszel a TV elõtt, akkor valóra válnak az álmaid!
"Mi köze a sikerhez a titoknak? Kismillió embernek sikerült elérnie nélküle is..." kerdesedre, ha ez kerdes: Lehet nelküle is, mert van, aki olyan csaladba születik es olyan környezet veszi körül, vagy olyan hatasok ertek, hogy automatikusan ugy alakitja a dolgokat, ahogy a legjobb, különleges ismeretek nelkül is. Az ismeretek "csak" segithetnek jobban csinalni a dolgokat, mint ahogy ismeretek nelkül tenned. Nem muszaj hasznalni, ha feleslegesnek erzed, es azt hasznalsz belöle, amit hasznosnak tartassz. :) De persze ismeretek nelkül is sikerülhet. Az ösember is csillapitotta az ehseget es tulelt, amikor meg a tüzet sem ismerte... :) 7+8.
A kérdező hozzászólása: A másik az edzés. Vagy van jó edzésterved, vagy nincs és akkor hiába dobálod a vasakat. Mi köze a sikerhez a titoknak? Kismillió embernek sikerült elérnie nélküle is, a barátnõ kérdést szintén több milliárdan megoldották már.
Azt értem, de leírtam milyen nõ kell, és pont olyat kaptam, minden elvárásom amit írtam pipa.Oda írtam még, hogy én is megfelelek neki, na ekkor van motiváció lemenni edzeni :)
A kérdező hozzászólása: # 5 Ennek semmi értelme. Az hogy õ számodra tökéletes, még nem azt jelenti, hogy te is az vagy számára. Egyébként meg ha a szõkékre vadászol akkor ésszerû, hogy olyat is fogsz ki.
ugy emlekszem, uszasra mondta, hogy uszo mozdulatokat kellett elkepzelni a kiserletben resztvevöknek elözö
Ha elhagysz mindent nem biztos, látom valaki edz már 8éve és sehogy néz ki, én edzek 8 éve, amikor kezdtem akkor is elképzeltem, hogy akarok kinézni, pedig a Titkot hírbõl se ismertem akkor még.Mai nap is le van írva minden ami az edzés céljaimmal kapcsolatos és látom a fejlõdést.Mert a cselekvésem is a célomhoz igazodik.
Az a baj nem tudom ezt így elmagyarázni hallgassátok meg Brian Tracy-Phoenix szemináriumát. Ott kitisztulnak a dolgok. Legyen meg a cél és éld át és mellette cselekedj így mûködik. Én például leírtam, hogy milyen nõ kell, és olyat kaptam.
"Nem az a lényege, hogy csak vizualizálok és ott terem, hanem meg van a célod leírod, vizualizálod és CSELEKSZEL" Magyarul cselekszel. A többi rizsa. Tehát ha minden nap a nagy izmokat vonzod, arra koncentrálsz kéred az univerzumtól és mellette edzel akkor izmos leszel. Persze ha mindent elhagysz és simán csak edzel akkor is.
Még mindig nem érted, én is legalább 10 könyvet olvastam el a témában mire felfogtam igazán a vonzás törvényét.Összetett, hallgasd meg a Brian Tracy-Phoenix-szeminárium hanganyagot elsõ körben.Minden benne van ami kell.
A kérdező hozzászólása: és minek ahhoz egy könyv, vagy film hogy cselekvésre bírd magad? nem kell hozzá sok ész, hogy az ember magától is rájöjjön a gondja nem oldódnak meg attól ha otthon ül.
A 7., 8. es 12. valaszado vagyok, aki az agykontrollos edzes peldajat irtam. Igazabol mindent leirtam korabban, csak azt szeretnem meg hozzatenni, hogy ez a "puszta koncentralas" nem allja meg a helyet, mert az agykontroll es a vonzas törvenye is több annal, nem csak koncentralas, mondjuk az edzes alatt/helyett. Az nem ugy megy, hogy fel orat "edzek" mentalisan, majd elem a regi eletemet. :) Az agykontroll leginkabb egy eletmod, az ember teljes eletet megvaltoztatja, jobb iranyba (ha ugy all hozza persze, mert van aki elvegzi a tanf-t es lustasagbol nem fogl alkozik vele, majd banja...stb). A vonzas törvenye meg nem egy modszer, amit hasznalok vagy nem, hanem mindenhogy müködik, ha hasznalom - ha nem, legfeljebb vagy eszreveszem vagy nem... Nem kerdes, de ha megengedsz egy megjegyzest a közben irtakrol: Sztem igazad van abban, hogy akit "ugy neveltek", vagy inkabb olyan hatasok ertek, nem feltetlenül valtozik meg egy könyv hatasara, de 1.az is lehet hogy igen, 2.es az is, hogy valamit elindit benne a könyv, de meg szaz masik könyvet kell elolvasni (vagy terapia vagy barmi), aminek hatasara sikerül belül megvaltoztatni az önbizalmat.
Nem tom svarcikám... Én nyáron kimegyek a napra, oszt pár óra és barnább vagyok. Lehet, hogy nap? És ez jó? Mittomén...
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat várok.
Az a baj, hogy elolvastam a kérdést, csak a fõoldalon, és tudtam, h te írtad ki... Neked hiába mondunk bármit, nem érted meg... De nézd meg a jumbo összetételét, annak ehhez hasonló a ch:fehérje aránya
szerintem a fehérje 1:1 ben beleszállt az izmokba!!44


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!