Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy baba van a dologban (38 db)

Nem várt napján 37, 1 °C reggeli hő. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: A hõ akkor megy magasra, ha megtörtént az ovuláció, ilyenkor vérzésig magasan van. Az hogy van-e baba, a nem várt napján még egy hõgörbébõl sem olvasható ki, nem hogy egy darab reggeli hõbõl. A válasz: igen, lehet hogy terhes vagy, és lehet hogy nem. Pár nap, és kiderül. Holnap tesztelhetsz is, ha nem jön meg.

A hõ akkor megy magasra, ha megtörtént az ovuláció, ilyenkor vérzésig magasan van. Az hogy van-e baba, a nem várt napján még egy hõgörbébõl sem olvasható ki, nem hogy egy darab reggeli hõbõl. A válasz: igen, lehet hogy terhes vagy, és lehet hogy nem. Pár nap, és kiderül. Holnap tesztelhetsz is, ha nem jön meg.

Másfél héttel menszesz előtt nagyon érzékenyek a melleim, megduzzadtak és fájnak. Éjszaka alig bírok aludni. Nemvárt előtt néhány nappal szokott hasonló lenni, de most más. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Másfél héttel menszesz elõtt bármit is érzel, az biztos, hogy nem baba. Gondolj bele, ilyenkor még el se indult a petevezetékbõl a méh felé! Még el sem kezdõdött a beágyazódás, ninsenek terheshormonok, ha van is baba, az még alig pár sejtes sejtcsomó csupán. Tudom, hogy minél elõbb szeretnéd tudni, vagy legalább sejteni, de másfél hét kicsit túlzás szerintem. Még a legérzékenyebb nõknél is a nemvárt elõtt 1-2-3 nappal mutat valamit a teszt, vagy a testük. És ne feledd: csak a beágyazódott baba jelent terhességet, nem elég, ha pusztán csak megfogan. A beágyazódás azonban csupán a nemvárt elõtt 2-3 nappal fejezõdik be...

Másfél héttel menszesz elõtt bármit is érzel, az biztos, hogy nem baba. Gondolj bele, ilyenkor még el se indult a petevezetékbõl a méh felé! Még el sem kezdõdött a beágyazódás, ninsenek terheshormonok, ha van is baba, az még alig pár sejtes sejtcsomó csupán. Tudom, hogy minél elõbb szeretnéd tudni, vagy legalább sejteni, de másfél hét kicsit túlzás szerintem. Még a legérzékenyebb nõknél is a nemvárt elõtt 1-2-3 nappal mutat valamit a teszt, vagy a testük. És ne feledd: csak a beágyazódott baba jelent terhességet, nem elég, ha pusztán csak megfogan. A beágyazódás azonban csupán a nemvárt elõtt 2-3 nappal fejezõdik be...
Ha ez számodra szokatlan, akkor én csak biztatni tudlak! De persze mindenki más. Nekem is csak mensi elõtt 1-2 nappal szokott fájni, mikor babát vártam, akkor meg a peteérés után 3 nappal már érintésre nagyon fájt, és fokozatosan nehezedett a hasonalvás is. Már 16 napja fájt borzalmasan, amikor pozitív lett a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A peteérés utáni napokban már éreztem, hogy kezdnek fájni a melleim, napról napra jobban. A hõm is napok óta 37 fölött van folyamatosan. Nem akarom beleélni magam, addig nem amíg a + tesztet nem látom. Csak különös, mert ilyent még nem tapasztaltam. A "nemvárt" pedig hat nap múlva lesz.

Lehet, hogy baba van a dologban? Túl vagyok a peteérésen, 1 hét múlva nem kéne megjönnie.

Kb.4 napja folyamatosan feszül és szúr a pocim, úgy érzem mindjárt megjön, de csak fehér folyásom van, a h?m felment 37.3-ra. Tesztelni még nem akarok, mert úgy gondolom túl korai, de ezek lehetnek a babavárás jelei?

Legjobb válasz: Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?

Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben holnap tesztelnék, de valószínû (ha kibírom addig)a nemvárt menszi napján csinálok tesztet. Te mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne, ha tényleg a baba lenne mindkettõnknek!
A kérdező hozzászólása: Pozitívat teszteltem! :D Neked van baba?
Nekem sajnos negativ! Nekem soha nem lesz babam, ki van csukva hogy barmikor osszejojjon! Amugy neked tenyleg oszinten szivbol gratulalok! Vigyazz magatokra, es szedd a folsavat, ha meg nem kezdted el! Plusz ne emelj nehezet, pihenj sokat, ne lepcsozz sokat! (Jobb vigyazni.) Es ha barmi van, irany a doki azonnal (pl. gorcsoles, barnazas akarmi).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnálom, hogy nektek nem lett most baba, de majd következõre. Ne legyél elkeseredve, biztosan sikerül. Mióta próbálkoztok? Én elkezdtem szedni az Elevitel és búzacsíraolajat, (amiben sok az E vitamin), mikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk. Neked is tudom ajánlani, nekem szerintem ez sokat segített. Hátha neked is jó lesz. Ha az Elevitet nem is akarod szedni, akkor az E vitamint próbáld meg. Én azért vettem búzacsíraolajban, hogy ne "gyógyszer" formájában kelljen bevennem. Szerintem érdemes tenni egy próbát. Nagyon szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba!!!!! Majd írd meg, ha pozitívat tesztelsz!
Lehet baba, sztem várj 2-3 napot , és tesztelj, sok sikert!
Lehet hogy baba! Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom! Szerintetek mikor érdemes? Nincs semmi olyan érzésem ami babára utalna! Csak annyi hogy fehér sürü folyásom van és pufi vagyok:DD!
Mérsz hõt? Nekem minden tünetem megvolt, de reggel leesett és mensis görcsöm van. Azért kérdezem, hogy neked milyen a hõd?
A kérdező hozzászólása: Én azt nem mérem mert sajnos én össze-vissza dolgozom:((! Folyamatos 12 órában és igy nemtudom mérni! De nekem is voltak mesis görcseim a mensi elött már 1-2 héttel azt hittem hogy meg fog jönni de semmi!
Csak nyugi, semmi pánik. Szerintem is várjj 2-3 napot és azután teszteljj.:)

6 napot kesett es most nagyon gyengen verzek, de nagyon rosszul vagyok. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!

nem kizárt az ilyen dolog sem, de egy teszt azonnal válaszolni fog a kérdésedre!
Miért nem csinálsz egy tesztet, ha már 6 napja késik?
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt! Tesztelni majd csak holnap reggel birok. Nagyon rosszul vagyok az a bajom. Hanyingerem van, emelygek, hohullamok gyotornek...
A kérdező hozzászólása: Nem akartam elsietni a tesztet, most hagytam abba a tablettat, es nem tudom, hogy ez most hormonzavar vagy terhes lettem. Ezert jonak lattam, ha varok egy hetet.

Olyan érzésem van, hogy mindjárt meg jön. Eddig volt fehér folyásom krémes most meg fehér krémes de vizesebb lett. Mitől lehet? Lehet, hogy baba van a dologban?

Sziasztok jan.20-ra vártam de nem jött meg. Csináltam tesztet - lett. Most meg olyan érzésem van,hogy mindjárt meg jön. Eddig volt fehér folyásom krémes most meg fehér krémes de vizesebb lett. Beteg nem vok Felfázva sem vok.

Legjobb válasz: Szia! Mikor csináltad a tesztet utoljára? Már majdnem 1 hónap eltelt. Ha terhes vagy akkor azt már ki kéne hogy mutassa. Próbáld ki a Lily tesztet (Rossmann, Dm)esti vizelettel. Ha megint negatív akkor menj orvoshoz!

Szia! Mikor csináltad a tesztet utoljára? Már majdnem 1 hónap eltelt. Ha terhes vagy akkor azt már ki kéne hogy mutassa. Próbáld ki a Lily tesztet (Rossmann, Dm)esti vizelettel. Ha megint negatív akkor menj orvoshoz!
Szerintem csinálj még egy tesztet. A tünetek terhességre utalnak.
csinálj egy tesztet, ha - akkor menj orvoshoz, mert valami probléma van.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Lehet hogy baba van a dologban?

Már 4 éve szeretnénk kisbabát.Az eredményeim jók a páromnak is.Ciklusaim átlagosan 28.-30. naposak,(eros megfázás esetén kicsit hosszabb).Holnap kellene megjonnie.Egyhén néha fájdogál a hasam, és a ciklusom 21. napjától nagyon enyhe barnázásom van,de az sem minden nap es néha alig észreveheto(csak a wc papíron van 1 kevés).tesztet még nem csináltam a sok csalódás után félek.Orvosomhoz csak a jovo héten tudok menni.Tapasztalt valaki ilyesmit?(a pajzsmirigyemmel is minden rendben ,rendszeresen szedek rá tablettát)

Legjobb válasz: szia Nekem is volt ilyen...de megjött rá 3 napos.késéssel.. Ne éld bele magad...de ha.biztosra akarsz menni tesztelj... Inkább csalodj.az eredmény miatt mint h.beleéld magad. Saját tapasztalatból mondom... De azért szoritok.. Majd ird meg az eredményt....

szia Nekem is volt ilyen...de megjött rá 3 napos.késéssel.. Ne éld bele magad...de ha.biztosra akarsz menni tesztelj... Inkább csalodj.az eredmény miatt mint h.beleéld magad. Saját tapasztalatból mondom... De azért szoritok.. Majd ird meg az eredményt....
A kérdező hozzászólása: szia.Neked mi okozta ezeket a tuneteket?Voltál vele orvosnál?
nekem is volt barnázásom, amikor teherbe estem. azt hittem meg fog jönni. mindenképp tesztelj, mert ha pozitív, akkor sürgõsen lásson orvos!!!
sok minden okozhatta a tüneteket.Orvosnál nem voltam, mert késés után igaz megjött... Nah megjött vagy.babát vársz??
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam korábban írni, de sajnos megjottek pontosan a 28. napra.Azután voltam orvosnál aki szerint minden rendben.Csinált teszteket meg adott nyugtato teát.
ha minden rendben van akkor majd összejön...szoritok

Hány nap után lehet tesztelni? Normális, ha menstruácio gőrcsőm van, kőzben lehet hogy baba van a dologba?

érdekeen fáj a cicim

Legjobb válasz: En a ,,nem vart,, menstruaciom utan 4 nappal vegeztem el a tesztet es pozitiv lett. Plane ha faj a cicid mindenkeppen vegezd el a terhessegi tesztett. Sok szerencset!

En a , , nem vart, , menstruaciom utan 4 nappal vegeztem el a tesztet es pozitiv lett. Plane ha faj a cicid mindenkeppen vegezd el a terhessegi tesztett. Sok szerencset!
Van akinek mensi elõtt 1-2 nappal is pozitív a tesztje.Én ma vagyok a 28.napon és reménykedem a negatív teszt ellenére is.
lehet de nekem most késett 3 hetet a hõm 37.1 volt és most megjött. remélem neked sikerülni fog.
Lehet, majd csinálj egy tesztet.
Szia! Van rá esély, tesztelj, és hajrá!! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!