Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy baba van (797 db)

Nem várt napján 37, 1 °C reggeli hő. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: A hõ akkor megy magasra, ha megtörtént az ovuláció, ilyenkor vérzésig magasan van. Az hogy van-e baba, a nem várt napján még egy hõgörbébõl sem olvasható ki, nem hogy egy darab reggeli hõbõl. A válasz: igen, lehet hogy terhes vagy, és lehet hogy nem. Pár nap, és kiderül. Holnap tesztelhetsz is, ha nem jön meg.

A hõ akkor megy magasra, ha megtörtént az ovuláció, ilyenkor vérzésig magasan van. Az hogy van-e baba, a nem várt napján még egy hõgörbébõl sem olvasható ki, nem hogy egy darab reggeli hõbõl. A válasz: igen, lehet hogy terhes vagy, és lehet hogy nem. Pár nap, és kiderül. Holnap tesztelhetsz is, ha nem jön meg.

Másfél héttel menszesz előtt nagyon érzékenyek a melleim, megduzzadtak és fájnak. Éjszaka alig bírok aludni. Nemvárt előtt néhány nappal szokott hasonló lenni, de most más. Lehet, hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Másfél héttel menszesz elõtt bármit is érzel, az biztos, hogy nem baba. Gondolj bele, ilyenkor még el se indult a petevezetékbõl a méh felé! Még el sem kezdõdött a beágyazódás, ninsenek terheshormonok, ha van is baba, az még alig pár sejtes sejtcsomó csupán. Tudom, hogy minél elõbb szeretnéd tudni, vagy legalább sejteni, de másfél hét kicsit túlzás szerintem. Még a legérzékenyebb nõknél is a nemvárt elõtt 1-2-3 nappal mutat valamit a teszt, vagy a testük. És ne feledd: csak a beágyazódott baba jelent terhességet, nem elég, ha pusztán csak megfogan. A beágyazódás azonban csupán a nemvárt elõtt 2-3 nappal fejezõdik be...

Másfél héttel menszesz elõtt bármit is érzel, az biztos, hogy nem baba. Gondolj bele, ilyenkor még el se indult a petevezetékbõl a méh felé! Még el sem kezdõdött a beágyazódás, ninsenek terheshormonok, ha van is baba, az még alig pár sejtes sejtcsomó csupán. Tudom, hogy minél elõbb szeretnéd tudni, vagy legalább sejteni, de másfél hét kicsit túlzás szerintem. Még a legérzékenyebb nõknél is a nemvárt elõtt 1-2-3 nappal mutat valamit a teszt, vagy a testük. És ne feledd: csak a beágyazódott baba jelent terhességet, nem elég, ha pusztán csak megfogan. A beágyazódás azonban csupán a nemvárt elõtt 2-3 nappal fejezõdik be...
Ha ez számodra szokatlan, akkor én csak biztatni tudlak! De persze mindenki más. Nekem is csak mensi elõtt 1-2 nappal szokott fájni, mikor babát vártam, akkor meg a peteérés után 3 nappal már érintésre nagyon fájt, és fokozatosan nehezedett a hasonalvás is. Már 16 napja fájt borzalmasan, amikor pozitív lett a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A peteérés utáni napokban már éreztem, hogy kezdnek fájni a melleim, napról napra jobban. A hõm is napok óta 37 fölött van folyamatosan. Nem akarom beleélni magam, addig nem amíg a + tesztet nem látom. Csak különös, mert ilyent még nem tapasztaltam. A "nemvárt" pedig hat nap múlva lesz.

Lehet, hogy baba van a dologban? Túl vagyok a peteérésen, 1 hét múlva nem kéne megjönnie.

Kb.4 napja folyamatosan feszül és szúr a pocim, úgy érzem mindjárt megjön, de csak fehér folyásom van, a h?m felment 37.3-ra. Tesztelni még nem akarok, mert úgy gondolom túl korai, de ezek lehetnek a babavárás jelei?

Legjobb válasz: Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?

Hasonlo cipoben jarok, ma vagyok a 22. napon es egy het mulvara (nem) varom a mensit. En a homet nem szoktam merni, de kivancsisagbol az elmult harom napban nezegettem, errol meg nem nyilatkoznek, elobb megmerem holnap reggel is. :D De nem volt valami alacsony. Mar lassan egy hete, hogy mensigorcseim vannak, olvastam hogy ez lehet terhessegtol is mar ilyen koran, a 3. heten, tehat esetleges menstruacio elott jo egy hettel (beagyazodas idejen). Szurkolok hogy mindkettonknel baba legyen. Majd ird mar meg az eredmenyt legyszi! Mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Legszívesebben holnap tesztelnék, de valószínû (ha kibírom addig)a nemvárt menszi napján csinálok tesztet. Te mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne, ha tényleg a baba lenne mindkettõnknek!
A kérdező hozzászólása: Pozitívat teszteltem! :D Neked van baba?
Nekem sajnos negativ! Nekem soha nem lesz babam, ki van csukva hogy barmikor osszejojjon! Amugy neked tenyleg oszinten szivbol gratulalok! Vigyazz magatokra, es szedd a folsavat, ha meg nem kezdted el! Plusz ne emelj nehezet, pihenj sokat, ne lepcsozz sokat! (Jobb vigyazni.) Es ha barmi van, irany a doki azonnal (pl. gorcsoles, barnazas akarmi).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnálom, hogy nektek nem lett most baba, de majd következõre. Ne legyél elkeseredve, biztosan sikerül. Mióta próbálkoztok? Én elkezdtem szedni az Elevitel és búzacsíraolajat, (amiben sok az E vitamin), mikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk. Neked is tudom ajánlani, nekem szerintem ez sokat segített. Hátha neked is jó lesz. Ha az Elevitet nem is akarod szedni, akkor az E vitamint próbáld meg. Én azért vettem búzacsíraolajban, hogy ne "gyógyszer" formájában kelljen bevennem. Szerintem érdemes tenni egy próbát. Nagyon szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba!!!!! Majd írd meg, ha pozitívat tesztelsz!

9 napja késik! 1 hete csináltam egy tesztet negatív! Nem betervezett baba lenne, de nagyon örülnénk neki! Lehet hogy baba van csak még a teszt nem mutatta ki?

tüneteim:derékfájás,5-6 napig volt hányingerem,meg fáradság,most meg a mellemen vettem észre vátozást mintha komolyan valami inplantátum lenne benne,feszes:)!A h?m:egész nap 36,8-37 között van nyelv alatt!Mi lehet?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba, várj még pár napot, és tesztelj majd újra! Sok sikert!

Szerintem lehet baba, várj még pár napot, és tesztelj majd újra! Sok sikert!
Szerintem is valószínû, h terhes vagy.Korán teszteltél vagy nem jó tesztet vettél.A 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki a leghamarabb a terhességet.Pl.: Clearblue vagy Qupido.Bár ezeket elég nehéz beszerezni, kisebb városokban nem nagyon van.Én sem kaptam.
Szia! a hõt reggel mérd rögtön ébredés után, mielõtt felkeltél!!! De a tüneteid stimmelnek! Csinálj még egy tesztet!
Lehet baba, sztem várj 2-3 napot , és tesztelj, sok sikert!
Lehet hogy baba! Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom! Szerintetek mikor érdemes? Nincs semmi olyan érzésem ami babára utalna! Csak annyi hogy fehér sürü folyásom van és pufi vagyok:DD!
Mérsz hõt? Nekem minden tünetem megvolt, de reggel leesett és mensis görcsöm van. Azért kérdezem, hogy neked milyen a hõd?
A kérdező hozzászólása: Én azt nem mérem mert sajnos én össze-vissza dolgozom:((! Folyamatos 12 órában és igy nemtudom mérni! De nekem is voltak mesis görcseim a mensi elött már 1-2 héttel azt hittem hogy meg fog jönni de semmi!
Csak nyugi, semmi pánik. Szerintem is várjj 2-3 napot és azután teszteljj.:)

Ma a férjem azt mondta hogy nagyobb egy picit a cicim. Nem fáj, csak néha érzékeny. Fehéres folyásom van és mára nem várom. Még menzis görcsöm sincs pedig pár napja volt. Csak néha szurkál a hasam. Lehet hogy baba van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.
lehet de nekem most késett 3 hetet a hõm 37.1 volt és most megjött. remélem neked sikerülni fog.
Lehet, majd csinálj egy tesztet.
Szia! Van rá esély, tesztelj, és hajrá!! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön.

Olyan érzésem van, hogy mindjárt meg jön. Eddig volt fehér folyásom krémes most meg fehér krémes de vizesebb lett. Mitől lehet? Lehet, hogy baba van a dologban?

Sziasztok jan.20-ra vártam de nem jött meg. Csináltam tesztet - lett. Most meg olyan érzésem van,hogy mindjárt meg jön. Eddig volt fehér folyásom krémes most meg fehér krémes de vizesebb lett. Beteg nem vok Felfázva sem vok.

Legjobb válasz: Szia! Mikor csináltad a tesztet utoljára? Már majdnem 1 hónap eltelt. Ha terhes vagy akkor azt már ki kéne hogy mutassa. Próbáld ki a Lily tesztet (Rossmann, Dm)esti vizelettel. Ha megint negatív akkor menj orvoshoz!

Szia! Mikor csináltad a tesztet utoljára? Már majdnem 1 hónap eltelt. Ha terhes vagy akkor azt már ki kéne hogy mutassa. Próbáld ki a Lily tesztet (Rossmann, Dm)esti vizelettel. Ha megint negatív akkor menj orvoshoz!
Szerintem csinálj még egy tesztet. A tünetek terhességre utalnak.
csinálj egy tesztet, ha - akkor menj orvoshoz, mert valami probléma van.

3. án kellene megjönnie! Ma nagyon görcsölök de menzi sehol! Lehet hogy baba van csak van valami baj?

Legjobb válasz: szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!

szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!
egyéb más tünetek? Vagy csak a görcs? Mert sokminden lehet. Ha nem jön meg a menszid, érdemes egy tesztet csinálni!
Ha görcsölsz, szerinem ez most nem baba. Kicsi barnázás, mindjárt megjön érzés beleférne, de a görcsölés általában menzit jelez. Persze mindenki más!! Remélem nem jön meg, de ha mégis, akkor se keseredj el!! Én 4-re nem várom, remélem mindkettõnknek elmarad a menzi és jön végre a baba!!
A kérdező hozzászólása: csak görcs van, de még barnázás se
A kérdező hozzászólása: lányok nincs baj ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!