Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy az egyik (9206 db)

Mitől lehet, hogy az egyik körmöm alatt (kb.1 éve) mindig van egy kis rész ami begennyesedik és ki is lehet nyomni? Fáj is.

Legjobb válasz: Azt úgy hívják, hogy "benõtt a köröm". Amikor vágod a körmöd figyelj arra, hogy nem kell nagyon lekerekitened, inkább hagyd kicsit szögletesre legfeljebb reszeld le egy kicsit. Ha mégis begennyesedik, akkor azt ki kehet nyomni, sõt az jobb is mert te is érzed akkor hogy nem feszül, de mindig csak fürdés után mert ha koszos csak hamarabb begyúllad!! Ha ez sem használ akkor menj el az orvosodhoz õ tudni fogja hogy hova menj tovább esetleg ha vészesebb akkor meg is mûthetik! De itt ne olyan altatásos hanem inkább egy "pedikûrösös m

Azt úgy hívják, hogy "benõtt a köröm". Amikor vágod a körmöd figyelj arra, hogy nem kell nagyon lekerekitened, inkább hagyd kicsit szögletesre legfeljebb reszeld le egy kicsit. Ha mégis begennyesedik, akkor azt ki kehet nyomni, sõt az jobb is mert te is érzed akkor hogy nem feszül, de mindig csak fürdés után mert ha koszos csak hamarabb begyúllad!! Ha ez sem használ akkor menj el az orvosodhoz õ tudni fogja hogy hova menj tovább esetleg ha vészesebb akkor meg is mûthetik! De itt ne olyan altatásos hanem inkább egy "pedikûrösös m
*mûtétre gondolj. Remélem segítettem:) )
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a segítséget:)

Házat szeretnénk venni, lakáshitelre és hogy az önerő is meglegyen, személyi kölcsönre is szükségünk lenne. Az lehet, hogy az egyiket én, a másikat a párom veszi fel? Vagy hogy működik egyáltalán a lakásvásárlás?

Várnánk a félszocpolra, de már nem bírjuk sokáig a jelenlegi környezetben.

Legjobb válasz: Persze lehet azt,hogy te az egyiket õ a másikat,kezeseket meg adóstársakat valahonnan meg majd össze szedtek....amúgy a 2 szép szemedért nem fognak pár millió személyi kölcsönt adni,elég gáz kamatokat tesznek arra és ha nem szeretnétek a végén emiatt bukni a házat is akkor gyûjtögettek a perselybe!!!! Lehet,hogy pazarlásnak tûnik albérletbe elmenni,de személyi hitelbõl lakáshitelt felvenni...hát ez szerintem cseppet sok

Persze lehet azt, hogy te az egyiket õ a másikat, kezeseket meg adóstársakat valahonnan meg majd össze szedtek....amúgy a 2 szép szemedért nem fognak pár millió személyi kölcsönt adni, elég gáz kamatokat tesznek arra és ha nem szeretnétek a végén emiatt bukni a házat is akkor gyûjtögettek a perselybe!!!! Lehet, hogy pazarlásnak tûnik albérletbe elmenni, de személyi hitelbõl lakáshitelt felvenni...hát ez szerintem cseppet sok
A személyi hitel törlesztõje még magasabb lesz, mint a lakáshitelé, amit kaptok a kamu önerõ mellé. Mibõl fogtok enni, mibõl lesz kifizetve a többi költség, ami a lakásvásárlással jár? Illeték, földhivatali dolgok, stb. Plusz az új ház nem hiszem, hogy tökéletes állapotban lesz, ki tudja mikor esedékes a vízóracsere mondjuk, az is egy csomó pénz. Ki tudja, milyen a bejárati ajtó, márpedig az biztonságos kell legyen, ha nem akartok minden nap feltört ajtót az új házatokban. Ilyesmiket is végig kell gondolni! Szerintem beköltözés után egy párszázezer mindig elmegy a lakhatóság megteremtésére, luxusolás nélkül is. Szóval szerintem nagyon túlvállalnátok magatokat.
A kérdező hozzászólása: A lakás használt, 4 millió és nagyon szépen fel van újítva. Valaki esetleg hasznos választ is adna a kérdésre. A folyamatról kérdeztem, nem hogy mibõl fogok megélni.
Számolj az ügyvédi díjjal, a közjegyzõvel, a banki díjakkal ha kapsz hitelt, hogy azt kifizessék (pl.folyósítási jutalék stb.), mire megveszel a lakásba pár apró dolgot az ott lakáshoz, az elinduláshoz, nem beszélve a nav felé fizetendõ házvásárlási illetékrõl...most 100 ezrekrõl beszélgetünk, nem 5-10.000rõl....mi is idén vettünk házat a párommal, nekünk volt 6, 5milliö önerõnk, csak 3at vettünk fel hitelre, de így is majdnem plusz 1millió volt mire a nevünkre kerül és pár apróságot megvettünk a háztartásba...nem kioktatás...ez a valóság...ha nincs önerõ ne vegyetek lakást...inkább gyûjtögessetek még...hidd el ahhoz hogy személyi hitelt és lakáshitelt is tudj fizetni minden hónapban úgy hogy a rezsi ki van fizetve és van mit enni stb., min.400-500 ezret kellene keresni...
Ha úgy érzed itt nem kapsz rendes választ a kérdésedre akkor fáradjál be a bankba és kapásból megtudod, hogy mire számíts! Amúgy a fejed nem harapják le és csak õk fognak tudni tutit mondani mert nem mind1 mennyi a bevételetek és egy csomó egyéb fontos dolog.
mi 1, 5M önerõvel 5M hitelt akarunk felvenni (ebben a hónapban derül ki, hogy megadják-e). Ha nem lett volna önerõ nem vennénk házat. Ennyire egyszerû. a 4M Ft-os ház, mire odáig juttok, hogy beköltözés minimum 4, 5 lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Melyik banknál próbálkoztok? Ha nagyobb része meglesz az önerõnek, kapunk segítséget a vásárláshoz.
A kérdező hozzászólása: A lakás használt, 4 millió és nagyon szépen fel van újítva. Valaki esetleg hasznos választ is adna a kérdésre. A folyamatról kérdeztem, nem hogy mibõl fogok megélni. Tíz év múlva talán kevesebb arrogancia fog a szavaid közé keveredni, ha majd Te is a "banki áldozatok" sorait gyarapítod. De addig is: sok sikert a hitelintézésben!

Ha van 2 testvér németjuhász és az egyik jobban nő mint a másik akkor az etetéssel lehet baj, vagy lehet hogy az egyik az apjára a másik az anyjára ütött?

Az én németjuhászom most lesz 5 hónapos az ismerősömé az én kutyám testvére tehát egyszerre születtek. Az ismerősöm németjuhásza szemmel láthatóan nagyobb mint az enyém. 4 hónapos korától váltottam brit prémium tápra. Lehetséges hogy befogja hozni a növekedési különbséget, vagy az enyém kisebb termetű lesz?

Legjobb válasz: Nem klónok születnek egy alomban sem. Ráadásul nem csak apja, anyja van egy kutyának, hanem nagyszülõk is és azoknak is nagyszüleik, stb. Sõt..a növekedési ütem sem egyforma még testvéreknél sem.

Nem klónok születnek egy alomban sem. Ráadásul nem csak apja, anyja van egy kutyának, hanem nagyszülõk is és azoknak is nagyszüleik, stb. Sõt..a növekedési ütem sem egyforma még testvéreknél sem.
Lehet az is, hogy a te kutyád kisebb termetû lesz, de az is lehet, hogy az ismerõsöd megnyomta a kutyát fehérjével és ezért nagyobb. De hidd el nem jó az, ha hirtelen nagyra nõ egy kutya. A Brit elég jó táp, folytasd azzal az etetést.
Azt sem írtad, hogy szukák vagy kanok, mert köztük alapból van különbség...plusz ha nem egy jó tenyésztõtõl vásároltál, akár több apja is lehet a kölyköknek. De egy emberi családon belül is, megnézel pl. 3 gyereket, nem egyformák...
most mekkora a két kutya?

Hogy lehet hogy az egyik doki akinél voltam mondta hogy kell ívtágító a másik pedig nem is említette?

azóta már fent van a szabi ,de semmi ívtágítót nem kaptam.. az előbbi nagyon drága lett vna azért más dokihoz mentünk

Legjobb válasz: Kétesélyes a dolog, lehet, hogy a második nem elég lelkiismeretes, de az is lehet, hogy az elsõ csak minél jobban le akar húzni fölösleges látszat beavatkozással. Én hajlamos lennék az utóbbira tippelni.

Kétesélyes a dolog, lehet, hogy a második nem elég lelkiismeretes, de az is lehet, hogy az elsõ csak minél jobban le akar húzni fölösleges látszat beavatkozással. Én hajlamos lennék az utóbbira tippelni.

Van barátnõm 4 éve akit nagyon szeretek, de van egy másik lány aki minden nap a fejemben jár. Az lehet hogy az egyiket szeretem a másikba meg szerelmes vagyok?

Barátnõm minden tekintetben rendes lány és nagyon is szeretem. Igaz keveset vagyunk együtt, de attól még nagyon szeretem és nem tudnék nélküle létezni.

Legjobb válasz: Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.

Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.
Gondolj bele, hogy mi lenne veled ha családod lenne, szeretnéd a feleségedet, gyermekeidet, boldogan éltek, és megjelenik egy harmadik valaki, akihez vonzódtok fizikailag. Tragédia... de ha nem uralkodsz magadon, akkor elveszted a családodat, és miután párszor kiéled magad az új személlyel, rájössz, hogy ez csak a hormonok játéka volt. Az lenne a helyes, hogy felejtsd el az új ismerõst, ha jól megvagytok, és szereted a jelenlegi párod. Egy hosszú távú kapcsolatban sokkal fontosabb a mély szeretet, tisztelet, bizalom, kitartás stb, amik évek alatt fejlõdnek ki, mint a fizikai vonzódás, amit érzel a másik lány felé. Valószínûleg oda-vissza ez a helyzet, mind a ketten fellángolást éreztek egymás iránt, de ebbõl általában nem lesz igazi szerelem és hosszú távú kapcsolat, csak rombolja az embert és a jó kapcsolatokat.
minek találkozgattál vele? Szégyen...
A kérdező hozzászólása: Igen teljesen igazatok van, ezt tudom sajnos, hogy lehet nem lenne hosszú kapcsolat. De valami még is van, mert ez a láng 1 éve tart benne és bennem is. A komoly kapcsolatomba is vannak problémák, pl nem csókolózunk soha, mert õ nem szereti és voltak olyan helyzetek hogy 2 hónapig nem találkoztunk és nem miattam. Nem mentegetni akarom a dolgot és most joggal mondhatnátok azt is hogy akkor mennyek az újhoz és ne siránkozzak. De a komoly kapcsolatommal, barátnõmmel azért minden nap beszélünk többször is. Igen lehet ez lenne a jó, ha elfelejteném az újat. Azért találkoztam vele, mert mint embert is nagyon szeretem. És szeretek vele lógni, tudom ez sem jó ... No de nem tudok mit tenni, lehet kellene egy nagy atyai pofon .
:) ) Hát hol az atyád? :P Szerintem még mindig építsd a régi kapcsolatodat, ha még él a szeretet mindkét részrõl. Az ember biológiai léténél fogva olyan, hogy a szerelemmel (rózsaszín ködben való vakság) járó hormon kb. másfél évig termelõdik, utána az agy leállítja. Ha közben kialakult vonzódás, a szerelemhormon (PEA) helyében endorfin és oxitocin termelõdik inkább, akkor kialakul a sokat tartó kötelék. A lényeg, hogy te tudod befolyásolni a testedet, illetve nem szabadna utána menjél, hanem racionálisan kellene gondolkodj úgy, hogy hosszú távon legyen hasznos a befektetés.
Ja, és ha az újjal nem tudsz úgy lógni, hogy ne gondolj többre vele, akkor szakítsátok meg a kapcsolatot. Biztos nem õ az egyetlen, akivel jól tudsz szórakozni, nem olyan nagy veszteség az, pláne ha van barátnõd.
Szerintem amikor legközelebb együtt leszel a barátnõddel, mondj el neki mindent tövirõl hegyire, vond be õt a problémamegoldásba. Szerintem megérdemli, és ha te is megérdemled õt, akkor a segítségedre lesz. 24F
Szia , mi lett veletek?

Szerintetek lehet, hogy az egyik haveromat megszállta valami?

Egy nagyon különleges és általam még soha nem tapasztalt jelenséggel állunk szemben.Van egy megszokott baráti társaságunk egészen pici kölyök korunk óta együtt nyomulunk. Egyszer csak úgy egy jó éve a semmib?l el?bukkant egy Srác.Õ nagyon mutatta az ívet miszerint szimpatizál velünk így persze mi szemöldökráncolás nélkül szívesen fogadtuk, hagy lógjon velünk. A srác nagyon titokzatos csendes és végülis jó embernek mondanám.De ha mi bulizni megyünk ? is jön velünk. Ugye amikor Buli van mindenki picit elengedi magát. Ilyenkor jön egy fura dolog valahogy a buliban mindig lesz valami balhé.Nem mondok konkrétumot. De nem személyi sértésre értem ezt hogy balhé. hanem tárgyi károk. És megfigyeltem hogy amikor valami rosszat tesz ez a társaság. Õ az ösztönz? Õ fedezi fel mit kéne eltenni eltörni vagy kárt tenni. Nem kell nagy tételekben gondolkodni persze. De oké ez még természetes lenne. rossz gyerek aki ilyenkor tör felszínre. DE! és most jön az érdekes rész Az eggyik barátunk megvolt gy?z?dve róla, hogy ez az ember megfigyel és tanulmányoz minket. És nagyon de tényleg nagyon s?r?n elt?nik 10-15 percekre. és visszajön. Az eset paranormális része pedig innent?l jön. Még úgy pár hete összegy?ltünk egy havernál. iszogattunk nevettünk sokan voltunk jó volt. Elkezdtem fotókat készítgetni a társaságról. És az egyik képen amin szerepelt ez a srác az eggyik szeme körül (Jobb) egy rendesen látható fekete folt volt. Néztük mi lehet nevettünk rajta stb. Rá pár hétre múlthéten voltunk ismét együtt. megint fotózgattam 9 azaz összesen 9 képet készítettem a srácról. mind a 9 képen ilyenszt?en vörösek a szemei és ott van a fekete terület a jobbszeme körül. látta hogy körbemennek a képek és mindenki csak néz. Õ egyszer csak felállt és elt?nt lefutott a lépcs?n. Elkezdtünk beszélni hogy ? egy démon vagy mi a fene lehet. Kezdtük ezt nem poénra venni. Utánna mentem. lent megtaláltam a dohányzó emberek között, kérdeztem hogy miért jött le, azt mondta hogy nemtudja. gondolom a kép miatt jött zavarba. Nem bírtam ki megkérdeztem hogy ez micsoda? Azt mondta nem tudja.Kis kora óta ilyen a fényképeken. Aznap éjjel én olyan rosszat álmodtam hogy üvöltve keltem fel álmomból. és remegtem annyira sokkolt valami álmomban. Azonnal azt éreztem hogy kitöröljem a képeket. Amint kitöröltem megnyugodtam és aludtam tovább. Másnap ezt meséltem a barátaimnak. Döbbenten állunk az eset el?tt. (Aki a kamerára hivatkozna. Egy 12.1 megapixeles Carl Zeiss objektíves full HD kameráról van szó) Kiváncsi vagyok a véleményekre. És hogy mit kéne tennünk..

Legjobb válasz: "Õ az ösztönzõ Õ fedezi fel mit kéne eltenni eltörni vagy kárt tenni." "És nagyon de tényleg nagyon sûrûn eltûnik 10-15 percekre." Ez alapján lehet, hogy szorulása van. Emiatt feszült kicsit, és néha próbál könnyíteni magán. "ilyensztõen vörösek a szemei és ott van a fekete terület a jobbszeme körül" Vakuval fotóztatok? Lehet, hogy a retinája kicsit jobban visszaveri a fényt, emiatt erõsebb a vörösszem effektus a képeken. A fekete részt is okozhatja ugyanez.

"Õ az ösztönzõ Õ fedezi fel mit kéne eltenni eltörni vagy kárt tenni." "És nagyon de tényleg nagyon sûrûn eltûnik 10-15 percekre." Ez alapján lehet, hogy szorulása van. Emiatt feszült kicsit, és néha próbál könnyíteni magán. "ilyensztõen vörösek a szemei és ott van a fekete terület a jobbszeme körül" Vakuval fotóztatok? Lehet, hogy a retinája kicsit jobban visszaveri a fényt, emiatt erõsebb a vörösszem effektus a képeken. A fekete részt is okozhatja ugyanez.
Szerintem a pisti szállta meg.
A neved a mai napon a legjobb. A hétnek viszont ez volt a legjobb felhasználóneve: Kúrógép.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hagy tudja.. Engem érdekel mi lehet vele. Maximum ha valaki tudna értékes segítséget nyújtani én is segíthetnék rajta..
Lehet, Õ is tudja mi van vele, csak jobb, ha nem tudod. :) Mellesleg a géped irigylem! :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem vágja mivan, És ha tényleg megszállta valami akkor segítenünk kell rajta...
" Segíts magadon, Isten is megsegít." De, Te tudod. Sok szerencsét! (Én biztos nem háborgatnék olyan dolgokat, amirõl nem tudom, hogy milyen ajtókat nyitogatok.)
A kérdező hozzászólása: Ez jogos és bennünk is megfordult, hogy nem kéne olyan dolgot háborgatni amirõl nem tudjuk, hogy mi lehet. De mivan ha pont ezért került elénk? ez a feladatunk? Nemtudom.De úgylátom senki sem tud értelmes segítséget nyújtani. Együtt élünk ezzel a dologgal, tudunk róla õ is tudja, hogy tudunk róla. De akkor innentõl tekintsünk el a dologtól. Köszönöm az eddigi kommenteket ez van....
Locsold meg szentelt vízzel vagy felszentelt sóval, és figyeld meg hogyan reagál...
Vagy hívjatok egy médiumot...
Mindig ilyen sztorinál a kérdezõ nem tud képet adni... .__. FAKEEEEE!!!!!!
hát tényleg elég idegesítõ... -.-
Nem azért, egy buliban, amikor marihónalja alá állok és megszívom, lehet hogy nekemis vörös lenne a szemem v_v
Lehet, már az elsõ perctõl kezdve tudja, hogy itt tanakodsz róla... :) ;)
Ha nem akar róla beszélni minek taglaljátok? Fogadjátok el így, ahogy van.
Fél a keresztektõl?
Na bammeg... Össze - vissza [email protected] magam. Kár, hogy éppen kajálok is. Itt egy régebbi kérdésben kerestek halott látót. Lehet, hogy õ az embere a kérdezõnek. Amúgy komolyra: Lehet, ha ezt így átélném én is [email protected]ék, de így nem értem a dolgot... Hirtelen a vörös szem hiba jutott eszembe a képen. De, hogy a fekete folt az mi, azt nem tudom.
képet nem tudnál feltölteni? elég csak az a kis rész a jobb szeménél...
tuti van vele valami, kiskora óta... nemtod, megvolt-e keresztelve?
A kérdező hozzászólása: Õõõ nem fénykép hiba. Számtalan képen szerepel közösen más emberekkel. Fotózással foglalkozom hobbi ágon. Tudom hogy szûrhetem ki a vöürös illetve a kiégetett szemeket. Sajnos ez más. A kemra nem hibás. Képet nem tudok mert töröltem õket. De amúgy sem osztanám meg, Megkeresztelve nincsen!4 Ez 100% mert állítása szerint Zsidó nevelésû szülei vannak. így õ is abba az irányba húz. De nem feltétlen tart vallást.
Miért nem rakjátok ki a baráti társaságból? Vagy ha, tényleg démonnak tartod, akkor vidd el templomba, ott kiderül.
Miért nem kérdeztek rá, hogy hova tûnik el néha?
Vagy mutass meg neki egy keresztet meg.
Tudnál küldeni egy képet? Lehet tudok segíteni...
A kérdező hozzászólása: Nos. Hát mint írtam képet nem küldök, mert eltávolítottam mindet. Nem állt szándékomban megtartani õket. Másrészt nem rakjuk ki a társaságból mert amúgy egy teljesen korrekt ember, nincs nyomós okunk kiközösíteni mert szeretjük. Csak van benne valami ami miatt feszült vagy mellette. Vagy méginkább fusztrált. Én nem tudom mi lehet ez.Régen is vörös volt minden képen a szeme. De társas fotón is csak az övé. De ez a Fekete foltos dolog ami aggasztó meg hogy túlzottan csendes, Mégis van valami ami nemtudom.. Sajnos nem tudom megmagyarázni mi is lehet ez. sokszor amúgy zavart. Elmond többször egymás után dolgokat, Vagy megkérdez valamit válaszolok és 15 másodperc múlva újra megkérdezi.Ilyen sok van viszont..
Kiskoráról kérdezgess tõle... Hát ha van olyan dolog aminek köze lehetett ehhez az egészhez! Közeli ismerõsöket vagy ezotériával foglalkozó szakembereket keress föl!
"Véletlenül" boríts rá egy kis szenteltvizet..én pl. ismerõsöm miatt felszentelt keresztet hordtam a zsebemben, nem tudott róla, és mikor megöleltem elkezdett hisztérikusan üvölteni és elájult..kicsit besokkolt mindenki aki látta..miután a csaj elájult, elõhúztam a keresztet és megmutattam a körülöttünk összecsõdült tömegnek.Voltak leesett állak, gondolhatod mit éreztem..

Az lehet, hogy az egyik szemem távollátó, a másik meg rövidlátó?

Csak mostanában tűnt fel, hogy az a szemem, amelyik gyengébben lát közelre, sokkal élesebb távolra, mint a másik.

Legjobb válasz: Lehet. Az enyém is ilyen volt, csak azóta már megfordult az egyik, így mindkét szemem rövidlátó lett. Jobb volt, míg a másik szemem kompenzált.

Lehet. Az enyém is ilyen volt, csak azóta már megfordult az egyik, így mindkét szemem rövidlátó lett. Jobb volt, míg a másik szemem kompenzált.

Hogy lehet, hogy az egyik barátom elég rég óta nem talál maga mellé egy normális lányt?

Annak ellenére, hogy egy iszonyú rendes srác. Illedelmes, nagyon jó humora van, tanult, művelt és nagyon rendes. Sokszor szokott eljönni velünk ide oda, ilyenkor 4-5 lány és 2-3 fiú. A társaság középpontja szinte mindig ő. Ilyen kalandjai akadnak, de valahogy egy komoly kapcsolat nem igazán. Épp tegnap este panaszkodott és nem értettem, hiszen tényleg nagyon rendes fiú.

Legjobb válasz: azert mert o is rajott, hogy minden csak k***va a szoros ertelmeben miden csaj egy kis penzert barmire hajlando.... 24f

azert mert o is rajott, hogy minden csak k***va a szoros ertelmeben miden csaj egy kis penzert barmire hajlando.... 24f
sokat csalódott és fél egy komoly kapcsolattól...vannak így egy páran:S 22F
Én is ezt tapasztalom, hogy kevés a szingli lány. Azért meg lehet találni, de nehéz.
2 tanfolyamra járok, egyiknek 70% a lányok aránya, ebbõl 1 olyan nincs akinek ne lenne kapcsolata (vagy hazudik) másikon kb 60% a csajok aránya, itt se találtam olyat aki szingli lenne. Pedig az elmúlt 1 évben vagy 90 új személyt megismertem. most már csak azért érdeklõdöm mert tudni szeretném hogy csak én vagyok e egyedül a környezetemben?
en 24 vagyok :(
Úgy látszik ez a 22. év a kritikus :D
A kérdező hozzászólása: Érdekes. Õ is 22 éves. Utolsó: dehogy öregszel meg egyedül.
Én is hasonló cipõben járok. 22 éves vagyok, de még egy normális kapcsolatom nem volt. Sok lánynál próbálkoztam már, de szinte soha nem teljesedett be a kapcsolat, és már kvára meguntam az egészet, pocsékba ment a sok belefektetett idõ és energia. És akik tetszenek azok mindig elhajtanak. Elegem van, attól félek egyedül öregszem meg.
#5 valaszolonak de igen komolyan gondolom.... epp ma beszeltem egy olyan lannyal akivel egebkent nagyon surun beszlek es nem gondoltam volna rola ezt ... tehat naggy a gyanum, hogy az egyik ismerosom, ugyjutott be valahova, hogy "tul kedves volt a fonokvel" erre ez a lany meg azt mondta min csodalkozok, erre midenki kepes lenne ha gy jo munkahejrol lenne szo ... ra kerdeztem hogy os is ..erre azt mondta, hogy igen .... :(( :(( :(( :((
A kérdező hozzászólása: Szokott kezdeményezni, bár nem mindig. Azon szoktam csodálkozni, hogy néha olyan szerencsétlen fiúk járkálnak tök helyes lányokkal, hogy csak nézek. A múltkor összeszedtünk egy lányt neki, de az a lány meg butább volt, mint a szamár... :D Aki meg okos, az meg nem szép. Általában. Tipikus... egy KFT szám jut az eszembe róla :D
21:14 nek na nezzunk oda vagyunk itt toben is , ... bar en sem avgyok nagy tarsasagi ember , de a kornyezetemben levo lanyokon azt tapasztalaom , hogy ha sok penzed van akkor jo vagy ha nem lehetsz akarmilyen jo es alom pasi , ha nincsen penzed akkor le vagy szarva :( ..... ha van akkor is csak arra vagy jo hog minel tobb penzt csaljanak ki , es ehhez barmilyen eszkozt felhasznalnak
Gondolom elege lett már a pofára esésbõl és a lesleges körök futásából, úgy mint nekem. Az, hogy 3-4 lány, aki tetszik és akinél kezdeményezek, mindegyiknek pasija van az még oké, de mikor a 30. mondja azt hogy pasija van akkor azt mondom hogy kár az idõért, nem ér ennyit az egész.
#3 válaszoló: remélem ezt nem mondod komolyan
én is ilyesmi vagyok, mint amit itt leírtál, azt leszámítva, h nem vagyok a társaság középpontja. ezek a tulajdonságok tényleg ennyit számítanak és ennyire elõnyösek? mert eddig én se úgy vettem észre. F
nem lehet h azért, mert nem kezdeményez sosem? egyik fiúbarátom is ilyen, ilyen tipikusan a nagy "Õ", de rendes kapcsolata nincs, mert odamegy hozzá több lány is, de azt mondja, akik ilyen könnyen megadják magukat, azokkal õs nem akar semmit és csak egy vagy több éjszakás kalandok lesznek belõle. aztán egyszer vhogy kiderült számomra, h azért mert mindenkivel elvan, jófej, meg minden, de ha tetszik neki egy csaj, sosem megy oda hozzá, de hogy miért azt igazából nem tudom:D csak azt, h sosem kezdeményez L
Jajjj már, ne csüggedjetek fiúk! Próbálkozni kell...;) a jó dolgokra sosem egyszerû rátalálni :) Sok sikert nektek! :) Egyébként lehet ez a 22. év tényleg nem a legszerencsésebb....én is hasonló cipõben járok...csak én szingli vagyok és lány és mindenki úgy van vele, h tuti h van barátom és oda se jönnek hozzám...-.-" látjátok...úgyhogy próba szerencse ;) :P sose adjátok fel :)

Hogyan lehet, hogy az egyik cicimből 110et tud szopizni a babóm a másikból meg csak 30at? Ezt ma mértem, de mindig ilyen óriási különbség van a kettő között, és kézzelfoghatóan feleakkora a jobb cicim. MIért?

Legjobb válasz: Ezzel nem vagy egyedül, általában nem egyforma a két mell. Nekem a jobb cicim másfélszer akkora mint a bal. Próbáltam már fejni, többet rakni a kisebbikre, hogy egyformán termelõdjön a tej, de nem igazán használt semmi. Sõt, néha olyan érzésem van, hogy a bal, ami kisebb több tejet termel. Pl. szopcsikor ha a babám kiköpi, mert nézelõdni támad kedve, spriccel belõle a tej, míg a nagyobbikkal ilyen sosem volt.

Ezzel nem vagy egyedül, általában nem egyforma a két mell. Nekem a jobb cicim másfélszer akkora mint a bal. Próbáltam már fejni, többet rakni a kisebbikre, hogy egyformán termelõdjön a tej, de nem igazán használt semmi. Sõt, néha olyan érzésem van, hogy a bal, ami kisebb több tejet termel. Pl. szopcsikor ha a babám kiköpi, mert nézelõdni támad kedve, spriccel belõle a tej, míg a nagyobbikkal ilyen sosem volt.
Nekem is így van. A balból 100nál többet sosem szopizott, jobból akár 200 felett is. Nekem sem jött be semmi, hiába fejtem.. ez van, az a favorit. Most fél éves, el is kezdjük a hozzátáplálást.

A 37. heti ultrahangon hosszabb combcsontot mértek, mint a 38 hetin. Nagyon ideges lettem, mert nőni kellett volna neki, ennek ellenére kisebb lett. Elmérhették, vagy az is lehet, hogy az egyik lába rövidebb mint a másik?

Legjobb válasz: A 38. hetin 69 mm, a 37. hetin pedig 71 mm. Aggódom, hogy lehet, hogy a két alkalommal két külön combcsontot mértek, és ha ez így van, akkor a jobb és a bal combja nem egyformán fejlõdik.

A kérdező hozzászólása: A 38. hetin 69 mm, a 37. hetin pedig 71 mm. Aggódom, hogy lehet, hogy a két alkalommal két külön combcsontot mértek, és ha ez így van, akkor a jobb és a bal combja nem egyformán fejlõdik.
Az elsõ vagyok, és mindkét alkalommal ugyanazon a gépen nézték?
ez velem is elõfordult, nem pontosak ezek az adatok.doki azt mondta kicsi lesz a babám ahhoz képest 51 cm és 3700 gramm_mal született.a súlyát is 3000g körül becsülte.ne izgulj.jó babavárást
Szerintem elmérték, nekem is volt olyan hogy a két uh között szinte alig nõtt valamit a comcsontja akkor én is megijedtem. Aztán a doki azt mondta hogy mindig más része növekszik jobban. A tiédnek lehet most a hasa vayg akármilye nõtt nagyobbat! Amúgy mennyit mértek, mert én is most voltam uh 36 hetesen nekem 66 mm volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat! Nem, két külön gépen nézte két külön orvos. Meg az egész olyan futószalag szerint történik. Fél perc alatt lemérik a fejátmérõt, a fej hosszát, a mellkast, a combcsontot, a köldökzsinórt, a méhlepény érettségi fokát és a magzatvizet. Mire nagy nehezen lefekszem, már kelhetek fel. Sajnos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!