Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy Tabletta (236 db)

Lehet hogy nem segitett a kúp, krém, gomba elleni tabletta sem együtt? Vagy borotválom magam és azért érzem folyamatosan hogy mintha viszketnék?

Legjobb válasz: 3 napos kúrát irt a doki és két tablettát is bevettem már ami eddig mindig segitett, ugyanis gyakran van gombám és ezért irt a dokim tablettát is. Csak már megõrülök komolyan, azóta is kenem magam, már egy hete és még mindig érzek valamit, csak pont ez az hogy nem tudom hogy lehet a borotválás miatt érezhetem?

A kérdező hozzászólása: 3 napos kúrát irt a doki és két tablettát is bevettem már ami eddig mindig segitett, ugyanis gyakran van gombám és ezért irt a dokim tablettát is. Csak már megõrülök komolyan, azóta is kenem magam, már egy hete és még mindig érzek valamit, csak pont ez az hogy nem tudom hogy lehet a borotválás miatt érezhetem?
azért azt meg lehet különböztetni, hogy "belülrõl" viszket, vagy a bõröd a szõrtüszõk, meg a szõr növése miatt. Ha utóbbi, akkor nincs baj, ha elõbbi, akkor menj vissza a dokihoz!
hagyd abba a borotválást és sokkal nagyobb eséllyel nem kapsz el semmi vackot
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:00 Ez igaz, de én meg koszosnak érzem magam és izzadtnak ha nem borotválom le.
Hát én nem borotválom csak a bikinivonalat, de nagyon is tisztának és ápoltnak érzem magam. És nem is kaptam el semmilyen fertõzést sem. Ami a kérdést illeti a borotválás szárítja a bõrt, 1-2 órával a borotválás után kend be testápolóval:)
A kérdező hozzászólása: Mikor nem borotváltam magamat akkor is sokszor elõjött úgy hogy kizárva hogy azért van gyakran mert borotválom. Valaki egyszer emlitette hogy próbáljam ki a sima fehér jogurtot hüvelybe. Nos utolsó reményemként ma kipróbáltam és komolyan jobb lett. Remélem igy is marad és nem megint doki lesz a vége.

Gestomix tablettát szedek 1.5 hete! Párommal a megszokott módon gumi nélkül csináltuk és kiszállt ahogy szokott! Lehetek terhes? Nagyobb lehet-e az esélye hogy tablettát szedek? Vis hogy még csak 1 hete?

Legjobb válasz: Vagy én vagyok a hülye vagy nem tudom...a tabletta tudtommal arra való, hogy MEGAKADÁLYOZZA a teherbeesést...nem az, hogy fokozza az esélyt...istenem...Egyébként én is szedek. És nem vagyok 14 éves... És míg nem szedted a gyógyszert addig megszakításosan csináltátok? Mert akkor ha szedsz tabit, ha nem, elég nagy az esélye, hogy terhes vagy... 20/L

Vagy én vagyok a hülye vagy nem tudom...a tabletta tudtommal arra való, hogy MEGAKADÁLYOZZA a teherbeesést...nem az, hogy fokozza az esélyt...istenem...Egyébként én is szedek. És nem vagyok 14 éves... És míg nem szedted a gyógyszert addig megszakításosan csináltátok? Mert akkor ha szedsz tabit, ha nem, elég nagy az esélye, hogy terhes vagy... 20/L
Istenem!Ez nem komoly kérdés ugye?Mi az h nagyobb-e az esélye a terhességnek ha gyógyszert szedsz?Hol voltál mikor a nõgyógyász felírta a gyógyszert és elmondott mindent?????Hogy lenne nagyobb az esélye?
én is gestomixet szedek és már nem használtunk gumit elsõ levél alatt sem.NEM nem lehetsz terhes, kivéve ha hánytál vagy hasmenésed vt

Lehet, hogy a tabletta elhagyásától fogytam? Ti hogy voltatok ezzel?

Úgy 3 hete hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését majd 6 év szedés után. Ugyanaz az étrendem, ugyanannyit mozgok ebben a két hétben, mint máskor. De 5 kiló lerepült ez az id? alatt. Lehetséges, hogy a tablettától van? Én azt hallottam, többnyire hízni szoktak, ha abbahagyják. Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: igen lehetséges...amikor én abbahagytam 2 hét alatt 8 k-ot fogytam bizonyos tabletták bizonyos egyéneknél hízást okozhatnak, ilyenkor abba kell hagyni a tablettát vagy le kell cserélni más hatóanyagúra

igen lehetséges...amikor én abbahagytam 2 hét alatt 8 k-ot fogytam bizonyos tabletták bizonyos egyéneknél hízást okozhatnak, ilyenkor abba kell hagyni a tablettát vagy le kell cserélni más hatóanyagúra
Corvin Bevásárlóközpontban van egy partikellék ajándék bolt, ott van egy csomó ízben
Mi ez a tabletta? érdekesnek hangzik :D
Telózz az értékesítési vezetõre és megmondják hogy hozzád közel van -e üzletben.
Amit a GameStar mellé mellékeltek 2 vagy 3 hónapja az szõlõcukor volt :)
Tikk-takk cukorka álnéven fut...
menj be a legközelebbi gyógyszertárba és kérdezd meg van e nekik, ha van akkor csakis ott! de jó hangosan kérdezd :) ))))) LOL
Á ilyen kell nekem is :DD Nagyon poén lehet :D
nálunk a Tom Marketben lehet kapni :)
A leszarom tabi az szõlõcukor és van mindenféle ízben pl.:eper, mentol..stb.
A kérdező hozzászólása: kösziiiii uccsó....mindenképp megnézem ha Pesten járok legközelebb::)
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi szépen:)
Az augusztusi újságban volt benne: http://www.gamestar.hu/atyaeg-itt-az-augusztusi-gamestar.html Ha elolvassátok, akkor benne találhatjátok a "hivatkozást"
A Gamestar magazin egyik számában adtak egy ilyet
A kérdező hozzászólása: Elõzõ:Köszi! Vki kérdezte mi ez: ez egy tabi, olyan a csomagolása, mint egy gyógyszernek, rendes levélbe van becsomagolva, és azért Leszarom tabletta mert akkor kell bevenni mikor nagyon ideges vagyXD szõlõcukor amugy, a poén kedvéért gyártják, beveszed és leszarhatsz mindent...ajándékba akarom az öcsémnek biztos örülne neki, szereti az ilyen vicces dolgokat...
A kérdező hozzászólása: hogy ez eddig nem jutott eszembe...kösz...XD
A teljesség igénye nélkül a következõ tabletták helyettesíthetik a Leszarom tablettát: Valium, Seduxen, Xanax, Frontin, Helex, Klonopin, Rivotril, Ativan, Temesta, Rohypnol, Librium, Nembutal, Seconal, Amytal, Andaxin.

Hogy lehet, hogy egyesek híznak, mások pedig fogynak a fogamzásgátló tabletta hatására?

Tudtok abban segíteni, hogy a gyógyszer melyik összetevője befolyásolja ezt a folyamatot? Amíg szedtem a tabit, nem tudtam hízni, amióta nem szedem, már több mint 10 kiló feljött. Ugyanannyi kajálás mellett. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Az ösztrogén, és nagy többségben hízást okoz. Abbahagyás után meg akkor lehet meghízni, ha 1. vmi bajod van, ami a tablettától független, csak most alakult ki 2. többet eszel és/vagy kevesebbet mozogsz, vagy más kajákat eszel 3. a tabletta kicsit megborította a hormonháztartásod. Azért 10 kiló igencsak sok. A menzeszed normális az abbahagyás óta?

Az ösztrogén, és nagy többségben hízást okoz. Abbahagyás után meg akkor lehet meghízni, ha 1. vmi bajod van, ami a tablettától független, csak most alakult ki 2. többet eszel és/vagy kevesebbet mozogsz, vagy más kajákat eszel 3. a tabletta kicsit megborította a hormonháztartásod. Azért 10 kiló igencsak sok. A menzeszed normális az abbahagyás óta?
Egyáltalán mikor hagytad abba?
A kérdező hozzászólása: Egy év alatt jött fel 10 kiló. Csak azért érdekelt a válasz, mert tényleg a gyógyszerszedés alatt éreztem azt, hogy hiába kajálok nem hízok. Elõtte is voltak gondok a ciklusommal, és azóta is vannak, de most nem ez a része érdekel, hanem, hogy mit tud a gyógyszer ami miatt szinten tartotta a súlyomat. Most ez azt jelenti, hogy azóta kevesebb bennem az ösztrogén, és ezért hízok ismét? Vagy ezt ennyire nem lehet leegyszerûsíteni?
Ez azt jelenti, hogy alapból van vmi hormonproblémád, ami miatt hízol. Amíg szedted, a saját szarul mûködõ hormonrendszered ki volt kapcsolva, vszínûleg ezért nem híztál. Keress fel egy endokrinológust.
szia! Nekem a hormonrendszeremmel semmi baj nem volt, amikor elkezdtem szedni a lindynette 30-at. Most januárban hagytam abba, és én is 10 kg-t híztam, ráadásul nagyon hullik a hajam is. Lehet, hogy orvos lesz belõle... ja, és nem eszek többet.

Fogamzásgátló tabletta szedése alatt mitől lehet, hogy hamarabb megjön a menstruáció, mint kellene?

Több, mint 2 éve szedek Yasminelle tablettát. Eddig mindig pontosan, az utolsó szem gyógyszer után 1-2 nappal jött meg a menszeszem. Most pedig egy héttel hamarabb megjött. Pedig van még vagy 5 szem az e havi gyógyszerb?l. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Valami miatt csökkenhetett a gyógyszer hatása. Nem hánytad ki, volt hasmenésed, vagy szedtél antibiotikumot? Ha egyik sem, akkor lehet, hogy ez a tabletta már nem megfelelõ neked, orvossal konzultálj, hogy mire válts.

Valami miatt csökkenhetett a gyógyszer hatása. Nem hánytad ki, volt hasmenésed, vagy szedtél antibiotikumot? Ha egyik sem, akkor lehet, hogy ez a tabletta már nem megfelelõ neked, orvossal konzultálj, hogy mire válts.
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmi nem volt. Csak egy nagyon erõs influenza. De antibiotikumot nem szedtem, csak lázcsillapítókat, meg fájdalomcsillapítót. Attól még elvileg nem kellene gyengülnie szerintem. Fura mindenesetre, eddig mindig olyan pontos volt.
Szerintem az influenza kavart be. Nekem is elõfordult már ilyen pl. erõs fizikai megerõltetéstõl és stressztõl, de amikor náthás voltam, akkor is más volt a menstruációm, mint lenni szokott.
Lehet a betegség miatt is, de lehet, hogy gyenge a gyógyszer, vagy a szervezeted megunta a hormonális elnyomást. Ha még egyszer elõfordul, menj el orvoshoz.

Gyenge barnás folyásom van, így is lehet használni a canesten tablettát? Ez alatt azt értem, hogy mi van ha meg van nyílva a méhszály, nem baj ha felszivárog a tabletta habja? Lehet hogy H kérdés, de nem tudom.

Legjobb válasz: Sokat olvasok itt a barnás folyásról. Nekem amikor régebben barnás folyásom volt és elmentem vele nõgyógyászhoz az gyulladást állapított meg. Amikor meg gombásodásom volt nem volt barnás folyásom.

Sokat olvasok itt a barnás folyásról. Nekem amikor régebben barnás folyásom volt és elmentem vele nõgyógyászhoz az gyulladást állapított meg. Amikor meg gombásodásom volt nem volt barnás folyásom.
a barna folyas altalaban a menszeszre utal...en ugy tudom...de lehet gyulladas is...nem kell veletlenul megjojjon a havid?
a canesten tudtommal huvelygombara van...annak feher darabos folyasa van, olyan turos darabkak...viszket a bor tole, kiporosodik a huvely...stb.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt akartam megtudni, hogy barnás folyásnál is lehet e canesten tablettát használni!Egyébként mensi elõtt vagyok azért van a barnázás.És gombára gyanakszom, vannak viszketõ, stb tüneteim is.Biztos hülyén fogalmaztam, elnézést.Tehát lehet használni???
a barnas folyasra szerintem nem...de menszesz kozben sem szabad hasznalni huvelygombara gyogyszert, mivel a verzes kiviszi es nem hat...szoval menszesz utan hasznald hogyha lesz darabos feher folyasod es erzed hogy viszket...de jobb lenne ha csinalnal egy laborvizsgalatot.

Ma voltam először nőgyógyásznál, 72órás tablettát írattam fel és egy úttal fogamzásgátló tablettát is. Lehet, hogy félre értettem valamit, de azt mondta az orvos, hogy a menstruációm közepénél menjek vissza vizsgálatra. Valaki tud ebben segíteni?

Utána olvasgattam itt, és többen is azt írjátok, hogy menstruáció alatt nem vizsgálnak meg minket a n?gyógyászok. ... Azt mondta, meg fog rendesen vizsgálni, mert ma csak bementem, odaadta a vényeket és eljöttem. Akkor ott annyira izgultam, nem is jutott eszembe, hogy visszakérdezzek.

Legjobb válasz: Nem a ciklusod felénél kell visszamenni?

Nem a ciklusod felénél kell visszamenni?
hát lehet ám hogy jobban tudom mi volt velem a helyzet....a fogamzásgátlóról beszéltünk nem a 72órásról.... mert az elsõ kommentezõ is azt mondta hogy a fogamzásgátlót nem szabad úgy elkezdeni hogy csak felírják vizsgálat nélkül és én erre reagáltam...
ha úgy adta ki a fogamzásgátlót, hogy még csak meg se vizsgált akkor az nem jó orvos, ne váltsd ki a fog.tablettát és menj el egy másik orvoshoz aki megvizsgál elõtte rendesen, mert ha csak úgy elkezdesz szedni tablettát akkor súlyos egészségügyi problémáid lehetnek, ez nem vicc
hallgatnék az elsõ válaszolóra....nekem ugyanígy írták fel illetve megvizsgált volt vérvétel meg rákszûrés csak éppen még eredmény nem mert mikor ezeket csinálta az nap fel is írta eredmény: nem volt elég erõs mint kellett volna az én szervezetemnek két hónap múlva úgy kerültem kórházba hogy majdnem elvéreztem kellett vért is kapnom..szövettanból kiderült hogy teherbe estem és elvetéltem...csak mert b.szott kivárni az eredményt...és most durván hangzik nem jobban jártam hogy elvetéltem mert ha megmarad a kicsi és nekem kell meghoznom a döntést abba belehaltam volna..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem magánorvoshoz mentem, hanem TB alapú rendelésre. Lehetséges, hogy nem teljesen alapos az orvos, ha visszamegyek teljes vizsgálatot fogok kérni és amíg nem jönnek meg az eredmények nem is fogom elkezdeni szedni a gyógyszert(Lindynette20). A második válaszoló válaszát kifejezetten köszönöm, igen valószínûleg ezt mondta, csak annyira feszült voltam, hogy nem is igazán tudtam odafigyelni miket mond.
Ez azért nem így mûködik: *az nap fel is írta Mert attól 72 órás, hogy 72 órán belül be kell venni, de az elsõ 24-ben bevéve sokkal inkább garantált a fogamzásgátló hatás, mint a 70. órában. Ennyi idõ alatt meg se jön a vérvétel eredménye, csak a sürgõsségin max. De nõgyógyászaton nem. 72 órásnál nem vizsgálják a terhességet és a vérképet. Viszont csak indokolt esetben írják fel, pl. ha másnap menstruálnál, akkor nem. Csak ha nagy esély van a terhességre. *eredmény: nem volt elég erõs mint kellett volna az én szervezetemnek Ez bõven elég erõs volt. Lórugásnyi hormon, de nem 100%-os. Vetélést viszont NEM okoz, hiszen amikor beveszed, még nem vagy terhes, nem ágyazódik be ennyi idõ alatt. Ha meg nem vagy terhes, nincs vetélés. Pont attól nem 100%-os, hogy megmaradhat a terhesség. És a magzatot sem károsítja. (Persze nem extra jó neki, de megtartható a baba.) *két hónap múlva úgy kerültem kórházba hogy majdnem elvéreztem kellett vért is kapnom..szövettanból kiderült hogy teherbe estem és elvetéltem...csak mert b.szott kivárni az eredményt... Elhiszem, hogy elvetéltél, de NEM a tabletta miatt. Nem okoz vetélést, fõleg nem 2 hónap múlva. Oké, hogy peched volt, és nem hatott a 72 órás (vagy késõbb estél teherbe), de a tablettához semmi köze a vetélésednek. Szerintem ne vezessünk félre és ne riogassunk kérdezõket. Nem fair.
elõzõ! már a fog.tablettáról beszélünk nem a 72 órásról
Teljesen mindegy, a fogamzásgátló sem okoz sem vetélést, sem magzati károsodást, az elsõ harmadban. Ha így lenne, nem lehetne teherbe esni rosszul szedett tabletta mellett (sorban vetélnének el a nõk) és nem lehetne megtartani a babát. Hozzáteszem ismét, attól még nem ez az ideális állapot.
annak aki ennyire okos akar lenni üzenem hogy tiszta szívembõl kívánok egy vetélést neki ha nõ ha nem akkor közeli családtagjának...senki nem mondta hogy a gyógyszertõl vetéltem el tudod az emberek szoktak vetélni..nem olyan ritka sajnos itt a hangsúly azon van hogy teherbe estem gyógyszer mellett....ne akarjad megmagyarázni hogy szedje be nyugodtan azt a gyógyszert amit csak felírtak vizsgálat nélkül mert neked nem számít talán pasi is vagy mert értelmes nõ így nem reagálja le egy másik nõ vetélését...a lényeg hogy teherbe ne essen hiszen ez a gyógyszer dolga....

Én amikor a fogamzásgátló tablettát elfelejtettem bevenni, akkor volt 3-4 napig akkor volt vérzésem. Most, hogy leálltam vele nem akar megjönni. Lehet, hogy az volt a menstruációm?

Legjobb válasz: A tablettát rendszeresen kell szedni, akkor biztosítja a védelmet és a rendszeres megvonásos vérzést. Ha össze-vissza szeded és ciklus közepén is vérezgetsz, és hasonlók, a kutya nem mondja itt meg, hogy most mikor kell megjönnie. A teherbeesés ellen meg annyira véd, mintha csak a dobozt simogatnád! Ez ennél komolyabb dolog!

A tablettát rendszeresen kell szedni, akkor biztosítja a védelmet és a rendszeres megvonásos vérzést. Ha össze-vissza szeded és ciklus közepén is vérezgetsz, és hasonlók, a kutya nem mondja itt meg, hogy most mikor kell megjönnie. A teherbeesés ellen meg annyira véd, mintha csak a dobozt simogatnád! Ez ennél komolyabb dolog!

A tabletta elhagyása után tényleg csak a következő menstruáció után lehetek terhes? A következő menstruáció lehet hogy csak néhány hónap múlva lesz?

Legjobb válasz: valamelyik doki oldalán olvastam, hogy tévhit, hogy szünetet kell tartani a tablettával a teherbeesés elõtt. ha abbahagytad, egybõl próbálkozhatsz. van akinek gond nélkül helyre áll a szervezete utána.

valamelyik doki oldalán olvastam, hogy tévhit, hogy szünetet kell tartani a tablettával a teherbeesés elõtt. ha abbahagytad, egybõl próbálkozhatsz. van akinek gond nélkül helyre áll a szervezete utána.
Szia! Ha meg is jön a vérzésed, akkor is érdemes várni 3-6 hónapot. Ocsmány dolog ez a tabletta, én biztosan várnék vele, és akkor biztosan nem lesz gond. Nekem tablettahasználat után megjött normálisan a menstruációm, de nem mindenki ilyen szerencsés, van akinek kell 3-4 hónap, vagy akár több.
A kérdező hozzászólása: Femoden tablettát szedtem 4, 5 évig.
attól függ milyen gyógyszert szedtél mert a mai gyógyszerek nem okoznak gondot de ha valami régebbi olcsóbb fajtát szedtél akkor inkább kérdezd meg a dokidat! mert régen olyan bogyók voltak hogy ha esetleg nök az mellett teherbe estek el is kellett vetetniük! Én pl hüvely gyürüt használta megjött normálisan mikor abba hagytam! agusztus elején hagytam abba szeptember végén 5 hetes terhes voltam!de sajna missed ab lett a vége! kérdezd ki inkább az orvosodat
Nem biztos, hogy a szervezeted így reagál. Íme a saját példám: én 10 évig szedtem folyamatosan a Marvelont. 2007 decemberében összeszedtem egy bacit, elég beteg lettem... ez valószínûleg csökkentette a gyógyszer hatását, amit szedtem továbbra is.. februárban derült ki egy rutin vizsgálaton, hogy 9 hetes kismama vagyok...akkor hagytam abba a gyógyszert.... mivel semmi tünetem nem volt, a gyógyszer a mensimet is meghozta, így nem is gyanakodtam babára :) ) Szóval nekem így is sikerült :D A ma forgalomban lévõ fog. gátlók hormontartalma elég alacsony, így általában nem zavarják meg a ciklust az elhagyás után. Emellett ha mellette teherbe is esikvalaki, akkor sem ártanak... érvényesül a mindent vagy semmit elve. A kislányom 19 hónapos, makk egészséges, örökmozgó, cserfes kislány :) ))
08:18 ez tök jó! :) kérdezõ, íme az élõ példa. bármi lehetséges.
Szia! Egyénfüggõ, hogy áll be a ciklusod, miután abbahagyod a gyógyszert. A szünetet inkább azért szokták javasolni, mert bár gyorsan kiürül a szervezetbõl, de a méhnyálkahártya nem biztos, hogy elég erõs ahhoz, hogy jól megtapadjon a baba. De ahogy írták is, erre egy csomó ellenpélda van. Nekünk abbahagyás utáni 2.hónapban sikerült.
szia én 7év tabletta szedés után, elsõ gyógyszermentes hónapban már babás lettem.szóval nekem nem a mensi jött, hanem a baba. 20hónapos egészséges kisfiú anyukája
Szai.Én a másokid fiammal ugy lettem kismama mikor abahagytam a gyógyszet és utánna rögtön.Azután nem szedtem semmit, spirált raktak fel. Most meg a harmadik nem akar sikeredni pedig már másfél éve levették a spirált.Sok sikert.
én 10 évig szedtem tablettát, aztán elkezdtük a gyerekprojektet.2008 novemberben hagytam abba a gyógyszert, akkor megjött rendesen.következõnek januárban, aztán nem jött meg.és pont ma 1 éve, hogy kiderült, érkezik a kis manó hozzánk.nekem is azt mondta az orvosom, hogy semmi gond nem lesz, ha a gyógyszer abbahagyása után rögtön elkezdjük a próbálkozást, mert már nem olyan magas a tabletták hormontartalma.sõt, a gyógyszer abbahagyása után sokkal nagyobb az esélye a teherbeesésnek.
14:56 vagyok kihagytam, hogy kell hõmérõzni. minden reggel felkeléskor egybõl meg kell csinálni, lehetõleg még ágyban fekve. (minden más torzíthatja az eredményt) lehetõleg régi higanyos hõmérõt használj, mindig ugyanott mérd. (ha beteg vagy, meg bizonyos gyógyszerek megváltoztatják a hõt, úgyhogy ez is torzít) kb ennyit jut most eszembe róla. ja! jellegzetes a tojásfehérje állagú folyás a pé környékén. nekem pl. úgy van, hogy amikor már nincs ez a folyás, akkor van a pé. tehát ha ezt tapasztalod akkor kell belehúzni, meg még utána is pár napig érdemes.
A kérdező hozzászólása: Most már nagyjából értem. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Hogy mûködik a hõmérõzés?
hát vagy, vagy. nem tudhatod. ha késik már egy ideje, (mondjuk egy hét) tesztelj
A kérdező hozzászólása: Próbálkozunk! Ha jövõ héten nem jön meg(amikor kellene) a gyógyszer hatása vagy terhesség?
bocs, azt hittem még nem ment el
valamelyik doki oldalán olvastam, hogy tévhit, hogy szünetet kell tartani a tablettával a teherbeesés elõtt. ha abbahagytad, egybõl próbálkozhatsz. van akinek gond nélkül helyre áll a szervezete utána. nekem sem volt gondom vele, talán utána késett 1-1, 5 hetet, de az nem vészes. most is kicsit hosszúak a ciklusaim, de a hõmérõzésbõl kiderül, hogy van pé-m
Tanácsolom hogy folsavat azonnal kezdj el szedni azt minden baba tervezés elõtt már 3 hónappal ajánlják mert sok betegséget kizár ill. fontos valamint a fog.gátló elméletileg elvékonyítja a méhnyálka hártyát ami lételem a baba megtapadásához. Erre segítség az E vitamin, teljesen helyreállítja, biztos segítség és ártani nem tudsz vele! Tehát: folsav és E vitamin

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!