Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy 7. nap volt peteérésem (7 db)

Lehet, hogy a 7. nap volt peteérésem?

akkor kizgrott höm.36,7 volt 2 napig.azota 36,2 és 36,5 között van.ha terhes lennék már fenn kéne maradnia?Köszi a gyors válaszokat.Zsu

Legjobb válasz: Ha terhes lennél, a hõd is fent maradna, az biztos. Szerintem nem kizárt, hogy a 7. napon volt peteérésed, bár nem ez a megszokott. De persze mindannyian máshogyan mûködünk.

Ha terhes lennél, a hõd is fent maradna, az biztos. Szerintem nem kizárt, hogy a 7. napon volt peteérésed, bár nem ez a megszokott. De persze mindannyian máshogyan mûködünk.
Lehetséges, hogy peteérésed volt, de ha terhes lennél, akkor a hõd most is magas lenne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat.akkor nincs remény?már 4 honapja probálkozunk.olyan rossz ez a várakozás!
négy hónap még semmi, hidd el, amikor szeretne fog érkezni a kis trónkövetelõ! ne görcsöljetek rá, és akkor jönni fog, még elõbb is, ahogyan azt szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon aranyos vagy.tudod nagyon rossz, mert itt a közelünkbe sok a baba.szinte lehetetlen nem arra gondolni.de igyekszem.
nem azt mondom, hogy ne gondolj rá, de ne úgy, hogy mikor a pároddal szeretkeztek is csak az lebegjen a szemed elõtt, hogy baba, baba, baba....csak pozitív gondolatokat táplálj az agyadba, mert az sokmindenre képes. Élvezzétek egy együttléteket, és kiránduljatok sokat.
csatalkozom az elõttem szólóhoz, élvezzétek az életet :) a hõmérsékleted amikor megugrik az jelzi a peteérést, a ciklus elsõ felében (a peteérés elõtt) ingadozhat a hõmérséklet. amikor aztán peteérés van, akkor pár tized fokkal le is eshet elõtte, és peteéréskor felmegy (kb 4-5 tized fokot emelkedik) 37 fok körülre. Minden esetben a ciklus végéig fenn is marad a hõ. Ha a köv ciklus elõtt hirtelen leesik, akkor nincs baba, ha fenn marad, akkor lehet tesztelni. (ennyi idõ a teszteknek is kell, hamarabb ezért nem is érdemes) Good luck! és pozitív gondolatokat!

Tegnap mértem a hőmet 36.7 volt. Ma mértem 36.6. Ez a 13. nap. Lehet, hogy volt peteérésem vagy még ez korai lenne?

Legjobb válasz: Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.

Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.

Egy terheskönyvben olvastam, hogy a spermiumok 6-7 napig elélnek a nőben. Ez igaz lehet? Akkor lehetséges, hogy ha péntek éjjel szeretkeztünk, és köv. Hét kedden volt peteérésem, akkor terhes lettem?

Legjobb válasz: Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.

Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.
Amikor terveztük a gyermekünket (aki mostmár 1, 5 éves) akkor én is olvastam valami ilyesmit, de azt hiszem nem ilyen sok nap volt. Arra is emlékszem, hogy azt olvastam, hogy a lány és fiú géneket hordozó spermák különbözõ ideig életképesek.
Ez marhaság, vagy elírták. Átlagosan 2-3 napig maradnak életben a nõi szervezetben. És az igaz, hogy az x-es és y-os spermiumok eltérnek egymástól. Az y-os gyorsabb, de rövidebb életû, az x lassabb, de tovább él.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem eshettem teherbe?
Átlagosan valóban, de extrém esetben élhet akár 5-6 napot is. Nagyon ritka, de volt rá példa, különbözõ kutatások kimutatták, hogy ennek az esélye 1 ezrelék, ami azért annyira nem kevés, hogy simán marhaságozzátok:) )
Elélhetnek hat hét napig is ha megfelelõ ph-jú a hüvelyed..itt a babát tervezõk otthonában találsz rá elég példagörbét, némelyik hét nappal pé elõtt volt a párjával és baba lett..nézegesd át õket..én öt nappal pé- elõtt voltam a férjemmel és baba lett belõle, tehát semmi nem lehetetlen..de piszok nagy szerencse kell hozzá, szurkolok neked. http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Az biztos, hogy az 5-6 nap hosszabb az általánosnál, de kivételek mindig lehetnek. És ha a savas ph-jú hüvelyen átjutottak, akkor a méhben vagy a petevezetõben miért ne bújhatnának meg kivételes esetekben, hogy bevárják a petesejtet? Ha nem is általános, de szerintem elõfordulhat. Szeretnél vagy nem szeretnél terhes lenni? Minek drukkoljunk?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék. De ha az vagyok, akkor marad a baba :)

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.
A 37 -es érték jó :) reméljük nem csap be!!! Sok sikert!
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 "A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni." Nekem sose ment fel 36, 8 fölé a hõm ovu után, amíg teherbe nem estem. Azóta meg rendszeresen 36, 9-et vagy 37-et mérek.
A kérdező hozzászólása: A terhességed amikor kiderült mennyi volt a hõd mensi elõtt? Akkor sem volt magas?
Nekem ált. 36, 5 36, 8 szokott lenni a hõm, terhesen 37, 2 alá még nem ment. ( Közben még most is megnézem :) )
Elsõ vagyok. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Léátható rajta az elõzõ ciklus vége is. Mensi elõtt nekem általában 36, 7 volt, majd a mensi alatt csökkent szép lassan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!