Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy 18 nap volt peteérésem (5 db)

Lehet, hogy a 18 nap volt peteérésem?

tegnap fájz a hasam,de höm még ma reggel is csak 36,2.tapasztalatok?

Legjobb válasz: mármint, hogy a 18. napon volt-e? Miért hány napos ciklusaid vannak?

mármint, hogy a 18. napon volt-e? Miért hány napos ciklusaid vannak?
A kérdező hozzászólása: 28-30.vagy akkor mit éreztem? olyan fura izomláz szerüt is érzek a hasamon.
nos, akkor lehetséges, hogy azt érezted, viszont a hõd elég alacsony, vagy neked alapjáraton is annyi?
A kérdező hozzászólása: igen elég alacsony szokott lenni a höm.a 36, 5 nálam mármagasnak számit.
lehet a 18. napon. fõleg ha 30. napos a ciklusod
Szia! A mensi elõtti 14 napon van általában. De szerintem is kicsit magasabb olyankor a hõ, persze nem biztos, hogy mindenkinél. 30napos ciklusnál a 16 nap körül, ezt doki mondta nekem. Van akinek 35napos, annak a 20nap körül. Hõmérõzz, eléggé megbízható, vagy vegyél ovu tesztet. Sok sikert, üdv
Eltelhet bizony!! Ezért is mondják, hogy középidõben nem 1-2 napot kell rágyúrni a dologra, hanem egy egész HETET! Nektek is hajrá!!!! :-)
hát ilyen nekem is volt. nemisértem.hány naposak a ciklusaid?és clostival volt peteérésed?hány mm es volt?
A kérdező hozzászólása: ...ja és a ciklusaim kb.30 naposak.
A kérdező hozzászólása: Nem clostival volt, (azt aug-ban abbahagytam).Azt nem tudom mekkora volt, csak az áll a leleten, hogy bevérzett tüszõ, 7mm-es nyálkahátya, és azt mondta, hogy most volt tüszõrepedés.
nekem a 12 napon volt nyálka nemsok nagyon kevés de volt. és ma van tüszörepedésem. azthiszem mert krémes a folyásom .és szur a petefészkem

31 napos a ciklusom, és a mikroszkópom szerint most volt peteérésem vagyis a 14. napon kezdődőtt, együtt voltunk a 14-15-17-18. napon! Lehet, hogy sikerült?

Remélem, hogy sikerült! Megvolt minden ahogy azt kellett, gyertyaállás, kutyapóz! Ma reggel csináltam méhszáj vizsgálatot, és középen van, elég fennt, és zárt! Ilyenkor már észere lehet venni, hogy sikerült-e? Nagyon feszül a hasam alja, és fáj is, ez mit?l lehet? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.

Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.
A mikroszkóp is "kimutathatja". Ha terhes vagy fennmaradt a páfrány. Nem totál páfrányos, de van benne bõven. Kb fele fele. Egy próbát, megér!!! Nekem kimutatta! ;) Csak még akkor nem értettem hogy azért van! :) Remélem babás vagy! ;) 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor is kimutatja a mikroszkóp, ha még nem történt meg a beágyazódás?

Nekem 18-23volt peteérésem és 8nap késés után volt egy napig vérzésem azt hittem, hogy megjött, de azóta már 3napja inkább barnás vérzésem van. Azóta 3teszt is negatívat mutatott. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hátt...bízzunk a legjobbakban,de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?

Hátt...bízzunk a legjobbakban, de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?
hát..én is azt kell hogy mondjam, hogy itt inkább vmi hormonzavar lehet, mert 8 nap késést már kimutatna a teszt.. sajnálom.. de a barnás vérzés nem normális! én a helyedben mindenképp elmennék dokihoz!
Ne haragudj, de ezt a kérdést már vagy hatodszor írod ki.. szerintem ez nem komoly! Ha mégis komolyan gondolod, akkor egy-két hete, mióta kiírod mindig ezt a kérdést, már rég el kellett volna menned dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!