Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy 16-17. nap (6 db)

Lehet, hogy a 16-17. nap van peteérés és a ciklus kb. 27-28 napos? Így is rendesen történhet a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.

Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.
Ha a peteérésed 16.-17. napon van, akkor a ciklusodnak legalább 32-34 naposnak kéne lenni.ha mégis 28 napos akkor kicsi esélyt látok a 16.-17.napon történõ peteérésre.Azonban kizárni nem lehet, és a beágyazódás is természetesen sikeres lehet, mivel a kettõ nem függ össze.

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!


16-án szóbeli érettségi. Viszont be kell mennünk és nem biztos, hogy én az nap szóbelizek hanem lehet 17-én vagy 20-án. Ezt 16-án mondják el. Mi alapján osztják be, hogy ki melyik nap érettségizik?

és ez csak az én osztályom!

Legjobb válasz: Nálunk pl. az írásbelik eredményét is nézték. De nagyban függõt attól, hogy aki testnevelésbõl érettségizett, az hétfõi napon csinálta a gyakorlatot, és kedden - szerdán volt elosztva a szóbelire. Aki viszont másból érettségizett és csak szóbelije volt már hátra, az hétfõn - kedden volt. Nálunk 2 évfolyam volt és mind a kettõnek külön vizsgaelnöke volt. Ráadásul a mi vizsgaelnökünk eljött a 7fõi gyakorlati (tesi) érettségire, így a szóbeliken nem ült bent. Mi ezt tudtuk már jóval elõre, hogy így lesz. Mármint a beosztást, nem volt meglepetés.

Nálunk pl. az írásbelik eredményét is nézték. De nagyban függõt attól, hogy aki testnevelésbõl érettségizett, az hétfõi napon csinálta a gyakorlatot, és kedden - szerdán volt elosztva a szóbelire. Aki viszont másból érettségizett és csak szóbelije volt már hátra, az hétfõn - kedden volt. Nálunk 2 évfolyam volt és mind a kettõnek külön vizsgaelnöke volt. Ráadásul a mi vizsgaelnökünk eljött a 7fõi gyakorlati (tesi) érettségire, így a szóbeliken nem ült bent. Mi ezt tudtuk már jóval elõre, hogy így lesz. Mármint a beosztást, nem volt meglepetés.
JA! És attól függetlenül kiöltözve kellett mennünk. Csak a szóbeli megnyitója után öltözhettünk át (tesisek) 'kényelmesebb' ruhában.
Nálunk is úgy volt ahogy nálatok, igazából rendszert nem lehetett találni abban, hogy mi alapján osztanak be úgy, ahogy... Arra emlékszem, hogy akik érettségiztek informatikából, azok maradtak rögtön elsõ nap, mert utána a tanár már nem ért rá.
Nálunk anno a "jobbakkal" kezdték.
Néhol meg az alapján oszják be , hogy kinek hány vizsgatárgya van.
A kérdező hozzászólása: akinek kevesebb mert pl.fel van mentve idegen nyelvbõl vagy megbukott valamelyik tantárgyból akkor azokkal kezdik?
Nem feltétlenül. Lehet h pont õket rakják a végére. Én már mindkét esetrõl hallottam.

Ha az ovuteszt két napon át pozitív volt 16. és 17. nap az azt jelenti hogy az LH hormon elkezdett termelődni, de nem feltétlenül reped meg akkor a tüsző vagy lehet hogy meg sem reped?

Legjobb válasz: Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!

Csak ultrahang tudja igazolni a valós tüszõrepedést! Ritkán van hogy nem reped meg, nyugi A második két csíkos nap után HAJRÁ, most jön az ovuláció!!! Mindent bele!!! Sok sikert!
de löfordulhat hogy nem reped meg. de ha igen akkor kb a 18. napon .
2 pozitiv tesztes nap utan javaslom a kiados szeretkezest, mert itt az ideje az ovulacionak! :o) A + teszt eseteben szerintem nagyon ritka, hogy a tuszo megsem reped meg
Sztem semmi. Egy óra nem oszt vagy szoroz. 12 óra már inkább.
szia:) nekem azt mondta a doki, hogy mindegy hogy 4-5óra késis van akár, csak ha reggel akk reggel ha este akk este:)
Nem számít, csak benne legyél a 12 órában!
Nem lehet semmi baj, nyugodj meg, van amikor én is elfelejtem bevenni és 2-3 órával késõbb pótolom, csak az elsõ hónapban figyelj egy kicsit jobban, hogy el ne felejtsd!
A kérdező hozzászólása: ksööznöm mindenkinek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!