Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy 16-17 (32 db)

Moziba 18-as korhatáros filmre nagykorú felügyelete mellett be lehet menni? Vagy hogy lehet bemenni 16-17 évesen?

udapesti mozikra gondolok

Legjobb válasz: 13 vagyok és voltam már 16os filmen is moziban, beengednek saját felelõsségedre hiszen csak nem AJÁNLOTT 18 éven aluliaknak, szóval te döntesz... fõleg, hogy vagy már 16-17 éves... gondolom simán ki is nézel 18-nak :P

13 vagyok és voltam már 16os filmen is moziban, beengednek saját felelõsségedre hiszen csak nem AJÁNLOTT 18 éven aluliaknak, szóval te döntesz... fõleg, hogy vagy már 16-17 éves... gondolom simán ki is nézel 18-nak :P
A kérdező hozzászólása: édesapám szerint még 19nek is :D
Figyelj: 15éves vagyok és Pesten(sõt ország szerte) is nem egyszer bementünk egy-egy kocsmába piálni. És kiadták a legtöbb helyen. Szóval szerintem egy moziba simán beengednek. 16-17évesen. Fõleg hogy idõsebbnek nézel ki. Mondjuk ez hülyeség. Mert engem is néztek már 18nak. Sõt legtöbbször 18-19nek tippelnek meg.

Hogyan lehet valaki 16-17 évesen már pedofil?

Volt egy ilyen eset az országban, és szóval amikor elkövette úgymond, akkor állítólag 15 múlt a srác. Na de nem durva, hogy ennyi id?sen pedofilnak lehet lenni? Én azt hittem, hogy ez mondjuk id?sebb pasasok kiváltsága, akik molesztálják a kislányokat, kisfiúkat. Na de egy 15 éves??

Legjobb válasz: A 15 éves fiúk általában velük egyidõs, vagy fiatalabb lányokkal járnak. Lehet, hogy minden 15 éves pedofil? :D

A 15 éves fiúk általában velük egyidõs, vagy fiatalabb lányokkal járnak. Lehet, hogy minden 15 éves pedofil? :D
Az is pedofíliának számít ha egy 15 éves molesztál egy kisgyereket, 5-6 évest.Szerintem az ilyen emberek betegek és a betegség nincs korhoz kötve.
A kérdező hozzászólása: igen, valami ilyesmi volt, hogy egy 6 éves fiúval játszott sexuális dolgokat, de tényleg jó kérdés a korhatár, hogy ez honnantól számít annak, hiszen ha egy 10 évessel teszi, akkor gondolom, az is másképpen néz ki
Szerintem kiindulhatunk abbol, hogy ha 2 kisgyerek játszik valami "olyat"azt nem nevezhetjük pedofíliának, mert nekik még fogalmuk sincs, hogy mit is tesznek valojában.De más a helyzet ha egy 15-16 éves gyerek molesztál egy kisgyereket, hiszen ebben az esetben õ tudatosan veszi rá szexuális jellegû dolgokra az a szerencsétlen gyereket, akinek még fogalma sincs errõl az egészrõl.A tizenéves gyerekek, azonban már általában tisztában vannak a szexualitás fogalmával és vannak is ilyen jellegû vágyaik.Nyilván ebben a korban tombolnak a hormonok és a legtöbben még a legyet is meg*asznák röptében, de aki agyilag normális normális annak eszébe sem jut ilyen, hogy kisgyerekeket vegyen rá szexuális játékokra!
A kérdező hozzászólása: na igen, ez is egy baromi jó kérdés amúgy, hogy ha egyszer olyan súlyos betegség, és márpedig köztudottan mindenki betegségként kezeli, akkor miért lehet büntetõjogi eszközökkel fellépni ellene? miért nem pszichiátriára küldik? számomra ez olyan érdekes ...

Hogy lehet kezelni 16-17 hónapos babák alvásgondjait?

Több hasonló kérdést is láttam, de érdemi válasz nélkül. Mi is ezzel küzdünk. Segítsetek ha tudtok. Látom nem egyedi probléma, de mégis mi okozhatja, hogy ebben a korban megbolydul a babák alvási ritmusa? Felébrednek, nem alszanak el és hasonlók?


elvetéltél, vagy csak tájékozódsz?
A kérdező hozzászólása: érdeklõdök...
Szerintem ritkán vetélhet el valaki ennyi idõsen. Ha nagy a baba baja akkor a szervezet elõbb kilöki magából. Idegeskedés miatt nem a 17. héten megy el egy baba. Valószínûleg annak más oka lehet.
Nincs recept. Ne akarj elvetélni, higgyj a babában és abban hogy maradni akar. A rémhíreket meg se halld, mert akkor végigparázod az egész csodás 9 hónapot. Idegeskedéstõl nekem pl. nem ment el a babó, pedig volt stressz sajna a mhelyen elég.
Ritka eset egyike vagyok.Terhességem 16. hetén hetén elvetéltem.Nem voltak görcseim és nem véreztem.Egyszerûen éjszaka vécézés közben kilökõdött a magzat.Bementünk a kórházba és megmûtöttek.A magzatot elküldték szövettanra.Nem találtak semmi olyat ami miatt történt.

Lehet, hogy a 16-17. nap van peteérés és a ciklus kb. 27-28 napos? Így is rendesen történhet a beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.

Szia Az altalaban megadott felidoi peteeres nem mindig felidoban van.Ezt egy ovuteszt jobban kimutatna. Van akinek menszesze alatt van peteerese. En nem hinnem, hogy mindez befojasolna a beagyazodast.Amugy lehet peteeresed 16-17 napon van.
Ha a peteérésed 16.-17. napon van, akkor a ciklusodnak legalább 32-34 naposnak kéne lenni.ha mégis 28 napos akkor kicsi esélyt látok a 16.-17.napon történõ peteérésre.Azonban kizárni nem lehet, és a beágyazódás is természetesen sikeres lehet, mivel a kettõ nem függ össze.

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?
Ez a pletyka már évek óta elterjedt dolog. A B kategóriás jogosítványt továbbra is 17 évesen lehet letenni.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van, köszi!
Ne reménykedj, nézz utána az erre vonatkozó jogszabályban: http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=143..

Hogy kéne egy 15-16-17 évesnek öltözködnie? (lehet kép is)

annyi kérdés-válasz volt,hogy mi nem való ennek a korosztálynak,hát akkor mi való.

Legjobb válasz: Ez a kérdés így "hibás". Egy 15éves ne öltözzön úgy mint egy 17:)

Ez a kérdés így "hibás". Egy 15éves ne öltözzön úgy mint egy 17:)
1.vagyok Nem kell rögtön flegmának lenni. Csak segíteni akartam...minden rossz szándék nélkül:)
Itt p*csáról volt szó, nem k*rváról. A p*csa "csak" mutogatja magát.
*m
tehát: csakhogy értsem kedves utolsó... az a gyerek, aki HOSSZABB! pólóval cicanacit vesz fel az már egy útszéli k*va?! ha még felnõtt ember felveszi az sem gáz, dehogy egy gyerek, hogy lehet k*va ettõl, azt végképp nem tudok elképzelni...
"Egyébként szerintem a hosszabb pólók egy cicanacival! " P*csa...
Gyerek vagyok! Azt utálum a legjobban ha megmondják mibe kell mennem vagy nem engedik, hogy azt felvegyem(Anyum) De ha már tényleg röhejes akkor viszont már tényleg ne! http://www.cosmopolitan.hu/dl/files/pictures2/original/147/3.. http://www.dessousgrosshandel.de/images/longshirtparis.jpg Egy ilyesmi szerintem jó http://cdn.big.bien.hu/files/news/7/3/112695_big.jpg Ebbõl a jobb oldali cuccok Egyébként szerintem a hosszabb pólók egy cicanacival! Nekem az a kedvencem!
És hogy mit hordok? Egy térd alatt bõ farmert bakanccsal meg inggel. 18/f
A tüllös miniszoknyák pl. jók. Amúgy egyszer már belinkeltem...
13:18-as ismét: A te választékos szavaiddal élve "magamutogató okádék" az aki latex nadrágot vesz fel vagy cicanadrágot. Áruld már el, hogy te mit hordasz, vagy mit tartasz jó viseletnek, de most õszintén! Aki a kérdést tette fel, annak igaza van. A trapéznadrág ódivatú, a buggyos nadrág undorító, az ülepes nadrág szánalmas, a csõnadrág divatbirkás, a latexet a magamutogató okádékok veszik fel, a cicanadrágot dettó, a melegítõ igénytelen, a [email protected]ág undorító mutogatós, a miniszoknyák p*csásak. Két lehetõség maradt: Az egyenes szárú nadrág, és az, hogy meztelenül járjunk! Szerintem az utóbbit kedvelnék a legjobban: Nem kell rajta sokat gondolkodni, feltûnõ, olcsó, mindenhez passzol! :)
A kérdező hozzászólása: 13:18 - én is ezért tettem fel a kérdést, mer tmár nem értem, hogy akkor mit kéne hordanunk. örülök, hogy te megérted :)
A kérdező hozzászólása: 16:59 - miért nem normális? :o
"Még hogy aki divatos, az k*rva? Are you fucking kidding me?! Te komolyan mondom, nem vagy normális. Én itt befejeztem, nem vagyunk egy intelligenciaszinten." Nem vagyunk egy intelligenciaszinten? Itt egyedül te, meg a többi hozzád hasonló p*csa a nem normális... "A cica nadrág ugyan annyit mutat meg, mint a latex. Ha egy hosszított pólóhoz (nem rövid toppokhoz hordom) felveszem, akkor azért veszem, hogyha lehajolok ne legyen ki mindenem. Ha nem venném fel, az lenne magamutogató." Attól függetlenül ugyan olyan magamutogató okádék... "Különben meg aki trapéz nadrágot vesz fel, azt hülyének nézik" Hallottál tõlem ilyet?
Sokan nem követik a divatot(köztük én sem). Ha van vmi ami megtetszik és olyan árban van megveszem ha diavat ha nem..na de azok a csajok akik pl. csak a divat miatt párducmintás rózsaszín szélû leggingset vesznek fel(ha nem az lenne a divat még le is szólnák milyen ocsmány)meg még sorolhatnám...az azért már szánalmas.
14:43-es vagyok: A cica nadrág ugyan annyit mutat meg, mint a latex. Ha egy hosszított pólóhoz (nem rövid toppokhoz hordom) felveszem, akkor azért veszem, hogyha lehajolok ne legyen ki mindenem. Ha nem venném fel, az lenne magamutogató. Különben meg aki trapéz nadrágot vesz fel, azt hülyének nézik, meg fuu de ócskán néz ki. Aki csõnadrágot vesz el, az divatos, azaz birka, mert megy a divat után. Komolyan aki azt mondja, hogy ne öltözzünk divatosan, az mondja meg, hogy akkor mit vegyünk fel. Nyissuk ki a szekrényt, és ami kiesik azt vegyük fel?
De az akkori 16 évesek sem hordták a cicanacit, stb.-t, mert akkoriban nem volt divat! Nem fogod fel?! Istenem, mintha egy debilnek magyaráznék! Az, hogy valaki 20 évesen úgy öltözködik, mint egy 16 éves? Na, az már gáz. Ez a másik szélsõség. Még hogy aki divatos, az k*rva? Are you fucking kidding me?! Te komolyan mondom, nem vagy normális. Én itt befejeztem, nem vagyunk egy intelligenciaszinten.
De az életbe már, azt mond meg, hogy mi a magamutogatás abban, hogy a combja közepétõl látszik ahogy a lábára feszül egy pamut nadrág, magyarul a cicanadrág? Mit mutogat azzal? A feneke nincs ki a hosszabb póló miatt, a póló (feltételezem) a mellét és a vállát is takarja, a nadrág pedig az egész lábát.
A kérdező hozzászólása: akkor mit hordjon, hogy ne legyen p*csa? megmondanád végre?
bocsánat, a latexhez ezt akartam linkelni: http://data.whicdn.com/images/17074236/20183649_large.jpg
akkor neked nem kéne beleszólni ebbe a témába drága, mert láthatólag még csak köszönõviszonyban sem vagy a stílussal, az etikettel, és az öltözködési tanácsadással ;)
Akkor szólj hozzá valamihez, vagy köss bele, ha tudsz is róla valamit.
A középkorban? Amikor az emberek a papoknak nyalták be minden szavát, és a sarokba szartak, mert miért ne? Hát nagyon nagy értelem volt akkor...
Ruhát kértél, azt mutattam.
A kérdező hozzászólása: gyönyörû festett hajával tényleg nem p*csa
Érdekes, ismerõsömnek még sose láttam benne a seggét. Amúgy ja, inkább középkor, akkor még volt értelem az emberekben.
Különben írtad a tüllös miniszoknyát. Na ha valami p*csa mutogatós, akkor az bizony az.
A normális embereknek tetszik, hogy egy 13 éves lány középkori ruhákba jár, meg fûzõbe, hozzá egy neonsárga karszalaggal? oké... még jó hogy ilyen sokfélék vagyunk :D
Itt nem arról szól, hogy ez nekem tetszik, ez a NORMÁLIS embereknek tetszik.
Inkább a p*csás gönceitek valók farsangra, mint az.
23:41-es Nem tõled fogunk öltözködési tanácsokat kérni, az száz. :D Azért kíváncsi lennék, láttál-e már embereket esetleg. Úgy értem normális embereket.
http://azejszakahaza.hu/kivalasztott/uploads/user-1182.jpg Ezt linkelted. Hát ha neked ez tetszik, oké, de azért ne essünk túlzásba. A kérdés arról szól, hogy KÉNE. Ez iskolába? Farsangkor esetleg. Egy fûzõ meg egy szoknya sokkal figyelemfelkeltõbb és maga mutogatóbb, ha már itt tartunk.
Már egyszer belinkeltem. Légy ügyes, és találd meg.
Tudtommal akkor is voltak olyanok, akik 16 évesek voltak. És azok 20 évesen ugyan úgy öltözködnek, mint egy 16 éves. Különben itt mutatkozik meg a p*csaság, hogy azt veszed fel, ami épp divatos...
"Van különbség egy márka, és egy ruha között. Mirõl nem tudtatok? Cicanaci, latexgatya, csõgatya meg a többi p*csás cucc... Várom a válaszod..." A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:57 Gondolkozz már! Egyrészt, mielõtt ezek nem voltak, más volt a divat, már csak azért sem hordták. Másrészt, mielõtt ezek divatosak lettek, kb. 2007 környékén, egy mai 16 éves 12 éves volt, márcsak ezért sem hordta. Elég nagy butaságokat beszélsz. :)
szerintem ez kur.a nagy faszsag. nyugodtan hordjon csogatyat! cicanacit! magassarkut, sportcipot, farmert, szoknyat, terdgatyat, sortot, pulcsit, polot, toppot, bolerot, farmeringet, kockasinget, stb. :)
20:40 szerintem ezek a ruhák nem egy 14 évesre lettek kitalálva, de ha valaki ezt akarja, hordja ezt. ha erõs egyéniséged van, nem foglalkozol azzal, hogy ki mit mond, lehet megszólnak azért, hogy hogy öltözködsz, de ha nem zavar akkor bármit felvehetsz. ha nem akarod hogy megszóljanak, akkor 14 évesen ne öltözködj úgy mint egy r*ibanc. ne hordj latex cicanadrágot, kivágott pólót, puh-up melltartót, de szerintem csõgatyát simán hordhatsz. a lényeg hogy ne akarj úgy kinézni, mint egy 18 éves.
A stílusához megfelelõen öltözködjön, és azt vedd fel ami tetszik ennyi.
Attól, hogy összeszedsz ilyen rongyokat, az még nem lesz stílus...
A kérdező hozzászólása: köszi ezt a két választ. :) már tudom mit ne viseljen, de arra vagyok kiváncsi, hogy milyen ruhákat viseljünk.
Se törökgatyát se cicanadrágot. Azok az undorító derékig érõ bõrkabátok is mellõzhetõek a tornacipõvel és a deszkáscipõvel együtt...
Ne hordjon csõgatyát
A kérdező hozzászólása: 8: 20 -ez igaz, de akkor milyen ruhák valók neki.erre vagyok kiváncsi. 14:01 - fõleg lány.
lány vagy fiú?
Ne akarjon idõsebbnek tûnni, ennyi.
A kérdező hozzászólása: 1.-nek : csak nem akartam pontosan kort írni, hanem csak kb. így erre a korcsoportra gondoltam. 2 : hát mivel mindenkit megszólnak, hogy ez se meg az se neki való, ezért érdekel.de én is veled értek egyet. :)
Válaszom lényegre törõ lesz: Ahogy neki tetszik. Hiszen úgy vagy, ahogy érzed magad. Ha valaki olyat hord, ami neki tetszik, akkor jól fogja érezni magát.
Te vagy a f*szság...
A kérdező hozzászólása: 14:01 - köszönöm, hogy te is leírtad, hogy mit NE hordjon. de akkor kérlek írd le, hogy mit hordjan, vagy mutass képet. elõre is köszi :)
Nagyon egyszerû. Akármit felvehet, ami tetszik neki. Nincs olyan, hogy mit vehet fel egy 16 éves szabály. Nem tudom mit vársz ettõl, majd megmondják az emberek, hogy öltözködhet? Baromág. Nincs ilyen. Öltözködjön úgy, mint egy 16 éves. Ennyi. És ne várd, hogy ezt majd részletesen leírják neked. Ez olyan bugyuta kérdés, már megbocsáss.
Én 17 évesen bõvebb farmer, graceland-es dedzõcipõ, laza pólók pulcsik. Tõlem minden 15-16-17 éves azt hord amit akar amíg nekem az utcán nem kell látnom a kilógó nadrágtól, pólótól eltérõ színû fehérnemûket.Mert engem ez zavar:)
Van különbség egy márka, és egy ruha között. Mirõl nem tudtatok? Cicanaci, latexgatya, csõgatya meg a többi p*csás cucc... Várom a válaszod...
A kérdező hozzászólása: 14-56 : Te vagy az, aki a 16 éves nõt linkelte be? Nem igazán értem a kérdést, mirõl nem tudtunk? Hogy a Converse tömegcucc? Mi nem tömegcucc? Akkor a Nike, Adidas is az? Mert mégis az a , , legjobb´, mindenki azt hord.Már a farmer is tömegcucc? mert mindenki azt hord.
Párral ezelõtt belinkeltem. De erre válaszolj légyszíves: Amíg ezek nem voltak, meg nem is tudtatok róla, miket hordtatok? 18/f
A kérdező hozzászólása: 14:46 - akkor mit hordjon, hogy ne legyen p*icsa?
"Nem fogom fel, mikor azt mondják, hogy egy 15 éves lány ne hordjon latex cicanacit. Meert?! " Mert akkor magamutogató p*csa...
utolsó vagyok: mellesleg akármit csinálhatunk, úgy se tetszhetünk mindenkinek. :)
07-28 22:03-as vagyok: Nem fogom fel, mikor azt mondják, hogy egy 15 éves lány ne hordjon latex cicanacit. Meert?! Akármit magamra húzhatok, attól még nem fogok úgy kinézni mint egy 18 éves, ha akarom, ha nem. Szerintem sokkal fontosabb, hogy stílusunknak, saját ízlésünknek, és ADOTTSÁGAINKNAk megfelelõen öltözzünk. Szerintem nagyon jól néz ki egy hosszú csõtopp (fenék alá érõ) egy latex nadrággal, de akin sok a felesleg, azon hülyén fog kinézni.
Így néz ki egy nõ: http://azejszakahaza.hu/kivalasztott/uploads/user-1182.jpg Tudtommal 16 éves. Tessék, meg lett mondva... Ja, és a konverz meg ócska tömegcucc, csak jellemtelen, kívül-belül egyforma dolgok veszik fel.
Helyes :) Hordj amit akarsz, 10 év múlva már nem teheted meg. Használd ki!
A kérdező hozzászólása: 17:35 - ezek a jó cipõk. hát én ilyet hordok : http://kepfeltoltes.hu/view/110731/usimage259118_8077337_www..
A kérdező hozzászólása: 17:28 - igen azt vehet fel a mi tetszik neki.hát vártam, hogy a , , nagyokosok´´, akik mindent leszólnak, hogy ez, meg az se való egy 16 évesnek. hát akkor leírhatnák, hogy mit kéne hordaniuk, mert kicsi a választék.
A kérdező hozzászólása: akkor legyen külön : 14-15 és 16-17 éves, ha ennyire zavar.

Van itt olyan 16-17 éven felüli lány aki valamilyen oknál fogva úgy érzi, hogy sose lehet része szexuális élményben? Ha igen, miért?

Legjobb válasz: a barátnõm 16 éves és úgy gondolja h ez azért nem fog megtörténni nála mert ronda és nem kell senkinek. pedig ez nem igaz csak azért nem kell senkinek mert állandóan ezen hisztizik.és ráadásul nem is csúnya csaj... szerintem magabiztosság kéne neki...

a barátnõm 16 éves és úgy gondolja h ez azért nem fog megtörténni nála mert ronda és nem kell senkinek. pedig ez nem igaz csak azért nem kell senkinek mert állandóan ezen hisztizik.és ráadásul nem is csúnya csaj... szerintem magabiztosság kéne neki...
azért érzem így, mert nem csak hpgy kicsik a melleim de még a bimbóudvar is elég nagy. mondj egy olyan pasit, aki ezt kívánja... na ugye ;)
egyébként 17 vagyok
Mondjuk egy olyan pasi, aki már mindent megadna egy barátnõért, csak ne küldje el a fenébe? Egyébként tudod mennyi nõ él így? El sem hinnéd. De csak a külsõ problémáiddal jöttél, ezek szerint azt hiszed, hogy minden a külsõ. Lehet valakit a belsõ tulajdonságai miatt is szeretni. Tudom jól, hogy fontos a külsõ, de nem mindenkinek. Csak meg kell találnod. Még csak 17 vagy, elõtted az egész élet. Majd ha 37 leszel, akkor nyavajogj :D. 20/F az elõbbi
kismellû 17 évesnek: egyfelõl egyet értek azzal a megjegyzéssel amit elõttem írt le a hozzászóló: biztos, hogy van olyan fiú, aki bármilyennek örülne, csak lenne barátnõje ( no jó ha nem barát, "csak" nõ, már azzal is kiegyezne...) de van egy olyan érzésem, hogy te nem arra vágynál, hogy lenne valaki, aki meg..... (Biztos lehetesz benne, hogy lenne vállalkozó szíves, örömest!) Viszont, ami a számodra fontosabb: sokan vannak, akik kimondottan rajonganak az apró cicikért!( http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9075720 )a bimbóudvarod, meg lehet nagyon szexi is :-) az én barátnõmnek is pici cicije van, és imádom!! Abban biztos lehetsz, hogy nem a mellméreted lesz a gátja a kapcsolatod/kapcsolataidnak! Nem tudom, hogy milyen lehet a pofid, és fõleg a MEGJELENÉSED!, ezek sokkal jobban számítanak egy kapcsolat kialakulásában!
A kérdező hozzászólása: Nekem pl. a kisebb mellek jönnének be, biztos sok fiú van így rajtam kívül is :)
ez megnyugtató volt köszönöm :) ami az arcomat illeti, állítólag aranyos.. inkább a kisugárzásommal van baj.. (alacsony önbizalom) mégegyszer köszönöm :)
De aki csúnya és azért írt ide, arra nem gondoltok, hogy a férfiak közt is vannak nagyon rondák? Vagy a ronda pasi a ronda lányoknak sem kell? (vagy fordítva)
van egy általános igazság, ami szerintem nagyon illik ide: a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart. Semmit nem ér a máz tartalom nélkül... :) és én ezt tapasztalatból mondom. Volt egy nagyon szép barátnõm , de kénytelen voltam kiadni az útját mert egyszerûen olyan egy rosszindulatú, neveletlen csaj, aki csak bántani tudott, adni semmit, pedig én mindent megtettem érte és állítólag " szeretett "... mindenki gondolkozzon el ezen. 18/F
Szerintem ha az embernek megvan a megfelelõ kisugárzása megtalálja a maga foltját :) ne legyetek pesszimisták én is így voltam vele h csúnya vagyok nem kellek senkinek és lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek mert megtanultam h ha magadat lebecsülöd nem lesz semmi kisugárzásod és úgy tényleg nem kellesz senkinek h szürke kisegér vagy a nagyvilágban:) de mindenkiben ott rejlik a maga szépsége amit ha kinyitnak nagyon lehet szeretni :) de ez csak az én véleményem szval szintem bárkinek lehet szexuális élményben része attól függetlenül h milyen az alakja duci vagy vékony kicsit csúnyácskább vagy egy bomba nõ :)
16-17 évesen énis ilyen voltam. Zárdába akartam vonulni, meg hasonlók. Rondának tartottam magam, mellem semmi, gebe voltam, és alacsony. Kizártnak tartottam hogy nekem valaha is lesz barátom. Aztán történt valami. Magam sem tudom, hogy mi és hogy de lett önbizalmam. Feltûnt, hogy bizony vannak körülöttem pasik, pedig nincs mellem, vékony vagyok, és ronda is. Aztán lett egy barátom...majd egy következõ, következõ, következõ, stb. Most 23 éves vagyok, van barátom már 3 éve, és szerintem nem vagyok ronda:) Sokan megfordulnak utánam, sokan akartak már tõlem valamit...pedig nincs mellem. Najó, minimális van. Nem tudom, hogy mi és hogyan történt ez, de mostmár jól érzem magam, viszonylag szépnek találom magam...pedig visszanézve a régi képeket tényleg nem voltam valami szép. Vagy csak nem vagyok fotogén:D Amúgy tényleg nem. Na szóval lányok, ne keseredjetek el...tényleg csak valami önbizalomféleség kell, meg egy kis löket, hogy el tudjatok indulni. Foglalkozzatok magatokkal, és legyetek erõsek.
Komolyan, ti hülyék vagytok. Tegyetek meg mindent a külsõtökért. Érezzétek jól magatokat. Ezen úgyse lehet változtatni. Apámmal beszélgettem a múltkor. Egy férfinak sem az a fontos, hogy milyen nagy a nõ melle, vagy hogy milyen széles a háta. A belsõ sokkal fontosabb. Ha valaki ápolt és van önbizalma, akkor 100%, hogy lesz valakije. Ne kell ilyesmitõl félni, mert ez butaság.
Én 17 vagyok. És annyira félek attól hogy valaki majd egyszer elfogad úgy ahogy vagyok. Tudom hogy hülyén hangzik de nem tudom másképp kifejezni magam. Egyszerûen félek mert nem tudom elhinni hogy valaki szerethet olyannak amilyen vagyok.. így inkább nem is keresek "társat".
A szépség relatív, te még nem találkoztál azzal, aki szépnek lát. Ennyi a baj. Más úgymond "szépnek" titulált emberek is lehetnek ugyanolyan boldogtalanok mint ti. Ezért nem érdemes feladni az életet. Valakinek nehezebb, és van akinek könnyebb. Ezt dobta a gép. Én sem tartom magam szépnek, a visszajelzések pedig általában ezt mutatják. De felemelt fõvel kell élni az életet, és mindig bízni abban, hogy eljön az idõ. 20/F
Kiestem a korosztályból egy évvel, de így érzek, mint az elõzõ barátnõje. Nem vagyok csúnya se kövér, de az alkatomat utálom. Ki van zárva, hogy így valaki szeressen vagy megkívánjon. Ezért egyedül maradok, eddig se volt senkim. :S :( Emiatt már meg is akartam halni. 18/L
A kérdező hozzászólása: Nem estél ki mivel fõleg ezen felüleikre gondoltam, hiszen aki 18 vagy afölött gondolja így annak már komolyabb probléma lehet... sajnálom, remélem azért majd megváltozik..
Én is ilyen vagyok. Nagyon csúnya az arcom és az alakom is borzalmas, túl férfias (széles váll, hát és izmosabb vagyok mint a többi nõ és nincs mellem!) Görbe a hátam, mert úgy szoktam meg, hogy görbén állok és már fáj kihúzni magam, sõt nem is érdekel. Beletörõdtem már, hogy soha senki nem fog szeretni. :S L/18
én 21 vagyok. 1 baratom volt csak. annak is már rég. tudom hgoy csunya vagyok, többen a szemembe mondtak már. nem kellek senkinek, meg a testem is nagyon csunya.
A kérdező hozzászólása: :s Ha gondolod privátba küldhetsz képet... biztos olyan ronda vagy vagy csak gondolod? Valamiféle visszajelzést kaptál errõl már?
3. válaszoló vagyok. Ha ez nekem szólt, akkor igen kaptam már visszajelzést errõl. Többször csúfoltak miatta az iskolában. Pl.: egyszer, úgy 2 éve felvettem egy nyakba akaszthatós toppot a suliba és beszóltak nekem, hogy mit akarok ekkora háttal egy ilyen felsõben. Meg egy elõl deszka, hátul léc csaj ne vegyen fel ilyet, mert rondán áll. :'(
A kérdező hozzászólása: Csak halkan mondnaék egy általános igazságot: tinikorban az emberek hülyék, és késõbb rájönnek, hogy más értékek a fontosabbak. Még ha tényleg nem is lennél szép(amúgy valakinek biztos az vagy...) akkir is: A leggszebb csaj is csak x ideig szép, és ezután mi lesz a kapcsolatban? Onnantól még 30-40- évig csak a belsõ fog számítani. Kitartás, lassacskén ahogy haladsz elõre a korban egyre több ész szorul a férfi kortársaid fejébe.
Lehet, hogy igazad van, de meddig várjak még?? Annyira sajnálom, hogy ilyen rondának akart a természet. Miért? Olyan rosszul esik, hogy van egy csomó szép lány én meg ilyen ocsmányság vagyok! Még bottal sem piszkálnának meg az emberek! Szerintem eltelhet akár 30 év is, nem fog változni semmi (max ráncos leszek) Aggszûzként fogok meghalni. :(
A kérdező hozzászólása: :s azért szurkolok....
Köszönöm :) Végülis kellenek ilyen lúzerek is a világban, akiket lehet piszkálni...
A kérdező hozzászólása: Hátha kicsit több leszel annál :)
egy tapasztalat: volt (van) egy olyan ronda lány amilyet én még életembe nem láttam (komolyan iszonyat), soha ne legyek inkább nõvel mint ezzel. Volt barátja a barátját egy másik fiúért hagyta el, akinek ráadásul nagyon szép felesége volt. Most házasok. Szóval nincs olyan ronda nõ aki ne találná meg a párját, mindenki tetszik valakinek. Nem kell elkeseredni.

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!