Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy érzem ahogy (11 db)

Két degum van, mindkettő fürge, a szőrük is szép és esznek is rendesen, de az egyiket olyan soványnak érzem ahogy megfogom, mintha alig enne, pedig rendesen eszik, normális ez a deguknál vagy lehet, hogy beteg? (már nyár óta ilyen)

Legjobb válasz: Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális,de nem vagyok szakértõ,t.malac rajondó vagyok,de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod,és nem látod rajta,akkor szerintem nincs nagy baj,de ha nagyon durva a helyzet,akkor ÁLLATORVOS

Nagyon sovány? Azt mondtad rendesen eszik.Akkor nem hiszem hogy normális, de nem vagyok szakértõ, t.malac rajondó vagyok, de ha csak akkor érzed hogy soványka mikor megfogod, és nem látod rajta, akkor szerintem nincs nagy baj, de ha nagyon durva a helyzet, akkor ÁLLATORVOS
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon durván sovány mert a pocijánál ugyanolyan husis mint a másik csak oldalt ahogy megfogom olyankis vékonynak érzem nemolyan "párnás" mint a másik, jól van amúgy mert birkózik a másikkal meg minden, de szerintem elviszem állatorvoshoz!
szia minden képen fordulj szakemberhez vagy is állatorvoshoz! Az nem normális , hogy sovány ha normálisan eteteted .
nekem van két degum sovány , de csak akkor ha megfogod lehet , h változtatni kéne az étrendjén vagy a tápon!
Kérdezõ...! Ha még nem oldódott meg a gond, csak annyit szólnék hozzá... Hogy nekem is van két degum, az egyik soványabb, a fiú. S nekem is volt ilyen problémám, hogy kezembe vettem, és vékonynak tûnik... Aztán utána olvastam, az étrend volt a probléma. A szotyit add kicsit sûrübben neki, mert a szotyi nagyobb mennyiségben, hízlal! Remélem azért segítettem... :)

A párom megerősítette, hogy az átlagon felül nedvesedem. Annyit szeretnék megtudni, ha van igy még valaki, hogy ettől lehet, hogy sokszor nem ugy érzem Õt magamban, mint ahogy kellene! Vagy mi lehet a baj?

A méretét ne is kelljen itt irni, miel?tt valaki zrikázna, sokkal jobbmint az átlag!

Legjobb válasz: szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(

szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(
Könnyen lehet, mert kiöntöd szegény pinakoboldot...
én is így vagyok ezzel. bár nekem azzal nincs problémám h érezzem, neki is jobb mint az átlag. nyugi semmi bajod nincs, egyszerûen csak odavagy a párodért ;)
A bõ hüvelyváladékozás, és az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, az két különbözõ dolog. Nekem is volt már olyan barátnõm, aki nem csak szimplán nedvesedett, hanem szó szerint folyt, és tócsa volt alattunk minden aktus végén, de engem nem zavart, sõt. Az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, azon hüvelyi izomerõsítõ tornával tudsz segíteni. Erre való pl. a gésa golyó, de másként is megoldható a dolog. Keress rá a neten a gyakorlatokra, vagy keress egy nõi intim torna klubbot, és járj el rendszeresen. Pár hét, és csodát fogsz érezni te is, és a párod is az ágyban ;) 33/f
Mennyi idõs a kobold? :)
Nem tudom ez lehet-e az oka, de próbáld meg tornáztatni a hüvelyizmaid:) Ha jól össze tudod szorítani, érezni fogod. És õ is örülni fog neki:)
A kérdező hozzászólása: nem fullad bele!! arra vigyázok!! életem végéig szükségem lesz rá!!!!
Az jó, ha jól bírja a kobold. De azért vigyàzz, hogy bele ne fulladjon!
mivel h az isten engem nem pinával áldott meg (ergó pinakoboldom sincs) nemhiszem h nálam eme veszély fenn áll
Én is így vagyok ezzel, de attól még érzem Õt magamban, ez valóban csak attól van, hogy nagyon odavagy érte :) 24/L
A kérdező hozzászólása: a kobold nagyon is jol birja, és fogja is!!!! még sokszor kiöntök!!! elég viccesre fogod a figurát!!! ha veled ilyen történne, nem tudom mit szolnál, ha matatnál valamiben és nem érzed hol vagy, meg miért!!!
A kérdező hozzászólása: köszike!
Én se éreztem semmit, nem törvényszerû hogy nyilalást kéne érezned.
Szia! Nem törvényszerû a nyilalás érzés, és örülj, hogy nem érzed, mert valami szörnyû. Az elsõ terhességemnél én sem éreztem, bezzeg most. 37 hetes kismama

Lehet, hogy azt érzem ahogy nyílik a méhszáj?

Sokszor olyan érzésem van ,mintha a baba ki akarna nyúlni ott lennt.Nyilaló, szúró érzés.Lehet,hogy nem Õ csinálja ,hanem kezd nyílni a méhszáj és azt érzem?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy?

Mennyi idõs vagy?
Szia! Szerintem biztos! Mivel én is éreztem. Föleg este és elég erösen , és amikor 1 hét mulva mentem a dokihoz már 1100 volt. Elötte meg 2100. 39 hetes vagyok
én is érzek ilyet az utóbbi pár napban. Szerintem tuti azt érezzük. Na mostmár kíváncsi lettem én is, hogy vajon menniy a méhszájam, mármint számokban kifejezve. Nekem is olyan érzés, mintha ki akarna nyílni ott lent, de nem. (remélem). de tényleg mennyi idõs is vagy? üdv.: 35 hetes kismama
mondjuk még csak a 26.hétben vagyok, de kérdeztem a dokim, hogy érzem-e ha nyílik a méhszájam.azt mondta nem lehet érezni:s ezek a szúrkák, nyílalások attól vannak, hogy a baba mozog és ideget ér...stb... boldog babavárást mindenkinek
Én az utolsó 3 hétben majd meghülyültem ezektõl az érzésektõl, de teljesen zárt méhszájjal fektettek be a 41. héten. Kenõcsöt és oxytocint kaptam hogy elkezdjek tágulni. Csak a baba feje mozgott ide-oda, de attól még nem nyílik a méhszáj (4350 gramm volt a baba).
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok.
A második válaszoló vagyok! Én megkérdeztem és azt mondták hogy a baba helyezkedik. Vagyis a buksiát helyezi be a 2 csont közé, ezt érezzük.Hozzáteszem nekem már nagyon lent van a buksia. A doki meg is lepödött rajta.
Én 20hetesen éreztem ilyeneket, mondtam az orvosnak még mosolygott is hogy az nem lehet.Megvizsgált és bizony a külsõ méhszájam megnyílt.Szigorú pihenésre ítélt!üdv 29.hetes kismama
valóban nem a méhszáj nyílását érzed, én is ezt ittem de a doki is meg szülésznõ is azt mondták, ez a baba feje ahogy töri az utat lefelé, illszkedik be a csontos medencébe. pocsék érzés, de valahogy mégis jó:) hajrá!!! ja én 37. héttõl éreztem, 41 hetesen szültem.

Legutóbb 18 napot késett, de megjött végül, de nem annyira ahogy szokott. Azóta nem is csináltam tesztet, ez kb 1 hónapja volt. Azóta úgy érzem, hogy ha ülök, mintha mindjárt orgazmusom lenne. Lehet ez terhességi tünet?

De persze nem lesz, csak a kezdeti bizsergést érzem.

Legjobb válasz: Ez biztos nem terhességi tünet, én legalábbis még nem hallottam ilyenrõl. Nem lehet, hogy összeszedtél valami enyhébb gombás fertõzést, és ahogy ülsz, kellemesen dörzsöli a bugyi vagy valami, és ez okoz "örömet"?

Ez biztos nem terhességi tünet, én legalábbis még nem hallottam ilyenrõl. Nem lehet, hogy összeszedtél valami enyhébb gombás fertõzést, és ahogy ülsz, kellemesen dörzsöli a bugyi vagy valami, és ez okoz "örömet"?

17 hetes vagyok es neha ugy erzem, hogy a hasamban dobog a szivem es latszik is, ahogy a hasam ugral! Mitöl lehet ez masnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen ugrálás! Folyamatos és ritmikus, mint a szívverésed? Mert látni a pocin, ahogy az ér lüktet, nekem is így van! A babád még nem ad folyamatosan sok ideig és ritmikusan jelet magáról. Ha ez egy-egy, néha jelentkezõ mocorgás, akkor a baba!

Ez attól függ milyen ugrálás! Folyamatos és ritmikus, mint a szívverésed? Mert látni a pocin, ahogy az ér lüktet, nekem is így van! A babád még nem ad folyamatosan sok ideig és ritmikusan jelet magáról. Ha ez egy-egy, néha jelentkezõ mocorgás, akkor a baba!
Igen, ez a babád!!Ne aggodj, par het mulva már határozottan érezni fogod h. õ az.
Szia! Nekem is volt ilyen! De a védõnõ azt mondta az nem a baba! De 1 hétre rá megmozdult :) ! 18+4
Jelentkezett a kis pocaklakó! Minden kismama megérzi kb ilyen idõsen. Gratulálok, erõs kis picur!
Az még nem a baba, hanem inkább az ér, ahogy lüktet. Ilyenkor sokkal több vért kell pumpálnia a szívednek, és fõként a baba felé, ezért érezni ott jobban. Én még a csuklómon is láttam, ahogy zubog a vér az eremben, a pulzusomat is meg tudtam volna számolni, ha van egy stopperem.
Szia! 17 hetesen szerintem is csak egy verõér, mert ilyen korán a baba nem csinál kopogtatós mozdulatokat. Amúgy én is így voltam, a 23-24. hétig elég intenzíven éreztem ezt, de csak bizonyos testhelyzetekben, pl. ha eldöglöttem a fotelban, vagy ha háton feküdtem. Sokszor annyira erõs volt a pumpálás, hogy megijedtem, nincs-e valami baj. De ez természetes. Most, 30 hetesen már nem érzem, most a pocaklakó ad magáról félreérthetelen jeleket. Én csak 19. hét körül éreztem meg a mozgását, mert egy hatalmas pördüléssel bejelentkezett, olyan volt, mintha egy halacska csapott volna egyet a farkával.

Mit lehet ilyenkor tenni? Most vagyok az étel undor szakaszban, szinte mindentől kiráz a hideg, néha ugyan érzem, hogy éhes vagyok, de ahogy kinyitom a hűtőt, elmegy az étvágyam. Van valakinek valami jó ötlete, mit lehet ilyenkor mégis enni?

F?leg, hogy olvastam, hogy terhesség idején nem szabad éhségérzetet érezni, különben evés hiányában a tartalékból bont le a szervezet, és abban a baba számára mérgez? anyagok vannak.(ez nem tudom igaz-e) Ez már az 5.-6. hétnél is így van, vagy ilyenkor még nem baj, ha nem eszek? Írjatok légyszi, mert aggódok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Hát, ez egy elég kellemetlen dolog!Gyümölcs sem megy le? Én gyümölcsöt tudtam enni, azaz csak a banánt és a szõlõt.Amugy mindentõl rosszul voltam.Igyál minél többet, az a lényeg,hogy ne száradj ki.Remélhetõleg gyorsan tul leszel ezen a szakaszon.

Szia! Hát, ez egy elég kellemetlen dolog!Gyümölcs sem megy le? Én gyümölcsöt tudtam enni, azaz csak a banánt és a szõlõt.Amugy mindentõl rosszul voltam.Igyál minél többet, az a lényeg, hogy ne száradj ki.Remélhetõleg gyorsan tul leszel ezen a szakaszon.
És még valami: minden nap fogyassz fehérjét! (Hús, hal, sajt, tojás, szója) A baba szervezete ebbõl épül fel.
Bocs, elfelejtettem, hogy nekem a hányingerre MagneB6-ot irtak fel.3*1-et kellett szednem. Jobbulást, és a továbbiakban boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! az a baj, hogy a pék termékektõl kezdve a húsig a gyümölcsökön át semmit nem kívánok. Én még ilyet sose éreztem, így is állandó émelygésem van, de plusszban még ez az undor...és tudom, hogy muszáj enni, de nem bírom tömni magam, mint egy libát! :( Amúgy arról nem tudsz valalmit, hogy tényleg árt-e a babának, ha most nem eszek annyira?
Hát, itt nagyon sok olyan kismama hozzászólását hallottam, aki nem tudott enni az elején, de a babának nem lett semmi baja.Szerinem ha a vizháztartásod megfelelõ szinten tartod, baj nem lehet.De persze, azért pár falatot egyél, nehogy a végén emiatt legyél rosszul. Esetleg tedd fel ugyanezt a kérdést a Terhesség témakörben, ott biztos megfelelõbb választ adnak. Kivánom, hogy minél elõbb tudd tünetmentesen élvezni a pocakosságot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megfogadom a tanácsodat!
A kérdező hozzászólása: elevitet szedek, a mindennapos étrendemben az az egyetlen biztos pont. amúgy 2 napja nagyon megkívántam a tojást, lehet, hogy pont azért, amit Te is kedves utolsó írtál, hogy a szervezetnek szüksége van rá? Mondjuk most már azt sem kívánom...köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni!
Sehogy.
ha ezt magadtól nem tudod, akkor már megevett reggelire :)
A kérdező hozzászólása: tudod a szerelem teszi...
Ha szerelmes vagy nem fogod meg törni mert nem akarod.
Ha ezt érzed, akkor azt is tudod, hogy nem Hozzád való, mert Hozzád képest túl egoista.Egy egoista hatalmas önbizalmát pedig lehetetlen letörni.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen amikor õ a hibás, akkor is engem állít be annak, és nem szól hozzám...
"Ha szerelmes vagy nem fogod meg törni mert nem akarod." Ez igaz. Ha viszont eltökélten felül akarsz kerekedni, akkor azt csak fifikával, rafkóval teheted. Hass a lelkére... De, ha magától nem ad igazat soha, akkor alapjáraton megb...szta a tehén, mert nem tart téged egyenlõ félnek. Akkor azt csinálsz, amit akarsz...

Miért van az, hogy a pasim néha egyáltalán nem akarja a szexet, vagyis ő akarja csak a.. nem, ekkor mindíg azt érzem hogy én vagyoka rosz és csúnya aztán két nap múlva már úgy áll neki ahogy kell sőőt. Ez mitől lehet? (20éves L)

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:)Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D

Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:) Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D
Hát igen az is lehet hogy ha nehéz fizikai munkát végez, hogy a fáradtság miatt van..semmiképpen nem szabad magadra venni, mert nyílván szeret és kíván téged:)
Velünk a 2 és fél év alatt egyszer fordult ilyen elõ. Akkor azért, mert idegileg is ki volt bukva, és a vérnyomása sem volt rendben. Neki vmennyire felállt, de annyira nem, hogy együtt tudjunk lenni. Neki pár nap után helyreállt, amikor rendbejött a vérnyomása.
Öhm, talán azok, amiket itt leírtak? Ne aggódj, biztos vmi miatt ideges, vagy fáradt, vagy a vérnyomása ingadozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez nagyon aranyos válasz volt...(én is szoktam sírni miatta) de aztán meg szokott nyugtatni hogy most elfáradt de õ még attól ugyanúgy szeret... persze a csókok sem szoktak elmaradni.egyébként 3 éve vagyunk együtt nem sûrûn történik ez meg de ha igen akkor rosz..
Bíztos nem tetszel már neki!! Valószínû, más mi lehet????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) akkor megnyugodtam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!