Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy érzem (1392 db)

36+1 hetesen lehet, hogy érzem, hogy mindjárt itt az idő?

Egy hete nem bírok enni, mindent?l rosszul vagyok, mint mikor romlott felvágottat evett az ember...

Legjobb válasz: Lehet, hogy elõbb fog jönni a leírtak alapján, de ezt nem lehet megjósolni elõre. Viszont vigyázz magadra és kívánom minden jól sikerüljön!

Lehet, hogy elõbb fog jönni a leírtak alapján, de ezt nem lehet megjósolni elõre. Viszont vigyázz magadra és kívánom minden jól sikerüljön!
Szia! Figyu! Ha a fiad - méretek alapján - 38 hetes, akkor tényleg (lassan) itt az idõ! :) Én is nagyon drukkolok! Üdv: 35 hetes km
Szia! Mi újság?

Ez mi? Lehet hogy érzéki csalódás? (nem hiszem)

azt álmodtam hogy a papám lelőtte vadászpuskával a lábujjam.Nemis le, inkább meg.Álmomban láttam hogy cseppen a vér.Felriadtam,és a lábujjam bizsergett. Ez miért lehet? nem hinném hogy érzéki csal.

Legjobb válasz: Én legutóbb azt álmodtam, hogy pókok csipkedik a lábam, és én is arra keltem, hogy baromira fáj. Szerintem eleve bizsereg/fáj, és ehhez az agyad kreál egy álmot :)

Én legutóbb azt álmodtam, hogy pókok csipkedik a lábam, és én is arra keltem, hogy baromira fáj. Szerintem eleve bizsereg/fáj, és ehhez az agyad kreál egy álmot :)
Pontosan. Ahogy a külsõ hangok is beépülhetnek az álomba.
A kérdező hozzászólása: lehetséges.de mi az, hogy bizsereg?és csak az egyik lábujjam? amúgy szerintem, ha a bizsergésre keltem fel, az álom kreálta mert akkor elõbb is felkeltem volna
alvásparalízis vagy elfeküdted a hátadat
eleve érzed, és álomban vagy, így valamit kitalálsz hozzá. nem az álmod miatt fáj valamid, hanem amikor fáj valamid, amiatt álmodod is azt.
A valóságban bizsergett, és mivel az álomra minden külsö hatás befolyással van, ezért a tudalattid kreált valami olyat az álomban amitöl tényleg fájna a lábujjad.
Én meg azt álmodtam, hogy egy fickó elvette a szemüvegemet és nem akarta visszaadni. Erõsen rövidlátó vagyok. Nagyon rossz álom volt és amikor felkeltem, nem volt a helyén a szemüvegem. Összehajtva be volt dugva az ágy alá. Így én soha nem rakom le pláne nem a földre. Páromat kérdeztem, õ sem volt. Rejtély...A lényeg, hogy visszakaptam.
Nálam is rengetegszer elõfordul, hogy álmomban lesérülök, és amikor felkelek, tényleg fáj az a testrészem. Ahogy már mondták, ez azért van, mert már vagy eleve fájt, vagy alvás közben vertem be, vagy úgy feküdtem, hogy elszorítottam a saját vérkeringésem. Biztos ébredtél már úgy, hogy gumicsõ volt a kezed helyén, ilyenkor lehet, hogy álmodtam épp amputálták. :D
Ilyen már velem is volt. Azt álmodtam, hogy összevertek. Felriadtam és minden porcikám fájt. A mai napig rejtély hogy ez hogy lehetséges. És amikor felébredtem nem úgy fájt mindenem, mintha elaludtam volna hanem mintha tényleg megvertek volna.

Lehet, hogy érzi egy évesem, hogy jön a kistesö?

Mióta terhes lettem azóta ezerrel csak anyát akarja...lehetséges, hogy érzi?

Legjobb válasz: Valószínûleg csak ilyen idõszakát éli és terhesség nélkül is bekövetkezett volna! Nekem is jött rögtön a második baba az elsõ után, de a második gyerkõcömnek is volt nagyon anyás korszaka 1 évesen, pedig akkor nem volt senki a pocakban :)

Valószínûleg csak ilyen idõszakát éli és terhesség nélkül is bekövetkezett volna! Nekem is jött rögtön a második baba az elsõ után, de a második gyerkõcömnek is volt nagyon anyás korszaka 1 évesen, pedig akkor nem volt senki a pocakban :)
Szia! Persze, h érzi! És én abban is hiszek, h látják az auránkat is a kicsik. Pl. én kb. 15 hetesen kérdezgettem a fiamat, h "van kukija a tesónak?" Hozzáteszem gyorsan még nem tudtuk mi lesz, direkt ezért kérdeztem, mert ha már hallja az becsapós...Na, erre a fiam válasza: "Nincsen kukija saaajnos" :) Azóta szállóige nálunk, mert 2 héttel késõbb megtudtuk uh-n, h valóban csajszi lesz :)


Szívhangod? Szerintem az lesz.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom .. mert mikor megfogom a hasam akkor érzem a dobogást de csak a fekszem .. meg látom is a tükörbe ha jobban megfigyelem ..
Én is szoktam ilyet érezni! Kicsit kellemetlen de elmúlik!!!!
Szerintem a vegetatív idegrendszer jelez ezzel az érzéssel valamit!Stresszes vagy!!!!
A kérdező hozzászólása: ahha értem .. Köszönöm a Válaszaitokat !
Szerintem az aorta hasi szakaszából eredõ ütõér pulzálását érzed "dobogásnak". Ha fekszel, elnyomod, ezért érezni, mint pl. a nyaki ütõérnél.
Szerintem is stresszes vagy.
a hasi ütõér

23 hetesen lehet, hogy érzem a hasamon kidudorodni a kis fejét?

Nagyon furi:)

Legjobb válasz: Szia!Én 21 hetes vagyok és a múlthéten éreztem hasonlót.Én a popsijára tippeltem.De tényleg furi:)

Szia!Én 21 hetes vagyok és a múlthéten éreztem hasonlót.Én a popsijára tippeltem.De tényleg furi:)
persze :D én a 19.héttõl érzem, és szinte mindig dugdossa valamijét. 27hetes kismama boldog babavárást
Persze hogy lehet, én mind a kettõnél éreztem már ekkor.Bár nehéz néha eldönteni, hogy épp milyét nyomja ki...32hetes kismama
Nekem is hol a bal, hol a jobb pocakfelemem van egy dudor. Érzem és látszik amikor vándorol egyik helyrõl a másikra. Csak azt nem tudom milye a popo vagy a gerince, cagy a fejecskéje, de azért mnegsimizem mindig:) 32 hetes kismama
Lehetséges, hogy a veszekedés miatt érzed ezt.
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy fura érzése van. Kérdeztem, hogy mirõl és azt mondta nem tudja. Most valahogy nem értem az egészet:(
Attól még lehet hogy te nem érzed!Nem érzi meg mindenki feltétlenül!

Mitől lehet, hogy kaja után úgy érzem mintha leköltözött volna a szívem az alhasamba? Ezt általába esténként érzem. Lehet, hogy a pocaklakó? 15hetes vagyok

Legjobb válasz: ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama

ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama
Ha arra gondolsz, hogy esetleg rugdosna, akkor azt még korai érezni, olyan 16-17 hetesen kezdi el érezni az ember, kivéve, ha nem az elsõ terhességed. Mivel a 14. héttõl 20 %-kal gyorsabban ver a szíved és kajcsi után tele lesz a gyomrod, lehet kicsit puffadsz is inkább azért érzed jobban a szívverésed.

Lehet, hogy már magzatmozgást érzek 14 hetesen? 2. babánkat várom.

Tegnap óta nagyon sokszor ugyanazon a helyen éreztem, hogy rugdos: a köldökömmel kb egy vonalban, pár centivel mellette. Pár perce még láttam is, hogy mozog, dudorodik a hasam! Nekem nagyon korainak tűnik, az elsőt 18 hetesen éreztem először... Ráadásul azt gondolnám, a méhem még sokkal lentebb van. Szerintetek?

Legjobb válasz: Érezni már lehet, hogy érzed, de kidudorodni még jó darabig nem fog. Kicsit szerintem is túl fent érzed.

Érezni már lehet, hogy érzed, de kidudorodni még jó darabig nem fog. Kicsit szerintem is túl fent érzed.
Szia! Én az elsõ babámat éreztem már 14 hetesen de sokkal lentebb mint a köldököm!Most a másodikkal 7 hetes vagyok, már nagyon várom hogy õt is érezzem, de az még sajna min 7-8 hét!
Még messze nincs köldök magasságban a méhed, az valami más lehetett.

29 hetesen nagyon keveset érzem a picimet odabennt. Lehet hogy csak a melegtol van? Ha mozog, vagy rug, már akkor sem a régi rugásokat érzem, hanem elkezd rezegni a hasam, mintha a babám is rezegne bennt. Ez normális?

Legjobb válasz: hát a rezgésre nem tudok mit mondani,de az én kicsikém is elég lusta volt az egész terhességem alatt,meg is gyûlt vele a baj a terhességem vég felé,sokszor kötöttünk ki az ügyeleten emiatt de hála isten mindig rendben volt.figyeld hogy most mennyit mozog hogy kicsit lehûlt a levegõ,de ha nem száguldozik ezerrel az sem baj,a lényeg hogy érzed hogy mozog.ez a legfontosabb!!!!

hát a rezgésre nem tudok mit mondani, de az én kicsikém is elég lusta volt az egész terhességem alatt, meg is gyûlt vele a baj a terhességem vég felé, sokszor kötöttünk ki az ügyeleten emiatt de hála isten mindig rendben volt.figyeld hogy most mennyit mozog hogy kicsit lehûlt a levegõ, de ha nem száguldozik ezerrel az sem baj, a lényeg hogy érzed hogy mozog.ez a legfontosabb!!!!
én is a 29. hétben vagyok. az enyém akor van elemében ha hüvösebb van vagy viharok jönnek :) ha meleg van akor pihi van, érzem akkor is mocorogni, de sokkal kevesebbet és gyengébben. ha érzed mocorogni akkor ok a dolog szerintem nincs baja. de tuti rájuk is hatással van ez a meleg meg a viharok meg frontok ilyesmi.
Jó, hogy olvasom ezt a kérdést, mert nálam is ez a helyzet. Kevesebbet mozog és másképp. S igen, nekem is remeg. Tök furcsa. De ezek szerint ez nem egyedi eset. Nekem fõleg estefelé, éjszaka remeg a pocakom. Napközben pedig sokat lustálkodik, de azért érzem õt, csak nem olyan gyakran. Szerintem nincs baj, csak hát meleg van, és lehet hogy így a 29. hét környékén õk is másképp fordulnak már a pocakban...
csajok ez a remegés nem ritmikus?mert akkor csuklik:)
Nekem nem ritmikus. Gondoltam, hátha csuklás, de valahogy tûnik.
bocs: valahogy másnak tûnik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!