Találatok a következő kifejezésre: Legkorábban mikor a (115 db)

Legkorábban mikor és melyik terhességi teszttel lehet kimutatni a terhességet?

Legjobb válasz: Legkorábban az aktus után kb 2 héttel lehet kimutatni. Addig nagy valószínûséggel fals negatív lesz, mert a hcg hormonnak el kell érnie egy bizonyos szintet, hogy kimutatható legyen.

Legkorábban az aktus után kb 2 héttel lehet kimutatni. Addig nagy valószínûséggel fals negatív lesz, mert a hcg hormonnak el kell érnie egy bizonyos szintet, hogy kimutatható legyen.
Beágyazódás után 3 nappal reggeli elsõ vizeletbõl 10es érzékenységû teszttel ki lehet mutatni. A beágyazódás az aktus után 7-10 nappal történik meg, tehát legeslegeslegkorábban 10 nappal az aktus után lehet tesztelni, de ekkor még simán lehet fals negatív. 13 nappal az aktus után már nagy valószínûséggel megbízható a negatív eredmény is, de még közel nem 100% (kb 80%). A kimaradt vérzés után pár nappal lehet 99% pontossággal állítani, hogy ha negatív a teszt, akkor nincs terhesség.

A beágyazódás tüneteit legkorábban mikor lehet észlelni?

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi vagyok pontosan az elõbb jutott eszembe h kiirom és megkérdezem.

erre én is kiváncsi vagyok pontosan az elõbb jutott eszembe h kiirom és megkérdezem.
kb 1 hét. Mi karácsonykor voltunk együtt, és szilveszterkor voltak beágyazódásos tüneteim.
A kérdező hozzászólása: :) mi is egy hete voltunk együtt, és ma görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. De elég erõsen. Hirtelen belém villant, hogy mi van, ha ez az, aztán meg ááááá, még biztos nem lehetne éreznem. Viszont folyamatosan görcsöl az alhasam... :)
A kérdező hozzászólása: Nem elsõ baba, és az elsõnél is így éreztem pont, csak kicsit késõbb (mondjuk kb. 11 nap után)
én semmit sem éreztem :) totál egyénfüggõ (terhességi tüneteim sem voltam)
voltam = voltak :)
A kérdező hozzászólása: Értem, a kérdésem csak az, hogyha valaki érez tüneteket, akkor ezt a legkorábban mikor?
Aktus utan a 7.napon :) de ugye ez valtozo :) drukkolok :) K. :)

Legkorábban mikor hagyhatja el egy baba a délelőtti alvást? Egy éves kor előtt lehetséges?

Kisfiam öt hónapos, és nagyon nem akaródzik neki délel?tt aludni. Alszik, alszik, de keveset...

Legjobb válasz: erre nincsen szabály! minden baba más. az én lányom 16hós koráig aludt délelõtt 1,5órákat

erre nincsen szabály! minden baba más. az én lányom 16hós koráig aludt délelõtt 1, 5órákat
Lehetséges persze. Az én fiam 9 hónapos volt, amikor áttértünk arra, hogy kihúztuk ebédig, és utána 1 nagy alvás délután 3-ig, fél 4-ig. egyébként a 2 alvással szenvedés volt a nap, nem volt elég fáradt, de nyûgös igen. :) Ha úgy látod, nem igényli már a délelõtti alvást, bátran húzd ki ebédig vele. Nálunk volt, hogy emiatt már fél 11-kor ebédeztünk. Aztán kialakult pár hónap alatt, 1 éves korára már egy nagyot aludt magától, nem kellett rásegítenem.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, megfogadom a tanácsodat :) Ma délelõtt ugyanis majd öt órát bírt alvás nélkül (a reggeli ébredéstõl számítva), aztán végül beszunyált a babakocsiban, háromnegyed órára :) Emiatt a délutáni álommanó csak három után érkezett meg.
A 11 hónaposom most kezd nagyon küzdeni az álommanók ellen. Eleinte 3-at aludt napközben, a késõ délutánit kb 2-3 hónapja hagyta el, és úgy látom kezd elég lenni neki egy pihi. Egyelõre szenvedünk, hogy ez lehetõleg ebéd után legyen, de remélem hamarosan beáll a rend. Én még ezt is kicsit korainak hittem, de a baba meg az én jó hangulatom érdekében inkább az õ igényeit nézem a leírások helyett. Ha te is ezt teszed, azzal biztos nem ártasz, sõt... :)
A lányom 7 hónapos, éppen mostanában áll át a napi egyszeri alvásra. Ma éppen fél 11-tõl sikerült aludnia 3 órát. Aztán persze 5 körül már majd leragadt a szeme, de ilyenkor már nem akar elaludni. Szóval nála a délutáni alvás maradt el, és a délelõtti kezd kitolódni. Valamelyik nap már majdnem sikerült ebédig húzni, de ebéd közben elaludt, így nem evett csak pár kanállal, a maradékot ébredés után. :) Tudják õk, mennyi alvásra van szükségük. Szerintem ha elmarad az egyik alvás, azt pár nap, max. 1-1, 5 hét alatt megszokja a szervezete, és nem lesz nyûgös.
kb 3-4 hónapos korban
nekem az orvosom azt mondta, hogy 2 hónapos kortól már szabad. Én is akkor fogok visszajönni majd Brüsszelbe otthonról..
1 hetes babaval is lehet repulni ez nincs korhoz kotve de nem ajanljak! Az immunrendszeruk meg nem jo egy repter tele van emberrel es veszelyel. Az orvosom 3-4 hos kort mondta idealisnak, az OLTASOK miatt ami sokat jelent a babanak!A babammal 14 hetesen utazunk haza eloszor:)

3D vagy 4D Uh-on mondják meg hamarabb a baba nemét? Aki volt mindkettőn, mi a különbség? Mikor mentetek el ilyen Uh-ra legkorábban?

Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét? Ahol megmondták, az sima Uh volt vagy 3D-s vagy 4D-s?

Legjobb válasz: nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.

nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.
igazából nem az UHn mulik hanem aki csinála annak a szemén. Ha ügyes egy szar géppel is megmondja ha béna hiába a 4d akkor se. a 18 hetin már tudnak biztosat mondani, de biztos csak akkor ha megszületett.
Elsõnél a 18 hetes kórházi 2d UH-n mondták elõször, hogy lány lesz. Utána több doki több géppel (pl. SOTE-n genetika UH-n is, meg 4D UH-n is) megerõsítette ezt. Második babánál felmerült, hogy valami baja van, ezért 13 hetesen elmentem 4d-re, és ott azt mondta az UH-s, hogy inkább nem mer mondani semmit, bár van tippje, inkább "simának látja". Utána kérdeztem többeket is, hogy szerintük mire gondolhatott ezzel a "sima" dologgal az UH-s lány, és mindenki azt mondta, hogy lányra. Aztán 18 hetesen megint voltam (máshol, egy nagyon profi orvosnál) genetikai 4d ultrahangon, de õ is csak kb. 60%-ra merte mondani, hogy lány, mivel eléggé takargatta magát. Aztán végül nekünk a magzatvíz vizsgálatból derült ki, hogy valóban lány, de egészen a 30-32. hét környékéig nem mutatta meg magát rendesen ultrahangon.
Én 18 hetesen voltam egy orvosnál a neme miatt, és mert az én dokim szabin volt.Az orvos egy gombnyomással átváltotta a sima UH-ot 3 majd 4D funkcióra. Nagyon nagy élmény volt, aznap éjjel semmit nem aludtam az izgatottságtól. (Bejött a megérzésem, kislány!)A 3/4 D ugyanolyan térbeli képet ad.Tehát gyakorlatilag ugyanazt látod, mindkettõ térben mutatja a babát.Annyi csak a különbség, hogy a 3 D álló, a 4D pedig mozgókép.Tehát a 4D-n látszik a mozgás is, amikor videózzák, akkor az végig 4 dimenzióban van.De a többieknek igaza van abban, hogy nem a gépen múlik.És sokszor az orvosoknál is megbízhatóbb egy szonográfus, mert õk kimondottan az ultrahangra specializálódtak, többet tudnak az UH-ról és a diagnosztikáról, mint egy orvos.
Szia! Én is voltam 4D-n, de a dokinõ azt mondta h 2D-s képen tudja megnézni a nemét ebben a korban. 15 hetes voltam. És láttuk is a kukiját. :)
18 hetes genetikai uh-n kérdezték meg hogy tudjuk e már és akkor megmondták hogy kislány még azon a héten voltunk 4d-n és ott is kislányt mondtak.
Elsõ gyereknél 18. héten 3d uh-n mondták, hogy lány, széttárta a lábait. A második a 18. héten még takarta magát, de a 22. héten látták, hogy csajszi õ is - ez is sima uh volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Sokat segítettetek! :D

Mikor tudják megmondani, hogy mi a neme? Mikor érezhető legkorábban a mozgásai?

Legjobb válasz: Egy gyakorlott UH-os doki úgy 12 hét körültõl már (ha a baba engedi) meg tudja mondani. Én konkrétan 11 héten éreztem elõször az elsõ babámat.

Egy gyakorlott UH-os doki úgy 12 hét körültõl már (ha a baba engedi) meg tudja mondani. Én konkrétan 11 héten éreztem elõször az elsõ babámat.
elõször 19 hetesen éreztem rugni, és 20-21 hetesen kezdett mocorogni.a nemével kapcsolatba meg.16 hetesen kisfiu, 22 hetesen lány gyanu.32 hetesen tuti kisfiu.na nekem sokára mutatta meg magát, mert harántfekvésü volt, de befordult és igy pont sikerült elcsipni, de a biztos akkor is csak a szüléskor lesz. üdv és boldog pocakosodást. 32 hetes km
nekem az elsõnél 15 hetesen mondták meg, hogy fiú, 4d uh-on. az is lett. a mozgását 19 hét környékén éreztem most 14 hetes vagyok, a mozgást már éreztem, nem is 1x, és egyre biztosabb, hogy Õ az :) )) Jövõ héten megyünk 4d-re, remélem kiderül a neme is.
Nálunk csak a 28.héten látták 4d-n hogy lány, addig izgi volt , bár én tudtam:) Mozogni a 17. héten éreztem elõször, annyira jó volt:)
A mozgását a 19. héten éreztem, azt hogy fiú lesz, csak a 28. héten derült ki. Addig bebújt a medencecsontom mögé és rúgdosta a hólyagomat, késõbb mert elfordult.
Szia! Hallottam már olyat, hogy a 12. héten megmondták a baba nemét. Mi a 16. héten mentünk 4D uh-ra, ott mondták, hogy fiú lesz! ÉS igazuk volt! A nõdokim a 18. héten mondta meg a nemét. Bár, gondolom a fiút elõbb mondják biztosra, mint a lányokat. A mozgásokat talán a 18-20 hét környékén éreztem. nem tudom pontosan, mert akkor sem voltam biztos, hogy most a kicsi fiam mocorog, vagy valami más.Mivel elsõ baba így nem tudtameldönteni! :) Állítólag az elsõ babával késõbb, míg a többit babánál a mozgásokat egyre hamarabb érzi a mama.
Szia! Ez sok mindentõl függ (baba neme)pl. hogy a baba mennyire szégyenlõs.12 heti genetikai UH-n általában a fiúkat hamarabb "kiszûrik".De biztosabbat a 16-20 héten tudnak mondani.A mozgás attól is függ, hogy elsõ baba vagy sem?!Mert ha elsõ akkor talán kicsit késõbb mert nemigazán tudja a kismama, hogy mit kell éreznie?!Ez kb. a 18-23.hét környékére tehetõ, második babánál lehet hamarabb.
A babam 18 . heten rugizott eloszor es eddig meg egyik uh-n sem fordul a 'kamerak iranyaba', igy meg mindig nem tudom h mi lesz!
Nálam a 2. babánál már a 11. héten kiderült hogy fiú.Viszont az elsõ csak a 6. hónapban mutatta meg magát.:) Õ kislány lett. A mozgást a 16. hét környékén éreztem elõször, a másodiknál pedig már 2 héttel korábban. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok. Háát remélem azért hamar kiderül a neme, én kislányt szeretnék nagyon. Esténként érzek fura puha nyomást, de nem a hasam mocorog, ezért gondoltam a babamozgásra.
A kérdező hozzászólása: Senki nem válaszol. :-(
Szia! A 13. napra tenném a peteérést és rá a 14. napon ne várd a mensit, tehát még 2 nap. Én addig semmi esetre sem tesztelnék.

Ha váláskor az anyuka beleegyezik hogy az apukánál legyen a gyerek, legkorábban mikor lehet ezt módosítani?

Váláskor az anyukának nem volt munkája és hajléktalan volt, ezért egyezett bele hogy a gyerek a megszokott környezetben legyen, amíg ő összeszedi magát.

Legjobb válasz: Gyerekelhelyezés módosítást 2 évente lehet kérni, de ha minden rendben van nem fognak rajta változtatni. Gyereknek érdeke a megszokott környezett.

Gyerekelhelyezés módosítást 2 évente lehet kérni, de ha minden rendben van nem fognak rajta változtatni. Gyereknek érdeke a megszokott környezett.
A gyerekelhelyezést két év múlva lehet megváltoztatni, kivéve, ha valami nagyon komoly ok indokolja a korábbit: pl az, akinél a gyerek él, veszélyeztetni a gyerek testi és/vagy lelki fejödését/egészségét. Ha az anya beleegyezett abba, hogy a gyerek az apánál maradjon, azt a bíróság nem változtatja meg csak azért, mert az anya körülményei javultak, ugyanis a gyereket nem szakítják ki a megszokott környezetböl és életviteléböl nyomós ok nélkül (föként, ha még kicsi a gyerek).
Az elsõ jól írta. Akkor változtatnának rajta a te javadra, hogyha mondjuk az apa inna, vagy nagyon rossz körülmények között élne. Esetleg beleegyezik, hogy nálad legyen elhelyezve.
Mondjuk ha tényleg hajléktalan vagy akkor nem fognak engedélyt kérni tõled hanem az apának ítélik.
" Lehet hogy lesz pár nehéz évünk, de nem hagyom hogy a gyerekem végleg elszakítsák tõlem." 1. Attól, hogy az apánál van elheylezve, NEM szakítják el töled végleg, úgyanolyan jogaid vannak, mint elötte. 2. Ha nincs munkád, lakásod, megélhetésed, akkor nem sok esély van arra, hogy megkapd a gyereket, hanem az apának itélik!
Ha egyszer lemondtal rola , soha többet nem fogod visszakapni, mert hiaba fogod magyarazni az objektiv okokat, azt fogjak nezni, hogy lemondtal rola, es anya ilyet nem tesz, ezt szubjektiv megiteles ala fog esni. Ilyet soha ne tégy
"de nem hagyom hogy a gyerekem végleg elszakítsák tõlem. " Kérdezõ: magad mondtál le róla, senki se akarta tõled elszakítani. Lehet, hogy közben anyagilag némiképp helyrerázódtál, de agyilag semmiképp. Tudod, egy gyerek nem olyan, mint az "add vissza a babaruhát" játék.
Kérd ügyvéd segítségét, és beszéljétek meg ketten milyen lehetõségeid vannak, illetve a volt férjeddel is egyezkedhetsz.
Onmagaban az, hogy munkanelkuli leszel, ha lejar a gyes nem indok arra, hogy a gyereket ne nalad helyezzek el. Ha lejar a gyes igenyelheted az FHT-t, ott a csaladipotlek es lesz tartasdij is. A gyereket szocialis raszorultsag miatt felveszik a bolcsibe, oviba, ahhoz megigenyled a rendszeres gyermekvedelmit. Anyukadnal nem tudnatok lakni?
A kérdező hozzászólása: Nem, anyukám eladta a lakását és egy otthonban él, sajnos már végstádiumban van :-(
Nem baj -marmint a jovedelem es a lakasproblema. Anyaotthonba is lehet menni, olcso szobat is lehet kivenni. Emiatt nem fogjak elvenni a gyereket.
A gyerekedet senki nem veszi el, csak ha te lemondsz rola, es te ezt miert kene tegyed ? Akkor se mondj le ha kinntlako leszel, miert kene lemondj? Csak akkor maradhatnak apjuknal, ha lemondasz? Ne mondj le semmikeppen, es ha rendezödik a helyzet hazaviszed öket. Ha felnönek hogy magyaraznad nekik h lemondtal?
Persze mert egy anyaotthonba jobb lenne a gyereknek mint az apával a megszokott lakásban. Egy anya ne a saját érdekeit nézze hanem a gyerekét.
Nezd utolso, nem tudhatod, hogy hol van jobb helye a gyereknek, hogy milyen az anyuka, milyen az apuka. Mindenesetre ma magyarorszagon a jovedelem nem szamit a gyermekelhelyezesnel, ha meg van havonta minimum a gyesnek megfelelo osszeg es a csaladipotlek.
Az apával milyen a viszonyotok, nem tudjátok ezt kultúráltan megbeszélni? Mert ha ketten úgy állapodtok meg, hogy amíg egyenesbe jössz nála lenne, utána pedig nálad, senkinek nem lenne hozzá semmi köze. Szerintem önzõség, ha nem a gyerek érdekeit nézed, hanem csak a sajátod, és nyomorogsz egy kisgyerekkel. Próbáljátok ezt normális felnõttek mondjára elintézni!
Ha nem törõdöm lenne az apa akkor nem harcolna a gyerek nevelésért. Munkahelyet igenis nézik a pénzt nem de azt hogy a gyerek testi szellemi fejlõdését hol tudják jobban biztosítani azt igen és az nyilvánvaló, hogy nem olyan helyen ahol hónap végén még száraz kenyérre sem fog telleni.
A kérdező hozzászólása: Én is tudom, hogy ebben az átmeneti állapotban az apjánál lenne jobb helyen. Ezért is gondoltam erre. De nem olyan áron, hogy aztán soha többé nem lehetnék igazán az anyja.
Anyukádnál nem lakhatnátok? Plusz kérhetnél ápolásit!
A kérdező hozzászólása: Azért írtam múlt idõben, mert így tûnt legegyszerûbbnek megfogalmazni a kérdést. Tehát: 2, 5 éves a lányunk, engem nem vettek vissza dolgozni. Anyukám rákos, minden megtakarított pénzem neki adtam a kezelésekre, gyógyszerekre. A lakás a férjemé. Úgy gondoltam, eljövök a lányom nélkül, keresek albérletet és munkát, addig meghúzom magam barátoknál. Aztán ha van lakás és munka, kérem a lányom felügyeletét.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem megyek bele. Lehet hogy lesz pár nehéz évünk, de nem hagyom hogy a gyerekem végleg elszakítsák tõlem. Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Ugyanolyan jogok, persze. 2 hetente 1 hétvége. Hát köszönöm. Pár hónapig is szenvedés lenne, nem hogy egész életemben. A lakhatást átmenetileg meg fogom oldani, aztán munka is lesz elõbb-utóbb. Szerencsésebb lenne ha ezt egyedül csinálnám végig, de ez van. Nem kockáztatom meg, hogy soha többet nem nevelhetem.
A kérdező hozzászólása: Még nem mondtam le róla, csak kíváncsi vagyok hogy ha megteszem, milyen lehetõségeim lesznek késõbb. De így nem is fogok lemondani róla.
és mennyi idö telt el? nekem pont most van olyan hogy az apuka 5 év utan kéri a gyereket, h hagy nevelhesse ö, amikor egy ft ot nem fizetett és nem is gondozta 5 évig.most a semmiböl elökerült.
Semmi esélyed munka nélkül megkapni a gyereket és ennyi ésszel nem is szabadna nálad lennie.
nehogy lemondj róla.nincs aki segítsen neked?például a szüleid?nem tudnál náluk lakni?
NEM kell róla LEMONDANI! Ideiglenes elhelyezés is van. Van ismerõsöm akinél így lett elintézve a dolog. Más kérdés, hogy ha minden rendben van az apánál 2 év után is felesleges próbálkozni, hogy nálad legyen. DE: van olyan láthatás, hogy minden másnap három óra, és felváltva a hétvégék. Nem tudom honnan veszed ezt a kéthetente hétvégét.
De ez nem csak a beleegyezéseden múlik, amúgy is dönthet úgy a bíróság, hogy az apánál van jobb helye...
Nem tudjuk hány éves a gyerek, lehet még gyesen van az anyuka. Miért kell rögtön kígyót-békát kiabálni rá? Csak információt, tapasztalatot szeretett volna szerezni.
"Váláskor az anyukának nem volt munkája és hajléktalan volt, " Ahogy írod, most sincs...mi változott?
Szerintem egy ilyen pici gyereknek elsõsorban az anyjára van szüksége.

Altatásos császár után legkorábban mikor tudok majd annyira mozogni, h szoptathassam a babámat? Mikor teszik mellém, mikor ülhetek fel?

Legjobb válasz: Altatásosról nem tudok mondani ilyen infot, de ha nem baj, elmondom hogy az EDA-s császárnál hogy van. Kb. 6 óra múlva tudtam oldalra fordulni és szoptatni, de már 3 óra múlva is behozták a fiamat, hogy ismerkedjünk egymással. Szopi ekkor még nem volt. Felülni kb. 10-12 óra múlva lehetett, de akkor a szülésznõ segítségével a mosdóba is elmentem, mosakodni. Másnaptól ülve szoptattam, mert nekem az kényelmesebb volt, mint fekve.

Altatásosról nem tudok mondani ilyen infot, de ha nem baj, elmondom hogy az EDA-s császárnál hogy van. Kb. 6 óra múlva tudtam oldalra fordulni és szoptatni, de már 3 óra múlva is behozták a fiamat, hogy ismerkedjünk egymással. Szopi ekkor még nem volt. Felülni kb. 10-12 óra múlva lehetett, de akkor a szülésznõ segítségével a mosdóba is elmentem, mosakodni. Másnaptól ülve szoptattam, mert nekem az kényelmesebb volt, mint fekve.
Este császároztak, a szobámban rögtön mellre is tették. Aztán elvitték pihenni(este 6kor született) , másnap reggel 6kor megkaptam kis kocsiban. Mûtét után foroghattam rögtön, sõt elvileg 1 óra múlva fel is kelhettem volna, de megvártam a reggelt.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem kell mozdulatlanul órákig feküdni mint eda-nál?

Mikor kezdenek el legkorábban jelentkezni a terhesség első jelei?

Barátn?mmel 5 napja lefeküdtünk. Kotonnal csináltuk az elején, aztán 5 percel a vége elött anélkül, de nem élveztem bele mert elötte kb. 5 másodperccel kivettem. Ha még esetleg így is teherbe esett volna akkor így 5 nap után annak lehetnek jelei?

Legjobb válasz: Nem a barátnõd esett teherbe, hanem te. Grat.!

Nem a barátnõd esett teherbe, hanem te. Grat.!
A kérdező hozzászólása: de énmár akkor rettegek ha annyit mond hogy szédü egy kicsit vagy hogy hányingere van..és 2 napja folyamatosan eszik
A menzesz elõtt minden lány szó szerint zabál... :D Állítólag 1 év alatt 100 nõbõl 40-50 lesz terhes ezzel a "módszerrel", van okod parázni.
Ki állítja? -Ha szabad tudnom...:-)
A kérdező hozzászólása: 100-ból 50? Ez nagyon soknak tûnik:| Nem élveztem bele 100%..még így is nagyon necces?
igen így is nagyon necces...
Az 50el lehet túloztam. De a 40 reális szám. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
Mikor elolvastam, az járt a fejemben hogy atyaééég. Most komolyan hány évesek is vagytok? Mert nem lehettek sok, az egyik okból hogy a lánynak még nem rendszeres, a másik ok meg hogy iszonyú idétlenül használod azt az óvszert: "elsõ elszakadt, a második meg már össze-vissza volt..és ráadásul már elszorított" Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nincs rá túl sok esély, de nem zárható ki a terhesség. Ha megjön, akkor örültök, ha egy kicsit is késésnek tûnik akkor teszteltek. Ja, és ilyenkor, még nincsenek terhességi jelek pl hányinger.
A kérdező hozzászólása: igen fiatal vagyok, de volt dolgom már nem egy nõvel..csak szimplán nem bírom elviselni az óvszert magamon:S
Fogjátok már fel végre, hogy nincs olyan, hogy ekkor és ekkor biztosan nem eshet teherbe, meg hogy az elõváladékban úgysincs annyi, hogy teherbe essen, és "jaj csak 5 mp-ig voltam benne"! Sosem szoktam ilyen kérdésekhez írni, de már nagyon idegesít, hogy ennyi eszetlen b*rom van! Aztán majd pár hét múlva, ha kiderül, hogy terhes, akkor is legyetek olyan vagányak, mint amikor ész nélkül csináltátok! BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még akkor is, ha védekeztek, mert semmi nem nyújt 100%-os védelmet! Nem hiszem el, hogy a mai tinik ennyire ész nélkül élnek (ha nem vagy tini, még rosszabb). Aztán majd lehet sírni, ha gáz van. Mikor fogjátok már fel, hogy ilyen esetben 3 életrõl van szó! Szerencsétlen megfogant gyerekrõl(aki jobb esetben megszületik és normális körülmények közt, szeretetben felnevelik, rosszabb esetben meg megölik a ti baromságotok miatt, mert "jaj, hát én nem akarok gyereket"). Rajta kívül meg ott vagytok ti, akiknek szintén "tönkre mehet" az élete, ha idõ elõtt lesz gyereketek! Miért olyan nehéz megérteni, hogy egy gyerek nem olyan, mint egy megunt játék, hogy "ó, hát nekem ez nem kell, kidobom a kukába". Mit szólnátok hozzá, ha a ti szüleitek is közölnék veletek, hogy csak egy besikerült felesleg vagy??? Kérj felvilágosítást, ha ennyire tudatlan vagy! Mi az, hogy 5 mp-el a vége elõtt kivetted? Tán stopperrel a kezedben nyomod? És, kit érdekel, hogy kivetted a vége elõtt? De közben minden védekezés nélkül együtt voltatok és simán lehet terhesség a vége! Csak adja az ég, hogy ne legyen! Ilyen szülei, mint ti és a hozzád hasonlóak, senkinek ne legyenek! Nem hiszem, hogy bármilyen ember is szeretné azt, hogy a szülei ész nélkül hozták létre, de nem is akarták! Fogalmad nincs a dolgokról, csak teszed a micsodád, ahová tudod! Mi az, hogy szorít, leveszem már??? Az majd kényelmesebb lesz, ha a gyerekhez óránként kell felkelni éjszaka? Mert azt nem tudod majd letenni, úgy, mint a szûk gumit... Gratulálok magadhoz.
Jó, értem én, itt most arra szerettem volna célozni hogy ha ilyen dolgok gondot okoznak, akkor egy-két évvel lehet hogy el kéne halasztani a szexelést. Nehogy egyszer tényleg becsússzon egy baba. Érted? Ezt a ti érdeketekben mondom.
És szánalmas az a szöveg is, hogy nem bírod elviselni magadon! Allergiás vagy rá, vagy mi a fene? És nem csak óvszer létezik, ha annyira nem bírod elviselni( amit kétlek), akkor nem szexeltek vagy kitaláltok más védekezést. Mert ha ott a gyerek a hasban és meg kell szülni és fel kell nevelni, akkor már nem mondhatod, hogy hát "én nem bírom elviselni a gumit"! És egyébként mit számít, hogy 100-ból hány nõ eshet így teherbe? Ha 100-ból 99 nem esik teherbe védekezés nélkül, attól még ott van az az 1, aki igen!!!
22:49 Az igen! Egyetértek!
Nem bírod elviselni a gumit. Ez olyan amikor a 12 éves dohányos mondja hogy engem megnyugtat a cigi mert szükségem van rá. Hát figyelj én és velem együtt több millió férfi eltudja viselni azt a [email protected] gumit akkor te is!
Tinihiszti ez a "nem bírom elviselni a gumit". Akkor ne szexelj. :) )
Én ezzel értek egyet: "Fogjátok már fel végre, hogy nincs olyan, hogy ekkor és ekkor biztosan nem eshet teherbe, meg hogy az elõváladékban úgysincs annyi, hogy teherbe essen, és "jaj csak 5 mp-ig voltam benne"! Sosem szoktam ilyen kérdésekhez írni, de már nagyon idegesít, hogy ennyi eszetlen b*rom van! Aztán majd pár hét múlva, ha kiderül, hogy terhes, akkor is legyetek olyan vagányak, mint amikor ész nélkül csináltátok! BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még akkor is, ha védekeztek, mert semmi nem nyújt 100%-os védelmet! Nem hiszem el, hogy a mai tinik ennyire ész nélkül élnek (ha nem vagy tini, még rosszabb). Aztán majd lehet sírni, ha gáz van. Mikor fogjátok már fel, hogy ilyen esetben 3 életrõl van szó! Szerencsétlen megfogant gyerekrõl(aki jobb esetben megszületik és normális körülmények közt, szeretetben felnevelik, rosszabb esetben meg megölik a ti baromságotok miatt, mert "jaj, hát én nem akarok gyereket"). Rajta kívül meg ott vagytok ti, akiknek szintén "tönkre mehet" az élete, ha idõ elõtt lesz gyereketek! Miért olyan nehéz megérteni, hogy egy gyerek nem olyan, mint egy megunt játék, hogy "ó, hát nekem ez nem kell, kidobom a kukába". Mit szólnátok hozzá, ha a ti szüleitek is közölnék veletek, hogy csak egy besikerült felesleg vagy??? Kérj felvilágosítást, ha ennyire tudatlan vagy! Mi az, hogy 5 mp-el a vége elõtt kivetted? Tán stopperrel a kezedben nyomod? És, kit érdekel, hogy kivetted a vége elõtt? De közben minden védekezés nélkül együtt voltatok és simán lehet terhesség a vége! Csak adja az ég, hogy ne legyen! Ilyen szülei, mint ti és a hozzád hasonlóak, senkinek ne legyenek! Nem hiszem, hogy bármilyen ember is szeretné azt, hogy a szülei ész nélkül hozták létre, de nem is akarták! Fogalmad nincs a dolgokról, csak teszed a micsodád, ahová tudod! Mi az, hogy szorít, leveszem már??? Az majd kényelmesebb lesz, ha a gyerekhez óránként kell felkelni éjszaka? Mert azt nem tudod majd letenni, úgy, mint a szûk gumit... Gratulálok magadhoz."
A kérdező hozzászólása: elvileg a napokban jönnie kell..csak még nem állandó a ciklusa:S
hát pedig más lehetõségetek nincs... vagy paráztok a menzeszig...
A kérdező hozzászólása: nyilván arra gondoltam, hogy neki mikor kezdenek jelentkezni...
Meséld már el, hogy miért a végére vetted le..???
A kérdező hozzászólása: mert az elsõ elszakadt, a második meg már össze-vissza volt..és ráadásul már elszorított kb...
5 nap utánmég semmi Ha nem jön meg neki, akkor kezdhetsz lassan parázni
5 nap után biztosan nem.
A kérdező hozzászólása: és ahogy leírtam, teherbe eshetett? mekkora az esély rá ha igen?
Hát lehet hogy belepattintottál egy kis elõváladékot, de minimális az esélye
A kérdező hozzászólása: az elõváladékban nem mindíg van sperma ugye?
Ugye.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy neked vicces:)
letörölted a farkad miután kiverted?
Nyugi, ne parázz, Én 4 éve majdnem minden nap csak az utolsó pillanatban használom a gumit. Most mennem kell, mert dórika nagyon sír...
A kérdező hozzászólása: nem töröltem le...de más úton le lett takarítva..gondolom így érthetõ:D
aha értem :D kis élvhajhász :D :D :D na amúgy elég necces dolgot csináltatok... ha tényleg nagyon paráztok akkor 13-14 nappal az aktus után csináljatok egy nagy érzékenységû tesztet...
A kérdező hozzászólása: jézus olyat nemmerek..vagy az örömtõl vagy a sokktól fogok szívrohamot kapni.:D
tényleg elég felelõtlenek vagytok, de hogy a kérdésedre válaszoljak elsõ jelei közé tartozik, hogy megduzzad a melle, ami a menstruáció elsõ jele is. Szóval ha nem jön meg neki idõbe, akkor tesztet kell csinálni, nincs mese. Ha a "gumit nem bírod elviselni" akkor fogamzásgátló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!