Találatok a következő kifejezésre: Leghamarabb mikor 4D-s (4 db)

Leghamarabb mikor lehet 4D-s UH-ra menni? 13-14 hetesen már csinálnak ilyet?

Tudom, hogy ilyenkor nem sokminden látszik még a babóból, de szeretnék nyugodt lenni, hogy minden ok. Ezzel a vizsgálattal azért jobban megnézik nem?!

Legjobb válasz: Szia! Attól függ,hogy milyen célból akarod csináltatni. Babamozit,és jó képeket a 20-25 hét között célszerû csináltatni,mert ez kor a legideálisabb. Diagnosztikai célra pedig a 2d-s uh a jó,mert az a csontokról és a belsõszervekrõl is ad képet. Boldog babavárást,üdv

Szia! Attól függ, hogy milyen célból akarod csináltatni. Babamozit, és jó képeket a 20-25 hét között célszerû csináltatni, mert ez kor a legideálisabb. Diagnosztikai célra pedig a 2d-s uh a jó, mert az a csontokról és a belsõszervekrõl is ad képet. Boldog babavárást, üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
Szia! Én a 12.héten voltam, nem bántam meg, nagyon sok mindent elmondtak, és megnyugtattak hogy semmilyen fejlõdési rendellenesség nincsen, és már nem is várható, hogy esetleg találnak valamit.Igaz hogy ici-pici volt a bébi.. Ja, meg a miénk nem volt szégyenlös, úgyhogy megmutatta a nemét is.(fütyis) Majd a 28.héten érdemes még menni, akkor elvileg látható lesz, kire hasonlít majd. remélem tudtam segíteni. 24hetes kismama
Megint az elõzõ válaszoló vagyok.. Minden szerve, végtagja, csontja ki vannak fejlõdve már, úgyhogy szerintem menj nyugodtan most is, meg akár késöbb is. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! Akkor kérek idõpontot, hogy minél hamarabb mehessek!
Bármikor mehetsz amikor szeretnél!Szerintem megnyugtató, hogy látod minden rendben van!

3 illetve 4D-s UH-n leghamarabb mikor látják a baba nemét?

Legjobb válasz: elméletileg a 18-20. heti uh-n már tutinak mondható (van, akinek elõtte is megmondják, annyira látványos a neme). A mi gyerekünk viszont annyira takargatta magát, hogy csak a 30. hét környékén tudtuk meg, hogy fiú.

elméletileg a 18-20. heti uh-n már tutinak mondható (van, akinek elõtte is megmondják, annyira látványos a neme). A mi gyerekünk viszont annyira takargatta magát, hogy csak a 30. hét környékén tudtuk meg, hogy fiú.
Mi 16 hetesen voltunk 4D-sen, akkor már megmondták. Azt hiszem 12. hétre már kialakul a nemi szerv (de ebben nem vagyok 100%biztos, de a körül)
2D-s ultrahangon már 12-dik héten meg tudta mondani a doki a nemét. Szerencsénk volt.

Mikor tudják leghamarabb megmondani a 4d-s ultrahangon hogy kislány vagy kisfiú lesz e a baba?

Van már egy 2 éves kisfiunk és nagyon szeretnénk tudni hogy összejött e egy kislány :-) Mikor mehetünk leghamarabb?

Legjobb válasz: Én 21 hetes voltam, amikor a doki azt mondta, hogy úgy néz, kislány. Bejött, mert kislány lett. De azt mondta, mivel nagyon hasonló a kis here a kisajkakhoz, nem tudja 100 %-ra mondani. Szurkolok a kislánynak!

Én 21 hetes voltam, amikor a doki azt mondta, hogy úgy néz, kislány. Bejött, mert kislány lett. De azt mondta, mivel nagyon hasonló a kis here a kisajkakhoz, nem tudja 100 %-ra mondani. Szurkolok a kislánynak!
Nekünk 16-17 hetesen tisztán látszott, hogy fiú.
nekem 18 hetes mondták meg
Hát nekem csak 36 hetesen mutatta a nemét, elõtte többször is voltunk, semmi nem látszott sõt még pofiját is mindig kitakarta a kezével. Az utolsó 4D-t már féláron kaptuk annyira megszánt minket a doki:)
szia elvileg 12hetesen esten a dóra ultrahang központban megmondják most láttam a neten a hirdetésüket. Nekem 15hetesen mondták meg 4d hogy kislány
Ez attól függ, hogy babád is szeretné e megmutatni magát :) . Nekünk a 12. heti uh-on tippeltek, hogy valószínû kislány, egy héttel rá, már azt mondta adokim, hogy kislány. Aztán késõbb még nyilvánvalóbb lett :) . 21 hkm
16 hetesen mondták, hogy 99%, hogy lány, az is lett. Attól is függ, hogy éppen megmutatja-e magát :)


16 hetes vagyok. Mikor érdemes leghamarabb 4D-s uh-ra menni?

Legjobb válasz: szerintem a 23.-24.héttõl.Akkor már pofisabb.

szerintem a 23.-24.héttõl.Akkor már pofisabb.
Szia!Szerintem ha nagyon akarsz már most is elmehetsz!Biztosan szépen látod majd a babát, teljes egészében a képernyon, fejétol a lába ujjáig!De én úgy tudom a legszebb képeket, felvételeket kb.23.és 27-28.hét kozott csinálják.Akkor szinte már tokéletesen látni a kis arcát, mindent!En a 27.héten vltam és szép képeket kaptam a kicsimrol.Mindent szépen lehetett már látni! 28hetes kismama
Szerintem is a 23 hét után érdemes menni, én a 24 héten voltam, de a dokim szerint a legjobb kép a 28 hét környékén készül. Én láttam az arcvonásait, a kicsi száját és orrát is. 25 hetes kismami.
Szia.Én 23 hetesen megyek majd, nekem azt mondták, hogy elõtte fölösleges.Remélem nagy élény lesz. 20 hetes pocaklakós Boldog babavárást
Mi jövõ héten leszünk 23 hetesek. Jobb lett volna 1-3 héttel késõbb, de így értünk rá. De nekünk is biztosan nagy élmény lesz. (Nekem a 12. és 20. hetes 2d-s, fekete-fehér UH is az volt! :D)
Utolsó hozzászólónak: Nekem is nagy élmény volt a 12, és 18 hetes uh egyaránt.A 12 hetesen szépen látszódott tetõtõl talpig, 18 hetesen viszont nagyon aktív volt.Alig lehetett lefényképezni.
Szerintem akár már most is mehetsz! Én 20 hetes vagyok és 3 napja voltam elõször 4D-n, ott a rendelõben láttam képeket még 12 hetes babáról is és már jól látszott minden, még nem olyan szép a baba, de neked a legszebb lesz+ha még nem tudod, hogy fiú vagy lány, ott kiderül, nekünk is megmondták az elsõ percben :) Kb. 10-15 e ft, annyit megér! Sõt, kérhetsz genetikai szûrést is, akkor mindent lemérnek, megnéznek, mi ilyenen voltunk, megnyugtató és közben moziztunk is!
Attól függ mire vagy kíváncsi. A nemét már meg tudják mondani ilyenkor is, alaposan meg is tudják vizsgálni, hogy egészséges e. Ha élményre hajtasz, akkor még lehet hogy várnod kéne pár hetet, mert a babuci 16 hetesen még elég vékonyka. Nézd meg ezt a galériát, itt majdnem minden hétrõl van fent kép: http://www.csodabent.hu/galeria illetve a leírást: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!