Találatok a következő kifejezésre: Lefogytam és lettek (6 db)

Lefogytam és kisebbek lettek a melleim. Mit csináljak?

kb 5 kg-ot fogytam az elmult fél évben és 75C-s melltartót hordtam de most van amikor a 75B is nagy:( és látom is h jóval kisebbek. az alakom most pont jó.lehet hogy hiznom kéne picit és "viszajönne valammi" a mellemre vagy van valami megoldás erre? tapasztalatokat irhatnátok!

Legjobb válasz: Ez még egyáltalán nem vészes! Én is 46 kiló vagyok és kicsit magasabb, 165 cm. Vékony vagyok, de nem kórosan sovány. A mellméreted természetesen megfelelõ, az ilyen magasságú nõknek kb. ekkora. Nincs ezen mit parázni.

Ez még egyáltalán nem vészes! Én is 46 kiló vagyok és kicsit magasabb, 165 cm. Vékony vagyok, de nem kórosan sovány. A mellméreted természetesen megfelelõ, az ilyen magasságú nõknek kb. ekkora. Nincs ezen mit parázni.
A 46 kg-hoz képest pont jó. Ha nagyobbak volnának nehezebben tudnád "viselni" õket, és fájna a hátad.
ez ezzel jár. nem véletlen, hogy az hivatásszerûen fitneszelõ/testépítõ nõknek vagy nincs mellük, vagy mûanyag. ezerszel elmondtuk itt is és máshol is, vigyázzatok a sok fogyókúrával, mert megszívjátok... ha elkezdesz hízni, az nem a melledre fog rakódni, hanem a hasadra, meg a combodra. A cicid azt buktad.
Sajnos sok nõ elöször a mellébõl fogy :( Amikor fogyóztam nekem is onnan ment le elöször (amúgy igy sincs nagy mellem... (80A/80B körüli) Sõt nekem még halvány terhességi csíkjaim is lettek. A fogyózás után szépen lassan visszaszedtem a kilokat (SAJNOS), de ekkor meg utoljára jött valami cicire...de nemsok. Szerintem ne aggódj ennyire, nem tudsz direkt oda hízni, fogadd el magad így ahogy vagy! 75B-s cici sem olyan kicsi, fõleg a méreteidhez képest!!
nem baj ha nem olyan a mérete mint amiennek szeretnéd, ha viselni tudod akkor minden okés:) szexis fehérnemükkel sokkal vaditóbb tud lenni mint pl egy lógósabb mell. amugy meg már annyi mindent bele lehet dugni a melltartoba tömésként:) barátnõmnek se nagy de olyan kis formás és õ is ilyen szilikon betétet hasznal.és nem drága!
mostmár semmit nem tehetsz. Max. plasztikai mûtét. melledre már semmi nem fog menni ha hízol! az biztos.
A kérdező hozzászólása: boccccs de egy rohadt szóval nem mondtam h fogyokúráztam!! nem vagyok annyira hülye hidd el...képzeld el személyes okok miatt fogytam ennyit:(és még máig alig tudok enni minden nap csak keveset!! mind1 legalább szép alakom van:) ennek örülök mert a mai világban annyi szép lány túlsúlyos.sajnos.
A kérdező hozzászólása: de szó szerint "lapos" vagyok:( annyira gáz:S régen szép formás kerek melleim voltak...most meg:S
En ha hizok ugyanugy nonek a melleim is, es ezt barmelyik ismerososmtol kerdeztem ugyanez a velemenye
Lehet, hogy gyors fogyásnál aránytalanul többet adsz le a melleidbõl, de ha állandósul a súlyod, könnyen elképzelhetõ, hogy ismét arányossá válik a zsírszövet eloszlása. Relax!

Most meg azért cikiznek mert lefogytam és szebb lettem?

A falunkban mindenki ismer mindenkit.Régen nagyon elhanyagolt voltam,a súlyom 110 kg volt.Igen 110.A hajam csúnyára festett volt,nem érdekelt hogy hogy öltözködöm.Mindenki megszólt az utcán,kinevettek.Ez volt tavaly nyáron.Úgy döntöttem új életet kezdek,apámhoz költöztem) elegem volt abból hogy mindenki rólam pletykál,megbámul hogy milyen csúnya vagyok.Az elköltözésem óta (tavaly nyár,akkor voltam 17) 65 kg-ra fogytam,eredeti barna derékig ér? hajam van,mindenki megnéz hogy milyen szép vagyok,csinosan öltözködöm,az arcom is szép.Van egy hely a városunkban,ahova nagyon sok régi ismer?söm jár,?k mindig kinevettek régen.Most visszajöttem anyuhoz,elmentem oda barátn?mmel,és kinevettek,azért ahogyan régen kinéztem.

Legjobb válasz: 1 év alatt 45 kilót fogytál? ezt hogy csináltad? Egyébként le a kalappal elõtted.A rosszakarókkal meg ne foglalkozz.A lényeg,hogy te jól érezd magad.

Bakker olvasd már el a hazugságaidat! Hogy lehet 20 helyett 17-et írni? Még csak nem is egymás mellett van a hetes meg a nulla!
1 év alatt 45 kilót fogytál? ezt hogy csináltad? Egyébként le a kalappal elõtted.A rosszakarókkal meg ne foglalkozz.A lényeg, hogy te jól érezd magad.
Nem ez csak féltékenység és nem tudják máshogy kiélni...mert gondolom õk nem lettek szebbek a nyáron
Tényleg szép mese..
Gyorsabban telik az idõ arra felé :D:D
Tavaly 17 voltál, az idén meg már 21?Hogy van ez?
Ez egy szép mese.
Tudod az oviban a kisfiúk annak a kislánynak a haját húzzák, aki tetszik nekik.Szerintem itt sincs másképp.Lehet hogy nem is cikiznek, csak te hiszed azt mert már megszoktad.Legyél büszke arra hogy lefogytál és megszépültél, ne olyan emberek véleményével foglalkozz, akiké úgysem számít!
Utolsónak, hát nem tudom, 15 kiló pedig nem sok fél év alatt, szerintem. Én is fogytam már kb annyit fél év alatt, 64rõl 48ra és nem lógott semmim. Az azért nem olyan drasztikus. Az optimális fogyás heti fél kiló( vagy 1 kiló, ha nagy a felesleg).Ha hetente fogy fél kilót, akkor 12 kiló megy le kb 1, félév alatt. Szóval valami a te történetednél se stimmel. Miért kell midnig kamuzni?
85-60=25 kiló, és nem mindegy, hogy fogyókúrában zsírt, vagy betegségben izmot veszít az ember. Gondolkozz ember, gondolkozz!
Én láttam embert lefogyni, betegség miatt 85-rõl 60 kg ra, fél év alatt, amíg keresték, meg gyógyították a baját. Belülrõl kétszer is meg kellett fordulnia, mire a bõre is utánament. A hasa bõre teljesen rálógott a nemi szervére, nem is kellett alsót hordjon. És nem 110-rõl 60 ra, mint ez a csudálatos kérdezõ, aki ráadásul meg is szépült.
Nemtudom, mi a bajotok...Õ a Hivfruska, simán képes 1 év alatt 4 évet öregedni...ez teljesen természetes...
De láttam, épp ezért írtam.
Utolsó, nem látod, hogy kamu? Tavaly még 17 volt, idén már 21...
Valaki nem fogy le 110 kg-ról 65-re alig egy év alatt, hogy napi 1 órát mozog és 5 után nem eszik. Csoki csak vasárnap..:) 1 órát jóformán mindenki mozog naponta, aki dolgozik, vagy iskolába jár. Ha pedig azért tetted fel, mert ez az álmod, akkor ne a gyakorin éld ki magad, hanem kezdj el tenni a változásért!
KAMUUU
:) ) szivacs
A kérdező hozzászólása: bocs a 17-et rosszul írtam! Köszönöm a válaszolóknak:) Lefogyni ugy fogytam le, hogy minden nap 1 óra torna, este 5 után nincs evés.Csoki csak vasárnap reggel.:)
A kérdező hozzászólása: Ja és 21/L vagyok akik cikiznek olyan 25-27 éves pasik.
Ja, egészen véletlenül írtad, hogy 17 éves voltál tavaly, most meg 21 vagy... Tudod, ha egy éve "csúnyára festett" volt a hajad, akkor most nem lehet eredeti színû derékig érõ. Ha tavaly csúnya volt az arcod, most sem szebb. Szép mese, de szerintem inkább a valóságban próbálj élni.

Lehet, hogy hülye kérdés, de miután lefogytam több, mit 20 kg-t, alacsonyabb lettem. Összefügg a súly és a magasság ilyen értelemben?

Korábban 168 cm voltam, most 164 vagyok. Elt?nt rólam majdnem 25 kg és 4 centi. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: hat ha kevés kalciumot vittel be a szervezetbe akkor lehet a csigojakra az hatassal lett és a csigolyakban levo porckorongok osszenyomodtak, ettol lehet h alacsonyabb lettél, alltalaban az idosebbek is ezert mennek ossze, de ha fogyast vesszuk alapul akkor tenyleg cs a kalciumhiany jut eszembe..de majd irnak az okosabbak :D

hat ha kevés kalciumot vittel be a szervezetbe akkor lehet a csigojakra az hatassal lett és a csigolyakban levo porckorongok osszenyomodtak, ettol lehet h alacsonyabb lettél, alltalaban az idosebbek is ezert mennek ossze, de ha fogyast vesszuk alapul akkor tenyleg cs a kalciumhiany jut eszembe..de majd irnak az okosabbak :D
Az az érdekes, hogy még ha gyenge is a hátad, a csigolyáid, kevesebb súly húzza, így magasabbnak kéne lenned:D Nem lehet, hogy görnyedsz, vagy elsõnek szabócentivel mértek, aztán meg szalaggal?
Még bõven van ideje nõni. Nekem például a fogamzásgátlótól nõtt meg.
20-21 éves korig nõhet a melled.

Sikerülhet igy? Kistesót szeretnénk, de van rajtam kb 25kg felesleg. Kislányom elött lefogytam 33kg és úgy lettem terhes, de most annyira nehéz fogynom.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló,hihetetlenül bunkó vagy !!!!! Ezen az oldalon neked semmi keresnivalód nincs!!!!!!

Elsõ válaszoló, hihetetlenül bunkó vagy !!!!! Ezen az oldalon neked semmi keresnivalód nincs!!!!!!
20:33! Mert minden pasi úgy néz ki, mint a modellek? Nekik bármit lehet, mert ettõl csak férfiasabbak? Kíváncsi lennék, te hogy nézel ki...
A súlyfeleslegedtõl még lehet gyereked. A barátnõmnek kb 50 kiló feleslege volt, mégis terhes lett. Pedig még védekeztek is. Szerintem ez miatt ne aggódj. Az elsõ válaszolónak... na, az ilyen pasik miatt lesznek a nõk leszbikusak... hányingerem tõled van, nem attól ha súlyfelesleget látok.
Persze, és ráérsz utána fogyózni.:-))
Nem nem úgy néz ki minden férfi, de tudtommal nem mi hordjuk ki a gyereket te sze*encsétlen! És az egészsége tõletek függ(táplálkozás, vérnyomás stb) Asszem kilépek, csevegjetek tovább, véglis mindenki a saját gyerekének az egészségérõl kell hogy gondoskodjon. Köszöntem!
Most nézem, hogy egy apának írtam. 50 kg??:D
ma 20:25 Ne ma sújfeleslegtõl vagyok kiakadva!Ja és jobban tetszenek a "foghatósabb"nõk. NA de 25-35 kg súlyfelesleg??? Nemcsak nem esztétikus, hanem veszélyes is nemcsak Magadra, hanem a BABÁDRA is. Nem is beszélve arról, hogy bizonyítottan lesz nagyobb az esélye az elhízásra a gyerkócnek! Nem veled van a bajom összeségében, hanem azzal, hogy egyre több ilyen nõt látok és hányok tõle. De 100 férfiból 99 is ezt fogja gondolni, legfeljebb nem mondja. A 2 tyúk , aki meg beszólt: vegyél vissza aztán nézzetek magatokba. Jöhet a szidás és a lepontozás!
Biztos kívánhat a párod! Szóval a válasz: NEM Sajnálom szegényt! Sorry egy férfi
Szexi lehetsz de akkor sem egészséges...
Sziasztok inkább tartanák egy vibrátort, mint egy bunko 45 kg-os pasit.
És õszintén kinek kéne egy ilyen tapló pasi. nekem 45 kilósan sem. :)
Nekem is kb. 25 kg súlyfeleslegem van, és így próbálkozunk a 3. gyerekkel. Szerintem nem befolyásolja a túlysúly a teherbe esést, az unokatestvérem kb. 150 kg, most várják a harmadikat, mindegyikkel nagyon könnyen teherbe esett. Én is túlsúlyosan estem teherbe mind a kettõvel, és mind a kettõvel 20 kg-ot fogytam a terhesség alatt (cukorbetegség miatt. Amúgy meg a párom így is nagyon szexisnek talál, nem feltétlenül kell azt képzelni, hogy egy elhízott, gusztustalan nõ vagy, ilyen túlsúllyal is lehet csinosnak és kívánatosnak lenni.
Asszem 20:59 vagyok. Én sem a túlsúly mellett tüntetek, hanem a hangem ellen, amellyel férfitársunk elsõ hozzászólását tette. Nekem is voltak súlyproblémáim, szerencsére rendbe tettem magam és most mindenki szerint vonzó, csinos nõ vagyok. De emlékszem, mennyire rossz volt gonosz megjegyzések céltáblájának lenni. Úgyhogy csak erre hívnám fel mindenki figyelmét, hogy lehet tanácsokat adni, véleményt formálni, de próbáljuk már nem bántani egymást. Kedves kérdezõ, nagyon drukkolok egy újabb gyermekáldáshoz és tiszta szívbõl kívánom, hogy ismét sikerüljön fogynod (nem csupán esztétikai szempontból), hogy lásd felnõni a gyerekeidet. A várandós anyuka.
Hát én sem szeretnék zsírosbödönnel szeretkezni, az ilyen Röfi kisasszonynak tuti egy elhízott kamionsofõr a párja....
Azért a kedvedért nem leszek öngyilkos. De természetesen ez nekem sem jó.
Hát érdekes hogy egyesek csak így mosolyogva beszélnek a SAJÁT egészségükrõl. Akármit mondtok, túlsúlyosnak lenni egészségtelen és veszélyes! Magadra nézve! Te pedig duplán nem engedheted ezt meg, mert a gyerekért is felelõsséggel tartozol! Prbálj meg mindent a fogyás érdekében!
Az utolsó vagyok. És persze, ha megnyugszol, akkor majd nekiállhatsz fogyózni. Nem mindig megy, de majd menni fog.
No ha valaki túlsúlyos, akkor én az vagyok. És babát várok. A másodikat. Az országban az egyik legelismertebb dokim van és õ nem aggódik, és én sem. A kislányomnak sincs semmi baja. Azt mondta, ha a szervezetem hozzá van szokva, vagyis már egy ideje túlsúlyos vagyok, akkor nincs semmi baj. De ha csak most szedtél fel ennyit kb fél-egy év alatt, akkor nem biztos, hogy jól bírja majd a szervezeted. Na ezzel nem támogatom a túlsúlyt, de ez van. Most már tökéletesen elszántam magam, és tudom, hogy szülés után hogyan fogom majd leadni a kilóimat. Sikerülnie kell. Szóval ha már egy ideje husi vagy, akkor nem lesz gond a gyerekvállalással. Aki pedig szeretne, nyugodtan beszólhat, nem érdekel. :) És téged se érdekeljen. A párod a lényeg, és te. :)
20:59 Ha valak azt írja, hogy van xy kg feleslegem, azt nem genetikának hívják, hanem túlsúlynak! Ha Kedves kérdezõtõl meg elnézését kérem!
Én csak annyit üzenek manökenbarát férfitársunknak, hogy egyrészt érdekes részét olvasgatja a gyakorikérdéseknek, másrészt sajnálom a leendõ, aktuális, akármilyen nõket, akikkel a sors összehozza. Hallottál már a genetikáról, barátom? Nem? Gondoltam. Egy karcsú, sokadik terhes anyuka.
20:45-nek szólt amit írtam
A kérdező hozzászólása: Kérlek, ne irj többet, mert már az élettõl is elment a kedvem.Honnan tudod Te, hogy mi az oka az elhizásomnak?Aki kövér nem minden esetben a rengeteg zabálástól lesz olyan.Honnan tudod Te, hogy milyen kezeléseken mentem keresztûl az elsõ terhességem elõtt?És egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy ilyen "hangnemben" válaszolgass a kérdésekre.Sértõ amiket irsz, örülj neki, hogy Te tökéletes idomokkal vagy megálldva.Már bánom, hogy feltettem ezt a kérdést, az ilyen hozzászólások miatt amilyeneket Te adsz "kedves" 60%-os.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak a válaszát, nem értem, hogy ilyen primitiv, alul iskolázott, degenerált idiótának mi a fene keresni valója van itt?!Menj más oldalra bohóckodni!
"A barátnõmnek kb 50 kiló feleslege volt" az elsõ oldalon megtaláljátok. Arra ítam az 50 kg -ot, nem pedig magamra , ti igen kib*aszott fogyatékosok. Nemcsak dagadt itt egy-két nõ, de még hülyét is találok. Amit meg írtam, hogy "most nézem egy apának írtam" azt meg elértettem. Nem vagyok 45 kg, Etiópiában nem találsz ennyit ma már! Jöhetnek a minuszok!
8kg-ot
8 kg-ot. Nem akarok gúnyolódni, úgyhogy ne érts félre kérlek, de ez olyan mintha azt mondanám, hogy 15 évesen 40 kiló voltam. Teherbeesés elõtt 70 kiló. Most 21 hetesen 80 kiló vagyok. Mennyit híztam?
én is úgy szoktam mondani, hogy a kezdõsúlyomhoz képest hetet. 60-al kezdtem, lefogytam 57-re, utána visszahíztam 67-re
Én is így voltam. 74 kg-mal kezdtem (180 cm vagyok), lefogytam 69-re, és 84-el mentem szülni.
Én is hasonló súlyban voltam. 67 kg, amikor terhes lettem odafigyeltem a táplálkozásra, akkor 65kg voltam, aztán az elsõ pár hónap rosszullétei miatt 63kg és most 27 hetesen 70 kg vagyok. Szerintem mindegy. Látszani nem látszik, csak a pocim nõ, egy régi nadrágom lett átalakítva a pocimnál, szóval a combom, fenekem ugyanakkora, mint régen.
Én is fogytam az elején 2 kg-ot, és a kiskönyvembe az a súly került be, mert épp akkor voltam a védõnõnél, amikor a legkevesebb kiló voltam (11. hét). Én szoktam szólni, hogy nem az a kezdõ súlyom, és akkor mindig átszámolják. Ez így normális. Szerintem 5 kilónál tartasz.
Szerintem viszont csak 5-öt. Én 10 kilót fogytam az elsõ három hónapban, aztán visszajött, és még 12. Tehát 12 kg-ot híztam a kiinduló állapothoz képest. Te meg eddig 5-öt.
Attól függ mennyi voltál amikor teherbe estél. A terhesség elsõ heteiben fogytál vagy már azelõtt lefogytál 63-re mielõtt teherbe estél? Mindig ahhoz az idõponthoz mérd a súlyod, ami az elsõ mérés volt amikor megtudtad hogy babát vársz.
Az a kérdés, hogy amikor terhes lettél hány kiló voltál? Ehhez kell viszonyítani a súlyodat. Az, hogy pár hónappal elõtte mennyi voltál nem számít. Engem az elsõ tanácsadáson megmértek és ez volt a kezdõsúlyom. Ha a terhesség alatt fogytál 3 kilót, majd híztál 8-at, akkor összesen ugyan csak 5 kilót híztál, viszont a hízásod üteme gyors, hiszen pár hónap alatt híztál 8 kilót. Szerintem a dokid csak emiatt aggódik.
A kérdező hozzászólása: Nem a számolással volt bajom, csak rámszolt a doki hogy sok lesz ez mert õ csak a lefogyott súlyomat tudta. Ahoz sok de ha az átlag súlyomhoz nézem nem sok, meg úgy jobban is hangzik:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!