Találatok a következő kifejezésre: Lefele görbül farkam, (4 db)

Fiuk-Lányok. Szerintetek gáz ha kicsit görbe a farkam? Lefelé görbül 25-30 fokos szögben, kb. mint 1 banán.

jah és 17 cm.

Legjobb válasz: basszus menj el dokihoz, meg a vegen a fenekedbe gorbul....

basszus menj el dokihoz, meg a vegen a fenekedbe gorbul....
Majd kiegyenesedik, mikor megvastagszik némileg. 14-16 éveseknél ez amúgy gyakori "tünet".
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. élek nemi életet..az elözö partnereimnek megoszlott a véleményük, volt akinek bejött, voltakinek nemtetszett, volt aki nagyon élvezte, volt aki észre se vette vagy nem akarta :) ) csak kiváncsi vok a ti véleményetekre

Lefele görbül a farkam, mikor merevedik, mit csináljak és mitől van?

Legjobb válasz: Semmit. Ez jutott neked...biztasson a tudat, hogy gyermek nemzésnél csakis elõnyödre szolgál majd. Semmi gond nincs a lefelé görbüléssel amig jó kemény :o).

Semmit. Ez jutott neked...biztasson a tudat, hogy gyermek nemzésnél csakis elõnyödre szolgál majd. Semmi gond nincs a lefelé görbüléssel amig jó kemény :o).
Kutya pózban jobban ingerli a G pontot! Mindenkinek görbe valamennyire!
Nekem is lefelé görbül, és én is be voltam fosva régen hogy mit szólnak hozzá a csajok, de csak egy csaj tett megjegyzést..hátulról döngesd meg õket, el fognak olvadni..tapasztalat.
hogy mitõl mered égnek a farkad? az attól van ha felizgulsz akkor fokozodik a véráramlás
Ez elõnyös lehet számodra. Használhatod bumerángként:)
Emiatt ne bánkódj, ne görcsölj rajta. Nekem is görbül, mondjuk pont balra, de sose zavart. És még a nõk se szóltak meg miatta. :) Egyszóval, ne izgulj.
Szia! Nyugodj meg! Semmi gond nincs vele. Nekem is lefelé görbül és semmi problémám sincs vele, és a partnereim sem panaszkodtak eddig :D
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat csak meit szól majd hozzá a barátnõm??? A farmakkal meg kell békélnem ez van na mind1
gecc, elég necces ez a 60 fok, de egy normális kapcsolatban ez nem jelenthet gondot. ezt adta a gép, sok sikert hozzá.
A lefelé görbülés nem gond szerintem, van akinek meg jobbra görbül 60 fokot. A csíkot én a helyedben megnézetném, biztos ami biztos alapon.
És az a piros csík mióta van ott?
A kérdező hozzászólása: 60 fok ban??? meg van varami piros csík is a hetémtõl a fitymámig na az mi???

Mikor áll a farkad felfelé vagy lefele görbül?

Legjobb válasz: mindíg a punci irányába. :-D

mindíg a punci irányába. :-D
Felfelé
fel!
nyugat-délnyugat fele
Görbül? Nem szokott görbe lenni. :D
fel
máté barna esetleg dénes vagy ha nagyon kivagyok éhezve vivi felé
az enyém balra
Ez most vicc? Anatómiailag mindenkinek ilyen.
eddig 3 pasim volt, ebbõl 1nek felfele állt, egynek vízszintesen, egynek lefele...tehát biztos többeknek van így, mint neked.
a kutyáknál igen.fõleg a spicceknék.õk a hátukra csapják.
Gyakori és nem számít. Csak néhány pózt nehezebb összehozni vele.
Vágd le, nyeld le és majd kinõ újra egyenesen... Szerinted ki a francot érdekel ez? Azt hiszed a te farkadra vagyunk kíváncsiak, amikor simán írkálni kellene a nyuszi fiúknak, hogy hogyan szólítsanak meg egy lányt vagy hogyan hívják randira? Komolyan mondom felháborító!:)
20:04 Hányat láttál már? Marhaság, hogy mindenkinek görbe. A többségnek az, én láttam elég sokat. A férjemé pl se le se fel se oldalt nem görbül, egyenes mint a cövek.
Hja, te se láttál még pinát belülrõl. :D
"Azon is múlhat, hogy hol tartod." Ez meg úgy hülyeség, ahogy van... semmi köze hozzá hogy ernyedten hogy tartod...
Dobj egy privit ha tudsz!
Felhaborito akinek nincs koze ne is irjon.Nekem is ijen a farkam.
Az enyém felfelé görbül, de azt a csajok imádják! Nagyon odavannak érte, mert pont a G foltjukat nyomja erõsebben biztonyos pózokban. Gondold végig!: A farkad mozgására merõleges síkban a farkad adott metszeti felülete vánorol oda-vissza, majd vissza-oda. Ez a hüvely falát jól megdolgoztatja, ami nagy stimuláció! Ha egyenes lenne akkor a metszet alig mozogna és így a hüvelyfalra kisebb hatást gyakorolna. Vagyis a görbe farok jobb mint az egyenes!
nekem számít, az az igazi, amelyik felfele áll, a tiedet nem igazán lehet használni
Azon is múlhat, hogy hol tartod. Ha felfelé, akkor ált. elég egyenes, ha egyik oldalt, ott a herék bezavarhatnak, és picit meggörbülhet. Én másfél éve voltam együtt a párommal, egyik este máshogy, oldalról közelítettem felé, és akkor mondta, hogy de ez így nem jó, mert Nézd! ... Na, én akkor vettem észre:) 22/L
"Ez most vicc? Anatómiailag mindenkinek ilyen." Nekem teljesen egyenes, milyen anatómiát tanultál te? Maradtál volna csendben. A görbülés lehet betegség is, belsõ hegesedés is okozhatja, ha nagyon zavar, menj el dokihoz nézesd meg. Hátha tud vele kezdeni valamit.
A kérdező hozzászólása: de nekem egyenesen indul, vízszintesen, aztán kb középen vesz egy ívet és lefele folytatódik.
Õ a kivétel aki erõsíti a szabályt;)
Itt van egy statisztika, hogy merrefelé mutat izgalmi állapotban. 0 fok a függõlegesen felfelé, 90 fok a vízszintesen elõre, és 180 fok a függõlegesen lefelé. A második szám a százalékos elõfordulás minden sorban. 0–30 5 30–60 30 60–85 30 85–95 10 95–120 20 120–180 5
A görbülés nagyságától is függ... De szerintem nincs vele baj, akkor fájna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!