Találatok a következő kifejezésre: Lefekudtem az pasival egy bulin (2 db)

Lefekudtem az egyik pasival egy bulin es nem vedekeztunk. Eltelt majdnem 1 het. Terhes marahtatok? Mind2en reszegek voltunk, nem voltunk magaunknal. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképp lehetsz terhes, még akkor is, ha nem élvezett beléd. Gondolom ez meg akkor a leírtak alapján teljes homály, hogy beléd élvezett e... Vegyél egy tesztet, mai már 3 nap után kimutatja, hogy terhes vagy e. Utána meg lehet gondolkodni.

Mindenképp lehetsz terhes, még akkor is, ha nem élvezett beléd. Gondolom ez meg akkor a leírtak alapján teljes homály, hogy beléd élvezett e... Vegyél egy tesztet, mai már 3 nap után kimutatja, hogy terhes vagy e. Utána meg lehet gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: szerintetek mi lehet?
Lehetsz terhes. Szerintem várd meg a mesnid, mert a tesztek még nem mutatnak biztos eredményt.
A kérdező hozzászólása: jajj mit tegyek?
édes vagy hogy ennyire aggodsz.de most szerintem se tudsz tenni semmit.meg kell várnod a mensid.hát nehezen fog az-az idõ eltelni, és baromira nehéz lesz majd.de szerintem nagy lecke lesz az a pár nap neked.ha nem jön meg a havi, már mehetsz is egy tesztért, de azonnal.egyébként ha másnap felkeresel egy orvost, még kaptál volna tablettát, és most nem félnél annyira.szorítok neked, hogy ne legyél babás.
ezentúl ha részeg leszel, majd mindig lefekszel valakivel mert nem voltál magadnál??szedj fogamzásgátlót ha ennyire felelõtlen vagy, mert igy minden buli alkalmával teherbe fogsz esni!gondolom másnap már kijózanodtál, akkor még a 72órás tabi segített volna!az ilyenek biztos teherbe esnek, akik meg szeretnének azoknak nem sikerül!
A milyenek??? Te soha nem követtél el fiatalon felelõtlen dolgot? A kérdés nem erre irányult! Egyébként minden másban csatlakozom az elõttem szólókhoz: már nincs mit tenni, meg kell várni a mensit, ha nem jön, teszt! Szorítok, hogy ne legyen gáz!
Gratulálok! És még az ilyeneknek fogan meg véletlenül a gyerek.... Hányingerem van az ilyenektõl...:S

Egy buliban lefeküdtem az egyik legjobb barátommal. Elmondjam a pasimnak?

Nagyon sokat ittunk,tudom, ez nem mentség. 2 probléma van: a srác többet szeretne t?lem, bevallotta, hogy nem csak barát vagyok neki. A nagyobb baj, hogy van barátom, akivel a szex nem a legjobb, mivel 1 percnél még sosem bírta tovább. 1 éve vele vagyok, nagyon szeretem, próbálom mindenben támogatni,kipróbáltunk már több dolgot is hogy javuljon a helyzet, és tudom hogy ? is nagyon szeret, csak egy év rendes szex nélkül ... Alapból nagyon ki voltam éhezve, ehhez jött a sok pia. Nagyon rosszul érzem magam, fogalmam sincs hogy elmondjam-e a páromnak. Nem tudom hogy tudnék a szemébe nézni ezek után, de ha elmondom szakít velem, amibe belehalok, és ? is nagyon kiborulna. 25L, 26F

Legjobb válasz: egy ribi vagy te is. szerencsétlen srác belehal a fájdalomba. fõleg mert tisztában is van vele hogy 1 percig birja. és a szerelme más farkát részesítette elõnybe. pia? ugyan! ez csak terelés mindig. semmit se enyhít a bünön! a kis haverod meg tudta nyilván hogy van pasid. meg hogy nemakarod elhagyni. mégis kihasználta a helyzetet. bár a pia az minimálisan számít.

egy ribi vagy te is. szerencsétlen srác belehal a fájdalomba. fõleg mert tisztában is van vele hogy 1 percig birja. és a szerelme más farkát részesítette elõnybe. pia? ugyan! ez csak terelés mindig. semmit se enyhít a bünön! a kis haverod meg tudta nyilván hogy van pasid. meg hogy nemakarod elhagyni. mégis kihasználta a helyzetet. bár a pia az minimálisan számít.
vegyetek felcsatolhatót, és tartsd a szádat, ne okozz fölös fájdalmat, majd elmondod neki ha még1x megtörténik, ha nem tuti hogy szakit veled akkor mondd el
Igazából el kellene gondolkoznod, hogy kell-e ilyen kapcsolat, ahol 1 percig bírja. Ha egy nap többször csináljátok is 1 perc?
Ne mond el. Jobb a kegyes hazugság, mint a kegyetlen igazság. De ha a szex nem változik, úgyis újra meg fog történni a dolog. Egyébkén hasonló helyzetben vagyok én is. Nem irigyellek az tuti. 25 N
Azert, mert nem birja sokaig meg nem kell kielegitetlennek lenned.Van ujja, nyelve.Te megcsaltad ne keress mentsegeket, mert nincs!
Legyél vele õszinte, és meglátod, hogy hogy alakul. Ha igazán szeret, megérti, és ezek után próbál jobban kitenni magáért, ha nem, akkor nem is szeretett
Hiába van bizalom, ha nem jó a szex, megcsalás lesz a vége. Ez van! L/18
nem, a jó kapcs. alapja a bizalom, és nem a szex.. fontos, persze, de azért már nem az az alapja :D
AZ Õ ÉRDEKÉT??? még jó! a a te érdeked megvolt a bulin a haveroddal.
Kevesebb elõjátékkal? Am meg, megértelek, vagyis sejtem h rossz lehet, de sajna sztem ilyen kapcsnak szakítás a vége, mert a jó kapcsi alapja a jó szex. Sztem ne mondd el neki, ha vele akarsz maradni, te pedig próbáld meg elfelejteni az egészet. L/18
hat hallod.. a mai világban.. :S inkabb õ fog sztem engem, én nem vok olyan.
Te neked meg azt mondom, hogy nem csaltad meg de lehet hogy egyszer eljön az ideje hogy õ csal meg téged vagy te õt..Nem tudhatod.
De épp azért mondta, hogy tartsatok szünetet és úgy oszd meg vele a dolgokat, mintha a szüneteltetés után történt volna meg a dolog. Ez enyhébb és a lelkiismeretedet is letolja. És legközelebb gondolkozol. Sok sikert
utolsó, de én nem csaltam meg a baratomat, csak mondtam, h rajtatok se lehet elmenni, mert néma gyereknek anyja se..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hogy szüneteltetni kellene a kapcsolatot, de neki az is nagyon rosszul esne. Most inkább az õ érdekeit nézem, mint a sajátomat. Ha pedig megmondom hogy megcsaltam, a maradék önbizalma is elmenne. Nem akarom bántani. Éppen elég rosszul van már a szexuális életünk miatt.
A kérdező hozzászólása: Aktív vagyok az elõjátékban, kísérletezünk hogy melyik póz lenne a legjobb neki (sajnos egyik sem), kielégítem aktus elõtt, hátha késõbb megy el. Kísérem az orvoshoz, dícsérem , néha még akkor is ha nagyon nem jött össze a dolog, megmutatom neki hogy nekem mi a jó, és próbálok lelkileg mellette állni. Nem tudom mit tehetnék még.
ma 17:22 Adtam egy jó tanácsot, hogy hogyan mondd el neki. Mi ebben a bonyolult? Pár hét szünetet kibírtok és a lelkiismeret sem fog nyomni. A többi nyomorultat meg xard le. Üdv
azt tetted hogy megcsaltad mertEZ VOLT A LEGEGYSZERÛBB!!!!!
Az ilyen nõktõl vannak a pasiknak komplexusaik a farkuk miatt.Elég nagy ribi vagy te is, nem voltál te szerelmes belé mert akkor nem csaltad volna meg, fontosabb neked a szex mint akibe "szerelmes" vagy.Sekélyes hülye!
Persze hogyha te lennél a megcsalt fél, mondjuk ha te nem szexeltél volna a pároddal és emiatt õ elhagyott volna most itt úgy rinyálnál hogy milyen szemetek a pasik... De ha te csinálod az természetes ugye? A párodat hibáztatod mert megcsaltad, olyan éretlen vagy mint egy kis tini!
Fogalmatok sincs milyen az érzés ha valakire nem izgulnak fel, akármit csinál is a másikkal! A szivét a lelkét oda adná a másikért és semmi. Aki meg azt mondja, hogy a szex nem fontos egy kapcsolatban, nah hát az hazudik a legnagyobbat! Igenis kell a jó szex. Ha ez nincs, akkor szinte biztos, hogy halott a kapcsolat. Nézzetek magatokba! Aki meg még nem volt ilyen helyzetben, az ne itt élje ki igazságosztó szerepét!
össze-vissza beszélsz. azt mondod nem hibáztatod a barátod, pedig pont azt teszed. szerintem egy lány/nõ, egy egyéjszakás kaland miatt még nem ribanc. De várjunk csak? ha a ribanc szót definiálni lehetne, akkor mi lenne az? Mert szerintem a leírtak alapján rád illik. Gratulálok. Aki azt mondja, hogy a kapcsolat alapja a szex, annak valószínûleg még nem volt komoly kapcsolata. Ha egy röpke alkalmi szex miatt tönkretennéd a barátodat és a kapcsolatotokat? Ne is haragudj, de az olyanok mint te, a nemünk szégyenei. Én 4 éve megvagyok a barátommal. Abból egy évet dolgozott külföldön és láss csodát, nem dugattam meg magam senkivel. És amennyire szeretem és tisztelem, kibírnám szex nélkül, ha úgy adódna(baleset is történhet akár.. te akkor elhagynád a barátod? szakíts vele, nem érdemled meg.) Elképesztõ, hogy ilyenekkel mentegetõzöl és még a barátodat akár kicsit is hibáztatod. Szerintem ne mondd el neki, de szakíts vele. Aztán akkor lágy boldog és minden nap mással fekhetsz össze.:) 24/L
A kérdező hozzászólása: Megpróbálnál megint felvenni? Valami nem jött össze.
A kérdező hozzászólása: [email protected] az msn címem, vegyél fel nyugodtan (csak az aki kérte hogy írhasson priviben, aki tovább akar szidni az kerüljön...)
Én meg a nõket utálom, folyton mondják hogy nem számít nekik a szex, aztán rögtön szaladnak a nagyobb farkúhoz ha valami nem jó a szexben, ez a kérdés is példa erre, a nõk szexmániásabbak, csak hazudnak hogy nem azok.
a nõknek fontosabb?? ugyan már.. ti mentek folyton a farkatok után.. fuj.. én is utálom a pasikat..
Irhatnék neked privit valahogy, kérdezõ? Lenne egy pár kérdésem ezzel a témával kapcsolatban. Már írtam ide az elején, nem szidni akarlak.
A nõknek fontosabb a szex, mint nekünk pasiknak. Ettõl még nem utálom õket, csak nem gondolkodom velük komolyban. A kérdésre válaszolva, semmiképpen ne mondd el neki de ha nem bírod kitolni azt az 1percet, akkor nem hiszem hogy sokáig együtt lesztek.
utolsó válaszoló azért nem mindegyik.attól h te olyanokat fogtál ki akik hazudtak azért más lányok/nõk nem hazugok!én nem vagyok az például!!!!én meg az olyan fiúkat utálom akik félrekúrnak, mást nézegetnek, hazudnak stb..:)
A nõk hazugok, mindig azt mondják hogy nem fontos a szex, kétszínûek, utálom õket már.
Szerintem ez így nem mûködhet tovább. Én ha valaha is kiderülne, hogy megcsalt a barátnõm-akár x idõvel ezelött is "repülne"... Ez a jajj, de szeretem, de azért megcsaltam dolog meg ott fura, hogy ha tényleg nagyon szeretnéd akkor azt az egy percet próbálnád meg élvezni, hogy vele vagy és nem arra vágynál, hogy a haverod akit elvileg nem úgy szeretsz húsz percen át reszelje a p..nádat. Bocsi, hogy kemény vagyok, de errõl az jut eszembe amikor a volt barátnõm azért rinyált, hogy nem tud belém szeretni...-na ott mondtam, hogy akkor nincs is értelme tovább eröltetni a dolgot...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem õt hibáztatom, hanem a saját gyengeségem. De attól hogy valaki 1, 5 év után vágyik a szexre, még nem ribanc. Amúgy ha nem feküdnék le a barátommal és megcsalna megérteném, mert az a saját hülyeségembõl adódna, csak õ errõl nem tehet, tehát ez egy más kérdés.
szóval mit tettél hogy jobb legyen???
17 : 18 -- ezt mondom én is.. de pl. az én pasim azt mondja, h ne már neki kelljen elmondania, h h kell csinalni a dolgokat, miért nem jövök rá magamtól?? azért ez se normalis..
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:58! Van hogy kielégít, csak másképp , és azt mindenki tudja hogy nem olyan. Kezem nekem is van... Megfogadtam hogy kibírom hogy ne csaljam meg, mert nagyon szeretem, vele tervezem az életem. Sajnos nem sikerült, azóta aludni sem tudok, annyira furdal a lelkiismeret.Sajnos egy év rendes szex nélkül nagyon sok, elõtte is sokáig nem volt barátom. Mint mondtam már, tudom hogy ez nem mentség. Egyébként hiába elégítem ki szex elõtt akár többször is, akkor sem bírja tovább.
Te mielõtt ribancozol áruld már el a korodat légyszives. Itt pofázol a 77% os szaroddal mintha te még életedben nem követtél volna el hibát.
akkor is el kell neki mondanod, vagy egész életedben azzal a tudattal akarsz élni, h megcsaltad?
Elõbb megmondta, hogy akkor is 1 perc...olvass már vissza
segitsünk neki? én a pasiját sajnálom. szegényke. ha tudná hogy egy ribanccal jár..
Ne mond el biztos , hogy õt is zavarja a korai magömlés az meg amiért ilyen hamar el megy az azért van mert nagyon akar.Igaz ez számodra nem válasz de attól nem javulna a helyzet, Egy dolog viszont biztos Te komolyan gondolod! És ezt kellene úgy kompenzálni.hogy le ülsz vele beszélgetni és fél igazságot elmondani neki.Nem mindig megyek el! Ha õszinte lennél vele biztos kiborulna , hogy még nem tudott kielégíteni! Ezért azt tanácsolom neked elõször Te elégísd ki és utána õ is tovább fogja bírni a másodiknál.
Most nem támadni kell a válaszolót, hanem segíteni neki. Új életet kezdesz új tudattal. Hazudni nem jó dolog, mert egy idõ után elõbújik a lelkiismeret furdallás és nincs menekvés. Jobb késõbb mint soha, de az biztos, hogy ha ezt megosztod vele... Összetöröd õt mindenhogyan mivel ugyebár azért feküdtél le egy másik sráccal, mert õ "gyenge az ágyban". Egyébként meg agykontroll segíthet ezen a magömléses dolgon. Segít koordinálni a dolgot. Már csak az a kérdés, hogy hogyan oszd meg vele a fájdalmas igazságot?
szerintem ez undoritó dolog volt!ha nem jó vele a szex akkor szakits vele és ne csald meg.....fujj.. én soha nem csalnám meg a barátomat mert nem vagyok ribanc és a pia nem mentség arra h megcsaltad!szegény barátod...
ha õ lenne az életed, akkor miért mentél ki nélküle partizni, sõõõõt, miért fekudtel le 1 másik pasassal?? hmmm??
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor is egy perc.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy erre nincs mentség, de nem akarom hogy vége legyen. Õ az életem, akármilyen nehéz is ezt most nektek elhinni.
16:54 vagyok és 17:01-el egyetértek.minek segítsünk neki ha szerencsétlent megcsalta?nemhogy inkább beszélgetnének sokat róla próblnának többet tenni érte de õ erre megcsalta.mond el neki ne legyél bunkó aztán hamkidob talál magának oylat aki nem csalja meg
így tervezed vele az életed??? jól kezdõdik! késõbb gyakrabban csalod majd.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, nagyon sokat beszélgetünk errõl. Megtennétek hogy kort és nemet is írnátok a komment mellé? Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Pasik, akik kritizálnak... Mit szólnátok, ha a barátnõtökbõl egy perc (legjobb esetben is) után ki kellene vennetek a farkatok, aztán vagy jó volt vagy nem? Általában amúgy egy percig is csak a harmadik alkalomnál jutunk el, sokszor még azelõtt elmegy, hogy betenné. A kérdésem nem az volt hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy elmondjam neki vagy sem.
Egyébként meg a 17:10 es válaszomban pontosan leírtam, hogy mit tegyen, hogy elkerülhesse ezt a mégtöbb szexet és a lelkiismeret-furdallás dolgot. MAjd tudatja azzal a csávóval, akivel lefeküdt, hogy az 1 éves kapcsolatbeli barátja már tud róla. Ennyire egyszerû. Van benne egy kis füllentés, de mégis tudja az igazságot. Csak a pontos idõpontot nem.:-)
Azért az utolsó válaszadóval nem értek egyet. A nõ is ugyanúgy eltudja szúrni. Például nem mutatja ki a srácnak, hogy mi a jó hogyan csinálja stb. Így a végkifejlet egy jól elb*szott szex lesz.
Általában jó irányban szoktam terelni a megtévelyedetteket, de most én is azt mondom, hogy most az egyszer ne mond el neki. Az viszont egészen biztos, hogy a srác, akivel lefeküdtél, zsarolni fog!!!!!! Ha nem engedsz neki még több szexet. Erre készülj fel. Nem olvastam a hozzászólásokat, ha egyezik a véleményem a többiekével, akkor az a véletlen mûve!
a csaj is elronthatja.. az én barátom arra panaszkodik, h nem viszek érzelmeket a f.szverésbe.. hat basszus.. mit akar, milyen érzelmeket??
tettél érte hogy jobb legyen a szexuális életetek?????? ha igen akkor mit??? mert sejtem hogy semmit. a csajoknakm könnyü. mit baszhat el? csak szétrakja és ennyi! de a pasinak lehet kicsi, vékony, puha, tulhamar.....
hat, pont ez az, h érett nõ, de ezekszerint mégse.. amugy meg, kedves 17 : 10 -es válaszadó, nem tom, h te mit mondanál, ha megcsalna a barátnõd.. a haverok elõtt tuti, h õ lenne a világon a legnagyobb ribanc..
17:01, 17:05. vagyok. 26/f. gondolj bele fordítva. neked hogy esne. fõleg hogy tudod hogy a megnemfelelésed miatt történt. velem is ez történt. csak annyi a kül hogy nem 1-2 percig birtam.a csajom azt mondta hogy semmi okom féltékenynek lennem a haverjára. aztán egy buliba elmentek és dugtak. ( bár az tuti hogy a megfelelési kényszer miatt van, ami pszihés gond, hamar leküzdhetõ!) ha titkolod és késõbb kiderül?? akkor mégroszabb lesz neki. meg neked is.
16:57 vagyok 16 éves srác. Van kapcsolatom, a helyzetet még nem éltem át és nem mondom azt, hogy az életben 1x ne érne ilyen sorcsapás.. De mindenkinek vannak hibái. Ti most jöttök papolni azzal, hogy mekkora ribanc. Hát nem tudom 25 évesen egy elég érett nõ mennyire lehet ribanc azért, mert kivan éhezve egy jó szexre.. Mondjuk talán eléggé "szégyen" hoy így állítottad be a helyzetet, lehet hogy kikellett volna jelentened neki, hogy egy kisebb szünetet tartsatok a kapcsolatotokban. Sõt. egy ötlet: Jelentsd ki neki, hogy egy kis szünetre van szükséged. Majd késõbb visszamész hozzá és kijelented neki, hogy a szünet alatt lefeküdtél egy sráccal és nem volt olyan jó. Így a lelkiismeretes dolog megvan oldva mert végül is tud már a dologról.. És legközelebb jobban megfontolod, hogy mit cselekszel. Sajnálom ezt a helyzetet, de a tudatlanok ne azért jöjjenek kommentet írni, hogy ribancozzanak. Higyjétek már el ebben élünk és akkor most majd jön az, hogy nem én nem ilyen vagyok.. Mindenkiben megvan az a kis jellem, hogy kíváncsi a másikra is. Na mindegy ez most nem téma. Sok sikert kívánok 16/F
A kérdező hozzászólása: Megértem a sok kritikát amit kapok, igazatok van! De aki párkapcsolatban él, gondolja végig, milyen lenne tulajdonképpen szex nélkül? Mindig abban reménykedem hogy egyszer majd megoldódik a dolog. Tudom, szakítanom kellene vele, ha egy év után megcsaltam, hogyan tervezem vele az életem? A baj csak az hogy senkit nem tudnék így szeretni. Mindenkiben õt keresném. Nagyon rossz helyzet ez, nem kívánom senkinek.
de neked hogy esne ha megcsalna ha pl nem tudnál jól sz.pni és nem lennél jó semmiben(ágyban)? szerintem neked is nagyon nagyon szarul esne!mond el neki aztán meglátod mi lesz.legyél õszinte mert ha mással nem leszel az akkor magaddal se! 17/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon próbál magáért kitenni , éppen ez az én bajom, nagyon sajnálom hogy egy ilyen emberrel megtettem ezt. Több dokinál is voltunk már, sajnos semmi haszna nem volt. Arról nem tehet hogy korai magömléssel küszködik, és utána mindig kielégít orálisan vagy kézzel, csak az nem ugyanolyan :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!