Találatok a következő kifejezésre: Lefekudtem az pasival egy (13 db)

Egy buliban lefeküdtem az egyik legjobb barátommal. Elmondjam a pasimnak?

Nagyon sokat ittunk,tudom, ez nem mentség. 2 probléma van: a srác többet szeretne t?lem, bevallotta, hogy nem csak barát vagyok neki. A nagyobb baj, hogy van barátom, akivel a szex nem a legjobb, mivel 1 percnél még sosem bírta tovább. 1 éve vele vagyok, nagyon szeretem, próbálom mindenben támogatni,kipróbáltunk már több dolgot is hogy javuljon a helyzet, és tudom hogy ? is nagyon szeret, csak egy év rendes szex nélkül ... Alapból nagyon ki voltam éhezve, ehhez jött a sok pia. Nagyon rosszul érzem magam, fogalmam sincs hogy elmondjam-e a páromnak. Nem tudom hogy tudnék a szemébe nézni ezek után, de ha elmondom szakít velem, amibe belehalok, és ? is nagyon kiborulna. 25L, 26F

Legjobb válasz: egy ribi vagy te is. szerencsétlen srác belehal a fájdalomba. fõleg mert tisztában is van vele hogy 1 percig birja. és a szerelme más farkát részesítette elõnybe. pia? ugyan! ez csak terelés mindig. semmit se enyhít a bünön! a kis haverod meg tudta nyilván hogy van pasid. meg hogy nemakarod elhagyni. mégis kihasználta a helyzetet. bár a pia az minimálisan számít.

egy ribi vagy te is. szerencsétlen srác belehal a fájdalomba. fõleg mert tisztában is van vele hogy 1 percig birja. és a szerelme más farkát részesítette elõnybe. pia? ugyan! ez csak terelés mindig. semmit se enyhít a bünön! a kis haverod meg tudta nyilván hogy van pasid. meg hogy nemakarod elhagyni. mégis kihasználta a helyzetet. bár a pia az minimálisan számít.
vegyetek felcsatolhatót, és tartsd a szádat, ne okozz fölös fájdalmat, majd elmondod neki ha még1x megtörténik, ha nem tuti hogy szakit veled akkor mondd el
Igazából el kellene gondolkoznod, hogy kell-e ilyen kapcsolat, ahol 1 percig bírja. Ha egy nap többször csináljátok is 1 perc?
Ne mond el. Jobb a kegyes hazugság, mint a kegyetlen igazság. De ha a szex nem változik, úgyis újra meg fog történni a dolog. Egyébkén hasonló helyzetben vagyok én is. Nem irigyellek az tuti. 25 N
Azert, mert nem birja sokaig meg nem kell kielegitetlennek lenned.Van ujja, nyelve.Te megcsaltad ne keress mentsegeket, mert nincs!
Legyél vele õszinte, és meglátod, hogy hogy alakul. Ha igazán szeret, megérti, és ezek után próbál jobban kitenni magáért, ha nem, akkor nem is szeretett
Hiába van bizalom, ha nem jó a szex, megcsalás lesz a vége. Ez van! L/18
nem, a jó kapcs. alapja a bizalom, és nem a szex.. fontos, persze, de azért már nem az az alapja :D
AZ Õ ÉRDEKÉT??? még jó! a a te érdeked megvolt a bulin a haveroddal.
Kevesebb elõjátékkal? Am meg, megértelek, vagyis sejtem h rossz lehet, de sajna sztem ilyen kapcsnak szakítás a vége, mert a jó kapcsi alapja a jó szex. Sztem ne mondd el neki, ha vele akarsz maradni, te pedig próbáld meg elfelejteni az egészet. L/18
hat hallod.. a mai világban.. :S inkabb õ fog sztem engem, én nem vok olyan.
Te neked meg azt mondom, hogy nem csaltad meg de lehet hogy egyszer eljön az ideje hogy õ csal meg téged vagy te õt..Nem tudhatod.
De épp azért mondta, hogy tartsatok szünetet és úgy oszd meg vele a dolgokat, mintha a szüneteltetés után történt volna meg a dolog. Ez enyhébb és a lelkiismeretedet is letolja. És legközelebb gondolkozol. Sok sikert
utolsó, de én nem csaltam meg a baratomat, csak mondtam, h rajtatok se lehet elmenni, mert néma gyereknek anyja se..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hogy szüneteltetni kellene a kapcsolatot, de neki az is nagyon rosszul esne. Most inkább az õ érdekeit nézem, mint a sajátomat. Ha pedig megmondom hogy megcsaltam, a maradék önbizalma is elmenne. Nem akarom bántani. Éppen elég rosszul van már a szexuális életünk miatt.
A kérdező hozzászólása: Aktív vagyok az elõjátékban, kísérletezünk hogy melyik póz lenne a legjobb neki (sajnos egyik sem), kielégítem aktus elõtt, hátha késõbb megy el. Kísérem az orvoshoz, dícsérem , néha még akkor is ha nagyon nem jött össze a dolog, megmutatom neki hogy nekem mi a jó, és próbálok lelkileg mellette állni. Nem tudom mit tehetnék még.
ma 17:22 Adtam egy jó tanácsot, hogy hogyan mondd el neki. Mi ebben a bonyolult? Pár hét szünetet kibírtok és a lelkiismeret sem fog nyomni. A többi nyomorultat meg xard le. Üdv
azt tetted hogy megcsaltad mertEZ VOLT A LEGEGYSZERÛBB!!!!!
Az ilyen nõktõl vannak a pasiknak komplexusaik a farkuk miatt.Elég nagy ribi vagy te is, nem voltál te szerelmes belé mert akkor nem csaltad volna meg, fontosabb neked a szex mint akibe "szerelmes" vagy.Sekélyes hülye!
Persze hogyha te lennél a megcsalt fél, mondjuk ha te nem szexeltél volna a pároddal és emiatt õ elhagyott volna most itt úgy rinyálnál hogy milyen szemetek a pasik... De ha te csinálod az természetes ugye? A párodat hibáztatod mert megcsaltad, olyan éretlen vagy mint egy kis tini!
Fogalmatok sincs milyen az érzés ha valakire nem izgulnak fel, akármit csinál is a másikkal! A szivét a lelkét oda adná a másikért és semmi. Aki meg azt mondja, hogy a szex nem fontos egy kapcsolatban, nah hát az hazudik a legnagyobbat! Igenis kell a jó szex. Ha ez nincs, akkor szinte biztos, hogy halott a kapcsolat. Nézzetek magatokba! Aki meg még nem volt ilyen helyzetben, az ne itt élje ki igazságosztó szerepét!
össze-vissza beszélsz. azt mondod nem hibáztatod a barátod, pedig pont azt teszed. szerintem egy lány/nõ, egy egyéjszakás kaland miatt még nem ribanc. De várjunk csak? ha a ribanc szót definiálni lehetne, akkor mi lenne az? Mert szerintem a leírtak alapján rád illik. Gratulálok. Aki azt mondja, hogy a kapcsolat alapja a szex, annak valószínûleg még nem volt komoly kapcsolata. Ha egy röpke alkalmi szex miatt tönkretennéd a barátodat és a kapcsolatotokat? Ne is haragudj, de az olyanok mint te, a nemünk szégyenei. Én 4 éve megvagyok a barátommal. Abból egy évet dolgozott külföldön és láss csodát, nem dugattam meg magam senkivel. És amennyire szeretem és tisztelem, kibírnám szex nélkül, ha úgy adódna(baleset is történhet akár.. te akkor elhagynád a barátod? szakíts vele, nem érdemled meg.) Elképesztõ, hogy ilyenekkel mentegetõzöl és még a barátodat akár kicsit is hibáztatod. Szerintem ne mondd el neki, de szakíts vele. Aztán akkor lágy boldog és minden nap mással fekhetsz össze.:) 24/L
A kérdező hozzászólása: Megpróbálnál megint felvenni? Valami nem jött össze.
A kérdező hozzászólása: [email protected] az msn címem, vegyél fel nyugodtan (csak az aki kérte hogy írhasson priviben, aki tovább akar szidni az kerüljön...)
Én meg a nõket utálom, folyton mondják hogy nem számít nekik a szex, aztán rögtön szaladnak a nagyobb farkúhoz ha valami nem jó a szexben, ez a kérdés is példa erre, a nõk szexmániásabbak, csak hazudnak hogy nem azok.
a nõknek fontosabb?? ugyan már.. ti mentek folyton a farkatok után.. fuj.. én is utálom a pasikat..
Irhatnék neked privit valahogy, kérdezõ? Lenne egy pár kérdésem ezzel a témával kapcsolatban. Már írtam ide az elején, nem szidni akarlak.
A nõknek fontosabb a szex, mint nekünk pasiknak. Ettõl még nem utálom õket, csak nem gondolkodom velük komolyban. A kérdésre válaszolva, semmiképpen ne mondd el neki de ha nem bírod kitolni azt az 1percet, akkor nem hiszem hogy sokáig együtt lesztek.
utolsó válaszoló azért nem mindegyik.attól h te olyanokat fogtál ki akik hazudtak azért más lányok/nõk nem hazugok!én nem vagyok az például!!!!én meg az olyan fiúkat utálom akik félrekúrnak, mást nézegetnek, hazudnak stb..:)
A nõk hazugok, mindig azt mondják hogy nem fontos a szex, kétszínûek, utálom õket már.
Szerintem ez így nem mûködhet tovább. Én ha valaha is kiderülne, hogy megcsalt a barátnõm-akár x idõvel ezelött is "repülne"... Ez a jajj, de szeretem, de azért megcsaltam dolog meg ott fura, hogy ha tényleg nagyon szeretnéd akkor azt az egy percet próbálnád meg élvezni, hogy vele vagy és nem arra vágynál, hogy a haverod akit elvileg nem úgy szeretsz húsz percen át reszelje a p..nádat. Bocsi, hogy kemény vagyok, de errõl az jut eszembe amikor a volt barátnõm azért rinyált, hogy nem tud belém szeretni...-na ott mondtam, hogy akkor nincs is értelme tovább eröltetni a dolgot...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem õt hibáztatom, hanem a saját gyengeségem. De attól hogy valaki 1, 5 év után vágyik a szexre, még nem ribanc. Amúgy ha nem feküdnék le a barátommal és megcsalna megérteném, mert az a saját hülyeségembõl adódna, csak õ errõl nem tehet, tehát ez egy más kérdés.
szóval mit tettél hogy jobb legyen???
17 : 18 -- ezt mondom én is.. de pl. az én pasim azt mondja, h ne már neki kelljen elmondania, h h kell csinalni a dolgokat, miért nem jövök rá magamtól?? azért ez se normalis..
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:58! Van hogy kielégít, csak másképp , és azt mindenki tudja hogy nem olyan. Kezem nekem is van... Megfogadtam hogy kibírom hogy ne csaljam meg, mert nagyon szeretem, vele tervezem az életem. Sajnos nem sikerült, azóta aludni sem tudok, annyira furdal a lelkiismeret.Sajnos egy év rendes szex nélkül nagyon sok, elõtte is sokáig nem volt barátom. Mint mondtam már, tudom hogy ez nem mentség. Egyébként hiába elégítem ki szex elõtt akár többször is, akkor sem bírja tovább.
Te mielõtt ribancozol áruld már el a korodat légyszives. Itt pofázol a 77% os szaroddal mintha te még életedben nem követtél volna el hibát.
akkor is el kell neki mondanod, vagy egész életedben azzal a tudattal akarsz élni, h megcsaltad?
Elõbb megmondta, hogy akkor is 1 perc...olvass már vissza
segitsünk neki? én a pasiját sajnálom. szegényke. ha tudná hogy egy ribanccal jár..
Ne mond el biztos , hogy õt is zavarja a korai magömlés az meg amiért ilyen hamar el megy az azért van mert nagyon akar.Igaz ez számodra nem válasz de attól nem javulna a helyzet, Egy dolog viszont biztos Te komolyan gondolod! És ezt kellene úgy kompenzálni.hogy le ülsz vele beszélgetni és fél igazságot elmondani neki.Nem mindig megyek el! Ha õszinte lennél vele biztos kiborulna , hogy még nem tudott kielégíteni! Ezért azt tanácsolom neked elõször Te elégísd ki és utána õ is tovább fogja bírni a másodiknál.
Most nem támadni kell a válaszolót, hanem segíteni neki. Új életet kezdesz új tudattal. Hazudni nem jó dolog, mert egy idõ után elõbújik a lelkiismeret furdallás és nincs menekvés. Jobb késõbb mint soha, de az biztos, hogy ha ezt megosztod vele... Összetöröd õt mindenhogyan mivel ugyebár azért feküdtél le egy másik sráccal, mert õ "gyenge az ágyban". Egyébként meg agykontroll segíthet ezen a magömléses dolgon. Segít koordinálni a dolgot. Már csak az a kérdés, hogy hogyan oszd meg vele a fájdalmas igazságot?
szerintem ez undoritó dolog volt!ha nem jó vele a szex akkor szakits vele és ne csald meg.....fujj.. én soha nem csalnám meg a barátomat mert nem vagyok ribanc és a pia nem mentség arra h megcsaltad!szegény barátod...
ha õ lenne az életed, akkor miért mentél ki nélküle partizni, sõõõõt, miért fekudtel le 1 másik pasassal?? hmmm??
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor is egy perc.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy erre nincs mentség, de nem akarom hogy vége legyen. Õ az életem, akármilyen nehéz is ezt most nektek elhinni.
16:54 vagyok és 17:01-el egyetértek.minek segítsünk neki ha szerencsétlent megcsalta?nemhogy inkább beszélgetnének sokat róla próblnának többet tenni érte de õ erre megcsalta.mond el neki ne legyél bunkó aztán hamkidob talál magának oylat aki nem csalja meg
így tervezed vele az életed??? jól kezdõdik! késõbb gyakrabban csalod majd.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, nagyon sokat beszélgetünk errõl. Megtennétek hogy kort és nemet is írnátok a komment mellé? Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Pasik, akik kritizálnak... Mit szólnátok, ha a barátnõtökbõl egy perc (legjobb esetben is) után ki kellene vennetek a farkatok, aztán vagy jó volt vagy nem? Általában amúgy egy percig is csak a harmadik alkalomnál jutunk el, sokszor még azelõtt elmegy, hogy betenné. A kérdésem nem az volt hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy elmondjam neki vagy sem.
Egyébként meg a 17:10 es válaszomban pontosan leírtam, hogy mit tegyen, hogy elkerülhesse ezt a mégtöbb szexet és a lelkiismeret-furdallás dolgot. MAjd tudatja azzal a csávóval, akivel lefeküdt, hogy az 1 éves kapcsolatbeli barátja már tud róla. Ennyire egyszerû. Van benne egy kis füllentés, de mégis tudja az igazságot. Csak a pontos idõpontot nem.:-)
Azért az utolsó válaszadóval nem értek egyet. A nõ is ugyanúgy eltudja szúrni. Például nem mutatja ki a srácnak, hogy mi a jó hogyan csinálja stb. Így a végkifejlet egy jól elb*szott szex lesz.
Általában jó irányban szoktam terelni a megtévelyedetteket, de most én is azt mondom, hogy most az egyszer ne mond el neki. Az viszont egészen biztos, hogy a srác, akivel lefeküdtél, zsarolni fog!!!!!! Ha nem engedsz neki még több szexet. Erre készülj fel. Nem olvastam a hozzászólásokat, ha egyezik a véleményem a többiekével, akkor az a véletlen mûve!
a csaj is elronthatja.. az én barátom arra panaszkodik, h nem viszek érzelmeket a f.szverésbe.. hat basszus.. mit akar, milyen érzelmeket??
tettél érte hogy jobb legyen a szexuális életetek?????? ha igen akkor mit??? mert sejtem hogy semmit. a csajoknakm könnyü. mit baszhat el? csak szétrakja és ennyi! de a pasinak lehet kicsi, vékony, puha, tulhamar.....
hat, pont ez az, h érett nõ, de ezekszerint mégse.. amugy meg, kedves 17 : 10 -es válaszadó, nem tom, h te mit mondanál, ha megcsalna a barátnõd.. a haverok elõtt tuti, h õ lenne a világon a legnagyobb ribanc..
17:01, 17:05. vagyok. 26/f. gondolj bele fordítva. neked hogy esne. fõleg hogy tudod hogy a megnemfelelésed miatt történt. velem is ez történt. csak annyi a kül hogy nem 1-2 percig birtam.a csajom azt mondta hogy semmi okom féltékenynek lennem a haverjára. aztán egy buliba elmentek és dugtak. ( bár az tuti hogy a megfelelési kényszer miatt van, ami pszihés gond, hamar leküzdhetõ!) ha titkolod és késõbb kiderül?? akkor mégroszabb lesz neki. meg neked is.
16:57 vagyok 16 éves srác. Van kapcsolatom, a helyzetet még nem éltem át és nem mondom azt, hogy az életben 1x ne érne ilyen sorcsapás.. De mindenkinek vannak hibái. Ti most jöttök papolni azzal, hogy mekkora ribanc. Hát nem tudom 25 évesen egy elég érett nõ mennyire lehet ribanc azért, mert kivan éhezve egy jó szexre.. Mondjuk talán eléggé "szégyen" hoy így állítottad be a helyzetet, lehet hogy kikellett volna jelentened neki, hogy egy kisebb szünetet tartsatok a kapcsolatotokban. Sõt. egy ötlet: Jelentsd ki neki, hogy egy kis szünetre van szükséged. Majd késõbb visszamész hozzá és kijelented neki, hogy a szünet alatt lefeküdtél egy sráccal és nem volt olyan jó. Így a lelkiismeretes dolog megvan oldva mert végül is tud már a dologról.. És legközelebb jobban megfontolod, hogy mit cselekszel. Sajnálom ezt a helyzetet, de a tudatlanok ne azért jöjjenek kommentet írni, hogy ribancozzanak. Higyjétek már el ebben élünk és akkor most majd jön az, hogy nem én nem ilyen vagyok.. Mindenkiben megvan az a kis jellem, hogy kíváncsi a másikra is. Na mindegy ez most nem téma. Sok sikert kívánok 16/F
A kérdező hozzászólása: Megértem a sok kritikát amit kapok, igazatok van! De aki párkapcsolatban él, gondolja végig, milyen lenne tulajdonképpen szex nélkül? Mindig abban reménykedem hogy egyszer majd megoldódik a dolog. Tudom, szakítanom kellene vele, ha egy év után megcsaltam, hogyan tervezem vele az életem? A baj csak az hogy senkit nem tudnék így szeretni. Mindenkiben õt keresném. Nagyon rossz helyzet ez, nem kívánom senkinek.
de neked hogy esne ha megcsalna ha pl nem tudnál jól sz.pni és nem lennél jó semmiben(ágyban)? szerintem neked is nagyon nagyon szarul esne!mond el neki aztán meglátod mi lesz.legyél õszinte mert ha mással nem leszel az akkor magaddal se! 17/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon próbál magáért kitenni , éppen ez az én bajom, nagyon sajnálom hogy egy ilyen emberrel megtettem ezt. Több dokinál is voltunk már, sajnos semmi haszna nem volt. Arról nem tehet hogy korai magömléssel küszködik, és utána mindig kielégít orálisan vagy kézzel, csak az nem ugyanolyan :(

Lefekudtem az egyik pasival egy bulin es nem vedekeztunk. Eltelt majdnem 1 het. Terhes marahtatok? Mind2en reszegek voltunk, nem voltunk magaunknal. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképp lehetsz terhes, még akkor is, ha nem élvezett beléd. Gondolom ez meg akkor a leírtak alapján teljes homály, hogy beléd élvezett e... Vegyél egy tesztet, mai már 3 nap után kimutatja, hogy terhes vagy e. Utána meg lehet gondolkodni.

Mindenképp lehetsz terhes, még akkor is, ha nem élvezett beléd. Gondolom ez meg akkor a leírtak alapján teljes homály, hogy beléd élvezett e... Vegyél egy tesztet, mai már 3 nap után kimutatja, hogy terhes vagy e. Utána meg lehet gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: szerintetek mi lehet?
Lehetsz terhes. Szerintem várd meg a mesnid, mert a tesztek még nem mutatnak biztos eredményt.
A kérdező hozzászólása: jajj mit tegyek?
édes vagy hogy ennyire aggodsz.de most szerintem se tudsz tenni semmit.meg kell várnod a mensid.hát nehezen fog az-az idõ eltelni, és baromira nehéz lesz majd.de szerintem nagy lecke lesz az a pár nap neked.ha nem jön meg a havi, már mehetsz is egy tesztért, de azonnal.egyébként ha másnap felkeresel egy orvost, még kaptál volna tablettát, és most nem félnél annyira.szorítok neked, hogy ne legyél babás.
ezentúl ha részeg leszel, majd mindig lefekszel valakivel mert nem voltál magadnál??szedj fogamzásgátlót ha ennyire felelõtlen vagy, mert igy minden buli alkalmával teherbe fogsz esni!gondolom másnap már kijózanodtál, akkor még a 72órás tabi segített volna!az ilyenek biztos teherbe esnek, akik meg szeretnének azoknak nem sikerül!
A milyenek??? Te soha nem követtél el fiatalon felelõtlen dolgot? A kérdés nem erre irányult! Egyébként minden másban csatlakozom az elõttem szólókhoz: már nincs mit tenni, meg kell várni a mensit, ha nem jön, teszt! Szorítok, hogy ne legyen gáz!
Gratulálok! És még az ilyeneknek fogan meg véletlenül a gyerek.... Hányingerem van az ilyenektõl...:S

14 éves vagyok. Egy hete lefeküdtem a pasimmal, aki 26éves. Nem védekeztünk. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Nem szokott késni(4éve menstruálok). Nagyon félek. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Az abortusz, hogyan zajlik?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog,és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!

14 éves korban még kell a szülõi beleegyezés is, amirõl itt senki nem beszél...Tehát elõször elmentek anyukáddal a doktorbácsihoz, õ megállapítja hogy baba vagy sem, aztán elindítjátok, ha el akarjátok a procedúrát. No de, amikor én elvesztettema szüzességem 2 hetet késett.Barátnõmnek is.Nem volt semmi más, csak késett, pedig nekem is órára ponrosan jött mindig.Egyelõre még nem tudja kimutatni a teszt sem, hogy mi van.Amit tudok tanácsolni, hogy feküdj bele egy kád forróvízba.Ez vérbõséget okoz.Minden kismamát tiltanak tõle, de mivel te nem szeretnél az lenni így jobb ha kipróbálod.Még kel 2-3 nap, hogy a teszt is kimutassa. A 26 éves pasidnak csak gratulálni tudok, annyi esze van, mint egy marék döglött lepkének!!!
Ha ez volt az elsõ alkalom, lehet, hogy csak azért késik, mert "megkavarodtak" a hormonjaid. Mindenképpen beszélj a szüleiddel és menj orvoshoz, de azért reménykedhetsz, hogy nincs baj, az elsõ alkalom után ez elõfordulhat, ráadásul, mivel idegeskedsz miatta, az szintén késleltetheti. Másrészt viszont nekem is meg kell kérdeznem: HOgy lehet egy 26 éves pasi ilyen felelõtlen?????
Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog, és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!
Tudom hogy nehéz helyzetbe vagy de hogy lehet hogy egy 26 éves férfi nem védekezik .Mivel õ jóval idõsebb gondolkozhatna helyetted is!!!Ne haragudj hogy ezt írom de te még szerintem nagyon gyerek lehetsz a lelked mélyén és sajnálom ha terhes vagy mert egy abortusz nagyon rossz érzés nem akarlak elijeszteni de ez így van . Imátkozom érted hogy ne legyél terhes.
Van esemény utáni tabletta és injekció is, az injekció ráér úgymond pár nap mulva is és még hat. Bármelyik nõi klinikára ha beesel ezt megmondják és megcsinálják - a 14 éves kor persze nem tudom mennyire kizáró ok és azt is doki tudja megmondani, hogy egy hét után az injekciózás egyáltalán kivitelezhetõ.
nem ilyenkor még a doki sem lát semmit. ha 1 hete volt akkor még csak 1 hetes lehetsz. ilyenkor még a teszt sem mutat semmit. Mérd meg most a hõdet higanyos hõmérõvel hüvelyben 5 percig, és irj vissza hogy mennyi. abbol meglehet tudni hogy babas vagy-e.
megméred most? megvárjalak?
ja és nekem ilyenkor már a hõ megmutatta hogy azvagyok-e.és nemkellett a reggeli hõmet mérni mert ilyenkor is fennt volt.
figyelj babs vagy ne vetesd el mert veloszinüleg nemlehet többé babád.mérd meg a hõdet eggyáltalán nem bisztos hogy baba.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap elmegyek dokihoz, akkor megtudja állapítani, hogy terhes vagyok-e? Sajna, 14évesen nem igazán tudnám vállalni! Bár tudom, felelõtlen voltam...
Az abortusz? Nem egy leányálom! Általában nõgyógyász vizsgál elõször, majd jelzed neki, hogy nem kívánod mmegtartani a babát, elirányít a védõnõhöz, aki elbeszélget veled, és a beszélgetés után vagy engedi hogy elvetesd vagy nem! Ez a beszélgetésbõl leszûrt infók alapján történik! Ezután kapsz egy csekket, ami elég borsos, befizeted, és kapsz egy idõpontot a korházba! Kb. 10 perces mûtét, altatással(vénásan) történik, vákuummal fogják tulajdonképpen "kiszippantani" a babát. Ennyi a történt, és ez kb 1 napig tart! Egyik nap befekszel a kórházba, másnap mehetsz haza! Vagy még aznap saját felelõsségre. Ami még fontos! Ne halogasd az abortuszt, ha emellett döntesz, mert minél koraibb a terhesség annál "jobb"! 12 hetes terhességig csinálják, utána már nem!
Én is azt javasolom, hogy keress fel egy orvost, de elõtte beszélj a szüleiddel. Bár nem tudom milyen a viszony köztetek, de ha nem valami fényes, akkor is kell, hogy tudjanak róla! A doki pedig megmondja, hogy mi a helyzet! Bár szerintem nem vagy terhes, hiszen ha egy hete feküdtetek le, és meg kellett volna jönnie, szerintem abban az idõben nem lehetett peteérésed, de a természet csodákra képes! Majd írd meg hogy végül mi lett léccccci! Szorítok azért! :)
Szia! Elõttem már irták páran, hogy hogy zajlik ez az egész. Várjál még egy hetet és utánna csinálj egy tesztet, ha még akkor sem jön meg. Viszont annyit hozzátennék, hogy ha mégis terhes vagy, akkor a barátod megnézheti magát, mivel csak 14 éves vagy. Szorítok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A hõm; 37, 2. Ez mit jelent???
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ez utalhat terhességre. Persze nem biztos, de a hõd megfelelõ hozzá. Azt még szeretném elmondani, hogy 16 éves vagyok 26 éves párral és 16 hónapos gyönyörû, egészséges kisfiúval. Tehát 15 sem voltam még, mikor született. Egy pillanatig nem bántuk meg, hogy megtartottuk (pedig a családom elhagyott)! Ha gondolod, írj privit.
Semmi sem kizárt, de szerintem lehet, hogy csak késik. A doki ugyis fog tesztet csináltatni! De mostanra már lehet, mindent tudsz!
Tehát rib*nc vagy.Nincs ezen mit szépíteni. :)
Szabad tudni, hogy mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok
Gratulalok a csaladi kapcsolatok erositesehez, mostmar nemcsak testverek de luksogorok is :) . Komolyra forditva a szot: konnyen meglehet, hogy a 2 vas helyett egysem marad egy ilyen utan a kezedben...
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak egymásról. Ha nem marad egy sem, hát így jártam.
Hát nézd... volt egy barátnõm régebben, aki mielõtt velem lett volna, lefeküdt a nõvére pasijával. Nem is egyszer.... Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem köveztem volna meg emiatt.
A kérdező hozzászólása: ó, persze. de mikor egy pasi szédít 2 nõt, akkor az már macsó, ugye? :) Mindegy...
Nem, az is ugyanolyan gusztustalan viselkedés, mint a rib*nckodás. :)
Nem azt kérdezte, hogy ribancnak találod-e, vagy sem. A kérdés, hogy voltunk-e már így. Én igen. És?
A szexnek mindíg van értelme!:$:)
Még fiatal, és igen, valószínû, megunt. Sajnos van ilyen. Ne nagyon számíts arra, hogy visszajönnek az érzései. Az, hogy lefeküdtetek, nem ezt jelenti. Ne tedd újra, ha még szereted, mert nagyon fog fájni, hogy õ már nem. Csak akkor feküdj le vele, ha már nem fáj a szakítás és neked is csak szex kell. Elmondásod alapján azonban nem ez a helyzet. Én nem tenném.
A kérdező hozzászólása: és akk mit tegyek hogy ... nem tudom már mit is irjak.. nagyon szeretem és halál komolyan mondom h eltudom vele képzelni az életem... :( nagyon szeretem...
Sajnálom. Úgy tûnik, hogy õ nem így érez. Mit tegyél? Hagyjad. Én nem ismerem õt, minden helyzet más és más, csak a saját tapasztalatomra tudok hagyatkozni. Ha õ azt mondja, nem szeret, akkor ez így van. És ilyenkor felesleges reménykedni. Próbáld meg feldolgozni.
Én is már csak ismételni tudnám önmagamat... El kell engedned, ha baromi nehéz lesz, akkor is. Találsz majd egy olyan embert, akinek igazán fontos leszel!:)
A kérdező hozzászólása: hát más választásom úgy sincs.. azt nem akarom h kényszerbõl legyen velem... igy meg most ez a sex téma... mert nemtudom h hogy birnám ezt lelkileg.. egy ideig biztos, de hosszútávon... :/
A kérdező hozzászólása: de amennyire ismerem magam... nem tudok most más pasi felé nyitott lenni... , , felejtésre'' meg pasit nem akarok mert azzal csak azt a pasit bántanám meg...csak azt nem értem h miért volt féltékeny az egyik volt pasimra am szakitásunk után egy buliban voltunk és részegen lekapott... Õ meg féltékeny lett rá..
Egy 21 éves egyszer féltékeny, egyszer szakít, egyszer házasságot ígér, .....egyszer csak másik lánnyal látod..
Hát, most mit mondjak. Birtoklási vágynak hívják. Ez nem szerelem. Az övé voltál, hát másé ne legyél. Nem kell mással összejönnöd, ha felejteni akarsz. Ezt nem is értem. Az biztos útja annak, hogy nem nézel szembe a problémával.Fel kell nõni, ennyi.
A kérdező hozzászólása: hát most igy belegondolva, azt lenne a legnehezebb elviselnem hogy mással látom.. :( köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot, és még lehet irni ha valaki tud valami újat mondani... :/ majd jó alaposan átgondolom...
A kérdező hozzászólása: hát sok értelmét én sem látom annak h azért jöjjek össze másik pasival h elfelejtsem.. csak ezt is tanácsolták, de nem akarom meg nem is birnám... talán igazad van, fel kell nõni... de az a baj h az érzéseimen akk sem tudok változtatni... bármennyire szeretném elfelejteni, mindenrõl õ jut eszembe.. meg a másik h nincs olyan hétvége h ne találkoznánk, mivel általában a falu központjában szoktunk lenni és õ is ott van, az õ társaságával...
Nem vagyunk egyformák, de egy 21 éves pasi még éretlen egy igazi, komoly kapcsolatra. Most majd írják itt a közhelyeket, hogy márpedig õ nem, de sajnos igen...
A kérdező hozzászólása: 21 éves...
Akkor közösen megfejtettük az okot!:) Nem tudom, mennyi idõs az exed, de ha még fiatal, nem tudod leláncolni..
A kérdező hozzászólása: Hát az oké :D attól hogy nõ vagyok még én is kívánhatom a szexet, sõt...de itt most nem az a lényeg.. hanem h jó ötlet vagy sem? mert hát mégis csak az exem akit még szeretek..
ha mar nem szeret ujra kezdeni nem erdemes, az erzelmi hatter miatt a csak sexen alapulo kapcsolatot nem ajanlom. Szoval vedd ugy hogy volt egy bucsu sex
Nyugodtan szexelj vele! De csak addíg, amíg találsz egy másik pasit!:)
A kérdező hozzászólása: és nincs esély arra hogy talán megváltoznak az érzései?
Azt viszont te tudod, hogy (csúnya szóval élve)miért dobott...
A kérdező hozzászólása: hát állítása szerint már nem szeret...a szülei szerint s az én szüleim szerint is az volt a baj, h már azt lehetett mondani hogy ideköltözött... minden nap itt aludt nálam és már pár cucca nálam van...
Ha nem volt semmi megcsalás, vagy ilyesmi, akkor nem értem. Illetve gondolok valamire, de nem szeretnélek megbántani..
A kérdező hozzászólása: nem, megcsalás nem volt... nyugodtan elmondhatod, szükségem van most minden , , tanácsra" .
Vagy van valakije, vagy pedig unalmasnak talált téged:$
A kérdező hozzászólása: azt 100%-osra tudom h nincs senkije! hát erre én is gondoltam h talán rám unt... de az benne a sz*r hogy jóformán elterveztük a közös életünket..mondta nekem sokszor hogy néha legyünk külön (külön társaság) mert nagyon tart attól h ráununk egymásra... és talán ez is lett a baj...részérõl..
Velem is ugyan ez történt ugyan így 21 éves volt a pasim, amikor szakított õ is megunt! Ugyan ugy féltékenykedett utána és sokáig nem is volt új barátnõje! (De amikor lett, hát abba kicsit belehaltam, nagyon szar érzés volt, hogy pótolt valakivel) Nos a lényeg, hogy nálunk is volt szakítás után szex majdnem fél évig! Én rendesen becsaptam magam azzal, hogy ez még nála is érzelmet jelent és hogy talán rájön hogy kellek neki és újrakezdjük, hát nem! NEKI AZ MÁR CSAK SZEX VOLT NEKEM MEG BOLDOG ÓRÁK ÉS REMÉNYEK AKIT AZZAL TÖLTHETEK, AKI MINDENNÉL FONTOSABB NEKEM! Aztán jött a szomorú felismerés hogy csak hagytam magam kihasználni és õ rendesen ki is használt, pedig nálunk is nagy szerelem volt! Szóval a tanácsom, hogy ne menj bele ebbe a "szex" kapcsolatba, szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha lehet! Jobb is ha nem tudsz róla semmit! Adj idõt magadnak amig tul lépsz a szakításon, és ne reméld hogy egyszer újra együtt, mert ennek itt vége! Ha már nem szeret és ezt el is mondta neked az tényleg ugy van és ezzel nem lehet mit tenni! El kell fogadnod és tovább kell lépned! Mindennek oka van! Én is nagyon sokat szenvedtem a szakítás miatt, de ma már tudom hogy jobb volt így! És most boldogabb párkapcsolatba élek mint valaha! Neked is ezt kívánom!:)

Ha egy 15 éves lány 2 éve jár a nála 4 évvel idõsebb ELSÕ pasijával és egy év után lefeküdtek akkor az a lány k****?

Legjobb válasz: kevered a fogalmakat. akkor nevezik k-nak a noket, ha sok pasival fekszenek ossze. ha csak egy van, egy allando, attol nem lesz k. az eletkor mindegy :)

kevered a fogalmakat. akkor nevezik k-nak a noket, ha sok pasival fekszenek ossze. ha csak egy van, egy allando, attol nem lesz k. az eletkor mindegy :)
Szerintem ezzel nincs gond. 1 év az már egész jó idõ 15 éves már nem 12-13 mert sajnos manapság már van aki akkor veszti el szóval kapcsolatban 1 év után szerintem rendben van a szex 15 évesen. 24/F
Szerintem valami nem stimmel a pasival ha 17 évesen 13 éves kislánnyal jön össze, amúgy is korai 15 évesen szexelni de ti tudjátok ez csak az én véleményem.
Alapjáraton nem vagyok egy szabados ember, de úgy gondolom, 14-15 fölött, ha vki már kellõen érett, és tényleg kivár, és nem 1 hét után adja oda magát a cukipasinak, akkor nem k..va és nem is erkölcstelen.
Én is 13 évesen jöttem össze az akkor 17 éves barátommal, immár egy éve. Mi ezzel a gond? Egy 14 éves fiú is ugyanúgy szexelni akar, csak a 17 éves jobban vigyáz, több tapasztalata van, biztonságosabb. Mi elõbb feküdtünk le, de nem tartanak k.nak. Engem senki sem piszkál ezzel. Szerintem meg nem is túl érett hozzám. Persze, érettebb sokkal, de ugyanúgy gyerek még fejben, én meg testileg elmegyek 18-nak is (annyinak tippelnek meg az idegenek és nem sminkelem magam agyon).
ne változz más ember miatt. ha így érzed jól magad akkor had menjen a drága... 21/f
A kérdező hozzászólása: Nem fogok egy pasi kedvért sem megváltozni... Ha így nem fogad el mehet a fenébe. Ne a piercingem miatt szeressenek vagy utáljanak. Ennyi!
Na hogyan döntöttél?
Valószínüleg idõvel más sem fog neki tetszeni és lehet, hogy az már nem elhárítható ellentét lesz. Még most, amíg nem vagy szerelmes bele, dobd..
Képet kérünk!!! Nem igaz férfitársaim?
A kérdező hozzászólása: Én 22 vagyok ö 25! Amúgy nem fogok képet küldeni róla ne kérjetek privátba sem...
Hogy ha aztmondja, hogy zavarja, de nem hagy el miatta, csak szól, akkor vedd ki.. ha elhagy miatta, akkor nem szeret... de ha nem hagy el, csak szól, akkor vedd ki...
Képet képet! Amúgy meg milyen pasi az ilyen aki emiatt elhagyna? Akkor menjen. Én örülnék egy ilyen nõnek. :-) Hány éves vagy kérdezõ?
És ha kiharapja amikor kinyal? :D
Ha elhagyna azèrt mert nem.szeded ki akkor nemis szeret igazàn hagyd bent ne foglalkozz.màsok vèlemènyèvel ha meg elakar hagyni had.menjen akkor nemis szeret igazàn majd talàlsz jobbat :) )
most komolyan.. minek is az?
Hát szentem vedd ki! úgyis kinek mutogatod?? csak a pasidnak, na de a pasidnak nem tetcik. vedd ki. :) )
Jól teszed. :-)
miért kell egy kapcsolatot hazugsággal indítani?
"Mit csináljak, ha vele is komolyabbra fordul a kapcsolatom?" - Elmondod az igazat. Ahogy egy komoly kapcsolatnál szokás.
miért baj ha megtudja?
Miért most éppen ez a menõ? régen a kislányok mindig arról füllentettek hány pasival voltak már, most ez fordítva van?
Dilis volt, és te is dilis vagy ha azt hiszed ez normális, hogy megharagszik
1. Hazudsz neki amíg rá nem jön magától. 2. Elmondod neki és hagyod ezt a hülyeséget hogy nem akarod hogy megtudja. 3. Vannak már olyan speciális mûtétek, ahol a szûzhártyádat befoltozzák, ezáltal teljesen mintha szûz lennél.
Nem tudom, ha elém állna az aki tetszik nekem és akarok tõle valamit, de közölné, hogy egy 3 éves kapcsolatban se volt hajlandó lefeküdni a másik féllel.... Te nem vagy komplett...
szinleld azt h fáj XD
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazatok van. de volt egy barátom 3 hónapja és neki elmondtam az igazat és ezért nagyon megharagudott rám. szóval ezért félek nagyon :S
A kérdező hozzászólása: megkérdezte a múltkor hogy ugye az vagy még? és én azt válaszoltam hogy igen
Valahogy nem bírom felfogni, hogy hogy lehetnek ilyen kérdések, vagyis ilyen emberek. 1.A a komoly kapcsolat alapja az õszinteség de sztem olvasd a 2.at, mert az való neked: 2. ha ennyi eszed van, h ilyeneken gondolkodsz, akkor szerintem annyit tehetsz, hogy majd menstruálás vége fele jól összehúzott hüvelyizmokkal, kicsit jajgatva bújsz ágyba az új barátoddal (akit egyébként sajnálok a kérdésedbõl áramló IQ alapján). 21/l
A kérdező hozzászólása: nem tudja hogy 3 éves kapcsolatom volt
Hány éves vagy? Mi lenne ha inkább a fiúk helyett mással foglalkoznál? Mert így nem igazán lesz belõled semmi, érthetetlenül, össze-vissza irkálsz hülyeségeket, az nem baj ha észosztásnál hiányoztál, de legalább próbáld pótolni a lemaradást.
hány évesek vagytok?miért baj ha megtudja?és az titok hogy 3 éves kapcsolatod volt?
de miert hazudtal neki ? miert nem tudhatta azt h mar nem vagy szuz ?
Add neki a seggededt!!!XD Ne hazudozz mert azzal többet ártasz!!!
inkább akkor fog megharagudni ha megtudja h hazudtál.
Akkor jól megismertétek egymást a szex elõtt.... !
Ez a te dolgod, mert mar elmultal 18eves.
#1 Te nem felvidéki vagy véletlenül ?
Ezt nem értem, hogy gondolod pontosan? ½anyu, apu, képzeljétek, megdugott egy 29 éves pasi½ vagy hogy? És miért mondanád el egyáltalán? Jártok? Haigen, ezt mond el, hanem , akkor ne. Az ember nem jelenti be a szüleinek az egyéjszakás kalandjait.
Én apukád helyében nem szeretném tudni. De egyébként is mióta teregeti ki az ember a szexuális életét a szüleinek felnõtt emberként?
Teszttel vagy orvossal.
Máskor védekezés nélkül ne feküdj le senkivel addig, amíg nem akarsz kisbabát! :)
Most sehogyan. Kb 2 hét múlva tudsz tesztet csinálni.
Hát te bolond vagy. Eszedhez mérjük, hogy felelõtlen szex után itt tájékozódsz. Húzás orvoshoz, kiscsaj! És remélem, megvan a pali száma, hogy egy jó kis apaságival a bíróságra citáld! Barom.
Ha rendes vérzés mint máskor akkor mensi ha cska 1-2 napos pecsételõ akkor nem. A beágyazódási vérzés sincs mindnekinél, sõt a legtöbb nõnél nincs is és az csak pecsételõ. Na meg máskor legyen eszed védekezni, nem csak a terhesség miatt hanem az egyéb fertõzések miatt. Nagy az esélye egy jó kis HPV-nek vagy egyéb jó klis fertõzésnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!