Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem egy aki tetszik, (4 db)

Lefeküdtem egy fiúval, aki tetszik, utána mondogatta egész éjjel (buliban voltunk) hogy szeret, de nem jöttünk össze. Lehet ebből még valami?

Rendes a fiú egyébként és azt mondta egyik ismer?söm hogy félénk kicsit. Adott már jeleket hogy tetszek neki meg minden, de valami miatt nem lép. Én arra gondoltam hogy azért nem lép mert félénk kicsit, és azt hiszi hogy mindenkivel összefekszek, de amikor lefeküdtünk akkor nem volt annyira félénk, mindenki el?tt lesmárolt buliban. Most akkor hogy van ez?? Segítsen valaki!! :)

Legjobb válasz: Az aki buliban mindenki elõtt így smárol és még le is feküdtetek az minden csak nem félénk,ha csak nem bátorította néhány pohár alkohol.A férfiak amég meg nem kapják amit akarnak,azt mondják amit hallani szeretnél és amikor megkapták...lásd az eredményt!Adok egy tanácsot ne add magad könnyen,hagyd hogy kaparjanak utánnad!!!

Az aki buliban mindenki elõtt így smárol és még le is feküdtetek az minden csak nem félénk, ha csak nem bátorította néhány pohár alkohol.A férfiak amég meg nem kapják amit akarnak, azt mondják amit hallani szeretnél és amikor megkapták...lásd az eredményt!Adok egy tanácsot ne add magad könnyen, hagyd hogy kaparjanak utánnad!!!
Az hogy mindenki elõtt lesmárolt egyáltalán nem vall félénk jellemre pláne ha lefeküdt veled. Szerintem jobb ha te is belátod amit legbelül érzel hogy ez a fiú szépen kihasznált, nem félénk, nem hiszi azt hogy könnyûvérü vagy, tudja, ezért is fektetett meg és nem érdekli mi van veled a továbbiakban. Azt tanácsolaom hogy ha tényleg nem vagy könnyenkapható (bár cslelekedeteid ezt cáfolják)felejtsd el ezt a srácot, és legközelebb ne feküdj össze mindenkivel aki smárol veled, elõször meg kellene ismerkedni az illatõvel, utána majd ráér a szex! Gonolom szörnyen tapasztalatlan és fiatal lehetsz még, de nem késö elkezdeni nõnek tartani magad!
Komolyan az az érzésem, mintha a bátyámról írnál. Õ is félénknek teteti magát, és mindenkit szeret amíg meg nem kapja amit akar.A gond csak az hogy neki ezek a csajok csak arra kellenek, és meg is van a véleménye róluk.Én csak azt tudom javasolni, hogy legközelebb elõbb gondolkodj, aztán cselekedj.Nem adhatod magad oda minden pasinak aki azzal köszön hogy szeret.Én általában ha 1 hónapnál elõbb mondta v. ki hogy szeret, visszakérdeztem mit szeret bennem ha nem is ismer.A választ sejtheted... hebegés habogás mellébeszélés.Ez a szó sok nõnél beugró az ágyba, de nem kell mindent elhinni.Legyen tartásod! Akkor is kihasználhatnak, ha nem adod magad elsõre, de általában amelyik pasinak meg kell érted kûzdenie az valamilyen szinten tisztelni fog mint nõt.Elõbb hódítson meg aztán learathatja munkája gyümölcsét.
sztem kár volt , mert valószínü segg részeg volt......

Van egy fiu aki nagyon tetszik de en nem tetszek neki vagyis nem mutatja de lehet es mar lefekudtem vele tobbszor is de csak haverok vagyok. Jo ez igy? Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Akkor valamilyen szinten tetszel neki, ha lefeküdt veled. Bár szerintem neki így tök jó, ahogy van. Nem kell hajtania rád, hiszen simán lefekszel vele, ha akarja. Próbálkozhatsz nála, hátha komolyan gondolja. Konkrétan kérdezz rá, hogy járna-e komolyan veled. De szerintem azt fogja mondani, hogy maradjatok csak "haverok".

Élvezi és kihasználja a helyzetet. Ennyi.
Na akkor pláne jó neki így, ahogy van. Ne számíts tõle komolyabbra, néha egy kis hancúr és kész.
Neki biztosan jó így, kényelmes a dolog...Neked jó?Ha nem, beszélj vele errõl.Akkor kiderül, hogy ez marad ezen a szinten vagy esetleg lehet e ebbõl több is.
Akkor valamilyen szinten tetszel neki, ha lefeküdt veled. Bár szerintem neki így tök jó, ahogy van. Nem kell hajtania rád, hiszen simán lefekszel vele, ha akarja. Próbálkozhatsz nála, hátha komolyan gondolja. Konkrétan kérdezz rá, hogy járna-e komolyan veled. De szerintem azt fogja mondani, hogy maradjatok csak "haverok".
einsteinnek megint igaza volt!
feküdj le vele minél többször, akkor majd felértékelõdsz a szemében
Köszi az eddigi válaszokat, hasznosak számomra :) Am ha kiszakad az csak egy pillre nagyon gyenge alhasi fájdalom is lehet és lehetséges h össz vissz kb csak 3 csepp vér van?
A kérdező hozzászólása: hat mar beszeltem vele errol es csak annyit mondot h maradjunk haverok mert mind2nek jobb lesz.
Nem csodálom. Alapból én sem szeretnék olyan barátnõt akit könnyû ágyba csalni.
A kérdező hozzászólása: akarom mondani h haverok vagyunk ketten semmi mas...

Mt tegyek akkor 20 évesen ha tetszik egy pasi aki 27 éves, és volt nem rég egy komoly kapcsolata? Ne közeledjek felé, még akkor sem ha már lefeküdtünk?

Azt mondta hogy szeretné szebbé tenni az életem... nem tudom higgyek e neki.. ( nagyon aranyos, precíz, és kedves pasiról van amúgy szó ) csak nem tudom hogy a 3éves kapcsolata után mennyire lehet komoly a szándéka..

Legjobb válasz: Ez a szeretné szebbé tenni az életed elég kétélû mondat... Mert ugye miért kellene szebbé tenni mi baj van veled? Ez nem hangzik jól... A körülményeket nem ismerve, innen úgy néz ki mintha max csak szexet akarna. Szóval a 3éves kapcsolat nélkül is bajos ez. Amúgy legtöbbször hosszú kapcsolat nem az elsõ szakítással ér véget hanem úgy az 5.-el :) Szerintem keress mást ha boldog szeretnél lenni.

Ez a szeretné szebbé tenni az életed elég kétélû mondat... Mert ugye miért kellene szebbé tenni mi baj van veled? Ez nem hangzik jól... A körülményeket nem ismerve, innen úgy néz ki mintha max csak szexet akarna. Szóval a 3éves kapcsolat nélkül is bajos ez. Amúgy legtöbbször hosszú kapcsolat nem az elsõ szakítással ér véget hanem úgy az 5.-el :) Szerintem keress mást ha boldog szeretnél lenni.
Egy kapcsolat mindig lutri. Akár miattad is külön mehettek. De az biztos, hogy nem az õ 3 éves kapcsolata miatt fog vagy nem fog mûködni a tiétek ha összejöttök. Annyi biztos, hogy nem jó egybõl pl összeköltözni.


Van egy lány aki elég aranyoska tetszik és nem vagyunk rosszba.4 éve viszont lefeküdtem az anyjával szerintetek gáz lenne ha összejönnék vele? Mit szólna az anyja ha bemutatna neki a csajszi? 23/F

Anya, Lánya

Legjobb válasz: Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.

Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.
kamu...
Biztos, hogy örülne. Hátha még1x megdugod :D
A kérdező hozzászólása: Alúra az akart menni nincs benne ilyen anya, lánya dolog hogy dugd meg anyut vedd el a lányt...
Ez durva, és ha a csaj megtudná szerinted szeretne?
A kérdező hozzászólása: Fehér vagyok.... A hölgy akkor volt 36 éves mikor én 19 a kishölgy meg 19 éves (Én ahogy fentebb irtam 23) És igen csinos lett. Vonzó, kedves, aranyos Ha tutam volna nem kerülnék ilyen helyzetbe de a 36 éves anyuka aki most 40 a velem egykorú srácok között Isten nõ volt. Öszönte leszek szerelmes vagyok a lányba. Csak félek igy beálítani hozzájuk ha összejönne amire mondjuk 75% esély van. Nem tudom õ hogy fogadná ha találkozunk az utcán fél évente 1x akkor köszönünk egymásnak és ennyi.
Ja. Ha össejössz vele és majd veszekedtek, legalább lesz realitása a "megb*szom anyád"-nak
lehet, nyomhatnátok egy anya--lánya-te hármast!
A kérdező hozzászólása: 8 még viccnek is rossz ez a kishölgy nem ezt érdemli. Teljesen oda vagyok érte


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!