Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem egy aki (74 db)

elsõvel
Nem vagy szûz!
Ha még nem lenne világos: az elsõvel. Bámulatos, hogy egyesek mennyire nem ismerik még magukat sem - de azért szaporodnak!
Most komolyan: a vérzés számít? Természetesen már nem vagy az, és az elsõvel veszítetted el.
És fogadok, hogy a második pasi lett a férjed.... Ezt a kérdést a mai nap folyamán harmadjára tetted fel. Ennek mi értelme van? Petranova
nem nagyon értem... te konkrétan két pasival feküdtél le egymás után??? vagy azért eltelt kis idõ közötte? minden esetre nem teszed jól, hogy váltogatod a partnereid... de te tudod:P amúgy meg nem tom a választ.De ha téged ennyire nem izgatott, hogy 2vel is lefeküdtél, nem mindegy neked???
Elsovel hsiz az rakta be elsore a peniszet a huvelyedee!!
Az elsõ lehetett volna másmilyen is, de már mindegy.Biztos nem zavarta, ha többször is volt veled.
Akkor egy 20 éves pasival??!!?? Hát az tuti hogy csak kihasznált.Komoly kapcsoatot tõle ne várj.Csak arra voltál jó neki hogy övé legyen a szûzességed asztán viszlát.Neked meg ilyen fiatalon nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznod és íme itt van egy példa a szülõi felelõtlenségrõl fogadni mernék hogy nem világosítottak fel téged.
Dehogy zavarta. Örült, hogy megdöngethet és kész. Én is teljesen egyetértek az elsõ hozzászólóval. Nem a megfelelõ személyt választottad az elsõhöz.
Az tény hogy hülye voltál hogy egy egyéjszakás kalandban vesztetted el.Igazán megvárhattad volna az igazit.Dehát késõbb ugyis megbánod a dolgot fõleg ha az a pasi nem is akart tõled komoly kapcsolatot.
Még jó hogy nem vagy kurva.A kurvák azok akik 10-20 pasival voltak már vagy pénzért feküdtek le pasival.De ez azért mégiscsak felelõtlenség volt.Amugy hány éves is vagy?
Hát tuti nem zavarta. Inkább kihasználta a helyzetet. Azért csak gratulálni tudok.
Kurva:)
Onerzet az van! Ami tortent, megtortent. Kihasznalni akkor szoktak valakit, ha az a masiknak egyebkent ellenere volna, de nem tud rola, hogy megtortenik. Errol a te esetedben nem beszelhetunk. Mindenesetre javaslom, hogy ovatosan banj a szexualis kapcsolataiddal, mert akaratod ellenere sok bajt okozhatnak es elobb vagy utobb valoban kurvanak (nem a szoszoros ertelmeben persze, inkabb atvitt) fognak tartani, megha te magad nem is tartod annak...
Úristen! OLYAN pontos j-vel. Elõbb tanulj meg írni. Amúgy meg egy oltári nagy KURVA vagy!!!
A kérdező hozzászólása: nem......X(X(X(
Bazd meg, bazd meg, bazd meg, a jó kurva anyád bazd meg, te egy olyan hülye picsa vagy!
Minek írsz ide kérdést, ha szerinted ez nem gáz? Ez szerintem még pedofíliának is elmenne... Tudod, ha látnám a srácot úgy megrugdosnám a felelõtlenségéért... Mondjuk te is gondolkozhattál volna:( Ittas voltál? Lehet hogy nem is tudta mondjuk, hogy csak 13 vagy... Az elsõ kommentelõnek meg üzenem, hogy nem lehet várni az elsõ nagy Õ-ig mivel lehet, hogy csak 30 évesen jön... De azért te tényleg elkapkodtad... Sajnállak:( Ja és ne kurvázzatok le egy olyan embert akit nem is ismertek...
Az apád faszát, ócska lotyó!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok lotyo se kurva se...
Valamilyen szinten tényleg bûncselekmény.ugyanis a törvényben már alapból benne van ha egy felnõtt férfi egy kiskorú kállany lefekszik már azt büntetik.Mondjuk ha a szüleid megtudják hogy mi is volt köztetek megtehetik hogy feljelentik és le is csukhatják a börtönbe.Mert még nem vagy 14 éves se.
mar nem azert, de ez szegyen. nem talalok szavakat. a csavo meg egy gyava kis pocs, aki nyilvan fel a csajoktol, hogy nem a sajat korosztalyaban keresgel. megis hogy a rosszsebbe jut eszebe egy 20 eves felnottnek kikezdeni egy 13 eves gyerekkel? milyen beteg, szexualpszihopata az ilyen? undorito!!! mond el a szuleidnek mi tortent. ha normalisak akkor szamithatsz egy jol megerdemelt nagy veresre. a legenyke meg szepen beballag a szegedi csillagba, kiskoru megrontasaert. nem hiszem el. hol a gyamugy ilzenkor baszket
ha ez az egész nem kamu, akkor 1./ a "barátod" bûncselekményt követett el 2:/ természetesen nem vagy kurva, csak 3./ egy ostoba kis liba vagy, aki nincs tisztában azzal, hogy mit cselekszik 4./ a további "barátok" keresése helyett inkább tanulj az iskolában!
Én nem foglak szidni, mert felesleges. Ha majd érettebb leszel nagyon megbánod.
Igen nagy bun!Nagy kurva vagy!Milyen felelotlen vagy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: es ha annyi?mi van akkor..masssal is megtortenik nem csak velem...ez nem ojan nagy bun, van talan ojan nagy bun lehet?
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok:) :P
A kérdező hozzászólása: nem vagyok KURVA...X(X(X(X(X
Egyetértek az elõttem szólóval. Amúgy gondolom nem zavarta a dolog, ez van, megtörtént, megtörtént, nincs mit változtatni ezen....
Még nem késõ, probállj megállni az igénytelenség, felelõtlenség kûszöbén.Sok csalódástól óvod meg magad. Jó lenne ha megtanulnád magad becsûlni, hogy más is képes legyen rá. Sok sikert hozzá!

Lefeküdtem egy 38 éves férfival, akinek nem mellesleg gyönyörû szép felesége van és két gyermeke.19 éves vagyok. Mit gondoltok? (Folytatás lent. )

Régóta ismertem õt, egész nyáron chateltünk facebookon, minden beszélgetés közben ott volt a kívánlak, akarlak, hiányzol, szerelmem szavacska...a végén pedig az a bizonyos szeretlek/imádlak szó. Úgy éreztem, hogy szeretem Õt. Sokszor elképzeltük milyen lenne egymással szeretkezni, de tudtuk ez szigorúan TILOS! Éreztük mind a ketten hogy van valami a levegõben, nem is titkoltuk egymás elõtt. (Mindenki más elõtt viszont igen.) Sõt találkozgattunk is néha-néha, telefonon beszéltünk, de semmilyen igazi testi kapcsolat nem volt közöttünk...mindaddig a bizonyos estéig, amikor ketten maradtunk és lefeküdtünk egymással, majd újra, újra és újra. Életem legjobb szeretkezései voltak ezek, egész éjjel szeretkeztünk, nem tudom kiverni a fejembõl sem Õt, sem azt az éjszakát. Tudom, hogy nem szép dolog amit tettem, és nagyon is bánt ez. De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit, testét...Épp így vagyok, mert szeretem Õt nagyon. A mai napig is beszélünk és megõrülök attól az érzéstõl amit iránta érzek....Mit gondoltok? Nagyon beteg dolog ez????? :(

Legjobb válasz: Szerintem szánalmas vagy. Felõlem lepontozhatsz, akkor is ez a véleményem. Sõt a férj még szánalmasabb. Sajnálom a feleséget meg a gyerekeket hogy egy ilyen utolsó senkiházi az apjuk/férje. Ezt gondolom.

A kérdező hozzászólása: #42! Köszönöm, ez igazán korrekt, normális válasz volt Tõled :)
A kérdező hozzászólása: #54! Azert ilyenekrol szo sincs.
Ezek általában akkor jönnek, amikor a nõ kész tények elé állítja a férfit, hogy most már ideje lépni. Gondolom, nálatok ilyen nem került szóba.
A kérdező hozzászólása: Nem. Koszonom az eddigi valaszokat, a negativ gondolatokat. (Mondhatni jogosan.) A tortentek miatt nem erzem magam r#bancnak, mert amugy sem vagyok az. Lekiismert furdalasom van. Mint minden normalis embernek, de ez megtortent. Tagadni nem tagadom, hogy attol meg jo volt.
Többszörösen, tudatosan kefélsz nõs férfival, és nem érzed magad rib.ancnak. Érdekes önkritika. Visszafogod te még ezt kapni, de aggódj.
Oh, sorry: *nõs, családos, 2 gyermekes férfival
A kérdező hozzászólása: Igen. Tudom, de ez számomra nem csak egy kefélés, de ezt úgy sem értitek meg. Tudom azt is, hogy nem kellene. És nem, NEM vagyok r#banc. Ezenkívül mindössze 2 férfival volt eddig szexuális kapcsolatom mindkettõjükkel több éves párkapcsolatban éltem....
19 éves vagy, ezen a pasin kívül még 2 pasival volt több éves párkapcsolatod, akikkel szintén keféltél. Hajaj, mekkora nagy párkapcsolati tapasztalatod lehet, és aktív szexuális életed. Mikor kezdted mondd csak, 12-13 évesen? Hagyjuk már.
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy tapasztalt vagyok. Ilyet nem is említettem. :D És nem kezdtem olyan fiatalon! :) )) Ne túlozzunk..
"A felesegevel allitolag nem szexel." Olyan kis naiv vagy azért. Sajnos nem egy esetet láttam, mikor egy nõs férfi szeretõt tartott, mind azt mondta a szeretõjének, hogy õt szereti és hogy egyáltalán nem szexel a feleségével. Áh, dehogy! Még véletlenül sem. Esetleg még játszott a "csak sajnálatból vagyok vele", "majd elhagyom, ha nagyobbak lesznek a gyerekek" és az "idegileg gyenge az asszony félek, öngyilkos lesz". :)
A kérdező hozzászólása: Szerinted erdekel ?
Magányos vagyok, de egy ilyen nõ, mint te, nem kellene!
6-os vagyok és én pont voltam hasonló helyzetben, ráadásul még pont ilyen idõsen is. Mégis ellen tudtam állni, nem is a fene nagy tisztességem miatt, de valahogy akármilyen szerelmes is voltam, nem volt kedvem olyan férfival ágyba bújni, aki utána hazamegy, átöleli, megpuszilja az asszonyt és mellette alszik el. A feleséggel szemben is tisztességtelennek éreztem, de pláne magammal szemben, hogy olyan szintre alázzam magam, hogy másodhegedûs legyek. Nagyon-nagyon nem bántam meg, hogy így döntöttem. Nem vagyok én sem szent, egyedülállóként volt néhány alkalmi kapcsolatom elismerem, de egyedülálló férfiakkal. Mindenkinek más fér bele az értékrendjébe. Én nem ítéllek el, kérdezõ, csak sajnállak, mint ahogy a "szerelmed" feleségét is sajnálom. A pasit nem sajnálom, ha tényleg annyira szeret, dönthetett volna melletted is, de õ a kényelmesebb megoldást választotta.
A kérdező hozzászólása: 6os! Örülök, hogy te nem követted el az amit én. Biztos, hogy szerelmes voltál??? Biztos, hogy kellõképpen vonzódtál az adott személyhez??? Vagy csak egyszerûen sikerült megállnod??? Lényegtelen.. a lényeg ugyanaz ! :)
Mivel több évig tartott ez a vonzalom, biztos vonzalom volt. Hogy szerelem volt-e? Én akkor nagyon annak éreztem. Bár lehet, hogy csak magamat csaptam be. Ennyi évvel utána már inkább erre hajlok.
Kedves Kérdezõ! Akik nem olyan választ adnak ami neked tetszik, azok nem elítélnek, hanem látják a dolgokat külsõ szemmel, pártatlanul. Neked hiába mondjuk, hogy veszett ügy, mert rózsaszín köd van a szemeden. De lásd be, ennek nincs jövõje. Mi lehet a legjobb változat? A dugópartnere leszel? Amikor olyan kedve van, lefekszik veled aztán hazamegy, megteszi a feleségével is. Azért az elég szánalmas, ne add le ennyire az önbecsülésed. Gondold át. Ennek nincs jövõje, ha csak õ nem hajlandó otthagyni a családját érted.
42 pl. velem nem volt még ilyen :) Gondolom, akkor nálam van a hiba ugye?......Éreztem már vonzalmat nyilvánvalóan mások iránt, de valahogy õk pont szinglik voltak, vagy ha kapcsolatuk volt, én tiszteletben tudtam tartani.. egy korábbi válaszoló.
Ugyanmár, semmi baj, ma ez már normális, mi van akkor ha tönkre tesz egy családot?Szerintetek érdekli?Mindenki tudja hogy újra és újra meg fogod tenni függetlenül hogy itt mit mondanak, csak akkor lenne nagy pofára esés ha kiderülne hogy van még egy szeretõje, akkor legalább kicsit talán észhez térnél.
Akkor én hányszor megcsalhattam volna a páromat, de ember vagyok és tudok gondolkodni, s ha túl nagy a kísértés akkor inkább szakítok vele, mint átverjem
A kérdező hozzászólása: A felesegevel allitolag nem szexel. Ezt o mondta, es hallottam is. De vegulis ... a lenyegen ez sem valtoztat :(
9-es vagyok , mondtam már , hogy irigyek meg álszentek az emberek , ne foglalkozz velük. Jól tetted amit tettél , nincs ebben semmi különös.
63-as : Igen irigykedek , hogy nem lehetek egy 38 éves férfivel, akinek családja van(fõleg, hogy énis hím vagyok), és valószínû irigykedek arra is, hogy nem tehetek tönkre egy nagy családot. Teljesen jól tette, ez tök hétköznapi dolog :DD te defektes vagy.....
Írtad, hogy azt mondja, nem szexel a feleségével. Nos, ez nyílvánvaló hazugság. Írtad, hogy ez neked több, mint kefélés. Nos, neki tuti, hogy nem sokkal több.
Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy ez a tapasztalat késõbb még majd hasznos lehet számodra, hogy ha már érettebb nõként, feleségként, anyaként egy napon esetleg majd azzal szembesülsz, hogy a férjed hûtlen hozzád, esetleg egy nálad 15-20 évvel fiatalabb nõ karjaiban keresi a boldogságot. Egy ilyen élethelyzetben - amit egyébként természetesen nem kívánok sem Neked, sem másnak - Te már nyilván bölcsebben és megértõbben kezelnéd ezt a kérdést, mivel emlékeznél azokra az idõkre, amikor úgy érezted, úgy gondoltad, hogy "az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit, testét...". Egyébként én nem ítélkezem rajtad, rajtatok, de azt szerintem Te is tudod, hogy akárhány helytelenítõ, elítélõ, vagy éppen megértõ, együttérzõ véleményt, állásfoglalást kapsz is a történtekkel kapcsolatban itt a hozzászólóktól, a Te döntéseid felelõsségét és következményeit mindig neked kell vállalnod, és neked a saját lelkiismereted az, amivel szembe kell tudni nézni.
Azt nem értem mire ez a felháborodás amikor vannak mások akik sokkal cifrábbakat csinálnak, de az persze nem számit.. És ugye persze már nem egy ilyet láttunk, amikor boldog szeretõ családapa otthagyot csapott papot v kiért..Én senkit nem itéllek el, ehezz nincs is jogom, én az mondom elöször mindenki a maga háza táján sepregessen..
Az ilyesmi aljas dolog valójában. Lehet, hogy ha kiderül az egész csaldá darabokra hullik, és ebben neked vaskosan benne a kezed. (vagyis nem a kezed) Ha ebbõl baj lesz minimum négy ember életét teszed tönkre. Szerinted egy 38 éves férfi, és kb: egyidõs felesége ennyi idõsen úõjra tudja kezdeni az életét mással boldogan? És a két gyerekkel mi lesz? Erre nem mentség, hogy ki mennyire tudja irányitani a testét! A saját önzõségedért feláldozol négy sorsot. Eszedbe sem jutott igaz? Nah ezért vagy rossz ember
ma 11:39 Ha ügyesen titkolják akkor nem derülhet ki..
Kedves #78, ezzel azt mondod, ne válaszoljon senki az itteni kérdésekre, hanem törõdjön a maga dolgával? Ez az oldal pont arra van, hogy véleményeket, ötleteket ki lehessen kérni olyan ismeretlenektõl, akiknek adott esetben mégis adni fogsz a szavára. Kérdezõ: a lelkiismeret-furdalásnak van az a válfaja, amikor elkövetsz egy hibát egy idõpillanatban, azt megbánod és utána gyötör a lelkiismeret, mert tudod hogy rosszul tetted és ebbõl az következik hogy nem teszed meg többször. Téged gondolom már egy más szintû lelkiismeret nyom, mert nem egyszer döntöttél úgy, hogy válaszolsz egy házasember üzeneteire, találkozol vele, a szex után is tartjátok a kapcsolatot, és most sem azt látom a válaszaidból, hogy ostoroznád magad érte és a bûnbánat töltené ki minden gondolatodat... inkább próbálod megnyugtatni a lelkiismeretedet és talán valamiféle igazolást is keresel magadnak. Ebben segíthetnek az egyetértõ válaszolók, akik szerint nincs ebben semmi rossz és aki mást állít az álszent. Ezt egyébként nem értem, egy családban egy törés szerintem mindig rossz. Szóval ezt le kéne rendezned a saját lelkiismereteddel, hogy akkor az eredeti kérdés szerint, mennyire beteg dolog? és mire számíthatsz a jövõben? Mondjuk amikor a feleség rájön az egészre?
80 vagy igen. Megéri kockáztatni???
Skalp, ennyi vagy számára. Az állatok élnek teljesen ösztönösen, felelõtlenül. Az ember gondolkodik is az érzelmei mellett, ez teszi emberré, hogy tud mérlegelni. De ti csak mezei nyulak szintjén álltok.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak hülyéskednénk..... :)
Úristen még egy ! Ugye csak hülyéskedtek?
Szia! sajna nálam is ilyesmi a helyzet! én 21 õ 39 családos 2gyerek... de mégis nagyon jó együtt! De közben nagyon nehéz dolog is... Én nem lehetek vele... De ameddig lehet élvezni kell!!
Mégis mire legyek irigy te...? Egy 19 éves kis libára? Gondolkozz már.
Ugyan már magatoknak hazudtok , mikor az asszony mellett a fiatal csajokról ábrándoztok, szóval hol a hiba?
A kérdező hozzászólása: #65-ös! Légyszíves ne libázz már le, megköszönném. :)
Már bocsáss meg, de azt, ha valaki álmodozik ne keverd össze azzal, ha valaki meg is teszi lelkiismeret furdallás nélkül...
A kérdező hozzászólása: Lelkiismeret furdalás nélkül?????? én ezt NEM mondanám.. De igazából tökmindegy, hogy mit mondok én leszek a hibás. Nem tudom, ti még biztos sosem tetettek olyat, amit nem kellett volna épp ésszel és csak késõbb jöttetek rá, hogy talán ezt nem most és talán nem így kellett volna. Én sem direkt akartam ezt... ez csak jött.. ilyenkor kicsit elborul az ember agya sztem. Fõleg, hogy mi ezt húztuk vontuk hónapokon át..
Nem hibáztál, az vesse rád az elsõ követ......
Kérdezõ: Én az elõzõ válaszoló válaszára reagáltam....Õ írta, hogy más férjes ember is vágyakozhat más fiatal lányok után, ebbõl meg az következik, hogy õ rá érettem, hogy lelkiismered furdallás nélkül, szóval ez nem rád irányult.Mert ha téged furdall anélkül, hogy saját családod lenne, akkor õt mégjobban kellene... 68-as voltam.
jaj itt az "ó rá"-t a férjre érettem
Az én véleményem: egy utolsó büdös r1banc vagy! ;)
Szerintem szánalmas vagy. Felõlem lepontozhatsz, akkor is ez a véleményem. Sõt a férj még szánalmasabb. Sajnálom a feleséget meg a gyerekeket hogy egy ilyen utolsó senkiházi az apjuk/férje. Ezt gondolom.
Ez a pasi undorító, hogy feleség és gyerek mellett, egy 19 éves lány hülyít. Kár volt belemenned, csak rosszul járhatsz
9-es, neked sincs sok eszed, ha azt hiszed, a kérdezõ irigylésre méltó helyzetben van. Érzelmileg belebonyolódott a helyzetbe, olyasvalakibe szeretett bele, akivel nincs közös jövõjük. Baromira irigyelhetõ.
Jól tetted, ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Nem is beteges.Egyszer élünk.Bár hosszú távlatokban nem szabad tervezned.Vigyázz, hogy le ne bukjatok.A sok álszent meg írkáljon amit akar.Annak is oka van, hogy a férfi veled ismerkedik.Akik elítélnek, csak irigylik azt amit más meg mer tenni.Senki sem jobb, csak sok az álszent, képmutató, hazug ember.Sok boldog órát.
Gondolhatod, hogy ez nem vezet semmi jóra. A feleségét, gyerekõcöket nem fogja otthagyni holmi 19 éves kislányért, ezt tudhatod. Egy játékszernek jó voltál neki, meg jó is lehetsz a továbbiakban. Ha ez elég neked az élettõl, hát akkor rajta, csináld! De ne csodálkozz, ha majd úgy érzed, hogy a világ ellened fordult.
Gondolom, aki a kis borsónyi agyával azt hiszi, hogy azért nem helyeseljük az ilyen kapcsolatokat, mert irigykedünk, nem asszisztálta még végig egy barátjánál sem, ahogy teljesen tönkrement egy ilyen kapcsolat végén.
az ilyeneknek mint te azt kívánom hogy ha egyszer családosak lesznek és lesznek gyerekeik, a férjük csalja õket egy hasonlóan fiatal nõvel :) és a lehetõ legszarabbul érezd magad miatta :)
a múltkor nem te kértél tanácsot hogy meg tedd-e?
Imádom az ennyire vicces helyzeteket, amikor egy naiv kis tinilány azt hiszi, hogy majd egy idõsebb férfi ott hagyja érte a családját, meg jóformán az eddig felépített életét, egy fiatal kis pUnciért. Álmodj királylány. És ezek után még mindig abban a hitben élsz, ha netán téged választ, akkor veled nem fogja ugyan ezt megcsinálni mint a mostani feleségével :) te se leszel fiatalabb, a szépség mulandó, és hidd el, hamar eltelnek az évek. De akkor ne lepõdj meg, ha Mr. Szívdöglesztõ apuci 50 évesen 20 éves kis lotyókat fog cumiztatni a vadiúj cabriojában, te meg mész a levesbe a gyerekeiddel együtt. Párszor jó voltál neki szexre, mert fiatal vagy, és befolyásolható, egyszóval : hülyíthetõ. Ja, és ha ez kiderül, merj elszámolni a következményekkel, vagyis a feleség reakciójával.
""De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit" " Ebben a definícióban ösztönlényre cserélném az érzõlényt.
és anyád aki szintén csalja apádat?
#9: szüleid hogy vannak? És a szüleid szeretõi?
De nem is értem... Hogy nem voltál tekintettel arra hogy családja van? Miért nem koptattad le vagy hanyagoltad AMIKOR ezt megtudtad?? Még MIELÕTT az a nagy szerelem kialakult volna ami miatt képes voltál annyira gátlástalan lotyó lenni, hogy figyelmen kívül hagytad hogy egy családos emberrel kavarsz. Miért??
Jah beteg is idióta dolog.
A pasitól beteg, hogy egy 19 éves lányt hülyít miközben van családja. Ráadásul neten sokkal könnyebb nemet mondani, megállni, mint élõben. Téged nem ítéllek el, tudom milyen az ha az embert elönti a vágy, ráadásul még nagyon fiatal vagy. De õ elég aljas lehet. Hogy kezdett ki veled? Neten? Vagy személyesen még? A másik pedig, ezt tanuld meg, ha valaki állandóan azt mondogatja hogy mennyire szeret, fõleg ha egybõl az elején, akkor ott valami nem stimmel, vszínû csak le akar fektetni. Nem tudom akar e még veled találkozni, lehet igen, mert egy 20 évvel fiatalabb az jó husi, de valószínû hogy õ nem érez irántad, max szimpátiát, amúgy meg tetszel neki. Szóval ne éld bele magad, és máskor próbálj ne belemenni ilyesmibe, mert lelkileg sérülni fogsz. 29n
Ha egy egyedülálló pasival kezdesz, a te dolgod. De szétrobbantani egy családot, ez aljasság! Fordított esetben te mit szólnál? Egyébként amit tettél, nem betegség, hanem Qrválkodás!
Borzalmasan buta nõ vagy. Foghatnám a korodra és a tapasztalanságodra, de nem akarok ezzel megsérteni nálad értelmesebb 19 éves lányokat. Mégis mit gondolsz, mi lesz ebbõl? Eleve szinte kizárt, hogy ott hagyja érted a családját, de ha még valami csoda folytán így is lenne, mire te erõd teljében levõ középkorú nõ leszel, õ már lassan bácsika. Tudom, most azt hiszed, akkor is szeretni fogod, de a valóság piszok kiábrándító tud lenni.... És akkor még ugye arról nem is beszéltünk, hogy milyen aljas dolog, amit csináltatok.
Családos pasival sosem kezd az ember!Ez alapszabály!Soha senkinek nincs joga szétrobbantani egy családot! Ha valami nem mûködik, akkor miért nem hagyta már eddig is ott? Szédített, te meg bedõltél neki, mint a kis bogárka, nyáron a lámpás fényének! S igen aki kikezd egy családos emberrel az az én szememben egy utolsó kis qrva!
"De tudjátok az ember egy érzõ lény és nem mindig tudja irányítani a tetteit" Már miért ne tudná? Akik nem tudják, azok az állatok. Állat-e vagy?
Jajjjj , mennyi álszent ember , irigyek vagytok rájuk , mert õk meg tették amirõl ti csak álmodoztok a férjetek, feleségetek mellett, az is szép dolog.
Ez elég beteg. Egyrészt, gondolj bele, neked is van családod, milyen érzés lenne ha az egyik szülõd egy veled egykorú lánnyal/fiúval csalja a másikat? Másrészt, érzõ lények vagyunk, nem ösztönlények. Uralkodni kell az ilyesmin. Harmadrészt. Csak dugni kellesz neki, akármit mondd. Szeret? kérd meg hogy vallja be otthon az igazat rólatok és aztán jöjjön össze veled. Azt fogja mondani, hogy dehát a család...kamuzik...akkor nem fontos a család amikor az ágyadba bújik? Ezt te csúnyán meg fogod szívni, legyél okosabb ennél 19 évesen ;)
Jo neked, hogy legalabb egy ejszakara de azzal lehettel aki oromet okoz neked. En bevallom irigylem azt, hogy meg merted tenni. Viszont ne remelj sokat a jovotol. Max b*sszal vele ameddig teheted es kesz.
Kedves Kérdezõ, én is voltam már nagyon szerelmes, olyan lányba is, akinek volt valakije (igaz, nem férje). Viszont volt bennem annyi tartás, hogy megvártam volna, amíg a halódó kapcsolatuk véget ér, addig csak sokat beszélgettem vele. Aztán végül együtt maradtak, én meg túltettem magam rajta, és megntem tovább. Szerintem ezt bárki meg tudja tenni, aki értelmi képességeinek birtokában van. A motivációt meg, ami emögött van, nevezhetjük úgy is, hogy erkölcs. Kár, hogy annyi embernek ez már semmit nem jelent, pl. azoknak akik álszentet kiáltanak a józan paraszti ésszel gondolkodókra! Szerintem mindenki sokkal boldogabb lenne, ha ilyen kereteket betartanánk! Bár akkor ez a kérdéskategória üres és unalmas lenne :P
A kérdező hozzászólása: Lehet elõítéleteskedni, de amikor ott áll elõtted egy olyan ember aki számodra nem tabu, nem olyan egyszerû ...!!!!
Belegondoltál te már egyáltalán abba, hogy amikor éppen rá vágysz, az érintésére, és a szeretetére, akkor épp az asszonnyal van, netán romantikáznak? Lefeküdtél már úgy aludni, hogy tisztában voltál vele, hogy mivan, ha most épp a feleségével szeretkezik? Belegondoltál te már abba, hogy mivan, ha most épp az imádott feleségét döngeti, és azt mondogatja neki, hogy "szeretlek"? Ha meg de adj isten rád gondol, akkor is csak nevet magában rajtad? Ostoba. Vedd ki a bilibõl a kezed, és nõj már fel végre. Egyáltalán meg, a kérdésnek mi értelme? Elmesélted a nagyszerû naiv kis sztoridat, hogy hogyan vagy részese 3 ember átverésének, és válaszokra vársz, azzal a címszóval, hogy "mit gondoltok?" Mégis mit gondolnánk? 10/10 ember azt mondja, hogy egy hülye vagy, meg a hûséges szerelmed is, te mégis kimagyarázod magad, és a kifogásokat keresed. Másik opció, hogy azzal jössz nem sokára, hogy mi biztos irigyek, és féltékenyek vagyunk. Mire? Rád? Vagy õ rá? Vagy a szárnyaló, erkölcsös szerelmetekre? Ne viccelj már. Te és a nagyszerû szerelmed nem 1 embert tesztek tönkre, hanem minimum 3-at. Egy családot. Ha ezek a sorok eljutnak az agyadig, és feltudod mérni a helyzet súlyosságát, akkor még sem vagy reménytelen eset. De nem sok kilátást látok rá. Gondolkodj el ezen, és nézz a tükörbe, hogy mit mûvelsz/mûveltél, és a nagy szerelmed is.
Mostanság sajnos nagyon felszaporodtak az ilyen jellegû kérdések. Mi az lányok, mindenkinek hírtelen apakomplexusa lett? Most komolyan a két gyerek meg a feleség ezt érdemli?
A kérdező hozzászólása: Nem. Tény, hogy nem ezt.
Annyi sok magányos férfi van! Miért nem ismersz meg másokat? Én is egyedül vagyok! Nem értem a nõket! Mindegyik meg van bolondulva?
Én is megtettem, egy sokkal fiatalabb férjes nõvel.Jó volt, nem bántam meg.Nem sajnálom sem a férjét, sem a nõt, senkit.Mindenki maga dönt.Senki nem itélheti el a hapsit sem, fõleg olyanok akik titokban a tinipornot lesik, és miközben az unalmas aszonyukat dugják arra gondolnak.Sem azok a nõk akik arról álmodoznak, hogy valaki öszintén szeresse, még akkor is, ha ez illuzió.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki aki nem ítél el azonnal.
gerinctelen apu és a buta liba
Csak õ kell tûzön-vízen át, bárki, bármit is szól? bemutatnád otthon? Összeköltöznél vele? Felvállalnád a haverok és ország-világ elõtt, hogy egy nálad majd 20 évvel öregebb, elvált, két gyerekes családapával élj? Ha gondolkodás nélkül igen a válasz, akkor ez tényleg szerelem. Ha nem, akkor csak egy érdekes kis kaland volt. Jó volt, amíg tartott, de semmi több.
A kérdező hozzászólása: Nem élem bele magam, nincs miért... Tisztában vagyok vele, hogy felesége, családja van. Nem egyszerû ez.
Nincs új a nap alatt! Ez mindenkinek szól, aki más felett ítélkezik! Fõleg, ha ezt csúnyán teszi. Soha nem tudhatjátok, hogy mikor kerültök ilyen, vagy hasonló, esetleg durvább helyzetbe. Lehet véleménye mindenkinek, de ne ítéljetek és ne mocskolódjatok. Egyébként az én véleményem is az, hogy nincs ebben a kapcsolatban jövõ, de szerelmes lehet az ember 19 és 38 éves korában is. Az is borítékolható, ha kiderül, akkor nagy botrány lesz. Azt, hogy ki kit fog választani nem tudhatjuk. Sajnos segíteni sem tudunk. Az élet majd eldönti a játékot, mint ahogy már számtalanszor megtette. És Veletek ítélkezõkkel is meg fogja tenni! :-)
A kérdező hozzászólása: Hm, sejtettem, hogy inkább negatív szavakat fogok kapni, mindenesetre köszi.. :) Igazatok lehet, de higgyétek el, érzem/tem, hogy szeret.Ez nem szimplán csak szex volt.
Megismerhetlek? Küldesz képet?
A kérdező hozzászólása: Nem...nem akarok ismerkedni.
Ha szeretne, akkor elõször is ott hagyta volna a feleségét!Majd utána bújt volna veled ágyba!Ne légy már ennyire naív!Pár körre jó vagy, majd pápás!
A kérdező hozzászólása: Nana...
Ennyi idõsen lehetne több eszed is. Ennek semmi köze a szerelemhez. Neki te nem voltál más, csak egy kis üde színfolt az asszony mellett. Te meg de szereted õt? Aha, persze… Végig mennél vele az utcán? Bemutatnád a haveroknak, szülõknek? Felvállalnád nyíltan? Odaállnál a feleség elé? És õ megtenné érted ugyanezt? Kétlem. Imponált, hogy veled kezd egy tapasztalt férfi. Meg olyan izgi is volt, hogy titokban…. Mivel már 38, tudta, hogy hova kell nyúlni… de ettõl az, amit ti csináltatok, még nem szeretkezés volt… Persze, lehet az ember szerelmes, bármenny idõsen, de ez szerintem nem szerelem egyik részrõl sem. Ha szeretett volna, akkor most melletted feküdne seténként és nem az asszony mellett.
"Igazatok lehet, de higgyétek el, érzem/tem, hogy szeret.Ez nem szimplán csak szex volt." Mindenki így érzi. Aztán hogy mi lesz belõle, az más kérdés. Mindenesetre én azt tanácsolom és nem azért, hogy ítélkezzek, hogy ne éld azért nagyon bele magad.
Emberek! Ti sosem voltatok még hasonló helyzetben? Sosem volt, hogy ellenállhatatlan vonzalmat éreztetek valaki iránt? Hogy mindig õ járt a fejetekben, és amikor rátok nézett, lebegtetek? És mivel tudtátok, hogy ez tilos, próbáltátok elfojtani, de csak még erõsebb lett? És nem, nem érdekelt másik ember, akkor is csak õ, és õ. És amikor mégis engedtetek, az maga volt az igazi boldogság... Ne ítélkezzen az, aki még nem élt át hasonlót. Lehet vannak páran, akik valóban megtudják állni, de sajnos ez sokaknál nem ilyen egyszerû. Az érzelmeket nem mindig lehet irányítani, ha már elindultak. Megállni itt egészen az elején kell, amikor érezzük, hogy a másik (esetleg mi magunk) többet akar, és amég mi nem érzünk iránta semmit. De ha megvan a vonzalom, akkor talán már ez is késõ. Azt nagyon nehéz leküzdeni. A férfi szándékait nem ismerem, valószínû tényleg csak unja az asszony, meg a gyerekzsivajt (arra sem ez a megoldás), de még az se kizárt, hogy õ is érezzen valamit. A lány pedig egyértelmûen egy érzelem irányította, tapasztalatlan ember, aki nagyon vágyott a szeretetre és/vagy egy kis izgalomra. Ezért nem kell elítélni, szerintem ilyen bárkivel elõfordulhat. Elvégre egy házas ember se veszti el nemi jellegeit, se külsõleg, se kisugárzásra. A férfit jobban elítélem, bár ehhez az õ verzióját is ismerni kéne, mert olvastam már itt olyan házasokat, akiknek maguknak is kínszenvedés egy váratlanul jött szerelem. Velem is csaltak már, és én is csaltam már, így nagyjából át tudom érezni a helyzetet, azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok, és nem is voltam még házas. 29n

Symicia fogamzásgátlót szedek elsőnek 5 napja, és lefeküdtem egy sráccal, aki sajnos nem szólt és belémélvezett. Most akkor terhes lehetek?

Legjobb válasz: Mikor kezdted el a fogamzasgatlot, a menstruaciod elso napján? Akkor védett vagy. De ha késõbb kezdted, vagy nagyon aggodsz, akkor nõgyógyászat, sürgõsségi fogamzasgatlas

Mikor kezdted el a fogamzasgatlot, a menstruaciod elso napján? Akkor védett vagy. De ha késõbb kezdted, vagy nagyon aggodsz, akkor nõgyógyászat, sürgõsségi fogamzasgatlas
A tabletta védett, ha elsõ nap kezdted el. De csak úgy "egy sráccal" koton nélkül...sok eszed van. Vannak ám a gyereknél nagyobb gondok is.
hát 5 nap még nem nyujthat nagy védettséget az tuti. Nem csak a terhesség lehet a következmény. Mivel csak úgy egy sráccal feküdtél le nem ártana óvszerrel is védekezned. Rengeteg féle komolyabb és kevésbé komolyabb betegséget is össze szedhetsz ami gondolom nem hinányzik. Nagyon felelõtlen vagy, mindkét szempontból.
A legtöbb fogamzásgátló teljes védelmet csak a második levél megkezdésétõl nyújt.
Általában a beágyazódás utáni 10. napon már biztosan, de valamelyik 3 nappal utána is.
A kérdező hozzászólása: szerintem az lesz :S a terhességi teszt az amúgy mennyi idõ mulva mutatja ki?
50% Vagy terhes vagy, vagy nem. Miért nem kérdezed meg az orvosodat, aki felírta neked a gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: vagyis a mensim utolsó napján kezdtem el szedni. basszus komolyan? :O mennyi az esély rá ? :O
Akkor lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: elõzõleg novynettet szedtem, ami nem volt jó. azt a menstruáció elsõ napján kezdtem, ezt akkor mikor elmult. nos? :S betegtájékoztatót olvastam deigy nemtudom
Betegtájékoztatót nem árt elolvasni: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/symicia-3-mg0.. A rád vonatkozó rész: "Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
Mondjuk. Abetegtajekoztatot se viccbõl teszik a dobozba.... - Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Eléggé le vannak maradva azok, akik azt hiszik, hogy a második levélbõl véd a fogamzásgátló. Ha a menstruacio elso napján kezdi szedni a tablettát, attól a naptól mar védve van. A fogamzásgátló ugyanis a peteerest gátolja. A menstruacio alatt nincs peteeres, igy ha az elso nap kezdi el szedni valaki, esélytelen, hogy terhes legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Lefeküdtem egy fiúval, aki tetszik, utána mondogatta egész éjjel (buliban voltunk) hogy szeret, de nem jöttünk össze. Lehet ebből még valami?

Rendes a fiú egyébként és azt mondta egyik ismer?söm hogy félénk kicsit. Adott már jeleket hogy tetszek neki meg minden, de valami miatt nem lép. Én arra gondoltam hogy azért nem lép mert félénk kicsit, és azt hiszi hogy mindenkivel összefekszek, de amikor lefeküdtünk akkor nem volt annyira félénk, mindenki el?tt lesmárolt buliban. Most akkor hogy van ez?? Segítsen valaki!! :)

Legjobb válasz: Az aki buliban mindenki elõtt így smárol és még le is feküdtetek az minden csak nem félénk,ha csak nem bátorította néhány pohár alkohol.A férfiak amég meg nem kapják amit akarnak,azt mondják amit hallani szeretnél és amikor megkapták...lásd az eredményt!Adok egy tanácsot ne add magad könnyen,hagyd hogy kaparjanak utánnad!!!

Az aki buliban mindenki elõtt így smárol és még le is feküdtetek az minden csak nem félénk, ha csak nem bátorította néhány pohár alkohol.A férfiak amég meg nem kapják amit akarnak, azt mondják amit hallani szeretnél és amikor megkapták...lásd az eredményt!Adok egy tanácsot ne add magad könnyen, hagyd hogy kaparjanak utánnad!!!
Az hogy mindenki elõtt lesmárolt egyáltalán nem vall félénk jellemre pláne ha lefeküdt veled. Szerintem jobb ha te is belátod amit legbelül érzel hogy ez a fiú szépen kihasznált, nem félénk, nem hiszi azt hogy könnyûvérü vagy, tudja, ezért is fektetett meg és nem érdekli mi van veled a továbbiakban. Azt tanácsolaom hogy ha tényleg nem vagy könnyenkapható (bár cslelekedeteid ezt cáfolják)felejtsd el ezt a srácot, és legközelebb ne feküdj össze mindenkivel aki smárol veled, elõször meg kellene ismerkedni az illatõvel, utána majd ráér a szex! Gonolom szörnyen tapasztalatlan és fiatal lehetsz még, de nem késö elkezdeni nõnek tartani magad!
Komolyan az az érzésem, mintha a bátyámról írnál. Õ is félénknek teteti magát, és mindenkit szeret amíg meg nem kapja amit akar.A gond csak az hogy neki ezek a csajok csak arra kellenek, és meg is van a véleménye róluk.Én csak azt tudom javasolni, hogy legközelebb elõbb gondolkodj, aztán cselekedj.Nem adhatod magad oda minden pasinak aki azzal köszön hogy szeret.Én általában ha 1 hónapnál elõbb mondta v. ki hogy szeret, visszakérdeztem mit szeret bennem ha nem is ismer.A választ sejtheted... hebegés habogás mellébeszélés.Ez a szó sok nõnél beugró az ágyba, de nem kell mindent elhinni.Legyen tartásod! Akkor is kihasználhatnak, ha nem adod magad elsõre, de általában amelyik pasinak meg kell érted kûzdenie az valamilyen szinten tisztelni fog mint nõt.Elõbb hódítson meg aztán learathatja munkája gyümölcsét.
sztem kár volt , mert valószínü segg részeg volt......
Egy kicsit talán féltékeny vagy, mert ez a srác mégiscsak egy közeli barát:)
A kérdező hozzászólása: de miért vagyok féltékeny ezt nem értem... :S
sztem azért zavar mert ha a haveroddal járna akkor gyakran látnád õket együtt, esetleg a barátod még mesélne is és ez féltékenységet vált ki belõled, viszont ha valami idegennel van akkor nem biztos h látod õket együtt stb és az nem zavaró
nem lehet h szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, ez teljesen biztos.

Lefeküdtem egy csajjal, de van pasim és szeretem, akkor leszbikus vagyok? Szerintetek a pasim belemenne egy hármasba? 7 hónapja vagyunk együtt a pasimmal.

Legjobb válasz: 1 pasinak az álma az édeshármas.. 2 nõ, 1 pasi felállásban.. Biztos bele menne..

1 pasinak az álma az édeshármas.. 2 nõ, 1 pasi felállásban.. Biztos bele menne..
Szerintem azért óvatosan ezzel, mert van olyan pasi aki megcsalásnak veszi azt is, ha a saját nemeddel fekszel le, és szerintem van is benne igazság. Kivéve, ha megbeszéltétek, hogy ez így neki belefér.
Mivel lefeküdtél egy csajjal van benned leszbikus hajlam, ha teljesen nem is vagy az....(biszex) De nem ez a legnagyobb probléma, hanem hogy gerinctelen vagy amiért megcsaltad a pasid. És nem szereted. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.
Azért nem kellett volna megcsalni.
Bocs az offért. Kedves 6-os! Aztán azzal kinek árt a kérdezõ, ha egyszer-kétszer kipróbálja a saját nemével is?! Inkább ezzel vezesse le a feszkót, mint hogy embert öljön mondjuk... Kérdezõ, te meg ne szégyellj ilyet megkérdezni, a párod biztos örülni fog. Ha meg esetleg mégsem, akkor sincs semmi baj, max annyi, hogy most errõl te is lecsúsztál. De azt meg neked kell tudni, hogy a párod hogyan viszonyul az ilyenekhez. Ha tudod, hogy nagyon ellenzi az ilyesmit, akkor inkább ne kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Hat a csajjal, akivel voltam haza ment, nem idevalósi, ugyhogy a szerepet egyenlõre nincs ki betöltse....de szégyellem a pasimnak feltenni a kérdést.
A világ szégyene a gyakorikérdések.hu, ilyen kérdéseket nem törölnek. Persze, az lesz a divat, hogy két anyja és egy apja legyen a gyereknek, ez a trendi, ezt kell majd mindenkinek követnie, aki nem akar lemaradni gyorsuló tempójú világunktól. Édeshármas, az, persze!
Ennyi idõsen kérdés, hogy leszbikus vagy-e? :D Na de tényleg, nem kell túlaggódni, valószínûleg tetszeni fog a pasidnak a hármas lehetõsége, úgyhogy kezdhetsz szurkolni, hogy a csajnak is bejöjjön a pasid.
A kérdező hozzászólása: 19.
Biszex vagy, nem leszbikus. A pasid meg biztos örülni fog. Hány éves vagy?
Egyáltalán nem vagy ettõl leszbikus, max kíváncsi. Persze ha tetszett a dolog és a továbbiakban is szeretnél lánnyal lenni, akkor már el lehet gondolkozni. A barátod szerintem egész biztos odáig lesz a hármastól ;D Az enyémnek is tetszett, mikor felvetettem neki :)
Nehogy azt hidd , hogy ez hû de menõ dolog a pasiknál ! Nekem megcsalás ez is ugyanúgy ...sõt taszító , ugyanannyira, mintha két pasi lenne együtt . Én biztos nem vállalnám be a hármast .. Bennem felmerülne az is mennyire szeretsz engem , ha nem zavarna, hogy egy másik lánnyal vagyok ... Talán téged nem zavarna, ha egy haverommal akarnálak bevágni a közösbe ?
100%-hogy elkaptál valamit.Ahogy tudsz irány a doki.
Szerintem komolyan go a doki, az orvostan hallgató meg nekem is segített, mert érdekel a téma :D Szóval azért remélem máskor azért gondolsz erre a lehetõségre...Irány a doki és remélem meggyógyulsz !
A kérdező hozzászólása: ez vasarnap reggel tortent remelem nem kestem semmivel, mulni nem akart es mar gyanitottam hogy gaz lehet...
A kérdező hozzászólása: de ezek csak olyanok mint a bor irritalodik, nemturemkedik ki
Hasmenésed van? Most komolyan kérdezem. (az orvostanhallgató lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: semmi bajom csak viszket
Mivel kevés a nemibeteg a szakrendelésen, ezért forgalmaznak fertõzött óvszereket. Így készülnek statisztikák a különféle óvszerek használati divatjáról.
Gratulálok! Ön egy gombás fertõzést kapott. Irány egy urológus, vagy nemibeteg szakrendelés. Rossz hír hogy csajt is el kell vinni, mert különben szépen összefertõz mást is a szájával.
candida albicans nyomass rá canestent, menj vele nemibeteg gondozóba, ha candida, nincs komoly gáz, de kezelni kell. és tényleg szólj a csajnak, mert a kezeletlen candida fertõzés meddõséghez vezethet. Ha bunkózik veled, az õ baja, de ne rajtad múljon.
Nem mellesleg büntetõjogi felelõssége is van a csajnak..ha nem érdekli és úgy fertõz tovább szépen megütheti a kis bokáját:D
Na ??? Azóta van valami fejlemény ?!
Szerintem nem viszket neki, miota leesett...
14-es, en is erre tippelnek, mult heten volt nalunk egy ilyen beteg, par nap alatt lekerult az "alagsorba", ha erted. Nem tudom miert nem tudnak vigyazni.
A piros pöttyös az igazi :P
Orvostanhallgató vagyok. Szakterületem a nemi betegségek lesznek. A leírt tünetek alapján téged a vírus simplex koriomenungitisz limfocitika A típusa támadott meg. Nem hangzik ez olyan szörnyen, mint gondolnád. Kezdetben a már említett piros pöttyök jelzik a betegség jelenlétét, késõbb a pöttyök kifakadnak, fekélyes sebekké válnak. Ezt megelõzendõ javaslom, a mielõbbi váltófürdõt (hideg, meleg víz felváltva), illetve egy tantusz oltás beadatását. Mindez azért lenne fontos minél elõbb, mert késõbb hidegrázást, kötõszöveti gyulladást és késõbb akát izomgyulladásbòl fakadó szívleállást is okozhat. A betegség. Remélem segítettem. Üdv., A
Nyilván elkaptál valamit. Holnap elsõ legyen a doki. Nem szabad halogatni az ilyet.
elkaptál valamit lobogj a nemidokihoz
terhes lettel
Nem biztos, hogy elkaptál valamit, akár az óvszer síkosítója is okozhatja.
Taníts, mester!!!
komoyltalan kérdésre komolytalan válasz: Terhes vagy!
Nekem a gumi használat után szokott megjelenni 1-2 piros pötty anno, vagy mikor borostás a punci és megböki a makkom akkor szokott még piros pöttyös lenni! De bármi megeshet! 25F
A kérdező hozzászólása: gombara gondoltam de akkor szerintem akkor szerintem nem lett volna jo illatu p*cija
Fordulj orvoshoz minél hamarabb!
Nekem volt már gombám, és nem volt büdi a micsodám. :)
Hülye vagy kérdezõ, legalább ne higgy, ha nem tudod, milyen az a gomba... Nem kell, hogy rossz legyen tõle a szaga...
Vagy pedig a nemibeteg gondozóban úgy leba-szták, hogy azóta is keresi a szavakat:DDDD

Ha lefeküdtem egy bomba testű csajjal, akinek a legjobb teste van a világon, akkor soha többet nem fogom élvezni a szexet más csajokkal?

Mert ez történt, lefeküdtem egy bombázó csajjal (hatalmas feszes melle, csodálatos hamvasbarack segg, vékony, kívánatos test). A szex meg annyira jó volt, nem is hittem hogy lehet ennyire jó. Viszont ha jön egy "átlagos" testű csaj megint akivel le kell feküdnöm félek hogy nem fogom kívánatosnak tartani.

Legjobb válasz: Ilyet már én is álmodtam.

Ilyet már én is álmodtam.
Igen, szóval akár kolostorba is vonulhatsz...de jó messzire!
"akivel le KELL feküdnöm"? na ne nevettess :D ahhoz, hogy valakivel ágy közelébe kerülj, elõtte csak látod, érzed, hogy valamennyire felizgat-e avagy sem.
A szex minõsége szerintem nem a testalkattól függ.De javítson ki valaki ha tévedek
semmi gond, fizess érte máskor is. a normális nõk meg örülhetnek hogy nem vagy hajlandó beléjük dugni a kacsanyomorító farkincádat.
#6 te egy igazán nagyon okos vagy látom.Ez Magyarország, bunkók gyülekezete. Miért ha te egyszer egy szintet elértél akkor lejjebb adod? Tedd a szívedre a kezedet. Mondok egy példát:Ha például dolgozol mit tudom én egy nagy multinál projektvezetõként, akkor azután te elfogsz menni a tecsóba árufeltöltõnek? Na ez ugyanaz a kérdés. A kérdezõ egy tök normális kérdést tett fel.
Menj aludni, reggel suli.
Ügyes. :) Hogy csináltad? Amúgy miért nem akkor maradsz a bombanõknél?Simán, ha összejött most máskor is összejöhet.Vagy keresd meg és dugjatok ami a csövön kifér.
Majd egyszer érzelmeid is lesznek, nem csak szexuális ösztönöd, és akármilyen testi hibát is szépnek fogsz látni, na majd akkor fogod csak igazán élvezni! :)

Lefeküdtem egyik legjobb haverommal, aki egyik barátnőm exe, mit csináljak?

Nagyon magam alatt voltam, és vele tudtam csak beszelgetni a problémáimrol, azonban nemcsak beszélgetés lett belőle... én nem ilyen típus vagyok, aki ágyból ágyba megy, csak azelőtt 1 nappal szakítottam a barátommal és ugy minden összejött... mit gondoltok erről a helyzetről? El kéne mondanom barátnőmnek ? elítélendő amit tettem ?

Legjobb válasz: Túl sok Éjjel-nappal Budapest-et nézel? :D

Túl sok Éjjel-nappal Budapest-et nézel? :D
Hát nem a legjobb :/ Ha elmondod remélem megfog érteni... 18/L
A kérdező hozzászólása: Teljesen jogosan ribancoztok, de ezt nem kell a képembe vagni, tisztaban vagyok vele .. :/ nem ezert irtam ki a kerdest.
b*zd pofán magad ribanc ilyet tenni b.nõddel..
A kérdező hozzászólása: Bánom is h ilyet tettem... de igen, en is arra hajlok h elmondom neki. De igazából mar nem érdekli a srác bnomet , õ mondta, na meg már 1 éve szakitottak. talan nem fog nagyon kiakadni :/
2 nap alatt 2 srác? Nem rossz, így tovább. :)
Most már semmit...
Elõször is: Szégyeld magad szerte-széjjel! Másodszorra: Szerintem tisztázd a dolgokat.
majd tanulsz belõle, ha kiakad a barátnõd.ha meg nem, akkor is tanulj belõle, ne legyél ribi
ez ge*i dolog...szégyeld el magad csaje:S
Nem fog repdesni az örömtõl. Valahogy úgyis kiderülne/megtudná idõvel, szóval ha azt remélnéd, hogy nem tudja meg, az kizárt.
Ha még egyszer azt az undorító f*sláda szenny mûsort még poénból is le meri írni valaki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!