Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem az aki (78 db)

Van egy lány aki elég aranyoska tetszik és nem vagyunk rosszba.4 éve viszont lefeküdtem az anyjával szerintetek gáz lenne ha összejönnék vele? Mit szólna az anyja ha bemutatna neki a csajszi? 23/F

Anya, Lánya

Legjobb válasz: Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.

Mekkora lenne már - hiányzó adatok miatt - ha kiderülne, hogy a lány 4 éves és bizony Te vagy az apja és össze akarsz vele jönni - elvégre az anyjával is lefeküdtél, hiszen te vagy az apja. Végül is, ha cébetûs állampolgárok vagytok akkor még reális is.
kamu...
Biztos, hogy örülne. Hátha még1x megdugod :D
A kérdező hozzászólása: Alúra az akart menni nincs benne ilyen anya, lánya dolog hogy dugd meg anyut vedd el a lányt...
Ez durva, és ha a csaj megtudná szerinted szeretne?
A kérdező hozzászólása: Fehér vagyok.... A hölgy akkor volt 36 éves mikor én 19 a kishölgy meg 19 éves (Én ahogy fentebb irtam 23) És igen csinos lett. Vonzó, kedves, aranyos Ha tutam volna nem kerülnék ilyen helyzetbe de a 36 éves anyuka aki most 40 a velem egykorú srácok között Isten nõ volt. Öszönte leszek szerelmes vagyok a lányba. Csak félek igy beálítani hozzájuk ha összejönne amire mondjuk 75% esély van. Nem tudom õ hogy fogadná ha találkozunk az utcán fél évente 1x akkor köszönünk egymásnak és ennyi.
Ja. Ha össejössz vele és majd veszekedtek, legalább lesz realitása a "megb*szom anyád"-nak
lehet, nyomhatnátok egy anya--lánya-te hármast!
A kérdező hozzászólása: 8 még viccnek is rossz ez a kishölgy nem ezt érdemli. Teljesen oda vagyok érte

Első randin lefeküdtem azzal a sráccal akivel egyébként 2 éve jártam majdnem egy évig. Szerintetek ebből lehet valami? (lent)

szóval 2 éve jártam egy sráccal (akkor és 18 voltam, ? 20) Én szerelmes voltam belé, és szerintem ? is szeretett engem, de végül beláttuk, hogy ez így nem mehet tovább, mert az egyetem mellett eléggé elhanyagoltuk egymást. Most viszont újra találkoztunk. 2 órán át beszélgettünk, majd elkezdtünk csókozni, majd lefeküdtünk. Jó volt, és másnap elkezdtem azon gondolkodni hogy mi van ha ? az igazi... Vagy ne éljem magam bele? :S

Legjobb válasz: Akkor ez nem igazán elsõ randi, csak felmelegítették a káposztát.Szerintem érezzétek jól magatokat és egymást, aztán majd idõvel úgyis kiderül, hogy mennyire gondoljátok komolyan:-)

Akkor ez nem igazán elsõ randi, csak felmelegítették a káposztát.Szerintem érezzétek jól magatokat és egymást, aztán majd idõvel úgyis kiderül, hogy mennyire gondoljátok komolyan:-)
ne ringasd magad, csak egyet nosztalgiázott a srác, ehhez nem fûznék túl sok reményt
A mostani barátommal régebben jártunk, aztán évekkel késõbb összefutottunk elmesélni, kivel mi van. Beszélgettünk, aztán megbeszéltünk egy randit, amin le is feküdtünk egymással. 2 és fél éve együtt vagyunk, 1 év után összeköltöztünk.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm (többieknek is), talán lehet belõle valami.. Én nagyon szeretném... :)
Én most járok 3. alkalommal a barátommal.. :) Elõször 15 évesen, majd 18 (ez nem tartott sokáig, szintén egyetem miatt), most újra együtt vagyunk (9 hónapja). Õ mindig is tudta, hogy én vagyok neki az igazi, én csak most jöttem rá, hogy nekem is õ az. Szóval igen, lehet belõle valami! Alig várom, hogy megkérje a kezem :) 23/L

Lefeküdtem az unokatestvéremmel, aki ráadásul elég közeli. Ezt bünteti a törvény ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha nagykorúak vagyotk,akkor nem bünteti a törvény. Amúgy ti dolgotok, én egyszer smároltam unokabátyámmal poénból. Amúgy elvileg unokatesók házasodhatnak is, de úgy hallottam, hogy valami engedély kell hozzá, vagy nem tudom, kérvényezni kell asszem.

Nehez kerdes. en nagyapam feltesojanak a fiaval jartam egy ideig. vagyis nem unokateso de vhol verszerinti rokon apai agon. vagyis az en dednagyapam az o nagyapja. ennyi volt a kapcs. Nalunk a kapcsolatot a csalad rontotta meg, volt aki azt mondta h olyan tavoli a rokonsag h nem is rokonsag, volt olyan csaladtag aki megkeseritett mindent. a kapcs 3 ev utan szetment.
Ha nagykorúak vagyotk, akkor nem bünteti a törvény. Amúgy ti dolgotok, én egyszer smároltam unokabátyámmal poénból. Amúgy elvileg unokatesók házasodhatnak is, de úgy hallottam, hogy valami engedély kell hozzá, vagy nem tudom, kérvényezni kell asszem.
És ha közelebbi? Akkor beszélj õszintén, h ki!A végén kiderül, hogy a vérszerinti testvéred. Tudtommal semmi ilyet nem büntet a törvény, ha megfelelõ koruak vagytok. Csak mások reakciójától kell félni.
Nem bunteti. Mennyire kozeli???? Egyebkent ne legyen lelkiismeretfurdalasod miatta. Csak a csalad reakciotol vigyazz ha kiderul ill ha tobbet is akartok egymastol!!!
A törvény nem bünteti.De azt tudni kell, hogy a vérrokonságban lévõk szexuális élete nem véletlenül kerülendõ.A genetika miatt sokkal nagyobb a degenerált gyermek születésének esélye, mint két vadiidegen között.
Ha csak a 2. unokatesód, akkor simán lehettek együtt! Nem olyan közeli rokon, hisz õ valakid valakijének a valakijének a valakije! :) ) Nem büntet a törvény semmit sem!
Törvény nem bûnteti, na de ilyet...
Csak gyerek ne legyen... De mondjuk miért ne tetszhetne valakinek az unokatestvére?
Ha elsõ unokatesód, akkor se bünteti a törvény. Sõt házasodhattok is és gyereketek is lehet, HA az az ága a családnak ahol a rokonság van, egészséges. Ha ott nincs örökletes betegség, meg ha ti vagytok az elsõk a családban aki unokatesóval kel egybe, akkor minimális a kockázat. Felhozzák, hogy a fáraoknál mennyi volt a degenerált gyerek. Ezígy igaz, csak azt felejtik el, hogy azok a családok sok nemzedéken keresztül házasodtak családon belül, na az már igazi beltenyészet!! A törvény csak a teljesen közeli családtagok közti szexet bünteti, gondolok itt apa-lánya, anya-fia, vagy édestestvérek közötti szexre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Én úgy tudom, elsõ unokatestvérek nem házasodhatnak. Semmi beteges nincs a vonzalomban - de sajnos nagy a veszélye egy genetikai betegségnek. Bár meg lehetne próbálni egy genetikai vizsgálatot... Az, hogy egyes vidékeken meg lehet bundázni, még nem engedély :-( Egyébként pedig a gyerekek negyede lesz beteg - de az már nem akármilyen betegség szokott lenni. Na most, hogy MELYIK negyed születik elõször...
De, bünteti a törvény. Vérfertõzés címszó alatt.
szia. láttam hogy kérdezted hanyadik unokatesók a szüleim.azt hiszem másod vagy harmad.de inkább harmad. az meg elég távoli. sok sikert
A törvény ilyen szigorúan nem vesz semmit. Szexuális viszonyt csak az egyik fél akarata ellenében büntetnek, illetve ha valaki kiskorú. Akkor mindegy, hogy milyen viszonyban vannak. Pl. nagykorú férfi és mondjuk 5-6 éves kislány. Itt nem számít, ha bele is egyezik, mert ezt bünteti a törvény. De ha egy 19 éves lány a 49 éves apjával fekszik össze, azt sem bünteti a törvény, mivel felnõtt emberek. Csak éppen nem veheti feleségül. Házasságnál kizáró ok lehet, ha szülõ-gyermek, vagy két testvér, vagy az egyik fél plusz a volt házastárs egyenes ági vérrokona. Az utolsót viszont lehet engedélyezni, az elsõ kettõt nem. De mint mondtam, ezek házasságra vonatkoznak, nem szexre. De várj, bemásolom, hogy honnan szedem ezeket. "A/10. A házassági akadályok. A házasságkötés a jogszokásokban és az erkölcsben Abszolút házassági akadályok: * már fennálló házasság, * egyenesági rokonok egymássla, * testvérek egymással, cselekvõképességet kizáró gondnokság alatt álló személy, * 16 év alatti kiskorú, * gondnokság alá helyezés nélkül is cselekvõképtelen állapotban lévõ, * örökbefogadó az örökbefogadottal – az öf. fennállása alatt. Ez esetekben tehát nem köthetõ meg a házasság és felmentés sem adható. Relatív házassági akadályok: * testvér a testvére vér szerinti leszármazójával, * házastársak volt házastársuk egyenes ági rokonával, * 16-18 év közötti kiskorú – csak a gyámhivatal elõzetes engedélyével. A relatív akadályok alól a házasságkötés helye szerinti jegyzõ adhat elõzetesen felmentést – ekkor megköthetõ a házasság. "
Ezt nem bünteti, , , csak szokatlan, és ha pl véletlenül becsúszna egy gyerek 70-90% h fogyatékos lesz.
Én is lefeküdtem vele többször is. de tudjuk h nem lehet köztünk semmi egyéb és erröl is csak mi tudunk ketten és teljesen megbizunk egymásba nekem most van barátnõm, de vele mindig is jóba leszek és ha ugy alakul akkor nem ellenkezek.
hú, dejó hogy más is ttt ilyet, és nem csak én vagyok ilyen beteg! csak mi sajnos nem jártunks e elõtte, se utána. szerintem járjatok tovább, akár titokban is. képzeld, mi azóta nem is találkoztunk vagy 1-2 éve már, õ családi eseményekre se jön el. :( de mondjuk már nem is érdekel. szerintem nem bünteti a törvény, de amugy is mit törõdsz vele, ha más nem tudja.
Nem vagytok betegek!!!! Szerelem nem szab gatat / hatarokat!!!! verfertozestol sem kell felned. ha a csalad elfogadja akkor nagyon szerencsesek vagytok. Sok sikert!!!!! Egyebkent en is voltam unokatesommal elettarsi kapcsolatban nincs abban semmi nalunk a csalad egy resze nem fogadta el ezert a kapcs tonkrement azota a csaladrol mint olyan hallani sem akarok!!!
A kérdező hozzászólása: Azért vagyunk betegek, mert szeretjük egymást??és unokatesók vagyunk??.....szép Pfff..
A kérdező hozzászólása: Hát 2.unokatesóm...ninsc lelkiismeret furdalásom..de elõtte úgymond "jártunk" is..és most is elvileg..csak nem tudom mi lenne a helyes..hogy maradjak vele együtt???:s írjatok
A kérdező hozzászólása: Értem...szval ha a 2. akkor azt nem bünteti semmi..és ha a legközelebbi?akkor sem szólhat senki bele hogy mit csinálunk?
A törvény semmilyen esetben nem bûnteti, csak társadalmilag elítélendõ, ha közelebbi a rokonság!
en is voltam az unoka tesommal de mar abba hagytuk s felul hugom s aluldugom :p
Az én szüleim is unokatesók.Nem volt semmi kérelem, meg hasonló.Összeházasodtak, és 3 gyerekük van.És nincs se vér fertõzés, nem büntetik õket.Szóval ne parázz.Ha szeretitek 1mást...sok boldogságot:) 20éves lány
A kérdező hozzászólása: igen?:) :O és hanyadik unokatesók voltak?
Nem semmi amit leírtatok. Sok boldogságot.
mit számít hanyadik unokatesók? betegek vagytok.
ha 2. uncsitesód, már házasodhattok is akár...én legalábbis úgy tudom
mondjuk meg hogy mit tegyél, milyen életed egyen? szerintem ugorj a kútba.....
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba. -Johnny Depp
A kérdező hozzászólása: Nem mászott rám én másztam rá és mind a ketten akartuk.
megbocsájtja?! az faxa. és még a nõk verik a mellüket, hogy õk a valakik a kapcsolat uralásában. megalázzák õket, erre visszafogadják..hát ennyi. am sztem a 3. at válaszd. gondolj bele, ha tényleg oda lennél a csajodért, és tényleg szereted volna, nem csalod meg, és ne gyere a gyerekes rámmászott meg részegvoltam kifogásokkal. a szexhez 2 ember kel, ha tetszik ha nem , és ha az egyik nem akarja, akkor ottbizony nemlesz szex szal nézz magadba, és ne hülytsd tovább a majd egy éves kapcsolatodat. nem érdemelted meg a lányt.
NA, az ilyen pasik miatt nehéz sok nõnek megbízni késõb a többi férfiban. Szóval mint férfi mondhatom, kösz szépen...
Ennyi alapján elég egyértelmû, szakíts a pároddal, mindkettõtöknek ez a jobb, és gyere össze akivel lefeküdtél.
ha a harmadik fél iránt érzel valamit, akkor egyértelmû így jobb lesz a barátnõdnek is és Neked is, majd keres másikat N
Ha már megcsaltad a csajod ott már nincs meg az a nagy érzelem... :S
ne szívasd egyik lányt sem, szakíts a barátnõddel, adj neki esélyt arra, hogy kialakíthasson párkapcsolatot egy normális, hûséges fiúval!
valamelyiket meg kell bántanod...attól függ mennyire fontos neked a barátnõd..., mert ha nagyon és ha érzel is vmit a másik iránt..akkor hagyod a harmadikat, viszont ha nem muszáj dobnod, de az nagyon tapló húzás lesz
Utolsó válaszolóval értek egyet, pont ugyan ezt akartam leírni.

Lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, akibe szerelmes is vagyok, de a kapcsolatunk csak "baráti". Nem volt kínos a reggel, meg semmi, de félek, hogy rámegy a barátságunk. Mit tegyek?

Már megbeszéltem vele, az volt a válasza, hogy reméli, hogy nem megy rá a barátságunk.

Legjobb válasz: Hát ezt elk*rtad. Vagy inkább meg?

Hát ezt elk*rtad. Vagy inkább meg?
Aki ennyire hülye...
Ahhoz hogy újra barátok lehessetek el kell végeznetek egy szertartást. Menjetek vízpart mellé, rakjatok nagy tüzet. Szükségetek lesz maszkokra, hogy ne legyen olyan kínos az szertartás. Ha a tûz már elég nagy, le kell vetkõznötök alsónemûre és kört alakítva a tûz körül fogjátok meg egymás kezét, majd kántáljátok a következõ szöveget: Idióták vagyunk, és ezen semmi sem fog változtatni!Közben egyik lábatokról a másikra kell ugrálnotok, hogy az a föld alatti élõk is jól hallják. Mindezt addig kell folytatnotok míg a tûz ki nem alszik.Ekkor kiszáll a démon a lelketekbõl és ismét barátok lehettek.

Álmomban lefeküdtem azzal a fiúval akibe NEM vagyok szerelmes, ez miért van?

Szerelmes vagyok egy fiúba már fél éve, aki az osztálytársam. Tegnap azt álltam, hogy egy másik osztálytársammal, aki egyébként nagyon helyes, lefeküdtem. És az álmomban jól éreztem magam, de ez annyira fura! Nem értem.

Legjobb válasz: azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...

azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...
attól meg felizgulhatsz rá
jajj ne már, ez csak egy álom, ha megtudnád, hogy én miket álmodok
Ettol nem kell felni. Sok mindenki almodott mar ilyet. En egyszer azt almodtam, mikor akkori baratom eppen mellettem volt, hogy egy olyan fiuval fekudtem le, aki meg altalanosban volt az osztalytarsam, nem hogy nem szerettem, hanem kicsit utaltam is, taszitott, evek ota nem talalkoztam vele, nem hallottam rola es nem is gondoltam ra. De nagyon-nagyon jo volt vele almomban. Ez kb 4 eve volt, azota sem tudok rola semmit, es nem is szoktam ra gondolni...

Lefeküdtem azzal a pasival, aki anyumnak tettszik, ezért anyum nem áll szóba velem, mit csináljak? :S

anyumnak jött egy új kollégája és néha én is be szoktam anyummal menni segíteni. A pasi 39 éves, nekem mindig is az id?sebbek jöttek be. Egyszre anyum visszaküldött vmiért az irodába mert ott hagytak és csak a pasi volt ott. És ott minden megtörtént. Nagyon jó volt. De a lelkiismeretem nem hagyott nyugodni, mert tudtam, h anyumnak is nagyon tetszik, így elmondtam neki... hát nem mondom el teljesen mit csinált, de azóta sem áll velem szóba:S:S mit csináljak???:'( pls

Legjobb válasz: Ne kamuzzál, és a fantáziádat sem itt kéne teregetni!

Ne kamuzzál, és a fantáziádat sem itt kéne teregetni!
hány éves vagy? egy irodááába?jóég..
Agyon kéne rugdalni a nyomorult ribanc fejedet aztán talán észhez térnél.
OMG Amúgy FAKE vagy a Földkerekség legnagyobb [email protected]
de bazzmeg egy nõnek nincs ennyi tartása??!?!?!
Elõbb utóbb mindenki megkaja ami jár neki :D
A kérdező hozzászólása: kössz erre vártam -.-
annyit tudok mondani hogy: HÜLYE VAGY!
22 év korkülömbséb.... nem baj..... anyádnak meg tetszik... nem baj..... te meg elmondtad neki h [email protected] a pasija... nem baj... vannak még ekkora barmok de te a top lista 1. helyén vagy... és még csodálkozol h nem áll szóba veled... szégyen...
Nah, ja a gyereknek mindig mindent lehet.Pfujjjjj. A legkevesebb, hogy lelkiismeret furdalásod van!
A kérdező hozzászólása: az a szép, h õ még "jött volna utánam", csak én küldtem el anyum miatt :S
Ez nagyon gáz, nem csodálom hogy nem áll veled szóba. Képzeld csak el, te milyen hisztit levágtál volna, ha ez fordítva történik meg! Remélem azóta nem történt már semmi azzal a pasassal. Próbáld megbékíteni édesanyádat, beszélj vele, ne add fel, mutass alázatot és megbánást, és egyszer csak kibékül.
Ja, én azt hittem 20 körül vagy, így már azért másabb. Ameddig nem vagy felnõtt addig ne foglalkozz ilyen korú hapsikkal, könnyen kihasználhatnak, ha viszont már 20 körül lennél akkor más lenne a helyzet.
Szia! Nos azt tudjuk a faszi hány éves, de te milyen idõs vagy és anyukád hány éves? Egyébként szerintem nem kell lelkiismeretfurdalásodnak lennie, a pasinak te tetszettél nem pedig anyukád, ha te nem teszel semmit, anyukád akkor sem kellett volna neki, vagy összejött volna vele, utána meg vele laktatok volna és akkor nyomult volna rád a pasi.
A kérdező hozzászólása: 17/l nem kell fikázni így is magam alatt vagyok :S
tudod mi vagy ?
az ilyen egy [email protected] k*rva.. max arra jó csak h szétk*rják h vísítson aztán mehet a többi közé
igen.
Elég egyértelmû, hogy nem. Utána mutatták a valós eseményeket is. Egyedül volt otthon és vicodinozott.
Úriisten.. Akkor én is rosszul tudtam :| De itt a link, ha tudsz angolul, olvasd el. Tényleg csak hallucinálta az egészet. http://en.wikipedia.org/wiki/Both_Sides_Now_(House)
A kérdező hozzászólása: ...-_-'' De miért??Mért nem történt meg tényleg..? :((
kár.. :( Jól átvertek -.-'
A 6. évad során meg gyakorlatilag lehetetlenné válik az egész. Cudynak állandó pasija lesz. Persze ez Housenak nem tetszik, de idõvel belenyugszik.
hát de a 6 .ik évadban lesz a house-nak is valami csaja, legalábbis amikor én belenéztem akkor ott eléggé smacizott egy csajjal :D

Az egyik este nagyon szédültem még akkor is ha lefeküdtem az ágyra forgott velem minden, néha ereztem mintha hányni is akarnék de ez mellékes, másnap is kába voltam sőt még harmad nap is. Mitől lehetett ez?

A folyadékhiánytól v. vérnyomástol lehetett?

Legjobb válasz: Azon kívül hogy nem értem mi köze ennek a gyerekneveléshez... Lehet enyhe kiszáradás, vagy a melegtõl, esetleg a vérnyomásod, vagy valamilyen enyhe mérgezés, enyhe napszúrás, valami rosszat ettél, gyógyszer mellékhatása, vírus, láz, etc.

Azon kívül hogy nem értem mi köze ennek a gyerekneveléshez... Lehet enyhe kiszáradás, vagy a melegtõl, esetleg a vérnyomásod, vagy valamilyen enyhe mérgezés, enyhe napszúrás, valami rosszat ettél, gyógyszer mellékhatása, vírus, láz, etc.

Van egy fiú, akivel részegen lefeküdtem. Õ azt hiszi, hogy "olyan" lány vagyok. Mit tegyek?

Van egy fiú, akivel buliban(részegség miatt)lefeküdtem. Tetszünk egymásnak, de ? azt hiszi szerintem hogy "olyan" lány vagyok. Barátn?met megkérdezte hogy azóta voltam e valakivel. Ezt természetesen bn?m visszamondta nekem. Én annyira ideges lettem, hogy írtam neki sms-t amiben leírtam hogy nem voltam azóta senkivel, és hogy nem vagyok olyan lány, bármennyire is úgy néz ki. Elküldtem az sms-t, és visszahívott. Én kinyomtam a telót, ki is kapcsoltam 2 órára kb. Amikor visszakapcsoltam, láttam hogy 17x hívott. Este is hívott, 18.-ra felvettem, és kicsit kétségbeesett hangon elkezdett magyarázkodni. Szerintetek fontos vagyok neki, ha ilyen sokszor és kitartóan hívott??

Legjobb válasz: Ez tök egyértelmû! Az ember nem szokott 20x hívogatni vkit,ha nem fontos neki... Szóval eléggé az neki!

Ez tök egyértelmû! Az ember nem szokott 20x hívogatni vkit, ha nem fontos neki... Szóval eléggé az neki!
Egyetértek az elõttem íróval! Szerintem azért kérdezte meg a barátnõdet, hogy megbizonyosodjon, hogy valóban nem vagy-e "olyan" lány, mert gondolom nem úgy ismert meg...:) Sztem kicsit félreérthetted a kérdés szándékát vagy mi:)
Nem kellene vedelni...:-)))
ha bazmeg ne igyal annyit es kesz , nem lessz ilyen problemad , mostmar nyeld le amit foztel nincs mit tenni ...
Úgy fest, hogy érdekled! Ne magyarázd túl, ha megismer, rájön, hogy milyen vagy. Ami történt, megtörtént. Ha nincs semmi káros következménye, akkor sz*rd le!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!