Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a már lassan két (1 db)

Lefeküdtem a barátommal már lassan két hónapja! Nem használt gumit, és kb. 10 másodpercig voltunk így együtt! Utána használtunk óvszert! Mennyi a valószínűsége, hogy teherbeestem?

Mennyi a valószín?sége, hogy teherbeestem az alatt a 10 másodperc alatt?A menszeszem megjött de kicsit kevesebb volt mint szokott és félek hogy azért mert hogy terhes vagyok!

Legjobb válasz: Nagyon valószínülten, hogy tehrebe estél volna! A menstruációd mástól is lehet kevesebb.

Nagyon valószínülten, hogy tehrebe estél volna! A menstruációd mástól is lehet kevesebb.
miért utána használtál óvszert? elõtte nem lehetett volna? ha nem akarsz babát, hamarabb is gondolkozhattál volna. 1 mp alatt is teherbe eshetsz. csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz. a kevesebb menszesz utalhat terhességre, de nem biztos. máskor gondolkozzatok!
Az a javaslsatom a kérdéseddel kapcspééatban mint máttklötem is javasolták hogy ha nem szeretnétek babát haszmnáljn óvszerrt mert pillanato alatt terhes lehetsz még KKOR Is ha nem veszitek észre avbarátoffal és íz abortuaz kerülendõ ha lwehet mert elõfordulhat olyan is hogy 1 kortábi abortuaz nitt MIKOR MÁR NGYON SZERETNÉTEK BÁT NEHEZEN VAGY EGYÁLTALÁN NEM TUDZ TEHERBE Esni akáf a mostani bátodtolakáér wgy másaik partnertõl.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Menstruáció előtt 1-2 nappal elég kevés az esély peteérésre, jól gondolom?

Van már egy kislányunk és egy kisfiunk.Egyenlőre nem akarunk babát, viszont későbbre tervezzük a harmadikat.Jelenleg óvszerrel védekezünk de 2 napja együtt voltunk védekezés nélkül, de ma megjött.Ezt esetleg szerintetek be lehet így vállalni, hogy menszesz előtt 1-2 nappal együtt legyünk védekezés nélkül? Nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak kicsit későbbre van tervezve.

2

Ugye olyan nincs, h. szept.29-én teherbe estem és 1-jén már pecsételtem a beágyazódás miatt?

de ha 21-én,akkor valószínű...

3

Szerintetek lehetek terhes vagy nem?

A párommal együtt voltunk kb a ciklusom közepén, nem védekeztünk és egy kevés jutott belém is a "dologból" :) kedden kellene megjönnie. Néhány napja észrevettem hogy a testhőm estére mindig felmegy 37.1 re, ezen kívül nincs más tünetem Lehet ,hogy baba? Örülnék neki :)mikor érdemes legkorábban tesztelni?

5

Nem jön össze a baba, mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve.

Május óta próbálkozunk a férjemmel, 2 hónapja volt egy elhalt terhességem 7. héten, teljesen padlón vagyok... Arra gondoltam, valamivel nem lehetne-e segíteni? Szedek terhesvitamint, és folsavat, ezen felül olvastam egy clostilbegyt nevű gyógyszerről. Mit gondoltok, ez segítene? Orvostól kell kérni?
Köszönöm előre is!

9

Lehetek terhes, ha rendesen menstruáltam?

Augusztusban ha lefeküdtem a barátommal, szeptemberben pedig a megszokott módon menstruáltam, akkor ugye nem lehetséges a terhesség?

4

Olyan meg akar jönni érzésem van! Mára nem várom. Még semmi lehetek terhes?

2

Alig 1 éves kapcsolat, jelenleg táv, mindketten 26 évesek vagyunk. Te mit tennél ha baba lenne? Miket mérlegelnél?

Előre szólok, hogy nem tudom még, terhes vagyok-e, van rá esély, mert megszakítással "védekeztünk", ráadásul a peteérés környékén.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!