Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a már lassan (2 db)

Lefeküdtem a barátommal már lassan két hónapja! Nem használt gumit, és kb. 10 másodpercig voltunk így együtt! Utána használtunk óvszert! Mennyi a valószínűsége, hogy teherbeestem?

Mennyi a valószín?sége, hogy teherbeestem az alatt a 10 másodperc alatt?A menszeszem megjött de kicsit kevesebb volt mint szokott és félek hogy azért mert hogy terhes vagyok!

Legjobb válasz: Nagyon valószínülten, hogy tehrebe estél volna! A menstruációd mástól is lehet kevesebb.

Nagyon valószínülten, hogy tehrebe estél volna! A menstruációd mástól is lehet kevesebb.
miért utána használtál óvszert? elõtte nem lehetett volna? ha nem akarsz babát, hamarabb is gondolkozhattál volna. 1 mp alatt is teherbe eshetsz. csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz. a kevesebb menszesz utalhat terhességre, de nem biztos. máskor gondolkozzatok!
Az a javaslsatom a kérdéseddel kapcspééatban mint máttklötem is javasolták hogy ha nem szeretnétek babát haszmnáljn óvszerrt mert pillanato alatt terhes lehetsz még KKOR Is ha nem veszitek észre avbarátoffal és íz abortuaz kerülendõ ha lwehet mert elõfordulhat olyan is hogy 1 kortábi abortuaz nitt MIKOR MÁR NGYON SZERETNÉTEK BÁT NEHEZEN VAGY EGYÁLTALÁN NEM TUDZ TEHERBE Esni akáf a mostani bátodtolakáér wgy másaik partnertõl.
nem bántottad meg, csak azért dob mert meg akart kefélni és kész
4 Éves a férfi?:O
Mivel bántottad meg?
A kérdező hozzászólása: A feleségével szétmentek . Viszont sokszor hallom , hogy ezzel a nõvel volt , azzal a nõvel... sok a pletyka , és ha ez is kiderülne , ho gy mi lefeküdtünk oltári balhé lenne , van pár közös isink akik semmit sem sejtenek ... Jó ebbõl nem is lehetne kapcsolat:( igy ... Õ azt mondta a korkülnbség nem zavarja 26 év..
A kérdező hozzászólása: csak az bánt , hogy meg van bántva és nem fogunk többet talizni (lefeküdni) :-(
A kérdező hozzászólása: MIT tegyek???
Mi tegyél? Keress egy normális, helyes hozzád illõ 20-30 év közötti hapsit.
A kérdező hozzászólása: :-( bárcsak ilyen könnyen menne!
Jobbat, nem tudok, mi tudhatjuk, hogy mit tegyél, illetve tudjuk, csak úgy sem teszed, mert "nem olyan egyszerû. Viszont rá leszel kényszerülve, mert az öregemberrel nincs jövõd, szal ha nehezen is, de majd beletörõdsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom, hogy igazatok van , Õ nem is akarja , hogy több legyen mint szex gondolom, hiába vonzódunk, nincs jövõnk... Már ugy néz ki szex sem lessz :-(
A kérdező hozzászólása: Semmi!
A kérdező hozzászólása: kár velem erölködnie , hát köszi:-(
A kérdező hozzászólása: csak nem tudom mit tegyek , pár éve ismerem , kora ellenére vonzódok hozzá, és nem látszik annyi idõsnek. Félek , hogy hogy beleszerettem :-(
Lehet, hogy lebukott a felesége elõtt :)
A kérdező hozzászólása: Hallottam róla pletykákat :-( , és ideges lettem , úgyéreztem hazudik .. és írtam neki, hogy hazudott , és hagyjon békén stb .De nem szíbõl írtam ezt neki. Azóta már találkoztunk, de nem közeledtünk egymás felé, sokan voltak. Én szeretném kiengesztelni, és nem szeretném , hogy vége legyen ennek a kis titkos , kapcsinak.
15:11 megelõztél XD
A kérdező hozzászólása: nem 4 :P 40 feletti , sõt
Minek akarsz egy ilyen kapcsolatot folytatni? 15 év múlva te 39 éves érett nõ leszel õ meg 60 éves nyugdíyjas bácsika. Erre vágysz? Ha meg csak sexkapcsolat egyszerûen tedd szét a lábad neki, úgyse fog ellenállni, vagy ha igen akkor veszett fejsze nyele.
Sztem egy ennyi idõs férfit nem érdekli komolyabban egy ennyivel fiatalabb lány.Egyszerûen csak AZT akarta, most meg így akar lerázni.(+ még ah hazudott is akkor meg fõleg)ennyi sztem.
A kérdező hozzászólása: Ezt irta nekem : Tudod, hogy nagyon megsértettél a múltkor, eldöntöttem, nem szeretném komplikálni az amúgy is elék kesze-kusza életem.
A kérdező hozzászólása: :-( Azthiszem igazatok van ... sajnos
Helyes, jól tette amit tett, belátta, hogy kár veled erõlködnie! Végre egy értelmes ember!
szia, én ugyanebben a helyzetben vagyok, 20 éves vagyok és a volt barátom 41 éves, már szakitottam vele mert rájöttem , nem illünk össsze, a baj csak az hogy még mindig szeretem, de az van elöttem, hogy sok köztünk a korkülönbség, és soha nem értenénk meg egymást....amugy a fiatalokat nem is szeretem, és nem is kellenek, nem vonzódom hozzájuk, csak idösebbekhez, gondolom te is igy vagy.vagy csak ö jön be ennyire? nehéz eset az ilyen, de majd tul leszel rajta idõvel.én is kezdem már elfelejteni pedig nagyon szerettem:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!