Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a gumival védekeztünk... nem szakadt (3 db)

Nem hiszem hogy terhes vagy. De ne stresszelj, mert annál késõbb fog megjönni.
ha már 4 napja késik, akkor tesztelj egyet. nem valószínû, hogy terhes vagy, inkább csak az idegbajt sikerült magadra hoznod, ezért késik.
Ha nem volt gond a gumival, ahogy írtad, akkor biztos nem vagy terhes! Nyugi! Késni késhet ezermillió dolog miatt!
Szerintem is csak a stressz "késlelteti". Biztos nagyon görcsösen akarod, hogy megjöjjön. Legyél türelemmel!
Szinte 0 a valószínûsége annak, hogy terhes vagy, szóval nyugi + még sok más tünet is jönne, ha terhes lennél, hajjaj...:)
azt írtad h megjött a bnödnek. ha megjött nem lehet terhes.
Ne aggodj nem terhes. Ha a gumi kiszakad azt lätni fogod.
Hát a spermák 1 hétig elraktórozódhatnak a petefészekben de ennek nagyon kicsi a valószínûsége.Emiatt ne aggódj.
Ha megjött neki akkor semmi probléma nincs!Elég Ritka hogy Terhes és mégis menstruál!Igaz vannak ilyenek de az tényleg ritka!Nyugi nem terhes! 15/L
A kérdező hozzászólása: de 4 napjára jött meg neki sex után igy sem lehet terhes? tudom hogy 2 hét után ágyazodik be hogy van ez igazibol?
Mi ägyazodna be ha vedekeztetek gumival?????? Az vagy elszakad vagy nem. Ha lyukas akkor folyik minden hova a cucc nem lehet nem eszre venni. Olyan nincs hogy pici lyuk.
tökre el vannak tévedve azok akik azt hiszik hogy nem lehet terhes csak mert megjött a menzesze... igen is lehet, én csak a családomból tudok több olyan esetet említeni akiknek a terhesség FÉLIDEJÉIG megvolt a vérzésük, tehát a menzesz az nem biztos pont. ettõl függetlenül ha védekeztetek akkor nem lesz terhes ne aggódj. máskor ha levetted az óvszert tedd a szádhoz és fújd fel így egyértelmûen kiderül hogy lyukas-e vagy sem. lehet finnyásnak lenni hogy fúj de undorító de egyrészt a te saját cuccod van benne ami mellesleg nem is ér a szádhoz, másrészt egy abortusz sokkal nehezebb, mint egy használt óvszert felfújni.

Lefeküdtem a barátommal elöször, védekeztünk és közben mindig ellenöriztük h a gumi nem szakadt e el, és nem és nem is bennem ment el. Megnyugodhatok ugye h nem leszek terhes?

Csak a biztonságért kérdezem

Legjobb válasz: Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.

Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.
Nyugodj csak meg!:) Nagyon nagyon nagyon rettentõen nagyon kevés rá az esély h terhes lehetsz:)
100% hogy nem lehetsz terhes.Megnyugodhatsz.Amúgy sztem naon sok nõ az elsõ után parázik, de ez természetes.Legalábbis én is naon féltem:)
Biztos, hogy nem vagy terhes. Nem kell idegeskedned!
Biztos hogy nem leszel terhes, még ha gumi nélkül beléd élvez akkor se biztos h terhes leszel fõleg h védekeztetek nem szakadt ki a gumi, nyugodj meg nem leszel az, ha ez volt az elsõ értem miért félsz miis az elsõnél gumival védekeztünk de úgy paráztam h akartam terhességi tesztet venni mire bnõm elmagyarázta h 99, 999..% h nem vagyok terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 napja nem jön meg és nagyon félek. ez lehet az miatt h ideges vagyok v az miatt h az elsõ együtlétem volt?nyugodjak meg vagy mit tehetnék?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!