Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a gumival (140 db)

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Szerintetek az óvszer hány % ban hatásos? Mert én lefeküdtem a barátommal akivel 8hónapja vagyok együtt (14 éves vagyok) és azért nem mertem először mert azthittem h terhes lehetek gumival is.

és szeretném megint. Azthiszem de félek még mindig ett?l szerintetek? Van okom rá vagy sem?

Legjobb válasz: Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)

Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)
Lehetsz, de erre nagyon kicsi az esély, 1% körüli (pl elszakadhat a gumi), szal ne aggódj:)
Kis kiképzés, hogy okosodj: A Pearl Index egy szám, amely azt mutatja, hogy a 100 nõ közül, akik egy éven keresztül használják az adott fogamzásgátló eszközt, hányan esnek teherbe. A 0-ás érték a 100% biztonság, a 100-as érték a 0% biztonság. Az óvszer Pearl indexe 3. (ebben a 3-as értékben benne van a HELYTELEN használatból eredõ terhesség is) Namost: Sokan helytelen ebbõl azt mondják, hogy 3% esélyed van teherbe esni, pedig EGYÁLTALÁN NEM! Egy nõ egy év alatt átlagosan (heti 3x sexel) 156 alkalommal sexel. Akkor 100 nõ 15.600 alkalom. A 15.600 alkalomból HÁROM végzõdik terhességgel. Tehát 3:15.600-hoz az esélye, hogy terhes leszel. Vagyis 0, 02%. Tartsd észbe. Gumi mellett akkor leszel terhes ha az elszakad. Sex után leellenõrzöd (pl. felfújod vagy feltöltöd vízzel) és ha nem ereszt nem kell izgulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek de tényleg=) anyukámnak nem szóltam mert szerintem teljesen kiakadna h 14évesen nem vagyok szûz... köszi aranyosak vagytok hogy írtatok
Mi volt a gumin, hogy nézett ki?
igen az a te váladkod volt. de sosem lehet tudni csinálj egy tesztet.
Ilyen már nekem is volt. Az csak a Te hüvelyváladékod! Mert amikor felizgulsz a barátodra sokkal nedvesebb vagy!
máskor, mielött leveszitek a gumit, a végéröl töröljetek egy kis nedüt és szagoljátok meg... ha kilyukadt, a spermának jellegzetes a szaga, felismeritek amugy valoszinüleg csak te voltál.. ez tök természtes.. mit vártál, kivül tök száraz lesz a gumi?
a spermának nincs jellegzetes szaga, ha egészséges a férfi, a pároménak sincs szaga...errõl ennyit! amúgy egyszerû, mossátok vagy töröljétek le, nyomjátok össze a gumit, és ha folyik, akkor gond van, amúgy a gumi nem tud kicsit lyukadni, vagy van rajta nagy lyuk, vagy semmi! hallottam olyat is, h. hallották ahogy elreccsent a gumi...még szerencse amúgy én még nem jártam így, csak ésszel kell használni, de viszont volt már gyári hibásunk, (nem tudta rágörgetni a péniszére!) pedig durex-et használunk!
szerintem a egyszerübb ha fujsz egy kis levegõt a gumiban és ahol lyuk van ott jön a levegõ vagy aminek jönnie kell.
Szerintem nagyon minimális az esély, hogy teherbe estél mondhatni semmi.

Lefekudtem a baratommal gumival, a gumi nem szakadt ki, de az aljan valami feher volt, de tuti nem sperma, mert meg nem ment el! Terhes lehetek?

lehet,hogy felhabosodott elovaladek??:S...vagy mi lehetett az?..nemhiszem h belem ment mert csak az aljan volt ez a cucc ahol igy kicsit oszevolt gyurodve a gumi...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!

Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Latod meglehet az is:D nyugottab vagyok:D es nagyon koszi a gyors valaszt:D igen volt gumi elment bennnem es nemfojott ki es nemis szakadt ki:D
Bizti hüvelyváladék volt :) Egyszer a kedvesem is nagyon megijedt amikor kihúzta és fehéres i9zé volt kivül a gumin, de láttam rajta, hogy az a hüvelyváladékom ami pé körül sûrûbb.
Akkor nyugi, tuti, hogy a te hüvelyváladékod volt! Ez tök természetes, szóval no para. :)
Szia!tutiiii hüvelyváladék volt....izgalmi állapotban egyértelmû hogy van, több van, s az "ragadhatott" rá a gumi aljára NO PARA!!!!!! M
Én arra gondolok, hogy vagy hövelyváladék volt, az is fehér, vagy pedig a gumi volt bevonva kívülrõl valami spermaölõvel, és az oldódva a hüvelyváladékkal, az általad látott elegyet képezte! :-) No para, tuti nem vagy terhes!

Lefeküdtem a barátnőmmel de nem vettük ki a gumit mikor elmentem és bekerült neki de ebben a hónapban már bevette az eseti tablettát mit lehet most csinálni, mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Legjobb válasz: Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.

Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.
Ha rajtad volt a gumi amikor elélveztél, akkor nem lehet gond. De miért kockáztattok ennyire? Védekezzetek rendesen, és rendszeresen, úgy nem lehet gond :-)
Szia! Óvszerrel védekeztetek, aminek az a feladata hogy megvédjen a nemkívánt terhességtõl. Amikor elmész, célszerû minnél hamarabb kihúzni a hüvelybõl a péniszed, mert már " lankadsz " és könnyen lecsúszhat az óvszer. Ha normálisan alkalmaztátok, ahogyan kell, nem lehet gond! De ha már ebben a hónapban vett be 72 órás tablettát, nem védekeztek valami felelõségteljesen... Figyeljetek oda jobban! Ne játszatok a tûzzel, nem éri meg ennyi idõsen!!! :)
Az esemény utáni tabletta egy lórúgás, a barátnõdnek nem kéne azt szednie normális védekezés helyett, ki tudja, mi baja lesz tõle. Keressetek más módot.
Utolsó elõtti vagyok. Ezt a " nem vettük ki a gumit, mikor elmentem és bekerült neki " úgy érted, hogy a barátnõdben maradt az óvszer?
Szerintem menjen el a barátnõd dokihoz és irasson fel magának fogamzásgátlót.. akkor nem kell az ilyen balesetektõl parázni..
az utolsó vagyok.. megint.. amúgy ha benne maradt mármint az óvszer akkor tényleg kéne esemény utáni szerintem.. ha felboritja ha nem..

Mit csináljak? Aggódjak? Ma este lefeküdtem a párommal. Védekeztünk gumival, ráadásul pont a legvastagabbal és bennem élvezett el.

A kérdésem az lenne konkrétan,hogy : Mikor levette a gumit,megnéztük(mindig megnézzük,hogy nem-e lyukas) és láttuk a gumi végén váladék van. Most az szerintem lehet még a gumi síkosítója is,mert az akciózás rövidre sikeredett,szóval kiszáradni még nem száradhatott ki,de lehet,hogy az ondó volt.Mondjuk tudjuk a párommal,hogy a pénisze nem volt teljesen bennem,így talán nem juthatott belém.Most nem tudom,hogy aggódjak-e(er?teljesen) vagy amennyire kell.A menstruációm,egyébként meg pár nap múlva kéne megjöjjön.Szerintetek??? Tegnap még ez a variáció is az eszembe jutott: Amikor akcióztunk a párom pénisze vízszintesen volt és ilyen pozícióban is élvezett belém. Amikor kivette akkor ugye már függ?legesen állt neki és akkor csúszott le az ondó a gumi végébe,nem? Ez valószín?bb?

Legjobb válasz: Legközelebb úgy ellenõrizzétek, hogy engedtek bele vizet, és ha folyik, akkor az bizony lyukas volt. Nem igazán értem, hogy hol volt a váladék, a gumin belül, vagy a gumin kívül?

Legközelebb úgy ellenõrizzétek, hogy engedtek bele vizet, és ha folyik, akkor az bizony lyukas volt. Nem igazán értem, hogy hol volt a váladék, a gumin belül, vagy a gumin kívül?
MI VAN?Esküszöm nem értelek.Ha volt rajta óvszer akkor nem mehetett át rajta ondó ha csak ki nem szakadt.Ha nem szakadt ki és volt valami a végén kívül az nagy valószínûséggel a te folyásod volt.És ha pár napon belül meg kell jönnie nem eshetsz teherbe mert tüszõrepedés a ciklus 13-14.napján van.Majd még 2-3 napig vagy fogamzó képes utána nem!Szóval nem vagy terhes.De ha ennyire paráztok miért nm szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: belül, a gumi szájánál
Lehet hogy az az õ ondója volt nem???
Elsõ vagyok, ha belül volt, az teljesen rendben van =) Nem lehetsz terhes. A ciklusod végén már elég kevés az esély a teherbeesésre, nyugalom =))
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nem, tutira nem vagy terhes, ha a gumi nem volt lyukas és rendesen fel volt húzva tövig, vagy amíg beléd hatolt a barátod. Csak amikor már vége, lohad a dolog, akkor már oda is lefolyik a tövéhez, ez természetes, de nem jön ki, meg nem folyik vissza a gumi külsõ felén vissza beléd, ez tuti. Fõleg, hogy ezek szerint kihúzáskor már úgy voltatok, hogy lefelé folyjon bármi. Meg ezért is kell a gumi tövét kihúzáskor odafogni a péniszhez. Ne aggódj!
Ha mákod van, akkor az csak a te váladékod volt. Mi amúgy felfújjuk a gumit, akkor egyértelmûen kiderül, lyukas-e.

Remélem nem lesz terhes? A hétvégén lefeküdtünk a b.nőmmel és gumival csináltuk. A gumi úgy ment fel a péniszemre, hogy nehezen de ráment majdnem teljesen tehát a tövétől 1cm-re volt a gumi kb.

Miután végeztünk a dologgal tehát elmentem utána rá 1percre kivettem,leszettem és teleengedtem vízzel a gumit és összeszorítottam a nyílást és megnyomtam a gumit hogy nem-e ereszt valahol,(nem eresztett szerencsére) utána lefürödtünk megmosakodtunk mindenhol tusfürd?vel (rendesen nem felületesen)nemi szervet is rendesen és utána pár percre rá betettem neki egy pár másodpercre mert kipróbáltunk egy pózt.

Legjobb válasz: Nem, ennyitõl nem lesz terhes... De máskor ne manõverezzetek ilyenekkel, ha parázósak vagytok :)

Nem, ennyitõl nem lesz terhes... De máskor ne manõverezzetek ilyenekkel, ha parázósak vagytok :)
Ha volt elõváladék, amit te nem érzel mikor kijön, akkor lehetséges. Ha el is mentél benne akkor meg pláne. Ha nem mentél el benne csak elõváladék volt, akkor is lehetséges de az csak körülbelül 10-15% valószínûséggel.
Ha került bele elõváladék, akkor igen, ha volt benne spermium is...Márpedig lehet benne...
A kérdező hozzászólása: hátt ugye ha az ember szexel és elmegy gumiba!Akkor egy idõ után pisilnie kell a férfinak igaz? Természetesen pisilés után fürödtünk de rendesen megmostam meg õ is az õ nemi szervét és utána próbáltuk ki (mármint fürdés közben mosakodás után).Nem tudom ezt mennyire értelmesen írtam le xd
Ez nem játék, úgyhogy ne játsszatok ezzel akárhol, akármikor is van kedvetek hozzá. Elõváladék meg bármikor távozhat ugyebár...Azalatt a pár mp alatt is...
Ennyitõl még nem lesz semmi, de nem tanácsos ilyenekkel kísérletezni. A sperma egyébként vízben azonnal meghal, ezért is szokták javasolni, hogy ha kiszakad a gumi, mint egy "elsõsegélyként", a nõ üljön egy kád vízbe és alaposan mossa ki a hüvelyét. Persze ez nem elég a terhesség elkerülésére. De ilyenekkel nem tanácsos szórakozni, mert az a pillanatnyi élvezet nem éri meg, hogy már gyereket vállaljatok, akár szándékosan, akár nem. Detti 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És ígérem nem szórakozom többet ilyennel csak gumival! Még egyszer köszönöm!
Nehogy bevegyen be eseményutánit fogamzásgátló mellett TILOS meddõséget okozhat
NEEEEEE csak esemény utánit ne, ha fogamzásgátlót szed! Szigorúan tilos.
Esemény utáni tablettát érdemes ilyenkor bevenni 120 órán belül, orvosi vény kell hozzá. Egy szemes kiszerelésûek jellemzõen 6000 Ft körül, pl: http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/ellaone_30_..
Nehogy bevegyen be eseményutánit fogamzásgátló mellett TILOS meddõséget okozhat
A kérdező hozzászólása: Nem vett be semmit ! A fogamzasgatlon kivul. a heten kell elvileg megjonnie neki de a gyogyszer tuti meghozza a mensiet nem ?
Ezért kell orvosnak döntenie róla, akkor nem hat a fogamzásgátló, ha szedésének kezdete a tûszõrepedés utánra esett.
Felelõtlenül tényleg nem szabad szedni, de azért meddõséget nem okoz. http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg..
Ez az elsõ hónap, amikor szedi a fogamzásgátlót?
Ezek a tabletták simán védenek már az elsõ szemtõl. Orvos mondta, még mielõtt letámadna vki... Szóval semmi szükség az eseményutánira!!!

Mar tobbszor lefekudtunk a parommal.1x veletlenul elszaladt a gumi, es neha rovid ideig csinaltuk gumi nelkul is. Lehetek terhes?

nem elvezett belem, csak elovaladek juthatott be. ez 2-3 hete volt. a multheten menstrualtam. kevesebb volt, mint szokott, de 5 napig tartott. aztan miutan elmult ra egy napra barnas folyas jelemtkezett, kis mennyisegben. mostanaban sokszor emelygek, hanyingerem van neha, szedulok es hirtelen megnott az etvagyam (eddig betegseg miatt alig ettem 2 honapig...aztan hetfotol hirtelen farkasetvagyam van. terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.

Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.
Nem hiszem, de egy terhességi teszt többet tud, mint mi, akik nem látunk beléd. Nem kizárt, de mivel megjött a mensid, én nemre szavazok. A betegség után visszatért étvágy pedig nem extrém, normális dolog. A szédülés és émelygés lehet más is. Szóval pár száz forint, terhességi teszt és annak eredményétõl függõen orvos. Más ötletem nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!