Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a fiúval, és (11 db)

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

Lefeküdtem egy fiúval. És mivel sex kapcsolatnak indul úgy is viszonyultam hozzá. De a fiú elkezdett irkálni sms-eket napközben is hogy vátja az estét és hiányzok neki. Sokszor jártunk moziba is és egyszer elmondta hogy kezd megszeretni. Szerintetek?

én nem akartam akkor kapcsolatot mivel sexel indult és úgy gondoltam nem lehet komoly. Õerre öszejött a volt barátn?jével. Még most is van úgy hogy találkozunk és felhoztam neki hogy lehetne kapcsolat. Aztmondta hogy már elmúlt a szerelem de elfelejeni még nemtud. Van esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem nincs, késõbb talán, de jelenleg kétlem :(

Szerintem nincs, késõbb talán, de jelenleg kétlem :(
Így jár az aki csak sex kapcsolatokat tart. Csak ki vagy használva, törõdj bele!Másra nem vagy jó neki!
van 20
mikor jegyzik meg az emberek:nincs szexkapcsolat, ahogy fiu-lány barátság sincs. elõbb utóbb valameik fél többet akar.ez mindíg így van, csak van, hogy titkolják egy ideig...

Mist mit csináljak? Lefeküdtem egy fiúval, és azóta nem érdekelnek a lányok. Srácokra vágyom minden szempontból, de csak csalódok, ugyanis senki nem akar normális párkapcsolatot.

És most a lányok már nem nagyon érdekelnek:( Most mit csináljak? Így sosem lesz boldog életem, és még csak családom sem?:(

Legjobb válasz: Fiú, vagy lány vagy? Számomra ez nem egyértelmûen derült ki. Hány éves vagy?

Fiú, vagy lány vagy? Számomra ez nem egyértelmûen derült ki. Hány éves vagy?
Nem értelek pontosan? Meleg vagy? Hány éves vagy?
Most mivan?
Szerintem fiú a kérdezõ, ha lány lenne, nem lenne így elkeseredve amiatt, h csak a fiúk érdeklik :) Amúgy hidd el, vannak olyan melegek is, akok normális kapcsolatra vágynak, majdcsak megtalálod az igazit, ha tényleg meleg vagy.De biztos vagy te ebben?Mennyi idõ telt el azóta, h azzal a fiúval lefeküdtél?
Homár vagy?
Nem vagy homo esetleg biszex. Ez az állapot azért van, mert amint köztudott a tiltott gyümölcs mindig jobb.. Ezen az állapoton úgy fogsz túlesni, hogy szerzel, egy csajt lehet, hogy elõre még undorodni is fogsz tõle egy picit de ha kitartó vagy és sokat dumcsiztok vonzódni fogsz a csajokhoz.. Csak próbáld kerülni a homo videókat, mert ha homo videókra maszturbálsz az nemfog jóra vezetni.. Dsy
ha MINDEN szempontból a fiúk jönnek be, és már nem érdekelnek a lányok, akkor vsz. meleg vagy, csak a társadalmi beidegzõdések miatt hadakozol ellene
Fordulj orvoshoz.. Ha erre nem vagy hajlandó akkor sürgõsen menyjél sexboltba, vegyél csillogós tangát, húzd a fejedre és rázzad a borotvált segged a Hõsök terén. De elõbb legyél nagyonnagyon büszke magadra..
Utolsó, te mekkora egy segg vagy... Fúj. Ez a hozzáállás az igazán undorító. Elõítéletek...
szerintem búza vagy. :\
szia kedves kérdezõ és eddigi válasz adók nekem volt 1 bisex jóbarátom... na nem tudom más bi. srácoknál ez hogy mûködik, de õrá hullámokban jött a dolog, ezt úgy kell érteni, hogy volt idõszak, amikor csaj kellett neki, aztán rájött az 5perc és megõrült a pasikért aztán, mintha észhez tért volna, megint a csajok után futott... elég érdekes volt, néha már õ is idegileg kész volt saját magától... ezzel én csak azt akarom mondani, hogy serintem bisex vagy...és az, hogy nem leszel boldog egész életedben, az egy f.szság! ez a haverom is volt boldog...már amíg el nem baxta és meg nem ölte magát
Szerintem meg nem biztos, hogy az vagy. Fiatal vagy, és vonz minden, ami eddig "tabu" volt. Lehet, h a másik fiúval "érdekesebb" volt, és azért jár ezen minden az eszed. Ha majd egy év múlva is a fiúkon fog járni az eszed, akkor már valószínû, hogy tényleg az vagy. De ne keseredj el, ez még nem biztos! Elõször magadat kell "megvizsgálni", hogy VALÓJÁBAN melyik nem vonz téged (jobban).
brátkozz meg a gondolattal, és keresgélj a fiúk között biztos, hogy találsz rendes párt magadnak
Az, hogy valaki homokos-e nem azon múlik, hogy mikor fekszik le a saját neme közül valakivel... Ha homokos vagy nincs min filózni, annak születtél...
Hát a homoszexuális vagy, akkor tény, hogy durván estek a családalapítási lehetõségeid. Amúgy az egész életedet nem basztad el, mindenki megtalálja idõvel a párját.
fuj
A kérdező hozzászólása: már voltam lánnyal...
sztem elõbb próbáld ki egy lánnyal is, lehet, hogy az jobb. ha cs az egyik oldalt ismered, akkor ne ítélj. lehet h biszex leszel..
A kérdező hozzászólása: 1 hete történt
A kérdező hozzászólása: fiatal vagyok, és fiú vagyok, és eleinte csak szórakoztam a szexualitásommal, hogy vajon meddig tudok elmenni, de miután kipróbáltam, már a lányok nem vonzanak ugyanúgy szexuálisan, állandóan fiúk járnak z eszembe:S életem legnagyobb hibája volt ez:(
szép perspektíva...

Tanacsokat szeretnék . Az a baj, hogy 3 honappal ez elött lefeküdtem egy fiuval. Védekeztunk ovszerrel . Egy hét utan mestruáltam, utána is meg kétszer és most kesik. Van még valami essély arra, hogy talán terhes vagyok?

Gyors es normális válaszokat elöre is köszönöm.:)

Legjobb válasz: Sokminden befolyásolhatja, kis késés simán belefér, 3 nap még bõven. Mondom, ha már 3x megjött azóta, akkor nem lettél terhes, vagy legalábbis rendesen meglepnél vele, ha az lennél :)

Sokminden befolyásolhatja, kis késés simán belefér, 3 nap még bõven. Mondom, ha már 3x megjött azóta, akkor nem lettél terhes, vagy legalábbis rendesen meglepnél vele, ha az lennél :)
Inkább hülye, mint hüje.
Ha már 3x menstruáltál azóta a ciklusnak megfelelõen, akkor nincs. Mennyire késik?
A kérdező hozzászólása: Eddig meg csak 3 nap
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hüje kérdes volt tölem de megiedtem hogy már elsö szexnél ilyen balszerencses vagzok......
A kérdező hozzászólása: *vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ .

Régóta élek nemi életet ugyanazzal a fiuval akivel először lefeküdtem és még nem volt orgazmusom. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen. Én két kapcsolaton mentem át, egy 6 évesen és egy 3 évesen, de egyik kapcsolatomban sem volt. A mostani párommal 1,5 éve vagyok együtt és az õ segítségével talán közeledek felé, hogy átéljem, de nagyon nehéz "megtanulni". Most 24 vagyok és még nekem sem volt, de már közelít az érzés, szóval gyakorolj csak.

Igen. Én két kapcsolaton mentem át, egy 6 évesen és egy 3 évesen, de egyik kapcsolatomban sem volt. A mostani párommal 1, 5 éve vagyok együtt és az õ segítségével talán közeledek felé, hogy átéljem, de nagyon nehéz "megtanulni". Most 24 vagyok és még nekem sem volt, de már közelít az érzés, szóval gyakorolj csak.
m.o.-n nem 13 az átlag. a magyar péniszek majdnem a legnagyobbak a világon.. http://www.disinfo.com/2011/03/world-penis-size-map/ ajánlom nézd meg.
Nem benned van a hiba. Kísérletezni kell. Pózokat váltogatni. Én is nagyon nehezen jöttem rá, hogy melyik póz a megfelelõ nekem.
Egy pasi aztán biztos tudja, hogy mi nõk miért nem éljük át az orgazmust... végülis õk érzik...
Ennek nem sok köze van a pénisz mérethez szerintem.. bár azért jobb ha nem 2cm-es :) Lelki probléma van a háttérben...:S 25f
ne hergeljétek már rengeteg nõvel van, hogy maga az aktus nem elégíti ki, de a pasi simán képes lenne, hogy más uton érje ezt el, pl orális szex, segédeszköz, ujj vagy hasonlók kísérletezni kell, és majd meglátjátok, hogy neked mi jön be ha a pasi figyel rád, és ki akar elégíteni, találni fog módot rá, csak ne ragadjatok meg görcsösen egy módnál, nem csak egy lehetõség van az meg, hogy kicsi a pénisz marhaság... a vagina hossza ált 10 cm, az átlagos péniszméret magyarországon 13 körül mozog, de 10 cm alatt nagyon ritka
Nekem ha nincs elõjáték nem tud jólenni. Ha párod a g-pontodat megtalálta és azt izgatja akkor nem a fiún múlik sztem. Mert a g-pont csodákra képes.
Dehogy normális..szerintem ez elsõsorban pszichés probléma.
Ha túl rövid (akár az aktus, akár a pénisz), akkor igen. Egyébként elsõsorban veled.
A kérdező hozzászólása: Akkor a fiuval van probléma?
Nekem csak hüvelyi orgazmusom van de nekem eddig az sokkal jobb volt mint az orgazmus ( amit csak ha maszturbálok akkor tom elérni)Kinekmi esik jól!

A fiúmmal lefeküdtünk és nagyon jó volt de én még néha gondolok arra h maszturbáljak pedig szinte mindennap együtt vagyunk úgy! Mért van ez?

Legjobb válasz: Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.

Nem is árt, ha a fantáziádat "edzed". Ez is csak jót tesz a közös szexuális életeteknek. De akár csinálhatnád néha elõtte is :) Szerintem díjazná.
mondjuk én nem szoktam ha barátnõmmel vagyok (egy szobába a koliba)de ez egyén függõ ha nem vagyunk eggyütt pl hétvégén akkor én is csinálom ám:P és ez így jó.....
A kérdező hozzászólása: lécci válaszoljatok
elõzõ barátnõmmel rendszeresen masztiztunk egymás elõtt. fergeteges volt... 33/f
csináld nyugodtan, az h szexuális életet élsz valaki mással, nem jelenti azt hogy már nem csinálhatod magadnak, attól csak jobb lesz a szex, megismered magad. Hajrá L21
A kérdező hozzászólása: az nagyon jó! kipróbálom
Csináld nyugodtan elötte, hidd el tetszeni fog neki a dolog.Én egyszer elõjáték közben nyúltam véletlenül magamhoz és a pasim kérte, hogy csináljam csak mert nagyon izgatja.Teljesen begerjed tõle.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ötlet:D
Teljesen normális. Lehet, h jól megvagytok, de az ember szíve joga, hogy privátba magát kényeztesse. Csak beszélj majd errõl a srácnak, nehogy félreértse. Mond neki, hogy nem vele van a baj, csupán igényled ezt a pici egyedüllétet.
Van barátnõm, 9 hónapja. Ha nincs velem napi 3-4x tuti kiverem ... Ami jó az jó, nincs ezzel semmi gond.

Lefeküdtem a szomszéd fiúval, és nem tudom, kihasznált-e vagy mégis mi volt ez az egész?

18 éves lány vagyok, és a szomszédban lakik egy fiú, akivel hatodikig egy osztályba jártunk és ? volt a legjobb barátom, aztán hatodikban mindketten másfelé mentünk továbbtanulni. Annak ellenére, hogy nagyon jóban voltunk, és f?leg hogy úgy húsz méterre van a szobája az enyémt?l, fél év után szinte teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat. Neki hamar lettek új barátai, én pedig... hát én jól elvoltam egyedül, a saját kis világomban. Õ nagyon népszer? lett az új iskolájában is, csajok is zabálták, én pedig... én pedig lettem az a tipikus csúnyalány, nem volt pasim, de még barátaim se, a legkedvesebb dolog, amit mondtak az osztálytársaim, hogy "egy fokkal vagy szebb, mint a geci". Végül eljöttem abból az iskolából, és a következ? vagyis a mostani suli sokkal hely, de akkorra már eléggé megingott a bizalmam az emberekben, visszahúzódó lettem, és bár az osztálytársaim irtó kedvesek, még mindig van köztünk egy vékony kis gát... na mindegy, szóval ezzel a fiúval elfelejtettük egymást rendesen, ? bulizgatott én meg általában otthon tanultam vagy olvastam vagy zongoráztam... jó, tudom ciki meg uncsi, de ehhez volt kedvem... aztán tegnap egyedül voltam otthon, és anyu rámbízta, hogy menjek át a szomszédba, adjak oda a szomszéd fiú anyjának valami szakácskönyvet... átmentem, de csak a fiú volt otthon, és hát azt mondta, menjek fel vele a szobájába, és ott rámnézett, de olyan furcsán, és szájon csókolt... nekem ez volt az els? csókom... és csókolóztunk, és aztán lefeküdtünk. És utána azt mondta, én vagyok az els?, akivel lefeküdt, mert a megfelel? lányra várt, és az én vagyok, és hogy általános els? óta szeretett (amúgy a n?vére szobájából csórtunk óvszert). Egy csodálatos napot töltöttünk együtt. Vajon csak kihasznált? De miért velem feküdt le akkor? Nem vagyok egy szépségkirályn?, el?z? sulimban ezt elég sokszor a tudomásomra hozták, ráadásul a gyerekkori legjobb barátját csak nem veri át ilyen csúnyán... Õ akármelyik csajt megkaphatja, modellkedik is. De nekem ez olyan fura, hogy azt mondta, sz?z volt, mert állandóan partizott. És azt mondta, szeret, és azt is, hogy akár feleségül is elvenne... én azt hittem viccel, de olyan komolyan mondta, hogy nem tudtam eldönteni. Én sosem éreztem, hogy szerelmes lennék belé, de azóta fogalmam sincs, mit érzek, mert mintha kezdenék beleszeretni... a szüleim amúgy tutira elleneznék a kapcsolatot, az övéi kifejezetten örülnének neki. Ez az egész porig rombolta a kis magánvilágom, amiben éltem eddig... szerethet vagy nem? És amit ugyanennyire nem tudok, hogy én szeretem-e ?t? Vagy csak azért érzem hogy szeretem, mert a sok megaláztatás után amit sokszor pasiktól kaptam úgy t?nik ? az els? fiú, aki nemcsak ki akar röhögni (?)?. Nem bántam meg, hogy lefeküdtem vele, kellemes élmény volt, és úgy éreztem, már itt volt az ideje. De össze vagyok zavarodva... nagyon. Azóta nem keresett, de én mondtam neki, hogy id?re van szükségem.

Legjobb válasz: Igen összetett az eseted. Elsõként nem szabad lebecsülnöd Önmagad,mindenkirõl mondanak csúnyát és tsznek fájó kijelentéseket. Biztos vagyok bene, hogy van külsõ és belsõ szépséged is egyaránt, hát koncentrálj ezekre, ez a srác valószínûleg ezt meg is látta benned. 18 éves vagy, szerintem nem sietted el a dolgot, és ahogyan olvasom nem is bántad meg, ez fontos. Idõ kell ahhoz, hogy valóban érezd ez szerelem vagy sem. Javaslom hogy járj el szórakozni, ismerkedni,legyen sikeréményed és viszonyítási alapod, akkor majd könnyebben felismered saját érzéseidet. A srác is jelét fogja majd adni a késõbbikeben az érzéseinek, legyen az negatív vagy pozitív, a lényeg hogy ne legyél elutasító, mert attól õ is "visszavonulhat"

Igen összetett az eseted. Elsõként nem szabad lebecsülnöd Önmagad, mindenkirõl mondanak csúnyát és tsznek fájó kijelentéseket. Biztos vagyok bene, hogy van külsõ és belsõ szépséged is egyaránt, hát koncentrálj ezekre, ez a srác valószínûleg ezt meg is látta benned. 18 éves vagy, szerintem nem sietted el a dolgot, és ahogyan olvasom nem is bántad meg, ez fontos. Idõ kell ahhoz, hogy valóban érezd ez szerelem vagy sem. Javaslom hogy járj el szórakozni, ismerkedni, legyen sikeréményed és viszonyítási alapod, akkor majd könnyebben felismered saját érzéseidet. A srác is jelét fogja majd adni a késõbbikeben az érzéseinek, legyen az negatív vagy pozitív, a lényeg hogy ne legyél elutasító, mert attól õ is "visszavonulhat"
Bocs hogy igy irtam...De pasi fejjel lenne egy idézetem...:) Egy Nõ véleménye! "Ha feltalálják a nagyképernyõs hütöt, puncival..akkor nekünk vége!" ez 60-70 % ban igaz...de lehet én látom rosszul a világot amit élünk! :) Tisztelet a sok kivételnek mert biztos van...de a másik fél többen vannak :D
Szerintem meg csak azvolt hogy dugni van kedvem itt a szomszád lány hoppá! :) Én is partyzok, illetve én partyztatok..sok ember ismerek...és sok olyan pasit aki csak a pinára megy... ha falják a csjaok majd gondolod hogy nem feküdt le senkivel...hogyne föleg ha modelllkedik és jopasi....stbstb... jopasi és még normális is...olyan nincs :) PAsi fejjel mondom ezt :) De tévedhetek is akár :)
igen..mi történt??:O:O
fejlemények???
Fogadásból is megtehette.
Szia! Szerintem abban, hogy beléd szeretett egy szép fiú, még nincs semmi meglepõ! Hány olyan pár van, ahol az egyik fél jobban néz ki a másiknál, és nagyon jól megvannak! Inkább az a furcsa, hogy hatodik óta szinte nem is találkoztatok (tehát, nagyjából 6 éve!), õ meg - elvileg - csak téged szeret, akár feleségül is elvenne, de arra egyszer se volt képes, hogy átmenjen hozzátok. "Véletlenül" épp akkor jut eszébe, hogy odáig van érted, amikor átmész hozzájuk? ... Ne már... Ez nagyon életképtelen duma sztem :S Az anyukája egyébként tudta, hogy a tied át fog küldeni neki egy szakácskönyvet? Mert ha igen, simán el tudom képzelni, hogy úgy zajlott a dolog, hogy a srác anyjának el kellett mennie otthonról, de szólt a fiának, hogy te majd áthozol neki vmit, vegye át, õ meg "kitervelte" jó elõre ezt az egészet. ... Nem tudom, de ez a maszlag a házasságról, stb. egyáltalán nem hat életszerûen :S Én a helyedben semmi folytatást nem várnék... Ha mégis lesz vmi, kellemesen csalódsz ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak olyan furcsa felfogni, hogy néhány éve még a kisautóival játszott és hitt el a télapóban, most meg megdug minden útjába kerülõt. De eléggé rosszul esne, ha megtudnám, hogy csak valami szexuális eszközként kezelt. Talán nem is kéne megtudnom, miért tette, mert így ez örökké egy szép emlék marad. Áhh el akarok költözni...
Elolvastam a válaszokat hát ja:lehet hülyített, lehet nem...De a lényeg az, legyél benne a dolgokba addig amíg jól érzed magad és sz.tem ne pattintsd le, de ne is vedd komolyan hanem csak kezeld lazán - lesz ami lesz - így tuti nem ér csalódás.Ha v.ki meg beszól, oltsd le ne hagyd hogy elvegyék az önbizalmad!!!Na mikor futsz össze a sráccal????
Ne haragudj hogy ezt írom, de szerintem csak dugni akart, és épp nem volt senki a közelben csak te! Ha partyzik 1000-rel, akkor gondolod, hogy még szûz volt? Minden este másik csajjal kamatyol! Járj el szórakozni, ismerkedj, és majd eljön a neked megfelelõ pasi, mert szerintem az ilyenekre fölösleges pocsékolni az idõdet! Csak fájdalmat okozna!
....hu, magamra ismertem benned.... Bar nekem sosem mondta senki hogy csunya lennek es mindig voltak pasik korulottem, de nem hittem el egy szavukat sem. De ez az onbizalom dolog es a belso kis vilagocska az csupa en vagyok... NAgyon okosan teszed ha nem hiszed el barki barmit mond - a buta ember bezabal mindent. Akarhogyis esett, jol tetted, hogy lefekudtel vele! Tudom, hogy nehez, de ne bonyolodj bele erzelmileg amennyire ez lehetseges. Ha kozeledik ujra, meg mond el neki mit gondolsz. Nekem mindig bevallt az oszinteseg - egyetlen egyszer nem hitt nekem egy srac akivel eloszor fekudtem le nem hitte el, hogy szuz vagyok...pedig halal bena voltam. Tok mindegy, hogy a szuleid mit gondolnak vagy barki mas. Ez rolad, a kicsi lelkedrol es Rola szol. Szoval ne bujj el, ne eroltesd csak lazan es ne gondold, hogy nincs mit szeretni rajtad, benned. O maskent lat teged. Ha meg csak kefelni akart akkoris jol jartal. Egy tok jo pasival inditottal!
most már engem is érdekel!!:O "modell pasi"..úúh már e két szótól is bezsongtam:D Viszont elég gázos lenne, hogy akkora jó színész, hogy be meri hazudni, hogy szeret.:S Nekem is mondták már sajnos azt, hogy "szeretlek", de átláttam a dolgon és azt válaszoltam: "te nem szeretsz". 'Szegény' köpni-nyelni nem tudott, mert lebuktattam. Azt mondta erre "jóó, hát nem úúgy" ...:) Az egy hónapig amíg jártunk, végig csak az aranykapun akart átbújni, ha érted mire célzok.:( Ezért jobb, ha figyelsz, de legyél képes bízni is. Csak nagyon figyeld a jeleket, vagy menj át, hívd ki beszélgetni, és kérdezd meg szemtõl-szembe, hogy a múltkori az mi volt. (Ha nem félsz a választól.) Ha komolyan szeret, akkor keresi a társaságod ezek után, ha nem, akkor sztem nem szeretett igazából. Hiszen amikor én szerelmes vagyok, akkor egész nap Róla ábrándozok, és a lehetõ legtöbb idõmet Vele akarnám tölteni. Bár én lány vagyok, de ahogy észrevettem, a fiúk is hasonlóan vannak. 19/L

Ha lefeküdtem egy olyan fiúval, aki már nagyon régóta akart engem, és a szex óta nem keres már, az azt jelenti, hogy béna voltam az ágyban?

Egyébként mindketten elmentünk, és úgy érzem, jó volt az együttlét. A fiúnak egyébként van barátn?je...

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy egy körre kellettél neki, és mivel már megkapott, innentõl felejtõs vagy.

Azt jelenti hogy egy körre kellettél neki, és mivel már megkapott, innentõl felejtõs vagy.
Ez van, tedd túl magad rajta...
Ez azt jelenti, hogy hülye vagy. Lefeküdtél egy fiúval, akinek van barátnõje és esze ágában sincs otthagyni. Te pedig egy kis egyéjszakás kaland voltál és most már csak ennyire is fog értékelni.
sajnálom.. :( próbáld meg elfelejteni.
hát az elõzõ válaszolók már megírták a választ, én csak annyit kérdeznék, hány éves vagy?
Nem az ágyban voltál béna, hanem a szituban. Tedd túl magad rajta, és igyekezz, hogy ne válj egyéjszakás "barátnõvé". Az egyébként nem zavart, hogy van barátnõje?
azt jelenti szegénykém hogy csak sajnos az kelett neki hogy megkapjon.máskor ne légy ilyen butus egybõl ágyba bújni!
Ha neked jó volt, akkor gondolj arra, és örülj neki, hogy volt egy szép estéd
igen, a szituációban voltál béna, ha emellé még az is társul, hogy érzel iránta valamit akkor nagyon de nagyon naív vagy...lefeküdtél egy olyannal akinek van barátnõje, és régóta akart téged-ergo meg akart csak fektetni- csak kellett neki egy kis változatosság a barátnõje mellett...ha nincs semmi érzelem akkor viszonlyag kisebb a baj, bár az sem túl szép dolog márcsak a srác barátnõje miatt sem (képzeld csak magad a helyébe...), a srác viselkedését pedig nem minõsíteném...

Lefeküdtem egy bulin egy fiúval. Használtunk gumit, de többx leesett, mivel a kertben vtunk, kiszúrhatta bmi. Kétszer hatolt be, fájt, és abbahagyta. Ha ondó kerül az ujjára, és aztán az ujja meg belém, lehetek terhes? És ha csak kívül leszek ondós?

Er?sebb a folyásom, és nem jött meg,kissé melegem van, és ha wc-n vagyok,vagy összegörnyedek,fáj alul a hasam,és mintha a mllem is változna.És ha a tesz pozitív,mit tegyek,mert otthonról kitagadnak,ha megtudják,ismeretlen fiútól teherbe estem.Abortusz szül?i beleegyezés nélkül nem végezhet?? már Túl vagyok 3 napon.

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV

**masodik valaszado voltam, bocsi
huuuuuuh...na legkozelebb tessek vigyazni:) udv elso valaszado
tessék! Ez is jó példa rá, hogy "mekkora felelõsségtudata" van a mai fiatalságnak. Nem akarok prédikálni neked. Az az igazság, hogy nem is akarom magam felbosszantani. Sokan írták már, hogy mindenki akkor szexel, amikor akar. És mi lesz, ha bekapják a legyet? Tönkreteszik a pici életét.
Az 15 éves bizonyára lóditott valamit. Szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, 18 alatt. Amúgy hidd el a 12 hetes magzat már nagyon is gyerekszerû, hiszen addigra már kifejlõdik a magzat szive, tehát önálló kis lénnyé válik. Lehet, hogy vaklárma az egész és nem vagy terhes, bár van rá esély. Vegyél tesztet, két hét után már kimutatja az eredményt. Vagy, ha biztosra akarsz menni kérj nõgyógyásztól vizeletvizsgálatot, az 100%. Ha terhes vagy, akkor hamar beszélj a szüleiddel, mert csak 3 hónapon belül engedélyezett az abortusz.
Mindenek elõtt nyugodj meg!A sok idegeskedés helyett pedig csinálj egy tesztet!azután majd törheted a fejed hogyan tovább
HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV
Igen lehetsz terhes! ha töbször le esset ugy is ! s ha az ujjára került sperma akkor fõleg! s ha kivülre akkor is mert ha nedves voltál a spermák imádnak a nedvben úszni!!! Irány tesztelni! Erõs folyás...ha még nem állt ba vagy .. lehet h a szex miatt (ha nem szexelsz sokszor) lehet késik csak szimplán! s peteérésed van! s a hasad lehet a szextõl fáj... ! Ha a teszt pozitiv akkor baj van :S Beszélj szüleiddel! Abortusz nem játék...lehet többet nem is lehet tõle gyereked ha egyszer már volt abortuszod.. s az lekki problémákkal s 12heted van rá! s sijjes ha terhes vagy mert az hosszu procedúrával jár papir intézés...az elötte lévõ napok stb! szoritok!
Hány éves vagy?
hm...hányinger? azért az kicsit durva...van olyan ismerõsöm akinek hányingere van mikor megjön, de ha Neked eddig nem akkor azért tessék egy tesztet csinálni!!!!!! egyrészt hogy megnyugodj... továbbra is szoritok Üdv a második:)
A kérdező hozzászólása: Van valami köze ennek a történteknek ahhoz, hogy annyira fáj az egész alhasam, hogy 3 gyógyszert kellett bevennem, és végig sírtam az órákat? Reggelente elviselhetetlen hányingerem van. Ilyen elõtte még sosem fordult elõ..mi ez?
a mázlista:Dszorítottam!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére ma reggelre megjött a menzeszem:)
A kérdező hozzászólása: Jesszus! De megnyugtattatok. Tudom, hogy hülyeség amit tettem, és meg is bántam, de ha otthon megtudják, azt hiszem mehetek a híd alá, de könyörtelenül. aMúgy meg ráadásul 16 vagyok. Ez volt az elsõ. Teljesen jól csináltam volna mindent, ha nem lettem volna részeg. Szörnyû... bánom is nagyon. És nézhettek hülyének, de a Bodieson is voltam, láttam az embriókat. Én egy 12 hetes embrióban semmi gyerekszerût nem találok, akárhonnan is nézem. Van öcsém, és ha 18 lennék, megtartanám habozás nélkül, de 16 VAGYOK!!!!!!Sok 15 éves írta, hogy nekik nem kellett az abortusznál semmi, nem is szólt a barátnõjén kívül senkinek....most mi van..annyira furán érzem magam. minden leírható rám.jesszus ha megtudják...végem:(:s
Ennek lehet lelki oka. Például visszavezethetõ arra, hogy éretlen voltál az eseményre. Nem a megfelelõ emberrel történt, nem a megfelelõ emberrel, nem megfelelõ körülmények között. Végül is, mégiscsak a szüzességed vesztetted el, ami egyszeri és különleges alkalom lenne. De nem akarok okoskodni, de szerintem ha van minimális lelkiismeretfurdalásod, akkor ez lazán belekalkulálható. A másik dolog az idegesség, hogy emiatt csúszott a vérzés. Szerintem az idegességtõl, meg a késéstõl is fájhat. Nálam legalábbis ez szokott lenni.

Én egy 16 éves fiú vagyok, és a méretemmel vannak nagyon nagy gondjaim.19, 6cm, és eddig 2-ör feküdtem le lánnyal. és ahányszor lefeküdtem velük, mndíg elküldtek a p***ba, mert fájt nekik.. Mit csináljak?

Kérlek,olyan választ adj,amit fel tudok használni,mert tényleg nagyon kellene..:Sel?re is köszi:)

Legjobb válasz: Legyél óvatosabb, mikor beteszed nekik, elõször csak kicsit, lassan, aztán egy idõ után alkalmazkodik a hüvely (ha nem is teljesen) a méretedhez. Max nem tudod teljesen betolni. De ez ezzel jár. Ha meg a combodat is kidörzsöli, kend be a kipirosodott részen testápolóvalXD

Legyél óvatosabb, mikor beteszed nekik, elõször csak kicsit, lassan, aztán egy idõ után alkalmazkodik a hüvely (ha nem is teljesen) a méretedhez. Max nem tudod teljesen betolni. De ez ezzel jár. Ha meg a combodat is kidörzsöli, kend be a kipirosodott részen testápolóvalXD
soksok elöjáték:) ...és nézz utána milyen pozok alkalmasak neked..sok ilyen portál van, akár még nöi portálokon is:P, v femina.hu, meg sok helyen...asszem iylen pl amikor egymás mellett fekszetek, és ugy rakod be..szoval vannak ere megoldások, csak ügyesen:) :P 19/F
Részvétem! Meccs után a zuhanyzóban jól mutat, de ugye ilyen cumik vannak vele. :) Én is azt tudom javasolni, mint a többiek, lassan melegedjetek bele, és óvatos legyél, ne verd be tövig az elején. :D
Hosszú elõjáték, sikosító. Aztán nagyon lassan csináld. Ha az segít, verd ki elõtte, hogy jobban vissza tudd magad fogni.
ne nyomd be annyira. szval ne tövig csak addig amig látod h a lány is élvezi. am biztos h találni fogsz olyan lányt, aki kifejezetten örülni fog a méreteidnek:)
megadod a számod?:D
Hát itt már minden leírtak. Egyébként biztos lesz olyan lány, akinek nem fog fájni ez a méret.. Az én barátomnak is 20 körül van, és isteni vele szeretkezni, egyáltalán nem fáj, nagyon jó és kéjes érzés, ahogy kitölt.
A kérdező hozzászólása: ..Vágom, köszi;)
Ezt az oldalt ajánlom rengeteg póz van: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. Majd ha betöltöd a 18 at akkor keress meg egy szexfilm rendezõt mert valószinüleg lesz állásod. Amúgy sajnállak tényleg rossz lehet ha egyszer elfeledkezel magadról akkor az elég rossz lehet a lánynak.
Na, ennyit arról, hogy a nagyobb az jobb... A férjemnek "csak" 15 centi van, nincs is ilyen problémánk. Kerüld a mély behatolásos pozíciókat. Ilyen a misszionárius, amikor a lány felhúzza a lábát, esetleg a derekad köré is fonja, vagy a nyakadba teszi. Ellenben minden olyan pozíció jó, amiben a lány lába ki van nyújtva, össze van zárva, és nem húzza fel. Írták már elõttem is az egyiket. A kivitelezése: a lány a hátán, te rajta. Miután betetted neki, tegye le a lábát és zárja össze, te meg vigyázz, hogy ne csússz ki belõle. Óvatosan mozogj, ne dugb be neki tövig, mert az õ hüvelye csak 10-12 centi hosszú, és hosszában alig 1-2 centit képes csak tágulni! Egy másik jó pozíció: ugyanez hason. A lány négykézkáb áll, te hátulró hatolsz be. Ha ez megvan, akkor a lány csusszanjon be alád, zárja össze a lábát, te feküdj rá, és így kezdj el mozogni benne. Megint nagyon fontos, hogy ne akard tövig dugni benne a péniszedet, mert ha a méhszájához és, az fájhat neki. Remélem, segíthettem.
szerintem Boróka Balls-nak bejönne, szólj Kovinak, neki is.. ;)
00:18! Akkor én tuti mutáns vagyok, mert az én hüvelyem nem 12 centi, a barátom micsodája is 19 centis, és majdnem teljesen belemegy. 1-2-3 centi marad odakintt, mert különben fájna. 22/L
http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCvely Bár az anatómiában nagy az eltérés, a nyugalmi állapotban lévõ hüvely hossza nagyjából 6–7.5 cm a külsõ falnál (elõl) és 9 cm a hátsó fal mentén. http://www.szex-szerviz.hu/index_elemei/orgazmus.htm A hosszúság elhanyagolható, hiszen a hüvely hossza nagyjából 12 centiméter körül van, tehát egy abszolut átlagos pénisz se tud teljesen „eltûnni” benne.
Akkor én orvosi csoda vagyok!!! Igaz egy szívmûtéten már túl vagyok, lehet a hüvelyembõl is varrnak majd be!! No mindegy...
Örvendj h ekkora, sok lány ölni tudna h a pasijának ilyen "ékszere" legyen!
NE TÓÓD NEKIK TÖVIGG! Hanem figyelj oda. Ez nagy méret. NE a pornófilmekbõl tanulj. Azok kiélt kvruák könyékig is benyelnek ha elég pénz kapnak. Pénzre tágul a p!csájuk. A lányoknál meg óvatosan gyengéden aztán finoman. Tanulj meg bánni vele, és majd elhencegnek hogy pasijuknak mekkora nagy van és milyen jól csinálod vele.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszi szépen, eztis megfogadom...mondjuk elég hülyén fogok kinézni egy törülközõvel a farkamon, a csajomon meg egy párnával, de megpróbálom azért....Jah, és amugy nem zavarna a mérte, csak mint mondtam, 16 vok, és nem egy magas fajta..zsla elég hülyén néz ki...:D
nekem az a bajom a "szerszámmal" hogy kicsi -.- velünk ott fenn jól ki**sztak... :D
A kérdező hozzászólása: ..Hát, én joban bírnám, ha kicsi lenne...mivel csak 16 vok, így sztem még nõni is fog..:S:S:Sna mind1, az 1.-õnek üzenem, hogy okos lehetsz;)
A kérdező hozzászólása: Miért, kéne?:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, tényleg nagyon rendesek vagytok(már aki persze)....
Nekem is hasonló a méret, de soha nem volt vele probléma. Tanulj meg jól ujjazni, meg nyalni. Amikor azt érzed ujjazáskor hogy tocsog és szinte beszippantja az ujjad akkor már nem fog fájni neki hidd el. (azért eleinte persze csak lassan)
eleinte csináljátok misszináriusban úgy, hogy a lány feneke alá teszel párnát, hogy kicsit meg legyen emelkedve, úgy nem fáj neki annyira, aztán majd beindul és mehet máshogy is ;)
A kérdező hozzászólása: Párnával?:O...:D:D:Dokés, ezt megfogadom..!!
Saját tapasztalat alapján, hogy ha a lány van alul és szembefordul veled, akkor elég nehéz teljesen benyomni. Próbáld ki úgy. És SOK elõjáték!!! Valamint csak lassan, óvatosan.
Próbáljátok ki úgy, hogy a lány van alul, hasra fordul és majdnem összecsukja a lábait. Sikítson, ha nem jó helyre találnál be... de valószínûleg nem lesz ilyen gond. Lassan, óvatosan! Univerzális megoldás: tekerj fel egy kisebb törülközõt, majd tekerd vele körbe magad. Úgy nem tudod nagyon mélyen bedugni: értékelni fogják. Van ilyen szexuális segédeszköz is, amit még kényelmesen is lehet használni: az boltban kapható.
Szerintem keress egy kancát, annak bejön a lóméret :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!