Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a fiúval, (28 db)

Miért nem mernek a nők a szerszámhoz nyúlni még akkor sem ha már sokszor lefeküdtek a fiúval?

Legjobb válasz: ne általánosíts...én pl. nagyon is merek... 20/£

ne általánosíts...én pl. nagyon is merek... 20/£
én nem csak merek, hanem ngyon szívesen is közelítek felé bármivel :D 19/L
Kapapács, fúrú, reszelõ stb.én hozzá merek nyúlni. Na jó, amúgy szerintem csak az nem nyúl a férfi nemiszervhez, aki önzõ.Én imádom a párom péniszét és állandóan kényeztetném, nyalogatnám, simogatnám, szopogatnám...
A szerszámokkal csínján kell bánni.
én kézzel tényleg nem merek közelíteni... inkább szájjal
kéynes [email protected] azért
A kérdező hozzászólása: a fiúkat ez idegesíti?
22:37.. Nagyon durva vagy::::)

Lefeküdtem egy fiúval. És mivel sex kapcsolatnak indul úgy is viszonyultam hozzá. De a fiú elkezdett irkálni sms-eket napközben is hogy vátja az estét és hiányzok neki. Sokszor jártunk moziba is és egyszer elmondta hogy kezd megszeretni. Szerintetek?

én nem akartam akkor kapcsolatot mivel sexel indult és úgy gondoltam nem lehet komoly. Õerre öszejött a volt barátn?jével. Még most is van úgy hogy találkozunk és felhoztam neki hogy lehetne kapcsolat. Aztmondta hogy már elmúlt a szerelem de elfelejeni még nemtud. Van esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem nincs, késõbb talán, de jelenleg kétlem :(

Szerintem nincs, késõbb talán, de jelenleg kétlem :(
Így jár az aki csak sex kapcsolatokat tart. Csak ki vagy használva, törõdj bele!Másra nem vagy jó neki!
van 20
mikor jegyzik meg az emberek:nincs szexkapcsolat, ahogy fiu-lány barátság sincs. elõbb utóbb valameik fél többet akar.ez mindíg így van, csak van, hogy titkolják egy ideig...

Mist mit csináljak? Lefeküdtem egy fiúval, és azóta nem érdekelnek a lányok. Srácokra vágyom minden szempontból, de csak csalódok, ugyanis senki nem akar normális párkapcsolatot.

És most a lányok már nem nagyon érdekelnek:( Most mit csináljak? Így sosem lesz boldog életem, és még csak családom sem?:(

Legjobb válasz: Fiú, vagy lány vagy? Számomra ez nem egyértelmûen derült ki. Hány éves vagy?

Fiú, vagy lány vagy? Számomra ez nem egyértelmûen derült ki. Hány éves vagy?
Nem értelek pontosan? Meleg vagy? Hány éves vagy?
Most mivan?
Szerintem fiú a kérdezõ, ha lány lenne, nem lenne így elkeseredve amiatt, h csak a fiúk érdeklik :) Amúgy hidd el, vannak olyan melegek is, akok normális kapcsolatra vágynak, majdcsak megtalálod az igazit, ha tényleg meleg vagy.De biztos vagy te ebben?Mennyi idõ telt el azóta, h azzal a fiúval lefeküdtél?
Homár vagy?
Nem vagy homo esetleg biszex. Ez az állapot azért van, mert amint köztudott a tiltott gyümölcs mindig jobb.. Ezen az állapoton úgy fogsz túlesni, hogy szerzel, egy csajt lehet, hogy elõre még undorodni is fogsz tõle egy picit de ha kitartó vagy és sokat dumcsiztok vonzódni fogsz a csajokhoz.. Csak próbáld kerülni a homo videókat, mert ha homo videókra maszturbálsz az nemfog jóra vezetni.. Dsy
ha MINDEN szempontból a fiúk jönnek be, és már nem érdekelnek a lányok, akkor vsz. meleg vagy, csak a társadalmi beidegzõdések miatt hadakozol ellene
Fordulj orvoshoz.. Ha erre nem vagy hajlandó akkor sürgõsen menyjél sexboltba, vegyél csillogós tangát, húzd a fejedre és rázzad a borotvált segged a Hõsök terén. De elõbb legyél nagyonnagyon büszke magadra..
Utolsó, te mekkora egy segg vagy... Fúj. Ez a hozzáállás az igazán undorító. Elõítéletek...
szerintem búza vagy. :\
szia kedves kérdezõ és eddigi válasz adók nekem volt 1 bisex jóbarátom... na nem tudom más bi. srácoknál ez hogy mûködik, de õrá hullámokban jött a dolog, ezt úgy kell érteni, hogy volt idõszak, amikor csaj kellett neki, aztán rájött az 5perc és megõrült a pasikért aztán, mintha észhez tért volna, megint a csajok után futott... elég érdekes volt, néha már õ is idegileg kész volt saját magától... ezzel én csak azt akarom mondani, hogy serintem bisex vagy...és az, hogy nem leszel boldog egész életedben, az egy f.szság! ez a haverom is volt boldog...már amíg el nem baxta és meg nem ölte magát
Szerintem meg nem biztos, hogy az vagy. Fiatal vagy, és vonz minden, ami eddig "tabu" volt. Lehet, h a másik fiúval "érdekesebb" volt, és azért jár ezen minden az eszed. Ha majd egy év múlva is a fiúkon fog járni az eszed, akkor már valószínû, hogy tényleg az vagy. De ne keseredj el, ez még nem biztos! Elõször magadat kell "megvizsgálni", hogy VALÓJÁBAN melyik nem vonz téged (jobban).
brátkozz meg a gondolattal, és keresgélj a fiúk között biztos, hogy találsz rendes párt magadnak
Az, hogy valaki homokos-e nem azon múlik, hogy mikor fekszik le a saját neme közül valakivel... Ha homokos vagy nincs min filózni, annak születtél...
Hát a homoszexuális vagy, akkor tény, hogy durván estek a családalapítási lehetõségeid. Amúgy az egész életedet nem basztad el, mindenki megtalálja idõvel a párját.
fuj
A kérdező hozzászólása: már voltam lánnyal...
sztem elõbb próbáld ki egy lánnyal is, lehet, hogy az jobb. ha cs az egyik oldalt ismered, akkor ne ítélj. lehet h biszex leszel..
A kérdező hozzászólása: 1 hete történt
A kérdező hozzászólása: fiatal vagyok, és fiú vagyok, és eleinte csak szórakoztam a szexualitásommal, hogy vajon meddig tudok elmenni, de miután kipróbáltam, már a lányok nem vonzanak ugyanúgy szexuálisan, állandóan fiúk járnak z eszembe:S életem legnagyobb hibája volt ez:(
szép perspektíva...

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

Szerintetek ciki, hogy lefeküdtem a legjobb barátommal? (fiú-lány barátság)

18 éves vagyok, és már 5 éve õ a legjobb barátom. Körülbelül 3-4 éve nekem már nagyon tetszik, de sose mertem elmondani neki. Egy buli után pedig együtt aludtunk. Rosszul tettem? Én tényleg szerelmes vagyok belé, hiszen, mióta õ a legjobb barátom, más fiúkra nem is néztem rá. Szerintetek?

Legjobb válasz: És mégis h történt? Egyikõtök felajánlotta?és a fiú mit érez irántad?

És mégis h történt? Egyikõtök felajánlotta?és a fiú mit érez irántad?
Nem az a ciki hogy lefeküdtél vele, hanem az hogy nem hoztad már rég a tudomására hogy mit érzek iránta.
Össze is jöhettek ennyire erõvel, ha lefeküdt veled valszeg õ is többet érez.
Na most együtt feküdtetek le aludni, vagy szex is volt?

Lefeküdtem egy fiuval, csak a gond hogy űldöz a csaj (a fiu csaja) mit lehet tenni? !

Szóval Scvájcba mentem egy hétre látogatóba. Volt ott a disco-ban egy írtó jókép?, szexi, helyes , sportos fiatal szépség pasi... Beiszogattunk és megtörtént a dolog... Csak az a rossz az egészben hogy mire reggel lett megtalált minket a csaja (úgy hogy felmentünk a pasi lakására és nem ébredtünk fel korán az ital miatt) Benyitott a csaja, ÉS AMI A POÉN AZ EGÉSZBEN HOGY SZINTÉN MAGYAR :-))... mármint a csaj... Azzal kezdett hogy hozzámvágta a poharakat stb)

Legjobb válasz: És most Svájcból üldöz? vagy hogy? msn-en? telefonon? nem értem.

És most Svájcból üldöz? vagy hogy? msn-en? telefonon? nem értem.
Tehár ha jól értem itt M.O.-n is üldöz a csaj? tudja azt is hol laksz vagy mi? mennyit tud rólad? nem lehet beszélni vele? a srác svájcban maradt?
persze hogy lehetsz terhes. de most inkább gondterhes vagy.
Terhes vagy.
Terhes vagy. 3-0 rimánkodh hogy 3 nem válaszoló legyen és akko már csak 50%-50% hogy terhes vagy.
Gratulálok...
Igen, a bõrödön fog egy kinövés keletkezni, ami 9 hónap alatt gyerek méretûre nõ és kipottyan belõle a baba.
A kérdező hozzászólása: de végig fent volt az óvszer.akkor csak nem lehetek az.vagy mégis?
Ne parazz nem vagy!

Tanacsokat szeretnék . Az a baj, hogy 3 honappal ez elött lefeküdtem egy fiuval. Védekeztunk ovszerrel . Egy hét utan mestruáltam, utána is meg kétszer és most kesik. Van még valami essély arra, hogy talán terhes vagyok?

Gyors es normális válaszokat elöre is köszönöm.:)

Legjobb válasz: Sokminden befolyásolhatja, kis késés simán belefér, 3 nap még bõven. Mondom, ha már 3x megjött azóta, akkor nem lettél terhes, vagy legalábbis rendesen meglepnél vele, ha az lennél :)

Sokminden befolyásolhatja, kis késés simán belefér, 3 nap még bõven. Mondom, ha már 3x megjött azóta, akkor nem lettél terhes, vagy legalábbis rendesen meglepnél vele, ha az lennél :)
Inkább hülye, mint hüje.
Ha már 3x menstruáltál azóta a ciklusnak megfelelõen, akkor nincs. Mennyire késik?
A kérdező hozzászólása: Eddig meg csak 3 nap
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hüje kérdes volt tölem de megiedtem hogy már elsö szexnél ilyen balszerencses vagzok......
A kérdező hozzászólása: *vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ .

Álmomban lefeküdtem azzal a fiúval akibe NEM vagyok szerelmes, ez miért van?

Szerelmes vagyok egy fiúba már fél éve, aki az osztálytársam. Tegnap azt álltam, hogy egy másik osztálytársammal, aki egyébként nagyon helyes, lefeküdtem. És az álmomban jól éreztem magam, de ez annyira fura! Nem értem.

Legjobb válasz: azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...

azt mondják az álmok nem csalnak, de ez valószínüleg csak a titkos vágyaid...
attól meg felizgulhatsz rá
jajj ne már, ez csak egy álom, ha megtudnád, hogy én miket álmodok
Ettol nem kell felni. Sok mindenki almodott mar ilyet. En egyszer azt almodtam, mikor akkori baratom eppen mellettem volt, hogy egy olyan fiuval fekudtem le, aki meg altalanosban volt az osztalytarsam, nem hogy nem szerettem, hanem kicsit utaltam is, taszitott, evek ota nem talalkoztam vele, nem hallottam rola es nem is gondoltam ra. De nagyon-nagyon jo volt vele almomban. Ez kb 4 eve volt, azota sem tudok rola semmit, es nem is szoktam ra gondolni...

Lehet, hogy terhes vagyok, 3 napja lefeküdtem egy fiúval, ha most veszek terhességi tesztet, az ki fogja mutatni a terhességet?

Nem tudom, mikor kéne megjönnie, eddig sosem néztem a dátumokat, mert sz?z voltam még és felesleges volt, de szerintem kb 2 hét múlva, tehát nagyon nem most.

Legjobb válasz: Amennyire én tudom az aktus után 2 héttel ér valamit is legkorábban a terhességi teszt. 21/F

Amennyire én tudom az aktus után 2 héttel ér valamit is legkorábban a terhességi teszt. 21/F
A kérdező hozzászólása: hát az király, akkor addig izgulhatok... köszi.
ja, csak 2 hét múlva érdemes. de nem kéne izgulnod ha elõbb megtanulnál védekezni
Még nem, általában 2hét után mutatják ki.olyan is van, ami csak a menstruáció elmaradása után.mindegyik termék dobozára rá van írva.
húzattál volna gumit a pasid botjára akkor nem kellene izgulnod... -.-
Még terhes sem lehetsz, mivel a terhesség a beágyazódással kezdõdik, ami az aktus utáni 6. nap környékén kezdõdik. A teszt pedig csak beágyazódás után, aktus után kb.két héttel mutat eredményt. Amúgy nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ha két hét múlva esedékes a vérzésed, akkor bizony sikerült kb. pontosan peteéréskor kiviteleznetek az akciót. Remélem legalább nem benned élvezett el, mert akkor aztán igen csak nagy esély van a terhességre. Ha eléd is élvezett, mindenképpen menj el orvoshoz és kérjél esemény utáni tablettát (az EllaOne-t 5 napig lehet használni).
akkor ezt sikerült pont peteéréskor. most jutott eszedbe aggódni? rögtön kellett volna, akkor vehetnél be 72 órásat. így imádkozz. 2 hét múlva mutat biztosat a teszt.
A kérdező hozzászólása: nem élvezett el egyáltalán, ez a mázlim, bár tudom, hogy elõváladék is van, úgyhogy még esélyes sajnos...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!