Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a de még (132 db)

még nem...
Nem kell még, elég az óvszer. :)
Nem muszaly de ovszer mindenkeppen legyen!! :) sok sikert
ha komolya a kapcsolat, akkor majd érdemes lesz ;) sokkal jobb
majdnem beakasztottak?
megdugott már? :o

A barátommal többször lefeküdtem (kb4) de még mindig nagyon fáj ha behatol. Miért fáj még mindig?

:S Nem tudom mért, pedig már 16 éves multam szerintem a "testem is készenálhat rá". Ráadásul nem is véreztem,csak a negyedik alkalom után volt egy kicsi barnás csík az als?nemümbe.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem több mint fél év távlatában is fáj akkor. Valószínû hogy nálad is a nedvességgel vannak gondok. Síkosító segíthet.

Én is 16 vagyok, és kb féléve élek nemi életet a fiúmmal, ráadásul kb 4-5hónapig fájt. Bár nekem az elsõ pár perc után elmúlt...azt ajánlom, h lazulj el, és ne "görcsölj" azon, h hú de fáj... Ja és még segíthet a hosszabb elõjáték is ;)
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem több mint fél év távlatában is fáj akkor. Valószínû hogy nálad is a nedvességgel vannak gondok. Síkosító segíthet.
Egy jó síkosító és pózválasztás talán megoldja a problémát.
a lányok reflexszerûen befeszitik az altáji izmokat, akkor is ha nem akarják. Ez nem feltétlen tapasztalatlanság kérdése (bár egyenlõre a te esetedben valószinûleg az), lehet az ok idegesség, tartózkodás a partnertõl, nem megfelelõ hangulat stb...Továbbá ha nem vagy kellõen nedves, akkor használjatok sikositót.
El ne hidd már!!!! Egy ügyes, gyengéd pár, kellõ nedvesség, síkosító, kellemet környezet, elengedettség és jó póz kell és nem fog fájni. De talán az egyik legfontosabb a LELKI felkészültség!
Probáljatok bele vinni több elõjátékot
én is 16 vagyok, én véreztem az elsõ 3-4 alkalommal és fél éve élek szexuális életet és kb 1 hónapja nem fáj mikor behatol. A szervztednek még megkell szoknia hogy egy olyan dolog történik veled ami eddig még soha és a hüvelyednek is megkell szoknia. Belefog telni még egy idõbe ameddig fájni fog. Na meg aztán a nedvesség is közrejátszhat. Ha nem vagy elég nedves akkor is fájhat.
az még semmi. :) még kell pár alkalom utánna nem fog
A kérdező hozzászólása: Fél év???!!!!! ez most komoly? 6honapig fájahat még??? de hát adig nem is tudom annyira élvezni, hiszen fáj :S
A kérdező hozzászólása: Szerintem a lelki felküszéltséggel nem lehet gond, nagyon szeretem a párom és biztos vagyok benne hogy õ is engem. A környezet meg hát...senki nem nyithat ránk vagy ilyesmi. tehát nagyon nyugot (ha ilyenekre gondolsz). Lehet, h a ndvesség a hibás :S
Nekem sincs elég nedvességem, bármennyire is kívánom a dolgot, tehát mi rendszeresen síkosítót használunk. Neked is ezt ajánlom, síkosító nélkül nekem is nagyon fáj, pedig 20 leszek és 4 hónapja élek szexuális életet.
Én is 16 vagyok, pár hónapja élek szexuális életet, és nekem is fáj azt elsõ pár alkalommal, bár nálam nem volt baj a nedvességgel!Nálunk a nem megefelõ póz miatt volt kissé fájdalmas a szex...de a többszöri együttlétek után, a fájdalom is fokozatosan csökkent...olyan..mintha megszokta volna a páromat a testem:D lehet h ez hülyén hagnzik, de így van:) Próbáljátok több pózban is...ha pedig a nedvességgel van a gond, -mintahogy az elõttem lévõk is mondták-, a megoldás a síkosító:)
nekem is fájt utána még jópár alkalommal rá is. várhatsz egy fél évet mire teljesen elmúlik. persze ez is egyénfüggõ...
Szerintem fontos, hogy feligulj. Ha teljesen benedvesedsz, akkor nem fáj.
Birom amikor lepontozzák az olyan embert aki szinte ugyanazt mondja mint a többiek csak más szavakkal és rájuk zöldet nyomnak. Gratulálok!! 2. voltam

Több mint 3 hete lefeküdtem a barátnőmmel. Védekeztünk de lejött egyszer az óvszer de nem voltam nedves se meg nem élveztem el benne. De ő fél, terhes?

Attól fél hogy terhes, mivel ugy érzi mintha éhes lenne de ha eszik 1-2 harapás után nem kéri. Mit?l van? Télleg az vagy csak a melegt?l? A félelem is kiválthat ilyen tüneteket?

Legjobb válasz: lehet terhes igen! hány évesek vagytok?

lehet terhes igen! hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: de a gumi nem szakadt ki meg semmi. Nedves se voltam meg csak utána élveztem el miután kivettem belõle az óvszerbe. Akkor hogy? Utána meg is jött a menszesze
soha nem látják be az emberek h "házasság elõtt nincs szex" azért nem akkora hülyeség. mennyi fejfájást megspórolna ezzel az ember pedig. naponta jönnek ilyen kérdések ide és nem jönnek rá h azok a meggyöpösödött konzervatívok tudtak vmit.

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Vegyetek tesztet.
Hát az az 1 alkalom is eléggé felelõtlen!! MINDIG VÉDEKEZZ!!! Csináljatok tesztet ha negatív akkor egy hét múlva is új tesztet is h biztos legyetek benne. Ha pozitív irány a doki. És ez a naptár módszer eléggé kiszámíthatatlan... mindig van esély rá h teherbe esik a párod MINDIG! de lehet szerencsétek van és nem jön szóba egy apróság.
Még várjatok 3-4 napot ha nem jön, teszteljen. Spontán peteérés+elõváladék=baba! Remélhetõleg nincs baba, de ez a módszer csak akkor jó ha nem lenne nagy baj ha jönne a baba, de szerintem nálatok ez nem így van. Válasszatok más védekezési módszert!
nagyon kétesélyes. simán lehet baba. nem kell hozzá 30 millió sperma, elég 1 db!!! Ezt jól jegyezzétek meg! És a naptármódszer BABATERVEZÉSRE SZOLGÁL, NEM PEDIG VÉDEKEZÉSRE!!!!

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

Lefeküdtem 1 lánnyal. Az ovszer nem szakadt el de előbb elmentem és folytattuk ugyan azzal a gumival. Ez nagy baj? Nem vettük észre hogy bement volna az ondo. De még is terhes lehet?

Azt hozzá tennèm hogy szülők majd nem benyitottak ès kirántottam a hüvelyből a pèniszem,ès a gumi fent maradt...azt óvatossan kihúztam utánna....a gumi gyűrűje kint volt....

Legjobb válasz: Nincs baj nyugi :)

Nincs baj nyugi :)
A kérdező hozzászólása: 100%? Tuti?
ha volt gumi... és nem szakadt ki... és gumi nélkül nem volt behatolás, akkor 100% persze más alkalmakkor becsúszhatott, de ennél nem xd ha a gumi gyûrûje kint volt, akkor nem juthatott be semmi. de szerintem... legközelebb ha elsülsz cserélj gumit, biztos ami biztos. és ha rátok nyitnak, ha bent van a farkad ha nincs, egyértelmû h szex folyik az ágyban... szal nem kell kirántani ;)
A kérdező hozzászólása: Oks köszi... ma reggel megjött neki a menzesze.. Am elèg egyèrtelmû volt mi folyik a szobában xd
Kur.va nagy esélyed van!!!!!!
drága kislányom, felelõtlen vagy.
Felezzétek el a tabi árát, hiszen együtt hibáztatok. Ha végképp nincs pénzed, akkor kérd meg hogy õ fizesse ki. Olcsóbb, mintha kibújna belõled a puja.
50-50% vagy igen, vagy nem...
18 évesen ennyi ész. :( A részegség nem kifogás. Kunyerálj barátnõktõl.
Az abortusz drágább, mint az esemény utáni tabletta, úgyhogy kapard össze a pénzt gyorsan.
Ha megjön is lehetsz terhes, szóval... amúgy egy abortusz háromszor annyi, mint az esemény utáni. Egyébként, ha ehhez volt eszed, akkor ahhoz is legyen, hogy odaállsz apuék elé.
Piára van pénz? Na necsinald már... Válasszon kend! Tabletta vagy gyerek. Ma is mész szórakozni? "Ne csinaljon gyereket, akinek nincs pénze gumira"
Bezzeg lefeküdni mertél! Mars a szülõkhöz, õk majd adnak pénzt esemény utánira és remélhetõleg a helyedre raknak!
Attól még ne nyugodj meg, ha esetleg megjön.
A kérdező hozzászólása: jövöhéten kellesz megjönnie...
És mi lesz a neve a kicsinek?
és tudod mikor van a peteérés? a ciklus melyik szakaszában vagy? ez lett volna a lényeg, a szöveg amit leírtál, az mint halottnak a csók lófaszt se segít, a lényeget írjad!! N
Jó esély.
kérd meg a fiút, h vegyen tabit! intézzétek el együtt, oldjátok meg a dolgot!
:\ nagyon-nagy rá az esély. Kölcsön se tudsz kérni senkitõl?
ha eseményutánira nincs pénzetek, akkor abortuszra se lesz...
Ilyenrõl még nem hallottam.Fáj amikor szexeltek?
Ezzel a problémával feltétlenül menj nõgyógyászhoz.
Nekem 4-5 alkalommal meg verzett utana. Ennel tobb azert mar koros szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!