Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a Kb 1 (17 db)

Ugy 3napja összejöttem valakivel, és lefeküdtünk egymással de nem védekeztünk. Az az igazság hogy ugy kb 1-héttel ment el a menstruáciom. Lehetséges-e hogy terhes vagyok? Nem tudom mit csináljak!

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges,hogy terhes vagy.Tök mindegy,hogy mikor volt meg,semmi nem biztos,csak ha védekezel (bár néha még az se,de még mindig nagyobb az esélye,hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük,hogy nem....:-)

Szia! Igen lehetséges, hogy terhes vagy.Tök mindegy, hogy mikor volt meg, semmi nem biztos, csak ha védekezel (bár néha még az se, de még mindig nagyobb az esélye, hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük, hogy nem....:-)
Én a fertõzésektõl is tartanék....
menj el a nõdokidhoz és beszélj vele. ha most nem mész el és nem vagy terhes, megjön a menzid, akkor is érdemes elmenned orvoshoz 1-2 hó múlva, mert összeszedhetted a HPV vírust is, amit szintén kezelni kell
Annyit az elõzõhöz kiegészítésként, hogy a terhesség ötödik hete a vérzés elsõ napjától számolandó, az a fogantatástól számítva még csak a harmadik hét. Amikor (szabályos ciklusnál) kimarad a vérzés, akkor a baba még csak 2 hetes, de a terhesség már 4 hetes.
Az, hogy mikor volt meg, az tök mindegy tényleg, van olyan ismerõsöm aki mensi alatt lett terhes. Úgyhogy most nagy esélye van annak, hogy összejött, mivel ráadásul pont a peteérés közelében voltatok együtt. (Már az orvosi számítás szerint). Hát, szerintem még két hét múlva is korai a teszt, nekem a terhességem 5. hetében mutatta ki ugyanis, és akkor is elég halványan. Úgyhogy várni kell türelmesen, esetleg, ha nagyon félsz, akkor beszélj a nõgyógyászoddal, Õ UH-n semmit nem fog még látni, mivel ott is csak legkorábban a 4.héten láthatják biztonsággal, de van akinél késõbb, viszont ha elmondod mi a hézag, akkor ad beutalót terhességi vérvételre. A HCG a vérbõl már 1 hetes terhesség után kimutatható...nekem csináltak ilyen vizsgáltatot annó. Máskor lehetnél felelõsségteljesebb is, hiszen az egy egyszerû és helyes döntés, ha meg terhes vagy, akkor ki tudja mi az egyszerû Neked, és a késõbbiekben mit vélsz majd helyesnek....
Meg fizeted a tanulópénzt ha most nem maradtál terhes. Nem értem a dolgot, most nem tudod mit csinálj, akkor tudtad? Nem bántásból mondom, távol álljon tõlem. Nem poénból mondják hogy védekezni kell. Úgy látom még mindig nem jutott el mindenkinek a tudatáig.
Az esély meg van rá. Azt, hogy biztosan következmények nélkül megúszod-e ezt a kalandot, nem lehet elõre megmondani. A 72 órás tablettáról már lecsúsztál, így marad a jó szerencsében való reménykedés.
Most már csak imádkozhatsz. Jó nagy hülyeséget csináltál ugyanis. Ha egy hete múlt el a vérzésed, akkor kb mostanában vagy termékeny. Ha beléd élvezett a srác, ott helyben be kellett volna venni 72 órás tablettát, de már errõl is lekéstél. Most várhatsz 2 hetet, hogy megjön-e a vérzésed, vagy nem. ha 2 hét múlva nem jön meg, akkor csinálj zterhestesztet. Addig hiába csinálsz, mert aktus után 2 hétig nem mutat ki semmit, kell annyi idõ, hogy elegendõ terheshormon legyen a vizeletedben. Mást nem tehetsz. Ekkora hülyeséget... Még a k.urvák is tudják, hogy védekezni kell!!!
Igen terhes maradhattál. De ilyet 3 nap alatt meg se lehet ismerni senkit nem hogy gumi nélkül szexelni vele. Az ilyenek mint te azok akik nem tudják kik a gyerekük apja mert egy nap után lefekszenek bárkivel persze gumi nélkül. Abba bele gondoltál mi van akkor ha a srác pl tripperes vagy kankós vagy ne adj isten AIDS. Három nap alatt nem hiszem hogy ezeket ki lehet deríteni. Remélem szerencséd lesz és megúszod és legközelebb lesz annyi eszetek hogy használtok gumit.
Egyébként gratulálok a nagy felelõsséghez. A terhes lettél mit csinálsz, gondolom abortusz. Persze mit mindig egy ártatlan szenvedi meg a mások hülyeségét.
gratulálok... igen, valószínü hogy terhes vagy.
Nem tudod mit csinálj?! Elõször is keresd meg az eszedet!!! Hogy lehet az, hogy a mai világban meglátsz egy fa..t, és már el is vette az eszedet? Hogy lehet egy vadidegennel úgy kefeküdni, hogy nem használsz óvszert?! Nem csak terhes lehetsz, hanem akár még nemi fertõzést is elkaphattál. (pl: HIV)
Ötödik válaszoló vagyok. Szerintem, az, hogy lehordjátok a kérdezõt több ízben, az nem segít, szerintem már így is elég tanulópénz volt ez neki, és sajnos a mai világban többen is elkövetnek hasonló hibákat. Gondolom Õ nem fogja ezt újra elkövetni, és azért írt ki kérdést, hogy segítsünk megoldani egy problémát. Nem kell azt írogatni, hogy "Igen, valószínû terhes vagy..." és hasonlók, mert egyáltalán nem valószínû, csak megeshet az is. De mi pl a férjemmel majdnem 1 éve próbálkozunk kistesóval a kislányunk mellé, és semmi....van olyan ismerõsöm, akinek 5éve nem jön össze....úgyhogy ez nem olyan, hogy eldöntött tény. Nagy felelõtlenség volt, remélhetõleg tanult belõle, és reméljük nincs következménye, nem kell kétségbeesni egybõl, hanem el kell menni orvoshoz, ahogy írtam az elõbb. És a doki a fertõzést szûrûvizsgálattal meg tudja állapítani, a terhességet meg vérvizsgálattal.

Esélyem sincs? Van 1 srác akiért nagyon odavagyok, egyszer lefeküdtünk, kb 1 hónapja, azóta csak msn-en beszéltünk és ma találkoztunk elöször de nem is hozta fel a témát és én sem mertem rákérdezni.

Nem tudja hogy én szeretem és nem tudom mit tegyek...úgy érzem hogy menekül a komolyabb dolgoktól és ezért mondta azt utána hogy ne eröltessük pedig azt mondta jól érezte magát velem:( Már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. ? volt általánosban is a szerelmem és én is neki :D

Legjobb válasz: nomd meg neki mit erzel es kerdezz ra, hogy lehete ebbol komojabb kapcsolat.

nomd meg neki mit erzel es kerdezz ra, hogy lehete ebbol komojabb kapcsolat.
Kb ugyan ebben a szituban vagyok.. Én megmondtam a srácnak hogy bejön meg minden és õ is mondta h bejövök neki és most vaygunk azon hogy alakul a kapcsolatunk.. Sztem te is beszélhetsz vele legfeljebb ne egybõl térj a lényegre csak kérdezd tõle h jelentette e neki valamit az az éjszaka, meg iylesmik :D Sok sikert!!!
De, ha elmondod Neki akkor legalább megtudod mi van, ha távolságtartó lesz akkor is tudod már, és az is lehet, hogy jól sül el, egyikkel sem vesztesz szerintem :)
Szedd össze a bátorságodat, és egy alkalmas pillanatban hozd fel Te a témát, és kérdezd meg, hogy az az alkalom jelentett-e neki valamit. Nem kell rögtön szerelmet vallani.
Én sosem mondanám el egy pasinak, hogy tetszik. Túl konok vagyok hozzá és túl büszke. Meg persze félnék attól, hogy vissza utasít. Ilyenkor inkább a nõi praktikákhoz folyamodmom. Pl. kisipem magam, elhívom valamerre. Aztán meglátom, hogy bejövök-e neki.
talán nem kéne ajtóstól rontani a házba... próbálj meg közös progikat szervezni vele közben pedig legyél nagyon nõies és csábító érd el h õ akarjon meghódítani téged és ez számára is izgalmas lesz sokkal jobb, mintha már " készen megkap téged"
A kérdező hozzászólása: *megpróbálok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat megróbálok majd Vele beszélni! Azért még várom a válaszaitokat :) Köszi
A kérdező hozzászólása: Attól félek hogyha elmondom Neki még távolságtartóbb lesz :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, sok sikert Nektek is!

Lefeküdtem a pasimma. Kb 1 percig volt bennem gumi nélkül.. Lehetek terhes?

Kérlek segítsetek mert nagyon félek..utána volt egy kis hányingerem rá az aktus után 2 órával..miért volt ez?

Legjobb válasz: Sajnos elõfordulhat, nem az a lényeg, hogy 1 perc vagy teljes aktus. Megtörténhet, még ha nem éppen akkor élvezett is el. Mindig védekezni kell! De ez a hányinger nem attól van, csak beképzeled magadnak. Hányinger csak sokkal késõbb van a terhesség alatt. Számold ki, hogy a ciklusod melyik idõszakában volt, de sajnos 1 perc alatt is elõfordulhat, bár kisebb az esélye. Azért nem hinném, de lehet.

Sajnos elõfordulhat, nem az a lényeg, hogy 1 perc vagy teljes aktus. Megtörténhet, még ha nem éppen akkor élvezett is el. Mindig védekezni kell! De ez a hányinger nem attól van, csak beképzeled magadnak. Hányinger csak sokkal késõbb van a terhesség alatt. Számold ki, hogy a ciklusod melyik idõszakában volt, de sajnos 1 perc alatt is elõfordulhat, bár kisebb az esélye. Azért nem hinném, de lehet.
kicsi sz esélye, de lehet h pehed van. nem lehet tudni. számold ki a ciklusod alapján h termékeny idõszakban voltál e.de szerintem nem vagy terhes. de legközelebb mindenképp védekezetek
Sajnos meg van az esélye, hogy teherbeestél! Miért nem védekeztek???? A hányingered nincs ezzel összefüggésben, hisz csak a terhesség 3-4 hetétõl jönnek a rosszullétek (már akinél, van, akinek nincs rosszulléte)! Biztos valami olyat ettél! Imádkozz, hogy nem estél teherbe és utána a köv. alkalommal tessék védekezni!!!
Bármikor teherbe lehet esni, szóval ez a számolgatásos módszer szerintem idõpazarlás! Irány a doki és írass fel egy 72 órás tablettát!
hát elõfordulhat h teherbe estél!!! védekezzél legközelebb!!!!!!sztem menyj el nõdokihoz vizsgáltad kimagad
Lehetsz, de csak ha beléd élvezett

Kb másfél hete együtt lefeküdtem a barátommal. Nem védekezett, mivel nem volt nála. Még 1 percig sem volt bent, és õ 1oo-ra mondja, hogy nem érezte, hogy elélvezett volna. Vettem esemény utáni tablettát is. Lehetek terhes?

A gyógyszertárban azt mondták,hogy amennyiben bevettem a gyógyszert még 72 órán (3 napon) belül,akkor biztos,hogy az meggátólja..De ettõl függetlenül én még bevagyok szarva :( .

Legjobb válasz: Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az

Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az
hát normálisan is fogalmazhatnál a védekezés közös, nem csak egyik fél felelõssége - ha nem volt nála, legyen nálad, vagy ne szexeljetek 1 percig se tartott a szex? akkor meg mi értelme volt??
A kérdező hozzászólása: szerintem se õ nem szar, se én nem vagyok valami jó :) ) tehát nem látsz esélyt rá ?:D
Szar lehet ha a pasid egy percig sem bírja vagy valami qrva jó nõ lehetsz ha ilyen hamar elment
Ez NEM NORMÁLIS! 1.) Részegen ne szexelj, mert hülyeségeket csinálhatsz, (lásd a ti esetetek), és ha õ sem volt józan... Nos... Én szexeltem már részegen (gumival) és nem igazán éreztem amikor elmentem, nem volt meg a "csúcs" érzés. Szóval még gáz is lehet... 2.) Mi az hogy az exeddel??? Ez... Na jó ne menjünjk bele. Reménykedj!
Védekezni akkor is kéne, ha részegek voltatok és váratlanul jött a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. Amúgy az a gáz, hogy egyikünk sem volt valami józan állapotban. Azért nem szedtem fogamzás gátlót, mert nem gyakori nálam az ilyesmi, sõt nagyon is ritka. Sõt..úgy volt h novemberben szakítottunk, most meg ezen a "bulin" újra összejöttünk, s ez lett a vége..Egyikünk sem számított erre ..
Igen ha ugy beveszed akkor elég nagy valószinûséggel nem leszel terhes, de arra keszülj fel hogy most picit össze fogja zavarni a menstruációdat, de nem vészes, sajnos egyszer nekem is kellett ilyen megoldáshoz folyamodni de nem lett gond. De szedj inkább fogamzásgátlót mert azt kimondottan a nem kivánt terhesség megelõzésére találták ki :)
Elõször is! A szex két emberes dolog, tehát olyan nincs, hogy "nem védekezett", maximum "nem védekeztünk"! Remélem ebbõl tanultál, és legközelebb vállalod a felelõsséget. Lehetett volna nagyobb gáz is, és hidd el, hiába nem élvezett el, az elõváladéktól is estek már teherbe! Jól tetted, hogy esemény utáni tablettáért mentél, viszont ezt nem lehet cukorkaként szedni, több hónapnak el kell telnie két ilyen között, szóval legközelebb inkább védekezzetek; az nem kifogás, hogy nem volt nála óvszer, mert akkor legyen bennetek annyi önkontroll, hogy kibírjátok. Azért egy terhességet nem ér meg a pinaviszketés csökkentése.
Nem értelek. Miért nem védekeztél?
Jajaj:D Menj be a gyógyszertárba ismét, kérdezd meg hány százalék esélye van, hogy teherbe ess 1 év alatt, átlagos nemi élettel, ha helyesen szeded mondjuk a tablettákat. Ugyanezt kérdezd meg óvszerre. Állandó rettegésben leszel:D
Szerintem a gyógyszerész jobban tudja, mint az itteniek többsége. Amúgy nem kell félni, én is használtam már esemény utánit, bár nem vagyok rá büszke, hogy elõvigyázatlan voltam
nem értem az ilyen embereket..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :D .. Szerencsére kiderült , hogy nincs baj :D

Múlthéten buliból hazajövet részegen lefeküdtem a város egyik hajléktalan nőjével kb 35 éves (nem rossz), de olyan, hogy 1 fröccsért bárki megrakhatja, én is megtettem ezt (hozzáteszem nagyon oda voltam) Mi ez?

Azóta az eset óta a nemi szervemen vöröses hólyagok és fehér kis pattanás félék vannak körülötte és nagyon égető érzés kínos,amikor pisilek.Nem beszélve arról,hogy úgy tud viszketni sokszor,mint még sohasem.Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Ne írj ki több kamukérdést ma már!

Ne írj ki több kamukérdést ma már!
koton??????hülye
Valami hir a tünetekrõl/betegségrõl? Vagy Troll vagy?
Reméllem tanultál az esetböl, amugy ténleg tripper irány a doki
Ha ennyi eszed van, gratulálok!Aki hülye, haljon meg!
Ez tripper...nem viccelek, mert az! Irány bõr és nemibeteg gondozó, ott pedig kifognak kérdezni.
Szerintem menjél el amilyen hamar csak tudsz orvoshoz. Nagyon fontos ne hagyd i akkor sem ha esetleg nem éreznéd ezeket a tüneteket! És legközelebb kerüld az ilyen nõket ja és az alkoholt is, vagy vigyél magaddal egy normális barátot aki ügyel majd arra hogy ilyen többé elõ se fordulhasson!:)
hát te nagyon beteg vagy
Menj igyál egy kicsit dugd meg még1x és hátha lerohad a pcsöd dokihoz se kell utána menni
Borítsd le vodkával, holnap meg doki!
Ha ez nem trollkodás, akkor bõr és nemibeteg gondozó már holnap! a véleményemet inkább nem fejtem ki..
A kérdező hozzászólása: Nagyon kellemetlen, anyámnak nem akarom elmondani, mert cikinek tartom, részeg voltam tényleg, józanon soha nem nyúltam volna hozzá, de sokszor nagy fájdalmakkal jár a wc-zés..amúgy 18/F
Ennyire hülye nem lehetsz
Egy hajléktalan ingyenprostival feküdtél le gratulálok, annyi nemi bajt összeszedhettél, hogy lerohadhat a pöc söd.
Holnap hétfõ! Bõr-nemibeteg gondozó/Urolológia legyen az elsõ programod!! Ne szarozz, nézesd meg kitudja miket szedtél össze! Nemtudok így mit mondani, de hogy nemjó jel az biztos! Utóirat: Hogy az istenbe sikerült ezt összehozni azzal a "nõvel" ??
menj el dokihoz ha még használni akarod a szerszámot
Mi lett veled???

Kb.1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Múlt héten viszont szakítottunk, de most kiderült, hogy terhes vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el neki, mert nem igazán beszéltünk azóta?

Én 17 a (volt)barátom 20 éves. Nagyon jól megvoltunk csak nem tetszett neki, hogy egy régi osztálytársammal találkozgattam.(nem volt semmi, csak barát)

Legjobb válasz: Beszélj vele,aztán találjátok ki közösen,hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.

Hát, ilyen embernek nem való gyerek ("majd veszünk fel bébiszittert") Nyomokban sem ismeri a felelõsség fogalmát. Tán te keresed meg a bébiszitterre a pénz? Vagy a pasid? Nem az a kérdés, hogy mondod meg a srácnak, hogy terhes vagy. Hanem az, hogy közlöd vele, hogy meg is fogod szülni. És igen, néha jobb annak az embriónak, amelyik nem születik meg. Fõleg, ha ilyen az "anya". 24/N
Beszélj vele, aztán találjátok ki közösen, hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.
amikor már a vége felé leszel nem is járhatsz suliba... általában igy van.
Ezt elég rosszul gondolod így. Az anyjára van szüksége, nem a bébiszitterre, mert vele fog kialakulni akkor a kötõdés, és ha majd nagyobb lesz, akkor már nem lesz neki ott ez a személy. Persze nyilván a mértéken múlik és a minõségen, hogy kivel mennyi idõt tölt a gyerek. Az én véleményem az, hogy 17 évesen nem kéne gyereket vállalni, mert nem tudod neki megadni azt érzelmileg, amire szüksége van, mert még te is a szüleidtõl kapod meg...A másik oldala pedig, hogy a sulit nem tudod így olyan erõbedobással folytatni, szóval vagy a gyerek sérül vagy te...Ez a realitás.
Akkor gond van, ha terhes vagy. Ha csak áldott állapotba kerültél, akkor jobb helyzetben vagy, bár még mindig nagy a gond. Szerintem hívd fel, kérj tõle egy idõpontot, hogy mikor tudtok beszélni, aztán ha megbeszéltétek, elmondhatjátok a szüleiteknek. :) Mindenesetre én nem ajánlanám az abortuszt, de ha nincs más, akkor az lehet a végsõ megoldás. De a nyerõt majd úgy is a szüleitek fogják megmondani... Sok sikert, és sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Abortuszt egyáltalán nem szeretnék, ha õ nem szeretne tudomást venni a gyerekrõl, akkor megoldom egyedül. A suli miatt nem aggódom, majd veszünk fel bébiszittert.
Szaporítsátok isten állatkertjét.... a pasi le fogja rázni magáról, mint a korpát... te meg elmész kaparásra... Kb ez a sztori neve...
Szia! Ez tényleg vészes. :/ Szerintem mindenképp mondd meg neki, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni.. ha élõben nem találkoztok, akkor hívd fel/ írj neki, hogy muszáj találkozni, mert nagyon fontos!!!! És négyszemközt mondd el neki, hogy miután szakítottatok, kiderült, hogy terhes vagy tõle! Aztán várd meg, amíg õ is felfogja, lereagálja és utána meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább. Amúgy én nem akarok beleszólni (nyilván jogom sincs hozzá), de a saját véleményemet azért szeretném Neked leírni.. mivel 17 éves vagy, még nem nagykorú, gondolom gimnazista/ szakközépiskolás, nem lenne jó vége, ha megszülnéd. Persze biztos nehéz lenne az abortusz is pszichikailag, de mégis csak fontos az érettségi, az hogy még éld az életed! Hisz fiatal vagy! Én a helyedben biztosan elvetetném. :( De nagyon sok kitartást és erõt kívánok Neked!!
szegény gyerek....
'majd veszünk fel bébiszittert...' hát, bakker...öröm egy ilyen gyerek a háznál. ha annyira akarod azt a gyereket, legalább egy évet hagyj ki. vagy majd a bébiszittyó szoptatja és neveli? te majd tesószerepben tündökölsz suli után? ha már megtartod, kicsit több felelõsség, plíz.
nyilván nem úgy gondolta, hogy kipottyantja magából aztán hello iskolapad.de miért baj az, ha nem akarja abbahagyni a sulit?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az anyjára, de szerinted hány embernek van bébiszittere?? Addig amíg suliba vagyok tökéletes..
"Majd felveszünk bébiszittert" És szerinted egy gyereknek a bébiszitterre vagy az ANYJÁRA van szüksége?
A kérdező hozzászólása: Én már mondtam a szüleimnek, õk is ellenzik az abortuszt. Jah és nem õk döntik el, hogy mi legyen vele.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk óvszerrel. De ez van.
Mondd el neki, mégis csak az apja. És talán ismerkedj meg a fogamzásgátlás fogalmával.
hello terhes vagyok töled igy:D am sajnállak:/ 17 évesen elég gáz érettségi majd meg tovább tanulás..: S
Hívd fel, hogy beszélni szeretnél vele, aztán mondd el neki és kész. Aztán kérdezd meg, mit gondol, hogyan tovább.
Congratulation. hm and salutation.
Gratulálok.
Igen. Sõt... Gyakorlatilag NEM VÉDEKEZTETEK.
Pedig kapsz osztást, és megérdemled. Pont a legvégén levenni a gumit?... Hát gratulálok. Igen, van rá esélyed, hogy terhes vagy...
Nem csak 3 és fél perc után lehetsz terhes, szóval a válasz: igen.
Annak meg mi értelme? Hülyék voltatok, voltaképpen védekezés nélkül szexeltetek (hiszen pont a végén levenni a gumit...) Nincs megnyugtató válasz... Most ha azt írom, hogy nem, nem lehetsz terhes, akkor megnyugodsz, aztán egy pár hét múlva ideges leszel, hogy héé, és a menstruációm?
Nyugtató választ?? Mit? Hogy 100% nem lehetsz terhes??? Hazudjanak?? Vagy most mi van?
Nem vagy terhes, amíg az be nem bizonyosodik.Ideje megismerkedned a majdani nõgyógyászoddal.Beléd élvezett?Amennyiben nem, az megszakításos közösülésnek számít, van esély rá, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, azért köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: OKé, valami nyugtató választ is kérek:S bocsi
a "teszt "csak kb 2 hét után a fogantatás után mutat bármit is. ja, lehetsz terhes.
teszt?az biztosabb választ tud adni.

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Lefeküdtem a barátommal, óvszer és fogamzásgátló nem volt. Ez kb 1 hónapja történt. Ha most bemegyek a kórházba ki tudják mutatni ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.

Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.
Már két héttel utána ki tudja mutatni egy patikában kaphtó 1000 Ft-os terhességi teszt. A kórházban ennél sokkal érzékenyebb mûszerek vannak, tehát igen, egy egyszerû teszt elvégzése utána terhesség kimutatható.
óó ne menj még dokihoz, várd meg míg 8 hónap múlva magától kibújik a baba... -.-
Ha kb. 1 hónapja történt, akkor közben kellett, hogy menstruálj... Menstruáltál? A teszt kb. 2 hetes terhességet már jelez.... Ha terhes lennél, az az utolsó menstruációd elsõ napjából számítódik, nem a tényleges aktustól, tehát akár már 6 hetes is lehetsz, azt meg már bõven kimutatja bármi. Elõször tesztelj, és ha pozitív, akkor menj dokihoz.
A 6 hetes terhesség ultrahangon is jól látszik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!