Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a Kb (60 db)

Kb másfél hete együtt lefeküdtem a barátommal. Nem védekezett, mivel nem volt nála. Még 1 percig sem volt bent, és õ 1oo-ra mondja, hogy nem érezte, hogy elélvezett volna. Vettem esemény utáni tablettát is. Lehetek terhes?

A gyógyszertárban azt mondták,hogy amennyiben bevettem a gyógyszert még 72 órán (3 napon) belül,akkor biztos,hogy az meggátólja..De ettõl függetlenül én még bevagyok szarva :( .

Legjobb válasz: Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az

Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az
hát normálisan is fogalmazhatnál a védekezés közös, nem csak egyik fél felelõssége - ha nem volt nála, legyen nálad, vagy ne szexeljetek 1 percig se tartott a szex? akkor meg mi értelme volt??
A kérdező hozzászólása: szerintem se õ nem szar, se én nem vagyok valami jó :) ) tehát nem látsz esélyt rá ?:D
Szar lehet ha a pasid egy percig sem bírja vagy valami qrva jó nõ lehetsz ha ilyen hamar elment
Ez NEM NORMÁLIS! 1.) Részegen ne szexelj, mert hülyeségeket csinálhatsz, (lásd a ti esetetek), és ha õ sem volt józan... Nos... Én szexeltem már részegen (gumival) és nem igazán éreztem amikor elmentem, nem volt meg a "csúcs" érzés. Szóval még gáz is lehet... 2.) Mi az hogy az exeddel??? Ez... Na jó ne menjünjk bele. Reménykedj!
Védekezni akkor is kéne, ha részegek voltatok és váratlanul jött a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. Amúgy az a gáz, hogy egyikünk sem volt valami józan állapotban. Azért nem szedtem fogamzás gátlót, mert nem gyakori nálam az ilyesmi, sõt nagyon is ritka. Sõt..úgy volt h novemberben szakítottunk, most meg ezen a "bulin" újra összejöttünk, s ez lett a vége..Egyikünk sem számított erre ..
Igen ha ugy beveszed akkor elég nagy valószinûséggel nem leszel terhes, de arra keszülj fel hogy most picit össze fogja zavarni a menstruációdat, de nem vészes, sajnos egyszer nekem is kellett ilyen megoldáshoz folyamodni de nem lett gond. De szedj inkább fogamzásgátlót mert azt kimondottan a nem kivánt terhesség megelõzésére találták ki :)
Elõször is! A szex két emberes dolog, tehát olyan nincs, hogy "nem védekezett", maximum "nem védekeztünk"! Remélem ebbõl tanultál, és legközelebb vállalod a felelõsséget. Lehetett volna nagyobb gáz is, és hidd el, hiába nem élvezett el, az elõváladéktól is estek már teherbe! Jól tetted, hogy esemény utáni tablettáért mentél, viszont ezt nem lehet cukorkaként szedni, több hónapnak el kell telnie két ilyen között, szóval legközelebb inkább védekezzetek; az nem kifogás, hogy nem volt nála óvszer, mert akkor legyen bennetek annyi önkontroll, hogy kibírjátok. Azért egy terhességet nem ér meg a pinaviszketés csökkentése.
Nem értelek. Miért nem védekeztél?
Jajaj:D Menj be a gyógyszertárba ismét, kérdezd meg hány százalék esélye van, hogy teherbe ess 1 év alatt, átlagos nemi élettel, ha helyesen szeded mondjuk a tablettákat. Ugyanezt kérdezd meg óvszerre. Állandó rettegésben leszel:D
Szerintem a gyógyszerész jobban tudja, mint az itteniek többsége. Amúgy nem kell félni, én is használtam már esemény utánit, bár nem vagyok rá büszke, hogy elõvigyázatlan voltam
nem értem az ilyen embereket..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :D .. Szerencsére kiderült , hogy nincs baj :D

Múlthéten buliból hazajövet részegen lefeküdtem a város egyik hajléktalan nőjével kb 35 éves (nem rossz), de olyan, hogy 1 fröccsért bárki megrakhatja, én is megtettem ezt (hozzáteszem nagyon oda voltam) Mi ez?

Azóta az eset óta a nemi szervemen vöröses hólyagok és fehér kis pattanás félék vannak körülötte és nagyon égető érzés kínos,amikor pisilek.Nem beszélve arról,hogy úgy tud viszketni sokszor,mint még sohasem.Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Ne írj ki több kamukérdést ma már!

Ne írj ki több kamukérdést ma már!
koton??????hülye
Valami hir a tünetekrõl/betegségrõl? Vagy Troll vagy?
Reméllem tanultál az esetböl, amugy ténleg tripper irány a doki
Ha ennyi eszed van, gratulálok!Aki hülye, haljon meg!
Ez tripper...nem viccelek, mert az! Irány bõr és nemibeteg gondozó, ott pedig kifognak kérdezni.
Szerintem menjél el amilyen hamar csak tudsz orvoshoz. Nagyon fontos ne hagyd i akkor sem ha esetleg nem éreznéd ezeket a tüneteket! És legközelebb kerüld az ilyen nõket ja és az alkoholt is, vagy vigyél magaddal egy normális barátot aki ügyel majd arra hogy ilyen többé elõ se fordulhasson!:)
hát te nagyon beteg vagy
Menj igyál egy kicsit dugd meg még1x és hátha lerohad a pcsöd dokihoz se kell utána menni
Borítsd le vodkával, holnap meg doki!
Ha ez nem trollkodás, akkor bõr és nemibeteg gondozó már holnap! a véleményemet inkább nem fejtem ki..
A kérdező hozzászólása: Nagyon kellemetlen, anyámnak nem akarom elmondani, mert cikinek tartom, részeg voltam tényleg, józanon soha nem nyúltam volna hozzá, de sokszor nagy fájdalmakkal jár a wc-zés..amúgy 18/F
Ennyire hülye nem lehetsz
Egy hajléktalan ingyenprostival feküdtél le gratulálok, annyi nemi bajt összeszedhettél, hogy lerohadhat a pöc söd.
Holnap hétfõ! Bõr-nemibeteg gondozó/Urolológia legyen az elsõ programod!! Ne szarozz, nézesd meg kitudja miket szedtél össze! Nemtudok így mit mondani, de hogy nemjó jel az biztos! Utóirat: Hogy az istenbe sikerült ezt összehozni azzal a "nõvel" ??
menj el dokihoz ha még használni akarod a szerszámot
Mi lett veled???

Kb.1 hónapja lefeküdtem a barátommal. Múlt héten viszont szakítottunk, de most kiderült, hogy terhes vagyok. Szerintetek hogyan mondjam el neki, mert nem igazán beszéltünk azóta?

Én 17 a (volt)barátom 20 éves. Nagyon jól megvoltunk csak nem tetszett neki, hogy egy régi osztálytársammal találkozgattam.(nem volt semmi, csak barát)

Legjobb válasz: Beszélj vele,aztán találjátok ki közösen,hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.

Hát, ilyen embernek nem való gyerek ("majd veszünk fel bébiszittert") Nyomokban sem ismeri a felelõsség fogalmát. Tán te keresed meg a bébiszitterre a pénz? Vagy a pasid? Nem az a kérdés, hogy mondod meg a srácnak, hogy terhes vagy. Hanem az, hogy közlöd vele, hogy meg is fogod szülni. És igen, néha jobb annak az embriónak, amelyik nem születik meg. Fõleg, ha ilyen az "anya". 24/N
Beszélj vele, aztán találjátok ki közösen, hogy hogyan tovább. Sanszos az abortusz.
amikor már a vége felé leszel nem is járhatsz suliba... általában igy van.
Ezt elég rosszul gondolod így. Az anyjára van szüksége, nem a bébiszitterre, mert vele fog kialakulni akkor a kötõdés, és ha majd nagyobb lesz, akkor már nem lesz neki ott ez a személy. Persze nyilván a mértéken múlik és a minõségen, hogy kivel mennyi idõt tölt a gyerek. Az én véleményem az, hogy 17 évesen nem kéne gyereket vállalni, mert nem tudod neki megadni azt érzelmileg, amire szüksége van, mert még te is a szüleidtõl kapod meg...A másik oldala pedig, hogy a sulit nem tudod így olyan erõbedobással folytatni, szóval vagy a gyerek sérül vagy te...Ez a realitás.
Akkor gond van, ha terhes vagy. Ha csak áldott állapotba kerültél, akkor jobb helyzetben vagy, bár még mindig nagy a gond. Szerintem hívd fel, kérj tõle egy idõpontot, hogy mikor tudtok beszélni, aztán ha megbeszéltétek, elmondhatjátok a szüleiteknek. :) Mindenesetre én nem ajánlanám az abortuszt, de ha nincs más, akkor az lehet a végsõ megoldás. De a nyerõt majd úgy is a szüleitek fogják megmondani... Sok sikert, és sok szerencsét. :)
A kérdező hozzászólása: Abortuszt egyáltalán nem szeretnék, ha õ nem szeretne tudomást venni a gyerekrõl, akkor megoldom egyedül. A suli miatt nem aggódom, majd veszünk fel bébiszittert.
Szaporítsátok isten állatkertjét.... a pasi le fogja rázni magáról, mint a korpát... te meg elmész kaparásra... Kb ez a sztori neve...
Szia! Ez tényleg vészes. :/ Szerintem mindenképp mondd meg neki, hogy négyszemközt akarsz vele beszélni.. ha élõben nem találkoztok, akkor hívd fel/ írj neki, hogy muszáj találkozni, mert nagyon fontos!!!! És négyszemközt mondd el neki, hogy miután szakítottatok, kiderült, hogy terhes vagy tõle! Aztán várd meg, amíg õ is felfogja, lereagálja és utána meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább. Amúgy én nem akarok beleszólni (nyilván jogom sincs hozzá), de a saját véleményemet azért szeretném Neked leírni.. mivel 17 éves vagy, még nem nagykorú, gondolom gimnazista/ szakközépiskolás, nem lenne jó vége, ha megszülnéd. Persze biztos nehéz lenne az abortusz is pszichikailag, de mégis csak fontos az érettségi, az hogy még éld az életed! Hisz fiatal vagy! Én a helyedben biztosan elvetetném. :( De nagyon sok kitartást és erõt kívánok Neked!!
szegény gyerek....
'majd veszünk fel bébiszittert...' hát, bakker...öröm egy ilyen gyerek a háznál. ha annyira akarod azt a gyereket, legalább egy évet hagyj ki. vagy majd a bébiszittyó szoptatja és neveli? te majd tesószerepben tündökölsz suli után? ha már megtartod, kicsit több felelõsség, plíz.
nyilván nem úgy gondolta, hogy kipottyantja magából aztán hello iskolapad.de miért baj az, ha nem akarja abbahagyni a sulit?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az anyjára, de szerinted hány embernek van bébiszittere?? Addig amíg suliba vagyok tökéletes..
"Majd felveszünk bébiszittert" És szerinted egy gyereknek a bébiszitterre vagy az ANYJÁRA van szüksége?
A kérdező hozzászólása: Én már mondtam a szüleimnek, õk is ellenzik az abortuszt. Jah és nem õk döntik el, hogy mi legyen vele.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk óvszerrel. De ez van.
Mondd el neki, mégis csak az apja. És talán ismerkedj meg a fogamzásgátlás fogalmával.
hello terhes vagyok töled igy:D am sajnállak:/ 17 évesen elég gáz érettségi majd meg tovább tanulás..: S
Hívd fel, hogy beszélni szeretnél vele, aztán mondd el neki és kész. Aztán kérdezd meg, mit gondol, hogyan tovább.
Congratulation. hm and salutation.
Gratulálok.
Most erre mit lehet írni?...
Õ volt az elsõ. Gratulálok
Hiába tekinted magad annak, nem vagy az. Neked akkor emlékezetes marad az elsõ...
Nõj fel.
ha csini csaj vagy és szeretnéd ellensúlyozni az élmény valami sokkal kellemesebbel írj :D
Azt javaslom hogy feküdj le valaki mással akivel kellemesebb lesz és az majd feledteti a rossz emléket és segit hogy fölfogd hogy már nem vagy szûz.
50% vagy terhes vagy vagy nem
nem tudom, nem vagyok jós
Mivel hiába törli le, a húgycsövében marad spermium, így bizony teherbe eshetsz. Gratulálok. Feltalálták már az óvszert, a tablettát, a spirált meg még jó pár egyéb módszert, talán használni kellene, nem gondolod?
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegû a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!
SOHA , de soha nem fogom megérteni ezeket a kérdéseket szerintem naponta úgy kb 39 ilyen kérdés van ..azt nem fogom fel ha ennyire paráznak a csajok ezen folyton mi [email protected]ér mennek bele ???Miért nem beszélted meg a barátoddal , h már pedig te nem fogsz [email protected] gumi vagy valamilyen védekezés nélkül ...jajja istenem mennyi felelõtlen kamasz ájhhhhh -.-
az ilyen magadfélék miért szexelnek??
korotok?
Mint sok elöttem szóló: Mi a jó büdös faxért dugsz ha alapvetõen végig sem tudod gondolni, hogy hogyan is eshetsz teherbe. Bár ha jobban belegondolok lehet nem is a te hibád meg a pasidé. Mert vagy nem világosítottak fel (sehogy vagy éppen nem elég jól), vagy a mai divat szerint a dugjunk orrba szájba felelõtlenül generációhoz tartozol.
"11, 82%, de lehet kicsit több vagy kevesebb." Azért ez elég pontatlan érték, szerintem van az legalább 11.83% is!
11, 82%, de lehet kicsit több vagy kevesebb.
50%, ahogy már írták, vagy igen, vagy nem. Tehát van rá esély, hiszen kerülhetett sperma a hüvelybe. Érdemes védekezni, ha segit, keresek neked valami weblapot a gumióvszerrõl, elég sok boltban árulnak ilyet, és akkor nincs para
Ha nem benned élvezett el és rendesen letörölte magát utána dugta vissza akkor semennyi viszont ha beléd élvezett és nem törölte meg magát rendesen akkor van egy kis esélyed h terhes legyél
nagyon kicsi az eselye
A kérdező hozzászólása: O, milyen kis okos valasz.
Hát már, hogy a fenébe ne lehetnél terhes... a sperma még jó ideig jön utána ahogy a merevedésnek vége ... marad még ott benne elég ahhoz, hogy teherbe ess.... persze csökkenti az esélyt a teherbe esésre ha kiszívod az összeset, az utolsó cseppig neki :-) vagy eleve garatra veszed a spermát attól tuti nem leszel terhes :-)))
Igen. Sõt... Gyakorlatilag NEM VÉDEKEZTETEK.
Pedig kapsz osztást, és megérdemled. Pont a legvégén levenni a gumit?... Hát gratulálok. Igen, van rá esélyed, hogy terhes vagy...
Nem csak 3 és fél perc után lehetsz terhes, szóval a válasz: igen.
Annak meg mi értelme? Hülyék voltatok, voltaképpen védekezés nélkül szexeltetek (hiszen pont a végén levenni a gumit...) Nincs megnyugtató válasz... Most ha azt írom, hogy nem, nem lehetsz terhes, akkor megnyugodsz, aztán egy pár hét múlva ideges leszel, hogy héé, és a menstruációm?
Nyugtató választ?? Mit? Hogy 100% nem lehetsz terhes??? Hazudjanak?? Vagy most mi van?
Nem vagy terhes, amíg az be nem bizonyosodik.Ideje megismerkedned a majdani nõgyógyászoddal.Beléd élvezett?Amennyiben nem, az megszakításos közösülésnek számít, van esély rá, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, azért köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: OKé, valami nyugtató választ is kérek:S bocsi
a "teszt "csak kb 2 hét után a fogantatás után mutat bármit is. ja, lehetsz terhes.
teszt?az biztosabb választ tud adni.

Lefeküdtem a barátommal, óvszer és fogamzásgátló nem volt. Ez kb 1 hónapja történt. Ha most bemegyek a kórházba ki tudják mutatni ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.

Elõször csinálj egy tesztet, 4 hetes terhességet nem biztos, hogy meg tud állapítani az orvos.
Már két héttel utána ki tudja mutatni egy patikában kaphtó 1000 Ft-os terhességi teszt. A kórházban ennél sokkal érzékenyebb mûszerek vannak, tehát igen, egy egyszerû teszt elvégzése utána terhesség kimutatható.
óó ne menj még dokihoz, várd meg míg 8 hónap múlva magától kibújik a baba... -.-
Ha kb. 1 hónapja történt, akkor közben kellett, hogy menstruálj... Menstruáltál? A teszt kb. 2 hetes terhességet már jelez.... Ha terhes lennél, az az utolsó menstruációd elsõ napjából számítódik, nem a tényleges aktustól, tehát akár már 6 hetes is lehetsz, azt meg már bõven kimutatja bármi. Elõször tesztelj, és ha pozitív, akkor menj dokihoz.
A 6 hetes terhesség ultrahangon is jól látszik...
Szerelmes vagyok az egyik moderátorba...mit tegyek?:$
nemsok semmi.
Ha hamarabb jött akkor terhes vagy, mert a gyerek kitaposta, hogy legyen helye.
A teszt se m100%, ha pozitívat mutat, érdemes megcsinálni még egyet, mielõtt nõgyógyászhoz mennél.
[és miért nem védekeztetek? apró, de nem lényegtelen kérdés.]
Én úgy tudom, jobb a menstruáció után a teszt, mert alatta nem teljesen megbízható némelyik, bár ki tudja - szerencsére még nem volt rá szükségem.
A kérdező hozzászólása: és a tesztben 100 százalék biztos lehetek?
a teszt már mutatná mert eltelt 3hét...
Amint elmúlt, vegyél egy tesztet, 100 forint körül már kapható. Mivel már az elõváladékban is találhatóak életképes spermiumok, ne bízzátok a véletlen szerencsére, ez nem egy védekezési módszer, hanem egy kifogás a gumi ellen.
A kérdező hozzászólása: nem késett 1 nappal hamarabb jött :)
Ha megjött idõben akkor nem vagy terhes de ha késett benne lehet a pakliba
50-50% Vagy terhes vagy, vagy nem.
0 erre az esély.:D!
nem xD mi lesz a pondró neve?
A kérdező hozzászólása: de komolyan gondoltam a kérdést hogy ebbõl lehet e baj ?
Ha nem volt sperma a péniszeden, nem. De ha volt, vagy valami elõváladék kijött, akkor lehet.
A kérdező hozzászólása: nem jött ki semmilyen elõváladék és nem is volt sperma a péniszemen(látszólag) ...
Szinte esélytelen, hogy bármi probléma legyen ebbõl.
Legalább megmostad miután lefeküdtél vele, majd utána raktad még be egy kicsit? Mert ha nem, akkor sok boldogságot kedves apuka és anyuka. De ha tisztán raktad be neki, és nem mentél el benne, illetve a közelében sem voltál annak, akkor semmi vész.
fél óra alatt simán elhalnak az ivarsejtek szabad levegõn
hát az ivarsejtek 4-5 napig is elélnek, szabad levegõn gondolom kevesebb de nem fél óra... szerintem ha nemmostad meg közbe akkor igen, lehet problem..
nem leszel terhes, nyugi^^
olvasd el ezt az értelmetlen baromságot, amit írtál...
örülj, ha akarsz
a szinted pedig még ott maradt:
Kb most van peteérésed, szerintem sem vagy terhes.
elég ritka idõpont lenne a teherbeesésre, de végülis nem kizárt...
a menzeszed elsõ napjától számitott 8.naptól kb.18.-ik napig próbálkozzatok az talán esélyesebb.2naponta legyetek együtt
Ha nem 13-14 éves vagy, hanem majdnem a duplája, akkor még szomorúbb, hogy ennyire nem tudsz írni! Azért második olvasásra kihámoztam, mi történt. Kevés az esélye a teherbeesésnek így. Ha babát akartok, akkor az ovuláció környékén kellene próbálkoznotok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!