Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a és nem védekeztünk. De (40 db)

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Pénteken lefeküdtem a barátommal (nem védekeztünk, de nem élvezett belém). Az internetes naptáram szerint szombaton lesz peteérésem. (tehát 8 nap van a szeretkezés és a pé. Között) mennyi esélyem van rá hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad

Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad
van esely, mar volt 100 hasonlo kerdes, vedekezes nelkul szeretkezni soha nem szabad, ha csak nincs a tervek kozott gyerek. Nem tudom, mit kepzelsz es meg itt kerdezed, hogy lehetsz e terhes. Magadnak keresed a bajt. Varj 2 hetet es csinalj tesztet, vegul is nem mindenki egyforman termekeny es az elonedvek sem minden esetben termekenyek.
Mivel nem védekeztél (az elõváladék ellen is kell!!!), lehetsz terhes. De ha neked megéri az idegeskedés...akkor egészségedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes.arra szeretnék választ kapni, hogy véleményetek szerint erre mennyi esély van.légyszi irjatok.köszi

Lefeküdtem a barátnőmmel, nem védekeztünk, de amikor elmentem elötte kivettem, de aztán ismét beraktam, mennyi az esély, hogy teherbe esik?

Hallotam hogy van erre valami tabletta hogy ha beveszi nem lesz terhes ezt mennyi id?n bell kell bevenni? és mennyi ennek az ára?

Legjobb válasz: Gratulálok a felelõtlenséghez! Elég nagy az esélye,hogy a barátnõd terhes lehet. Igen, van ilyen tabletta, 2 féle is. Csak orvos írhatja fel receptre, anélkül nem adják ki. Az aktus után 72 órával lehet bevenni, de akkor ér igazán , ha 24-36 órán belül beveszi, de ez a tabi nem 100%, csak kb 85%. Kb.5500-6800 ft-ig terjedhet az ára, ezt patikája válogatja, mert nincs ajánlott fogy.ára. Szóval irány a sürgõsségi ambulancia vagy a nõgyógyász, vagy az ügyelet.(ha jobb nincs) Egyébként durva mellékhatásai lehetnek, mert nagyon magas a hormontartalma, akár hónapokra összezavarhatja a ciklusát, sõt az egész hormonháztartását.Fontos, hogy 3hét múlva menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz, mert így kiderül hamar, ha nem "hatott" a gyógyszer.

Gratulálok a felelõtlenséghez! Elég nagy az esélye, hogy a barátnõd terhes lehet. Igen, van ilyen tabletta, 2 féle is. Csak orvos írhatja fel receptre, anélkül nem adják ki. Az aktus után 72 órával lehet bevenni, de akkor ér igazán , ha 24-36 órán belül beveszi, de ez a tabi nem 100%, csak kb 85%. Kb.5500-6800 ft-ig terjedhet az ára, ezt patikája válogatja, mert nincs ajánlott fogy.ára. Szóval irány a sürgõsségi ambulancia vagy a nõgyógyász, vagy az ügyelet.(ha jobb nincs) Egyébként durva mellékhatásai lehetnek, mert nagyon magas a hormontartalma, akár hónapokra összezavarhatja a ciklusát, sõt az egész hormonháztartását.Fontos, hogy 3hét múlva menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz, mert így kiderül hamar, ha nem "hatott" a gyógyszer.
Van esélye, hogy mennyi hát 50-50. Igen, van 72 órás tabletta ami majd alaposan felborítja a hormonháztartását és kb. 5000 ft.-ba kerül. Minél késõbb veszi be annál inkább múlik a hatékonysága. Máskor ne csináljatok ilyet, mert könnyen teherbe eshet így, spontán peteérés és elõváladék következményeként.
Jaj azt elfelejtettem, hogy csak orvos írhatja fel és magától értetõdõ, hogy 72 órán belül kell bevenni.
A kérdező hozzászólása: megjott de ilyen barnasfekete
Most ez komoly?? Azóta nem feküdtetek le? Meg ha már 2x megjött, szerinted terhes vagy??....omg
Komolyan mondom , ha szexhez van eszed, a kérdésed is végig gondolhatnád...igaza van az elõttem szólónak VÉDEKEZZ
Azt nem tartom valószínûnek, hogy terhes vagy.
Annyira egyszerû a képlet, de tényleg: HA NEM AKARSZ TERHES LENNI, VÉDEKEZZ! Mit nem lehet ezen megérteni? Nem bonyolult, ha már elég idõs vagy a szexhez, megérthetnéd, hogy muszáj felhúzni azt a kib*szott gumit, hogy ne játssz egy GYEREK életével! Fájna, ha normálisan védekeznél, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: hogy negativ legyen?
Teszt! Ha negatív, akkor megnyugodhatsz. De amúgy nem tartom valószínûnek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem mindenkinek marad el a vérzése.
A kérdező hozzászólása: 1x pettingeztünk júliusban
TESZTELJ!!!!

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Tegnap lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk de nem ment el bennem. Viszont az ágy olyan lett és a lábam közötti résznél is a takaró. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Miért nincs annyi eszed hogy védekezel! Amúgy már az elõváladéktól is megeshet hogy teherbe esel.. de menny el orvoshoz,beszélj vele, maximum ad tablettát:)

Miért nincs annyi eszed hogy védekezel! Amúgy már az elõváladéktól is megeshet hogy teherbe esel.. de menny el orvoshoz, beszélj vele, maximum ad tablettát:)
Hát elég nehéz vizualizálni amit leírtál. Nem ment el benned, de a lábad között a takaró olyan lett? Én a helyedben szereznék 72 órás tablettát, mert esélyes.
Hány éves vagy? Miért nem védekeztetek?
Ha tegnap történt valószínû, hogy egy hónapon belül megtudod. Miért nem védekeztetek?
baz mi honnan a... tudjuk?.. 72 órás
Semmit gond, a legjobb fogamzásgátló módszer ha itt megkérdezed terhes vagy-e. Sok lánynál bevált már.
Nem vagyunk orvosok-.-". Terheségi tesztrõl még nem hallotál?
én is igy jártam és most van egy fel éves kis fiam :D
És miért nem védekeztetek? Aki ilyen gyík, meg is érdemli, hogy terhes legyen, hármasikrekkel. Már adtam választ, szóval nem kötözködni jöttem.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy hiba volt de olyan hirtelen történt, hogy szinte fel sem bírtam fogni
14:06 vagyok Ne hari, hogy kicsit durva voltam , de nem tudtam máshogy megfogalmazni. Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, és legközelebb 2X is gondold meg mielõtt összebujtok. Hidd el nem éri meg az a sok idegeskedés....
A kérdező hozzászólása: "14:06 vagyok Ne hari, hogy kicsit durva voltam , de nem tudtam máshogy megfogalmazni. Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, és legközelebb 2X is gondold meg mielõtt összebujtok. Hidd el nem éri meg az a sok idegeskedés...." nem probléma, megérdemeltem amiket a fejemhez vágtak. soha többé nem lesz ilyen, holnap veszek 72 órás tablettát, remélem, hogy kb 40 óra után is hat. csak jöjjenek rendbe a dolgok, utána 10* is meggondolom majd a dolgot
Miért cseszegetitek már szerencsétlen kiscsajt. Úgy csináltok, mintha ti soha nem csináltatok volna még ilyet. Mindenkivel elõfordulhat ilyen. Nem arra volt kíváncsi, hogy ki hogyan vélekedik róla és hogy itt ítélezzetek. Megtörtént pont ennyi. Normálisan válaszoljatok már neki basszus!!!
Mert én még soha nem csináltam ilyet. Mellesleg adtunk normális választ is, mit kell tennie.Te meg csak kötözködni jöttél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ma 14:26-os:) igazából megérdemeltem a sértéseket, soha többé nem lesz ilyen csak ezt a hibát sikerüljön kijavítanom:S
azert en elgondolkodnek mennyire szerethet a baratod...szerencsere nekem van egy kis eszem
14:26 Nagyon sokan voltunk más hasonló helyzetben amikor az éjjeliszekrény a pillanat hevében túl messze volt. A csajommal én is voltam így. Nem mentem el benne, kivettem és ott és neki is a lába közé az ágyra ment. Mi is meg voltunk ijedve mert késett neki 1 hetet. Vettünk tesztet ami nem mutatott semmit. Aztán 1 hét késéssel megjött. Ne izgulj nem lesz probléma. Sokan szeretkeznek a megszakításos módszerrel és a számolós módszerrel. Bevett módszer az is. Na majd írd le mi lett a vége. :) Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: ma 17:37: köszönöm a válaszodat, és azt is, hogy szurkolsz:) feltétlen írok, hogy hogyan alakult a dolog
szerintem nem vagy terhes mert csak akkor eshecc teherbe ha a hüvelyedbe meg a cucc és itt nem ez történt...de azért jobb félni mint megijedni..
A megszakításos módszert be kéne tiltani!!! Idióta!
Na az ilyenek miatt tenném a szexet büntetendõvé 14 helyett kb 17 éves korig, addigra talán elég érettek lesznek. Szerintem nem vagy terhes, legalábbis kicsi rá az esély, de azért vedd be a bogyeszt. Jah és a gyógyszer felét kifizettetném a sráccal, ha már meg tudott dugni.
Igazából tényleg lecseszést érdemelnél, de nem fogok itt papolni, az ember sokszor nagyon felelõtlen, fõleg fiatal korban, sokszor nem képes felmérni a tettei súlyát. Csaj részrõl mindneki azt gondolja, hogy á, velem úgysem történik meg ilyen, meg a pasim tud vigyázni, stb. Ez általában bejön, de azért van 1-2%, amikor nem. Sõt, még ha vigyáz is, akkor is van egy minimális esély a teherbe esésre. Persze, ameddig nem Veled történik meg a baj, addig azt hiszed, hogy veled ilyen nem fordulhat elõ. Sajnos mint látod, lehet, hogy te csak az az 1% vagy, akinél beüt a baj, de utólag ez már nem vigasz, hogy nem volt valószínû, hogy baj lesz. És igen, a 72 órás tabi 72 órán belül véd, bár minél késõbb veszed be, annál kisebb hatásfokkal. És akkor sem 100%, ha egybõl utána beveszed. De mindenképp vedd be, és izgulok, hogy ne legyen semmi baj! Majd írd meg a fejleményeket, én remélem, hogy nem lesz semmi bajod, és egy hülyeség miatt nem cseszed el az életedet! Én melletted állok így ismeretlenül is! (Esetleg ha gondolod, írj privit, ha baráti támaszra van szükséged, én rendelkezésedre állok.)
Ember! Értsd már meg, hogy nem 100% a 72órás tabletta sem! Most azt köszönöd meg hogy nyugtatgatnak hamis tényekkel? Felesleges azt megköszönni.. A többi választ köszönd, ahol ugyan nem nyugtatnak, hanem a sivár tényeket közlik. A 72 órás tabletta sem 100%-os. A gumi nélküli szexel foggátló nélkül, megszakítással is van esély a terhességre. Ha már ilyen nagy lánynak érzed magad mûvelõdhetnél és mondjuk leülhetnél a tankönyvek elé. Ha meg ennyire nem tudod milyen esetbe mi a teendõ meg hagyd a nemi életet.. Elõször utánaolvasgattál volna azoknak mik történhetnek... Szurkolok hogy most ne legyen semmi bajod..De legközelebb már imádkozni fogok hogy ifjú anyuka legyél!
Basszus mennyi szenya ember van itt... Hihetetlen! Mi a fenének kell lecseszni szegényt. Tanult belõle. attól nem lesz jobb neki, ha még egy lecseszést kap. "imádkozom, hogy legközelebb ifjú anyuka legyél" Na te aztán jó nagy idióta vagy!!! Neked csak gratulálni tudok. Meg betiltanád a megszakításos módszert??? Odajössz és tartod a gyertyát??? Vagy hogy képzeled??? Attól, hogy büntethetõvé tennéd a sexet 7 év alatt ugyan úgy csinálnák, csak még jobban titokban. 18 év alatt nem lehet kapni cigit meg piát. Ha elmész egy buliba hány olyan 18 év alattit látsz aki nem cigizik, meg nem kap piát?? Amit írsz az úgy is kivitelezhetetlen. És 14 év alattiak is sexelnek most is pedig büntetendõ. Papoltok itt meg oltogatjátok szegény csajszit pedig azzal most rohadtul nem lesz elõrébb és csak még jobban elkeseredik és még jobban ideges lesz. Szép egy csürhe! Gratula!!!!
igen, lehetsz terhes. mégis, mit gondolsz, ha nem ment el beléd, akkor már minden meg van oldva? rohadtul nem. magadnak csinaltad a bajt, magad is mássz ki belõle. ennyi.
Lehet már tudni, hoyg az vagy vagy nem? Megjött köben a havid rendes vagy mikorra várható? Mondd el mi lett a vége!
Ma 14.06.csúnya, de igaz. Minek hagytad a hhhhhhülye barátodnak?Legalább neked lehetett volna ennyi eszed.
Ha a szexhez elég érettnek gondolod magad, akkor tarts is magadnál mindig óvszert, pont az ilyen meglepetésekre. Most akkor megérte az az 5 perces numera? Buta kislány vagy (a hapsid meg egy buta kis pö*s), és most sír a szád, mert genyós lett a lábad között a takaró. Felelõtlenek vagyok.
A kérdező hozzászólása: a teszt pedig 2 nappal utána még nem tud "választ adni" köszönöm a normális válaszokat:) ha holnap beveszem a 72 órás tablettát akkor utána biztos lehetek benne, hogy nem vagyok terhes?
13:50esnek: Isten ments, hogy elszaporodjon :)
ha holnap beveszem a 72 órás tablettát akkor utána biztos lehetek benne, hogy nem vagyok terhes?: Nem, biztos nem lehetsz benne.
Igen és vérezni is fogsz, ne ijedj majd meg. De válaszolj már légyszíves, hogy miért nem védekeztetek?!
Lehetséges ugyanis az elõváladéktól is teherbe lehet esni azt meg ugye nem érzi a pasi hogy mikor jön
Majd én megválaszolom, miért nem védekeztek:P "azért, mert a párom nem szereti a gumit, én pedig nem szeretném emiatt elveszíteni, úgyhogy inkább gumi nélkül csináljuk:) :P
"a teszt pedig 2 nappal utána még nem tud "választ adni" Mibõl gondoltad, hogy a teszt nem tud, akkor majd mi tudunk?
A kérdező hozzászólása: nem volt tervbe véve a dolog tudom, hogy nagyon nagy butaság volt. de max csak 5 perc volt... am 16 éves leszek. most itt mindenki azt hiszi, hogy egy meggondolatlan ember vagyok pedig nem.... 13:53 köszönöm a válaszodat:)
Harmadik 13:53as (L):D
Az komoly egy 16 éves anyuka.xDXD
A kérdező hozzászólása: nem azért írtam ki, hogy gúnyolódó válaszokat kapjak...szerintem épp elég büntetés, hogy tegnap 18:00 óta ezen izgulok...
Nem az számít, hogy max.csak öt perc volt.Én max.0 percig sem szexelek így.Mi az, hogy nem volt tervezve?Ha nincs nálam gumi, nem csinálom.Azt mondják, az ember annyival több az állatnál, hogy tud uralkodni az ösztönein.Ezek szerint te..... És mellesleg mi értelme annak, ami 5 percig tart?:P
15 éves vagy és nem védekeztél..emellett felteszel egy ilyen kérdést..igen, mindenki azt hiszi, hogy felelõtlen és meggondolatlan vagy, azért mert ez így is van!Az nem ment fel ez alól, hogy "tudom butaság volt". Egyébként 72órás tabletta, ha idegeskedsz.Meg terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. 72 órás tablettát holnap délelött feliratom és beveszem. 48 óra után is 100%-osan hat?
Ha utána 2 perccel veszed be, akkor sem 100%-os.
nem lehetsz terhes attól hogy az ágy olyan lett nem igaz hogy a mai tinik nem tanulnak biológiát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: este jön haza anyukám és akkor mondom el neki, és kérek tõle pénzt 72 órás tablettára. csak ezért írtam ki ezt a kérdést mert azóta ki vagyok idegileg és szerettem volna normális válaszokat kapni
Ha a barátod AIDS-es, akkor megvan rá az esélyed.
Hát az esély megvan rá, de ha komoly kapcsiban vagytok, akkor elõbb-utóbb úgyis szokás elhagyni a gumit... nem tudom, ha sok partnere volt, akkor érdemes lett volna elõtte elmennie egy HIV-tesztre, de ha nem, akkor szerintem felesleges aggódni.
ha õ nem fertõzött, akkor nem igazán.
ha õ nem fertõzött és te nem feküdtél le mással akkor nem, ezt tõle kellene megkérdezni
Szerelmes vagyok az egyik moderátorba...mit tegyek?:$
nemsok semmi.
Ha hamarabb jött akkor terhes vagy, mert a gyerek kitaposta, hogy legyen helye.
A teszt se m100%, ha pozitívat mutat, érdemes megcsinálni még egyet, mielõtt nõgyógyászhoz mennél.
[és miért nem védekeztetek? apró, de nem lényegtelen kérdés.]
Én úgy tudom, jobb a menstruáció után a teszt, mert alatta nem teljesen megbízható némelyik, bár ki tudja - szerencsére még nem volt rá szükségem.
A kérdező hozzászólása: és a tesztben 100 százalék biztos lehetek?
a teszt már mutatná mert eltelt 3hét...
Amint elmúlt, vegyél egy tesztet, 100 forint körül már kapható. Mivel már az elõváladékban is találhatóak életképes spermiumok, ne bízzátok a véletlen szerencsére, ez nem egy védekezési módszer, hanem egy kifogás a gumi ellen.
A kérdező hozzászólása: nem késett 1 nappal hamarabb jött :)
Ha megjött idõben akkor nem vagy terhes de ha késett benne lehet a pakliba
50-50% Vagy terhes vagy, vagy nem.
0 erre az esély.:D!
MINDENKÉPPEN!!!fõ a biztonság!
Húú utolsó válaszoló, ha semennyit sem konyítasz a témához, miért írsz hülyeséget? Csücsülj le a szüleiddel, hogy világosítsanak fel.
Szia! Lehetsz az elõváladéktól terhes, de csekély az esélye. Menj sürgõsségi ambulanciára, mert ezt a tabit is csak doki írhatja fel.Elvileg már túl vagy a peteérésen, de sosem lehet tudni.Miért nem védekeztek?
lehetsz, de esély az csekély....sztem feles az esemény utáni ha nem benned ment el...de te tudod!
Egyébként a legbiztosabb védekezési mód, ha nem megy el benned a pasi, biztonságosabb, mint a gumi, vagy a gyógyszer. Lehet kövezni, hülyézni, de ez a tény. Persze ennek az ellenkezõjét terjeszti minden hozzá nem értõ, meg az olyanok, akiknek anyagi érdeke, hogy vegyél meg valamilyen szert. A kockázat csak ott van, hogy nem veszi ki idõben. De ha nem megy beléd, olyan hatalmas mennyiségõ sperma kellene, hogy legyen az elõválladékban, ami sok férfinak a "normál" lövelléskor sem áll rendelkezésre.
Figyelj ezt te is tudod jól, hogy nem lehet így megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem... Mindenesetre nagyon minimális az esélye, de a te dolgod, hogy kockáztatsz e! Én is megkockáztattam ezt már 5, mindig nagyon paráztam, de végül nem lett gond... De ehhez nagyon nagy szerencse kell sajnos!
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy van valamilyen mellékhatása.Meg hogy nem kapok idõpontot az orvostól mert holnap vsárnap mennék el hozzá .
A kérdező hozzászólása: Tehát most lehetek az elõváladéktól terhes? Létszi írjatok
Az elõváladéktól is simán teherbeeshetsz, szóval én nem kockáztatnék a helyedben! Gondolj bele, egy baba vagy egy kis hormonzavar! Melyik a jobb (a két rossz közül)? Egyébként nem biztos, hogy összezavarodnak a hormonjaid a 72 órás tabi után, valakinek ugyanúgy megjön, mint elõtte! De ez után remélem rendesen fogtok védekezni, mert a megszakításos közösülést nem igazán lehet védekezési módszernek nevezni!!!
Én csak az esetemet írom le: már több, mint 1 éve abbahagytam a tabit, és párommal úgy voltunk, ha jön a bébi, hadd jöjjön, de "kiszállás" módszert választottuk, és 1 évig biztosan így ment. Én nem lettem terhes, de ahhoz ügyesnek is kell lenni, meg az elõváladékban sem volt gondolom így semmi. Aztán nemrég úgy döntöttünk, hogy most már tényleg teszünk a bébi érdekében, és 2. hónapjára lettem terhes, de tettünk érte! Nekem bejött a kiszállásos módszer, de, ha tudom, hogy még nem akarok bébit, így nem mernék azért kockátatni!!!
Nem biztos hogy tönkretesz!Engem teljesen rendberakott, azóta már napra pontosan jön meg, elötte meg akkor jött amikor kedve támadt....hááát a 21 napban avgy szóval a peteérés már megtörtént, szal bármi lehet.De minimális az esélye.Én annak idején a mesnstruációm elsõ napján voltam, és lecsúszott a gumi, de a doki szerint jobb félni mint megijjedni.De ezt te tudod!Vagy Rigesoftot(nekem az volt)vagy Escapellét fogsz kapni. Sok szerencsét.-és máskor védekezzetek!!!!
Nem azért nem lettél terhes mert ügyik voltatok... íygaz elõttem szólonak mondva. A tabletta hatása. Ugyan így volt nálam is. 1 évig semmi védekezés és abbahagytam a tablettát pedig, azthittük nem lehetek terhes. De aztán mégis. Esemény utáni tablettát mindenképp!

Lefeküdtem a barátommal, de nem volt tervbe, és nem védekeztünk. Másnap megjött, lehetek terhes?

Csak félig élvezett belém és miután lefeküdtünk,egyből elmentem pisilni is... Negatív kommentált nem kérek! :) Hasznos válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.

Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.
A kérdező hozzászólása: inkább nem írnám le ... :)
99, 99% hogy nem vagy terhes :) De én kérek több infót! hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Inkább segíts mint, hogy beszólogass;)
Naés ha elmentél pisilni, mi vagy Te, baromfi? Kloákád van...?
Nekem is megjött, gyógyszert is szedek, és mehetek mégis tesztet venni!
elvileg nem. de volt olyan rokonom aki pont így esett teherbe
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Van olyan, hogy megjön akkor is valakinek, ha terhes;)
szólásszabadság van úgyhogy megérdemelnéd a terhességet és nicsn kizárva, remélem ikrek lesznek
nem N
naaaaaa :D az oldal anonim :D Én unatkozok beszélgetnék...ez meg jó téma :D
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!