Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a és nem (293 db)

Kb másfél hete együtt lefeküdtem a barátommal. Nem védekezett, mivel nem volt nála. Még 1 percig sem volt bent, és õ 1oo-ra mondja, hogy nem érezte, hogy elélvezett volna. Vettem esemény utáni tablettát is. Lehetek terhes?

A gyógyszertárban azt mondták,hogy amennyiben bevettem a gyógyszert még 72 órán (3 napon) belül,akkor biztos,hogy az meggátólja..De ettõl függetlenül én még bevagyok szarva :( .

Legjobb válasz: Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az

Külön nehéz lett volna lefeküdni :D amugy szerintem nem lehetsz az
hát normálisan is fogalmazhatnál a védekezés közös, nem csak egyik fél felelõssége - ha nem volt nála, legyen nálad, vagy ne szexeljetek 1 percig se tartott a szex? akkor meg mi értelme volt??
A kérdező hozzászólása: szerintem se õ nem szar, se én nem vagyok valami jó :) ) tehát nem látsz esélyt rá ?:D
Szar lehet ha a pasid egy percig sem bírja vagy valami qrva jó nõ lehetsz ha ilyen hamar elment
Ez NEM NORMÁLIS! 1.) Részegen ne szexelj, mert hülyeségeket csinálhatsz, (lásd a ti esetetek), és ha õ sem volt józan... Nos... Én szexeltem már részegen (gumival) és nem igazán éreztem amikor elmentem, nem volt meg a "csúcs" érzés. Szóval még gáz is lehet... 2.) Mi az hogy az exeddel??? Ez... Na jó ne menjünjk bele. Reménykedj!
Védekezni akkor is kéne, ha részegek voltatok és váratlanul jött a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. Amúgy az a gáz, hogy egyikünk sem volt valami józan állapotban. Azért nem szedtem fogamzás gátlót, mert nem gyakori nálam az ilyesmi, sõt nagyon is ritka. Sõt..úgy volt h novemberben szakítottunk, most meg ezen a "bulin" újra összejöttünk, s ez lett a vége..Egyikünk sem számított erre ..
Igen ha ugy beveszed akkor elég nagy valószinûséggel nem leszel terhes, de arra keszülj fel hogy most picit össze fogja zavarni a menstruációdat, de nem vészes, sajnos egyszer nekem is kellett ilyen megoldáshoz folyamodni de nem lett gond. De szedj inkább fogamzásgátlót mert azt kimondottan a nem kivánt terhesség megelõzésére találták ki :)
Elõször is! A szex két emberes dolog, tehát olyan nincs, hogy "nem védekezett", maximum "nem védekeztünk"! Remélem ebbõl tanultál, és legközelebb vállalod a felelõsséget. Lehetett volna nagyobb gáz is, és hidd el, hiába nem élvezett el, az elõváladéktól is estek már teherbe! Jól tetted, hogy esemény utáni tablettáért mentél, viszont ezt nem lehet cukorkaként szedni, több hónapnak el kell telnie két ilyen között, szóval legközelebb inkább védekezzetek; az nem kifogás, hogy nem volt nála óvszer, mert akkor legyen bennetek annyi önkontroll, hogy kibírjátok. Azért egy terhességet nem ér meg a pinaviszketés csökkentése.
Nem értelek. Miért nem védekeztél?
Jajaj:D Menj be a gyógyszertárba ismét, kérdezd meg hány százalék esélye van, hogy teherbe ess 1 év alatt, átlagos nemi élettel, ha helyesen szeded mondjuk a tablettákat. Ugyanezt kérdezd meg óvszerre. Állandó rettegésben leszel:D
Szerintem a gyógyszerész jobban tudja, mint az itteniek többsége. Amúgy nem kell félni, én is használtam már esemény utánit, bár nem vagyok rá büszke, hogy elõvigyázatlan voltam
nem értem az ilyen embereket..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat :D .. Szerencsére kiderült , hogy nincs baj :D

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Tegnap lefeküdtünk a barátommal, nem első volt, de eléggé fájt most. Azóta is fáj az alhasam. Picit mint ilyen menstruációs plusz felfázásos és izomlázas fájdalom. Ez normális? El fog múlni?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉGYSZI!!!! Tényleg eléggé fájt mikor csinálta, a lábamban is izomláz van egy picit. Nyugtassatok meg, hogy ez csak azért van mert épp nem jól csináltuk és begörcsöltem plusz tényleg izomláz.

Legjobb válasz: Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?

Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?
A kérdező hozzászólása: Szóval azom lehet? És ez mitõl? Túl intenzív behatolás..vagy miért?

2. napja volt menstruaciom, es lefekudtunk a parommal, nem vedekeztunk. Mennyi az eselye, hogy teherbe esek?

nem vagyok kivancsi a fuj de undorito,menzesz alatt sexelsz valaszokra...koszi

Legjobb válasz: Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.

Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.
Nem fúj, csak veszélyes. Ilyenkor nyitva a méhszáj, a pumpáló mozgástól a hüvely alsó szakaszában (mindenkinél) megtalálható (egyébként nem veszélyes) bacik könnyen felkerülhetnek és ez meddõséghez is vezethet. Ha ez bekövetkezik, nem kell tovább aggódnod a teherbeesés miatt.
Menzesz alatt tortenhet spontan peteeres.Szoval ha beled elvezett, meg van az eselye, ha nem, akkor nagyon minimalis.Masreszt ez nem csak undorito hanem igenytelen is:)
Ha a barátod AIDS-es, akkor megvan rá az esélyed.
Hát az esély megvan rá, de ha komoly kapcsiban vagytok, akkor elõbb-utóbb úgyis szokás elhagyni a gumit... nem tudom, ha sok partnere volt, akkor érdemes lett volna elõtte elmennie egy HIV-tesztre, de ha nem, akkor szerintem felesleges aggódni.
ha õ nem fertõzött, akkor nem igazán.
ha õ nem fertõzött és te nem feküdtél le mással akkor nem, ezt tõle kellene megkérdezni
1. Tanulj meg helyesen írni, és fogalmazni! 2. Igen, lehetsz terhes. 3. Vegyél egy tesztet!
Igen, lehetsz.
ezt így nem lehet megmondani, hogy az vagy-e. vegyél tesztet és kiderül.

Ma lefeküdtem a barátommal, nem előszőr, és mikor hazamentem elmentem wc-re és ahogy felálltam aztvettem észre hogy valami kifolyt belőlem. Mi lehetett azz? óvszert használtunk.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én most nem tudok Neked segíteni konkrétan, de az mindenképpen fontos hogy milyen színû volt a váladék.

Szia! Sajnos én most nem tudok Neked segíteni konkrétan, de az mindenképpen fontos hogy milyen színû volt a váladék.
Szerintem valami enyhe fertõzés!menj el orvoshoz és tuti hogy nem lessz semmi bajod. Nem kell megijedj.az is meglehet hogy fel vagy fázva.
A kérdező hozzászólása: hehee. :D:D ;)
22:03-as válasz a tuti! Gondolom jó volt, egészségetekre! ;-) :) )
A kérdező hozzászólása: nem csíp, meg semmii csak ilyenmég nemvolt legalábbis nemtûnt fel, és nemtudtam h miez..:D köszönöm a válaszokat..:) )
Utolsó vagyok, most látom, hogy használtatok. Akkor hüvelyváladék. Megesik. Ha nem csíp, viszket vagy ilyesmi, akkor semmi gond, nyugi.
Használtatok óvszert? Mert ha nem, akkor az ondó volt.
A kérdező hozzászólása: nemmentem el, hát kb fél óra telt el azótaa.. :D
Gondolom szex közbe leég nedves voltál...és még utánna is "termelõdött" vagy hogy mondjam:D Velem is van ilyen. Mondjuk mennyi idõ telt el az aktus és a wc-zés közt? Amugy sztem tuti semmi...
volt orgazmusod? mert lehet hogy csak az utóváladék jött ki....ha télleg használtatok óvszert és az nem szakadt el
Nagyon remélem hogy nemsokára segít majd Valaki Rajtad, sajnos Én nem tudok, csak találgatok, ezért inkább olyan Emberekre bízom a kérdés megválaszolását, Akik biztosak a dolgukban.
A kérdező hozzászólása: átlátszó
nekem is van ilyen nagy orgazmusok után de mint írtad neked nem volt.lehet, hogy kiszakadt az óvszer és beléd élvezett.cserélj barátot egyébként akivel te is tudod élvezni a szexet.

Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumi. Rá 3 nappal csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül még terhes?

Legjobb válasz: Persze!A szex után 3 nappal tuti hogy negatív, hiszen még be sem ágyazódhatott!Szex után 2 héttel csinálj tesztet, az már mutatja ha bibi van!

Persze!A szex után 3 nappal tuti hogy negatív, hiszen még be sem ágyazódhatott!Szex után 2 héttel csinálj tesztet, az már mutatja ha bibi van!
Sajnos igen.A teszt ilyenkor még nem jelzi ki a terhességet, csak a menstriáció elmaradása után pár nappal (van, amelyik korábban is, de olyankor még bizonytalan a dolog). Nem olvastad a használati utasítását? Abban le van írva...
nem tesztet kellett volna csinálnod, hanem 72 órás tablettáért menni. A teszten is rajta van, a 10-14. naptól tudja kimutatni aterhességet
A teszten az van, hogy "a 3napos terhességet is kimutatja" - ez nem a szex után van 3 nappal, hanem beágyazódás után 3 nappal, ami kb. mensi idejére lesz meg. Tehát valamit félreolvastál! A válasz pedig, igen, lehetsz terhes, ha nem akarsz gyereket vagy abortuszt ennyi idõsen, VÉDEKEZZ!
Azt nem értem, hogy minek van biológia órátok? Nagyon egyszerû a képlet: a pénisze bent volt a hüvelyedben - teljesen mindegy, hogyan mozgott, mennyi ideig volt ott, sütött -e a nap, vagy szólt-e zene MINDEGY! Egy a lényeg, bent volt és nem volt rajta semmi sem, te pedig nem szedsz gyógyszert ==== ez mind azt jelenti, lehetsz terhes. Hogy mennyi a százalék esélye nem teljesen mindegy, ha ott a gyerek? Akkor majd mesélheted neki, hogy te csak 1% vagy... nem??? GONDOLKODJ MIELÕTT CSELEKSZEL!!!!!! Emberéletekkel játszol!!!
Helyesen használt óvszer és idõben használt 72 órás tabi heylett helytelenül, túl korán használt terhességi teszt, ez a tuti!
ja. legközelebb se használjatok óvszert, még véletlenül se. minek az?!
igen, úgyis.
Természetesen lehetsz terhes, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. Nem tudom hány évesek vagytok de valószínûleg ráértetek volna még a szexszel, ha ennyire gyerekek és tudatlanok vagytok még mindketten..
A kérdező hozzászólása: De még mielött elment volna bennem kivette. És most fehér folyásom van. Úgyis?
A kérdező hozzászólása: jó! nem vok az! :)
Csinaljatok tesztet!
Jézusom...miért nem lehet védekezni?!Utána meg csodálkoztok ha terhes lesz... Simán lehet terhes!!!!Csináljatok tesztet az a biztos!Mert a terhességnél is lehet alhasi fájdalom...
A kérdező hozzászólása: ez 1 hete tortent korulbelul sztetek?
Jaj, gyerekek! Elõször gumi nélkül, utána meg gumival??? Jézus! És mikor gumi nélkül csináltátok akkor beleélveztél, vagy csak az elején voltatok és utána húztad fel? Végül is az a baj, hogy tök mindegy!!!!!! Ugyanis, a görcsök lehetnek akár a beágyazódás tünetei is, az elõnedv pedig tartalmaz spermát! Mindenképpen teszteljetek, utána pedig irány a doki! Egy jó tanács, ha most megússzátok a nem kívánt terhességet, legközelebb ne legyetek ilyen felelõtlenek!
A kérdező hozzászólása: nem mentem el benne kivettem és utana mentel el...
aznem számít, ugyanis az elõváladék (aminek csaknem érzékelhetetlena távozása) is tartalmazhat spermiumokat
Teszteljen a barátnõd mindenképp! És ha most megússzátok, - nagyon kívánom!!!, akkor legközelebb legyen benne ész is, jó? Úgy értem gumi végig, vagy tabletta!
A kérdező hozzászólása: ah köszönöm szépen reggel csinaltunk tesztet 1 vonal volt:) és utana meg megis jött neki köszönöm segitsegeteket

Tegnap lefekudtem a barátommal, nem használtunk óvszert és véletlenül bennem élvezett el. Nem szedek semmilyen gyógyszert sem. Mennyi az esély a terhességre?

vezetek neten ilyen ovulációs naptárt, és azt irja 13.ára hogy szabad szerelem- de most nem tudom hogy van esélyem attol még hogy teherbe essek ? és ha holnap veszek ilyen 48 órás gyógyszert azt lehet recept nélkül venni patikába?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Sürgõsségi fogamzásgátlás ambulanciara kell menned. Ovu van orvos , megvizsgál és felírja a gyogyszert. 1 szem 4800 ft. Neten meg tudod nézni,hogy van sürgõsségi fogamzásgátlás

Nagyon gyorsan írass 72 órás tabit.Ha nem akarsz szülni vagy abortuszra menni. Nem is értem hogy akinek nem kell baba az miért nem védekezik normálisan. Aztán meg meg a sok 15-16 éves kis csajszi abortuszra mert nem tudnak megálljt parancsolni a vágyaiknak. Óvszert minek találták fel, meg a fogamzás gátlót?
Lehetsz terhes. Sürgõsségi fogamzásgátlás ambulanciara kell menned. Ovu van orvos , megvizsgál és felírja a gyogyszert. 1 szem 4800 ft. Neten meg tudod nézni, hogy van sürgõsségi fogamzásgátlás
Tablettához nem kell én is mikor 16 voltam egyedül irattam. Az abortuszhoz viszont kell. De jó lenne inkább oda figyelni lehet hogy most szerencsétek lesz de legközelebb már nem biztos. Irass gyógyszert. És ne legyetek felelõtlenek, mert egy abortusz tönkre teheti az egész életedet ahogy egy szülés is. Ésszel legközelebb.
A kérdező hozzászólása: akor nincs olyan gyógyszer ami recept nélkülni , és eltávolítja a "gyereket"?
Én azt nem tudom hogy lehet véletlenül beleélvezni valakibe. Felelõtlen tinik :(
Az abortuszhoz kell! A tablettahoz nem tudom.
A kérdező hozzászólása: igen.. azok vagyunk :/ igazábol volt óvszer csak lecsúszott és nem vettük észre. és a tablettához vagy az abortushoz kell szülõi beleeggyezés. vagy vlm ?
50% az esély. Vagy terhes leszel, vagy nem.
Hát eléggé durván fogalmaztál! ! ! NINCS
Igen a 72 órás gyogyszert is csak receptre adják és azt kell felíratni a sürgõsségi ambulancián
van 72órás hormontartalmú gyógyszer. gyorssegélynek tökéletes
Szia! Én egyszer jártam így még jó régen. A barátomat bezavartam a gyógyszertárba, aki kikönyörgött egy esemény utáni tablettát az ügyeletestõl. Esetleg próbáljátok meg így, nekünk is adtak recept nélkül! Máskor jobban figyeljetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!