Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a én (95 db)

3 évim szedtem a yasminelle fogamzásgátlót. Most hagytam abba 3 hónapja. Lefeküdtem a barátommal Szeptember 17. én 18. án ugy hogy nem védkeztünk. Szeptermber 15. én, 16. án, 17. én 18. án és 19. én volt peteérésem. Lehetek terhes?

Szeptermber 19. én (Csütörtökön) megjött a vérzésem 9 nappal előbb jött mint ahogy kellett volna, gondolom azért mert a gyógyszer bekavarja hogy már nem szedem. Viszont lehetek terhes? Vagyis megfoganhatott így a baba hogy nekem 19. én megjött 2 nappal azután hogy a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül ugy hogy peteérésem volt? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!

Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!
Nekifuthatnál újra, elég érthetetlen lett a leírás..Szeptember 15-tõl 19-ig minden nap peteérésed volt?? :) Egyébként meg ha csütörtök óta menstruálsz, akkor hogyan lehetnél terhes??
A kérdező hozzászólása: 17.én és 18.án feküdtünk le (védekezés nélkül). és 19.én hajnalba jött meg a vérzésem. és 15.tõl 19.ig volt peteérésem igen.
A kérdező hozzászólása: ha elmult a vérzésem hétfõn. aztán várok még egy kicsit és szeptember végén veszek tesztet. körübelül akkor már kimutatja.
Hú pont peteéréskor kellett védekezés nélkül! Elég felelõtlen voltál! Szeptember vêgén csinálj tesztet de ha az negatív 2 hét mulva ismételd meg! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért jött meg 19.én? mert még akkor nem mutatható ki a terhesség hát végül is nem mert rá 1 napra megjött és most is megvan vérzek rendesen. ígyis lehet baba? akkor elkéne hogy muljon nem?
Menstruáció alatt pont az a megvastagodott méhnyálkahártya távozik a méhedbõl, ami az embrió beágyazódásához elengedhetetlenül szükséges. Kicsit jobban nézz utána a nõi biológiának, mert ezek szerint az alapdolgokkal sem vagy sajnos tisztában. Szóval elég képtelen dolog az, hogy most ess teherbe.
Nagyon rosszul csináltad. Nagyon. Nagyon. Ugye azért azt tudod, hogy a gyereket nem az internetrõl töltik le??
Nem értem mit vagytok így meglepõdve hogy 15 évesen dugnak az emberek?Ma már 14 évesen is ;)
Hát nézd, nyilván kicsit ügyetlenke voltál, de ezzel majdnem mindenki így van az elsõnél:) Szóval ne aggódj:) De gondolom a pasid is tudja, hogy az elsõ volt neked, szóval nem várt tõled csodát így elsõre :) Majd belejössz;) De többre mennél, ha õt kérdeznéd, hogy miért nem sikerült elmennie. Lehet, hogy annyira koncentrált rád, hogy ne fájjon neked, hogy élvezd, hogy az idegesség miatt nem jött össze neki. :) Beszéljétek meg a problémákat, csak így lehet megoldani õket! Ja, és remélem védekeztetek!
Elsõnek teljesen igaza van...elég szomorú, hogy nemi életet már éltek...de kommunikálni meg nem tudtok... De hogy a kérdésedre is válaszoljak...szerintem csak ideges volt a barátod, és annyira görcsölt, hogy neked jó legyen, hogy már a végén el se tudott élvezni...van ilyen. De ezt amúgy inkább tõle kéne megkérdezni, mert hát...érted...õ volt ott, nem mi:D
birom az iylen kérdéseket a párok között már semmiylen kommunikáció nincs minden tinisuna idejön kérdezni xD ebbõl látszik még nektek nem is való pasi ha beszélgetni se tudtok vele iylen doglokról
Igen az elõzõnek igaza volt ja és taps neked 15 évessen dugni az szép dolog.
Hát ezek a beszólások nagyon jók voltak!!!! Jót derültem rajta, és mennyire igazak?! Hát ez van.....
Tényleg ez a szép... itt tart a mai tizenéves társadalom... Nagyon oksak és nagy érettek, de ha valami bajuk van azt se tudják mit csináljanak, itt keresik a megoldást ahelyett hogy szembenéznének a dolgokkal, vagy esetleg kommunikáljanak a partnerükkel... Szánalom :D Ilyenkor kezdem értékelni hogy én milyen más környezetben nõttem fel :D
jobban leszopod meg ugrálsz a cerkán és kész 15 éves csíra gyerök xD -.-"
Persze az ide irogató jóindulatú emberek aztán tökéletesek. Istenem, milyen társadalomban élünk, és ez nem a kérdezõ esetének szól... Hihetetlen mennyire gonoszak egymással az emberek... Kérdezõ, valószínûleg nem csináltál semmit rosszul, sõt, ha élvezted akkor bizonyára jó élmény volt a pasidnak :) Lehet nagy volt rajta a teljesítménykényszer, vagy ilyesmi, legközelebb menni fog =)
Hát itt egy kivétel. 14 éves vagyok. Lány.És én nem érzem magamat érettnek rá. ÉS én is furcsállom az ilyen lányokat. Én nem vagyok ilyen!!! És nem is leszek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindnekinek a kommentjét, az a helyzet h még mielõtt bárki nekem rontana a 15 éves bla bla bla szöveggel , elmondanám h azt csak én érezhetem mikor vagyok rá testileg és lelkileg is érett. Tényleg nagyon hálás vagyok a válaszokért, köszönöm...*-*

Pár nappal ezelött lefeküdtem a barátommal és most barna krémszerű folyásom van, mi ennek az oka? Terhes lehetek, ha igen akkor tesztet mikor érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.

Ha megfelelõen védekeztetek akkor semmi baj nem lehet. Most feküdtetek le elõször? Mert ha igen akkor megzavarodhatnak hormonjaid mert még új dolog a testednek. De ha nem vagy biztos benne hogy megfelelõen védekeztetek akkor érdemes venni egy tesztet.

Lefeküdtem a sráccal az elsõ randin. Lehet ennek még folytatása?

Nem volt idáig szokása a barátai,családja közé vinni egy csajt, velem mégis kivételt tett. Iszogattunk, és én engedtem a kísértésnek. Azóta is bánom, mert kevés férfi volt az életemben, és nem szoktam csak úgy lefeküdni valakivel, meg egyfolytában azon agyalok, hogy ezzel elszúrtam, és ez miatt nem lesz folytatása köztünk, de az tény, hogy egy hullámhosszon vagyunk minden téren. Fiúk, nektek kéne még így egy csaj? :(

Legjobb válasz: Hát...ne legyen már egy nõ könnyüvérû, ha komoly kapcsolatot akar...

Hát...ne legyen már egy nõ könnyüvérû, ha komoly kapcsolatot akar...
Elsõ randin? Azt a......te aztán jó sokáig tartottad magad. Hát, most biztos azt gondolja a srác hogy érted mennyire meg kellett küzdenie.....ez röhely. Könnyen jött könnyen ment.....
Mar nem kellenel, mivel massal kurtal :D Poenon kivul: miert is ne, ha latom a csajon, h nem ribizlibokor.
Dugni jó, erre gondolj
Elsõ randin barátok és család közé vitt? És le is feküdtél vele? Hát ez több irányból is érdekes dolog...
Szexkapcsolat még lehrt.
A kérdező hozzászólása: Igen, az egyik barátjának a szülinapjára engem vitt magával... ja és 23 vagyok
Hát azért a könnyûvérûeket nem komolyra tartjuk csak dugni.
Nálam ez nem lenne gond, nem ezen fog múlni, hogy kellesz-e majd neki vagy sem, csak a személyiségeden, szerelmes lesz-e vagy sem. 27F

Lefeküdtem a húgom több barátnõjével is, és most az összeset ellenem fordítja hogy én csak kihasználom õket, mit csináljak?

pedig az egyik nagyon tetszik, és randizgattunk is, de most már nem áll velem szóba, mert a húgom telebeszélte a fejét...

Legjobb válasz: Pacsi igazi king kong vagy :D

Pacsi igazi king kong vagy :D
Ez egy hatalmas kamukérdés. Kisfiam, ébredj fel, bilibe lóg a kezed!
ÓÓÓÓÓóóóóóó haver, igazi király vagy. :) Kérj bocsánatot, mond, hogy szánod bánod...stb. :)
Képzelem mi lenne ha egy lány írt volna egy ilyen jellegû kérdést :D Mindenki leribizlizné... De ha pasi akk gratulálni is lehet :D Am én is gratulálok bizonyára jól csinálsz valamit :D 17/L
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

Lefekudtunk a baratommal, de azota alhasi gorcseim vannak. Mi lehet ennek az oka?

Mar tobb mint egy honapja lefekudtunk a baratommal.Vedekeztunk,de azota folyamatosan alhasi gorcseim vannak.Egy hetre ra a menstruaciom is megjott (ha jol tudom ettol meg lehetek terhes) ,de ket nappal elotte furcsa barna folyasszeruseg jelent meg a bugyimon..Azt hittem hogy a gorcsok amiatt voltak de azota sem multak el.Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gond-terhes az tény, hogy vagy:DD

Gond-terhes az tény, hogy vagy:DD
A kérdező hozzászólása: remelem hogy csak az :/:D
elég keményen megtolt. szoptad volna le
Terhességi tesztet vegyetek. De ha a panaszaid nem szûnnek, menj nõgyógyászhoz. Nem akarlak ijesztgetni, de a méhen-kívüli terhességnek is lehetnek ilyen tünetei.
nõgyógyászhoz menny el. jobban jártál volna egy gyors szopással :)

Múlthéten buliból hazajövet részegen lefeküdtem a város egyik hajléktalan nőjével kb 35 éves (nem rossz), de olyan, hogy 1 fröccsért bárki megrakhatja, én is megtettem ezt (hozzáteszem nagyon oda voltam) Mi ez?

Azóta az eset óta a nemi szervemen vöröses hólyagok és fehér kis pattanás félék vannak körülötte és nagyon égető érzés kínos,amikor pisilek.Nem beszélve arról,hogy úgy tud viszketni sokszor,mint még sohasem.Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Ne írj ki több kamukérdést ma már!

Ne írj ki több kamukérdést ma már!
koton??????hülye
Valami hir a tünetekrõl/betegségrõl? Vagy Troll vagy?
Reméllem tanultál az esetböl, amugy ténleg tripper irány a doki
Ha ennyi eszed van, gratulálok!Aki hülye, haljon meg!
Ez tripper...nem viccelek, mert az! Irány bõr és nemibeteg gondozó, ott pedig kifognak kérdezni.
Szerintem menjél el amilyen hamar csak tudsz orvoshoz. Nagyon fontos ne hagyd i akkor sem ha esetleg nem éreznéd ezeket a tüneteket! És legközelebb kerüld az ilyen nõket ja és az alkoholt is, vagy vigyél magaddal egy normális barátot aki ügyel majd arra hogy ilyen többé elõ se fordulhasson!:)
hát te nagyon beteg vagy
Menj igyál egy kicsit dugd meg még1x és hátha lerohad a pcsöd dokihoz se kell utána menni
Borítsd le vodkával, holnap meg doki!
Ha ez nem trollkodás, akkor bõr és nemibeteg gondozó már holnap! a véleményemet inkább nem fejtem ki..
A kérdező hozzászólása: Nagyon kellemetlen, anyámnak nem akarom elmondani, mert cikinek tartom, részeg voltam tényleg, józanon soha nem nyúltam volna hozzá, de sokszor nagy fájdalmakkal jár a wc-zés..amúgy 18/F
Ennyire hülye nem lehetsz
Egy hajléktalan ingyenprostival feküdtél le gratulálok, annyi nemi bajt összeszedhettél, hogy lerohadhat a pöc söd.
Holnap hétfõ! Bõr-nemibeteg gondozó/Urolológia legyen az elsõ programod!! Ne szarozz, nézesd meg kitudja miket szedtél össze! Nemtudok így mit mondani, de hogy nemjó jel az biztos! Utóirat: Hogy az istenbe sikerült ezt összehozni azzal a "nõvel" ??
menj el dokihoz ha még használni akarod a szerszámot
Mi lett veled???
gyakorolni kell. nem vicc!
ne verd a pö*öd egyfolytában! és ha vered is húzd ameddig csak lehet! Szex elõtt verje ki neked a lány, vagy kényeztessétek egymást orálisan..
A kérdező hozzászólása: De ha verem a p*csömet 20perc kell :) )))) mire elmegyek :)
Nyugi! Ez természetes, én is így jártam. Elõször zavart, de aztán alkalomról alkalomra egyre tovább bírtam. Gondolj bele. Több éve vártál, készültél a pillanatra. Amikor eljött az ideje, a több éves feszültség egyszerûen kirobbant és megtörtént a dolog. Az elsõ hetekben biztos nem bírod majd tovább pár percnél. De minél jobban összeszoktok és figyeltek egymásra és a szex kezd egy kicsit megszokottá válni, akkor tovább fogod bírni. A csajoddal ezt kitárgyalva õ is jobban odafigyel majd és segít.

Majdnem lefeküdtem a mostohatestvéremmel. Most mit csináljak? Én nem akarom, hogy ennyivel vége legyen. De nem tudom, hogy egyáltalán bejövök-e neki. ( tudom, hogy ez nem helyes de normális válaszokat szeretnék! )

Másfél éve ismertem meg, de csak három hónapja élünk együtt. Ha jobban belegondolok már a nyáron is utalt arra, hogy bejövök neki, de akkor még nem így fogtam fel. Én 15 vagyok, és 7 év van köztünk. Egy pár hete mindketten berugtunk és este bejött a szobámba. A szüleink persze nem tudják, mert már aludtak. Én nem bántam meg, de nem tudom, hogy csak az alkohol miatt történt vagy egyébként is ezt akarta. Azóta olyan mintha nem is történt volna semmi. Tovább lépjek és felejtsem el vagy lehet ennek folytatása?

Legjobb válasz: Nem vér szerinti, akkor meg?

Nem vér szerinti, akkor meg?
Hja, "csak" ennyi volt? Akkor már úgyis mindegy, dugjatok rendesen.
engem is ki elégíthetnél orálisan..
Van közös vér szerinti szülötök? Amig csak szaporodásmentes játékaitok vannak, nem gond, csak talán a szülök nem néznék jo szemmel.
A kérdező hozzászólása: én vagyok a lány! Orálisan kielégítettem, ô meg megujjazott. Ennél szebben nem tudom leírni. És köszönöm a válaszokat! :)
szerintem felejtõs... hiába nem vérszerinti, de ha lesz köztetek vmi, nagyon gáz lesz egy fedél alatt élni.
Ha 15F vagy és tanulnál a 22 éves nõvérkédtõl akkor lelked rajta, de ha 15L vagy és a 22F bátyó téged dugna az már gáz :) )
Lépj tovább... A szülõk nem valószínû, hogy jó szemmel néznék a dolgot. És ha megtörténik, akkor nem biztos abba tudjátok hagyni...
:D fura egy család lesztek hamarosan, ha nem felejted el. De ha kialakul vmi, akk beszéljétek meg.
a majdnem alatt mit értesz ?
Engem nem csak orálisan elégíthetnél ki!! Ha érted mire gondolok... OH yeah!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!