Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtem a szűz (57 db)

Csütörtökön lefeküdtem a szűz barátnőmmel, viszont kilyukadt a gumi, nem tudom, hogy azonnal észrevettük -e, de nem mentem el benne.Mit tanácsolnátok? Nem szeretnénk kisbabát.

Mit tanácsolnátok ? Tnap kellett volna megjönnie a vérzésének, de ugye ma telik le az eseményutáni tabi ideje... :S Mi tanácsolnátok ? Nem szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)

Gyorsan menjetek orvoshoz, aki felírja az esemény utáni tablettát. ( Ha még nem futottatok ki az idõbõl)

Lefekudtem a szuz barátnőmel és elszakat a gumi most mi lesz?

Az aktus kozepénél kihuztam a péniszem mivel azt mondta nagyon fáj és észre vettem h kiszakadt :( és enek ellenére én lehuztam a szakadt óvszert és folytattam. De mikor éreztem h elélvezek ki huztam és ugy gondolom nem ment be semmi( de ez nem biztos) a csajom nem élvezett el de mégis félek vagyis van mit?l félnem ??? Ien esetb?l lehet terhes??

Legjobb válasz: Szerintem te azt hiszed, hogy gyerek csak úgy lehet, hogyha beleélvezel és a csajod is elélvezik, vmint ha már nem szûz a "csajod". Elég nagy tévedésben vagy. Simán lehet terhes, mivle az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok, és a megszakításos közösülés védekezés szempontjából 0, tehát nem védekeztetek. Vond le a következtetést.

Szerintem te azt hiszed, hogy gyerek csak úgy lehet, hogyha beleélvezel és a csajod is elélvezik, vmint ha már nem szûz a "csajod". Elég nagy tévedésben vagy. Simán lehet terhes, mivle az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok, és a megszakításos közösülés védekezés szempontjából 0, tehát nem védekeztetek. Vond le a következtetést.
Ki kellett volna szopkodnod a maradék gumit és a saját ondódat a hüvelyébõl, most ebbõl hármasikrek lesznek. :(
Hát szerintem megnyugodhatsz.Minimális esély van rá hogy esetleg van vlmi de szerintem nem kell paráznod.
Ha idöben kiszedted mielött bele élveztél volna akkor nem lesz terhes
Attól még, hogy nem élveztél bele simán lehetne terhes... nem tudom hány éves lehetsz, de biosz órán tuti nem figyeltél, mert ott ha máshol nem is, biztosan elhangzott :DD
Kár volt azért a szûz lányért. te élvezkedsz, más meg számoljon százalékot, szép kis munkamegosztás! na mondjuk ebben igaza van az egyháznak, ha házasságon belül csinálná mindenki, nem aggódnák szét magukat az emberek h jaj most mi lesz terhes lesz vagy nem? Meg egyáltalán hogy lehet párkapcsolatba úgy belemenni h ilyen alapvetõ dolgokkal nincs tisztában az ember. Na, ha valamit, akkor ezt kéne megadóztatni. GOndolom, a barátnõd sem ilyen zöldfülûvel akarta volna elveszíteni, most ez egyáltalán nem fog pozitívan kihatni a késõbbi komoly kapcsolatára, házasságára. Az elsõ élmény meghatározó és lehet, nem fog a férfiakban megbízni emiatt késõbbi kapcsolataiban. Mindenki hozzájárul egy csöppel ahhoz, hogy a társadalmat jól tönkrevágjuk, ez is csupán egy csepp a tengerben.
Természetesen meg van rá az esély hogy terhes lesz.Azon már meg sem lepõdök , hogy te ilyen felelõtlen vagy, de hogy a barátnõd is ilyen buta hogy engedi gumi nélkül?! Miért nem használtál legalább újat? nem tudom felfogni...de ehhez két ember kell szal a barátnõd is nagyon okos lehet.
Hogy lehet valaki ilyen gyökér a barátnõd megbízik benned te meg folytatod gumi nélkül gratulálok öreg....remélem vagytok vagy 10 évesek és majd jól a fejetekre nõ egy gyerek
Hány éves vagy? Ha elég érett lennél, tudnál írni NORMÁLISAN, és lenne felelõsségérzeted, hisz ha látod, hogy kiszakadt a gumi , nem folytatnod kéne a szexelést és nem a gép elé kéne leülnöd és megkérdezned, hogy most mi lesz..
Igen vagy nem, majd kiderül.
nézd, százalékra kijelenthetnénk akár 99-et is, de: 1: nem vagyunk sem orvosok, sem nõgyógyászok (tisztelet a kivételnek!) így BIZTOS, hogy nem tudjuk megállapítani, max tippelni 2: a 99%-nál is van még 1% ami bejöhet...:/ Azért szurkolok h ne legyenbaj!:) 72órásat meg ha nem vett be a csaj, akk már ne is vegyen;))
Na mi lett a vége?
Nem nagyon lehet pontosan kifejezni, de kb. olyan 5-20% között van valahol. De ilyenkor szoktam leírni, hogy egy abortuszhoz/gyerek súlyához képest, ez nagyon sok, ilyenkor a %-okat más szemmel kell nézni. Tegyük fel, hogy 10%, az azt jelenti, hogy ha 10 pár így bénázik, akkor 1 lány teherbe fog esni. Csak ma este tuti, hogy volt minimum 500 ilyen bénázás. Te benne vagy a "babás 50-ben"? Másik példa: egy 6 lövetû revolverbe 1 golyót teszek, megpörgetem a tárat, a fejedhez tartom és meghúzom a ravaszt. 16, 7%, hogy el fog sülni, ennek ellenére nem hiszem, hogy bevállalnád.
A kérdező hozzászólása: %-formában meg tugyáátok állapitani?
az ilyeneknek miért kell szexelni???
Az, hogy szûz nem jelent semmit. A méhe nincs hermetikusan lezárja, ugyebár a mentruációs vérnek is távoznia kell vhol, ugyanott a spermium is be tud jutni. Lehet, hogy kicsi esély van rá, mert bénáztatok egy kicsit, de ha ennyire tudatlanok vagytok, akkor minek szexletek már?
A kérdező hozzászólása: nemár :( most beszartam az sem jelent semmit h nem volt tul nedves a péniszem mikor kivettem? és mivel szuz volt csak 5 cm hagyott beteni ezsem jelent semmit?
Nem figyeltél biosz órán? Ahogy elõttem is írták az elõváladék is tartalmaz spermiumot. Ezért mondják mindig, hogy a megszakítás nem védekezés.
Szerintem FAKE, de ennek ellenére válaszolok. "gondolom nem ment be semmi( de ez nem biztos)" Akkor gondolom, nem lesz terhes, de ez nem biztos. Vagyis simán lehet, hogy az lesz. Amúgy létezik ESEMÉNY UTÁNI tabletta (csak félévente 1x lehet bevenni, és elég drága), 72órán belül kell bevenni (bár, minél hamarabb, annál jobb, mert 72 óránál már alig jelent valamit). Mivel holnap pünkösd ezért ügyeletre kell menni felíratni!
A kérdező hozzászólása: Remek most már nyugottan alszom :D koszonom :D a bunnkóknak pedig : "Sziiiiijááá lee! te is!"
Meghalsz :D
Üdv Apuci!!!
nem mindegy? hazugságokra építesz kapcsolatot
Lefeküdni vele nem túl intim, de közölni egy tényt igen? Hát ez nekem furcsa....
Én nem ítélném el a csajt ennyire (nyilván, mert én is hasonló cipõben jártam anno). Egyszerûen vannak olyan típusú emberek, akiknek nehezükre esik bármit is megmondani (fõleg ilyen intim dolgot), könnyebb valami kommerszet hazudni, és biztos félt a csaj, hogy a pasi valami rosszat gondol róla ez miatt. Éretlenség talán, de ez van. Ha nem fájt meg szereti a pasit, nem lesz rossz az emléke, és nem hinném, hogy feltétlen tudnia kéne a pasinak, ha a csaj ennyire nem akarja. Nem hinném különben, hogy észrevette, mert abból indult ki, hogy õszinte voltál. :-S De azt azért tudd, hogy innentõl kezdve ezt a hazugságot folytatni is kell, bár ha megkéred, hogy ne nagyon kérdezõsködjön arról a pasiról, biztos nem fog.
Retkes igekötõ igéket egybe kell írni a rohadt életbe már! Mellesleg nem vedte, hanem vette.
észrevette mikor felsikoltottál.
höhö:D
A kérdező hozzászólása: Én 18 És a baràtom 29
Én csak azt nem értem miért mondtad, hogy voltál már egy pasival? Miért hiszik azt a lányok, hogy a szüzesség ciki? A pasidnak jó volt a szex veled? Ha igen és neked nem fájt, és nem véreztél de szûz voltál és ezt megtudja, tudod mennyire jót tesz ez a hiúságának, hogy úgy vette el, hogy neked nem volt rossz élmény? Meg a tudat, hogy "tiszta punci" senki nem járt ott még elõtte. Csak az övé! És csak azért mert olyan hülyék vagytok lányok, hogy azt hiszitek nekünk ciki ha szüzek vagytok megfosztod a párodat az igazságtól ami biztosan jól esne neki. Gratulálok, ügyes vagy. Tényleg mint az oviban. :S
Mindegy, hogy észrevette vagy nem, a kapcsolat úgyis akkor fog csak mûködni, ha õszinte vagy vele! Ha észrevette, jó néven fogja venni, hogy magadtól bevallod. Ha nem, akkor is és még meg is jegyzi hogy elsõ alkalomhoz képest milyen jó voltál (ha jó voltál). Mennyi idõsek vagytok egyébként?
Mert b*lfasz ahhoz, hogy õszinte legyen a párjával. És ez majd semmi, tuti, hogy ezután ugyan úgy fog jönni a többi hazugság is. Remélem a srác hamar rájön és elhagy.
Hogy észrevette-e, azt csak Õ tudná megmondani. De megkérdezhetem, hogy miért nem akartad neki megmondani, hogy vele fogsz életedben elõször szeretkezni?
jó, akkor dugni már tudsz, már csak egy normális párkapcsolati életet kéne megtanulnod meg leszokni a hazudozásról.. mint az oviban baze:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso.Kepzeld nem csak feküdtem hàton
szerintem jobb lett volna, ha õszinte vagy és akkor együtt éltétek volna ezt át! de így egyedül birkózol meg vele! szerencsédre nem lehet érezni a szûz hártyát, ha meg vért sem látott, akkor tök 8! max ha béna voltál.. de gondolom csak feküdtél háton, szóval nyugalom! ha õszintét gondolod a kapcsolatot, akkor légy egyenesebb!
Gratulálok, jó úton jársz, hogy szétbarmold a kapcsolatod. Szegény srác.
A kérdező hozzászólása: Azt mondtam, hogy idàig csak egyel voltam
és mit kamuztál? hogy hány pasid volt?
A barátnõm is pont így VOLT. Khm csak VOLT és pont a hazugsága miatt szakítottam vele! Miért nem lehetett azt elmondani nem ciki és nyugodtan mondhatta volna, hogy mia szitu...de inkább hazudott mondjuk én tudtam az igazságot és vártam, hogy mikor mondja el és így ment majdnem egy évig s aztán nem bírta és elmondta és amiért egy évig halogatta azért is vetettem véget! szóval mondd el ne halogasd te is kb egy évig hanem vald be és megérti. majd írj hogy mit mondott ;)

Lefeküdtem a barátnőmmel aki szűz volt állítólag de nem vérzett és könnyen is jutottam be! Nekem azt mondta hogy szűz! MOst akkor mivan?

Legjobb válasz: Jajj pici szivem:D Nem mindenki vérzik az elsõnél, és akkor most nyugodtan elszégyellheted magad:)Ha nem bízol meg benne /mert ezek szerint nem ha itt kérdezted meg és kételkedsz benne/ akkor mi jót látsz abban, hogy vele vagy és hülyíted az agyacskáját és hagytad hogy te legyél az elsõ nála?:D

Jajj pici szivem:D Nem mindenki vérzik az elsõnél, és akkor most nyugodtan elszégyellheted magad:) Ha nem bízol meg benne /mert ezek szerint nem ha itt kérdezted meg és kételkedsz benne/ akkor mi jót látsz abban, hogy vele vagy és hülyíted az agyacskáját és hagytad hogy te legyél az elsõ nála?:D
Ugye nem hiszed, hogy mi majd megmondjuk, hogy a barátnõd valóban szûz volt e, mielõtt lefeküdtél vele? Én sem véreztem az elsõnél. Ezzel nem vagyok egyedül. Most már tudod.
Régen rossz, ha nem a barátnõdnek hiszel, hanem ide írsz kérdést. Elárulom: nem mindenki vérzik elsõ alkalommal.
Attól még lehet az. Nekünk kéne kideríteni, vagy megbízni benne?
nem mindig vèrzik elsore, igaz lehet tènyleg kicsi a szersàm, de mindenfelekeppen tobb bizalom
Három nap alatt a harmadik ilyen kérdés. Nem, még mindig nem kötelezõ vérezni elsõ alkalommal, és nem kötelezõ, hogy fájjon, vagy rossz legyen, vagy szûk legyen a lány. Az, hogy a lepedõ tiszta, már rég nem bizonyíték...
na, ez aztán a kölcsönös bizalom...
Azért mert kicsi a bréd, tesó.
Elég bajaz!
Én sem véreztem az elsõnél és nálunk is könnyen ment.Nem igazán maszturbáltam elõtte max egyszer de nem hiszem h sokat jelent.Barátnõm sem vérzett az elsõnél
gyakorolni kell. nem vicc!
ne verd a pö*öd egyfolytában! és ha vered is húzd ameddig csak lehet! Szex elõtt verje ki neked a lány, vagy kényeztessétek egymást orálisan..
A kérdező hozzászólása: De ha verem a p*csömet 20perc kell :) )))) mire elmegyek :)
Nyugi! Ez természetes, én is így jártam. Elõször zavart, de aztán alkalomról alkalomra egyre tovább bírtam. Gondolj bele. Több éve vártál, készültél a pillanatra. Amikor eljött az ideje, a több éves feszültség egyszerûen kirobbant és megtörtént a dolog. Az elsõ hetekben biztos nem bírod majd tovább pár percnél. De minél jobban összeszoktok és figyeltek egymásra és a szex kezd egy kicsit megszokottá válni, akkor tovább fogod bírni. A csajoddal ezt kitárgyalva õ is jobban odafigyel majd és segít.

Lefeküdtem a barátnőmmel. Szűz volt, és félek! Terhes lehet legelső alkalommal?

Nem védekeztünk.

Legjobb válasz: babaholmik olcsón eladók!

babaholmik olcsón eladók!
És eddig nem tûnt fel, hogy gumi nélkül beleélveztél? Kicsit lassú az agyad. Reménykedj, hogy a spermáid is hasonló képességgel vannak megáldva.
Ha bele mentél el akkor simán.
Nem a nõk csak az 56. alkalommal tudnak teherbe esni, van még 55 szexetek védekezés nélkül.
nagyon fájt volna felhuzni a gumit... 10-15mpet vett volna el az életedbõl...
jáááááá xD ennyi ésszel szabadlábon
Szegény sajnállak titeket szerintem mihamarabb terhességi tesztet vegyél és imádkozzatok.Legközelebb gumival csináljátok nemojan drága
Imádkozz a szûz Máriához!:D
HA nincs annyi eszed ahoz hogy vedekezes nelkul terhes lehet a baratnod, akkor minek elsz szexualis eletet? Eloszor inkabb nezz utanna dolgoknak......
Most erre mit lehet írni?...
Õ volt az elsõ. Gratulálok
Hiába tekinted magad annak, nem vagy az. Neked akkor emlékezetes marad az elsõ...
Nõj fel.
ha csini csaj vagy és szeretnéd ellensúlyozni az élmény valami sokkal kellemesebbel írj :D
Azt javaslom hogy feküdj le valaki mással akivel kellemesebb lesz és az majd feledteti a rossz emléket és segit hogy fölfogd hogy már nem vagy szûz.
Nem. Reméljük védekeztetek mindkét alkalommal :)
nem csináltál vele semmi rosszat.
Nem. :) Mi baja lenne ettõl?
Élvezte?:)
A kérdező hozzászólása: védekeztünk mindkétszer, és 5 perc után már az elsõt is nagyon élvezte:)
mibaja lenne? :)
Valszeg tönkretetted az életét. XD
Orvoshoz elmész és megmondja mit csináljál. Ennyi eszed magadtól is lehetne.
Nem tudod mind kiszedni, igy mindig ujratermelõdik.Van krém és kúp is az elmulasztja.
Én ezt nem értem. Már a sokadik embernél látom, hogy szex során ilyen-olyan nyavalyákat összeszedtek, és mindenki otthon akarja kúrálgatni magát. Elég érettek vagytok ahhoz, hogy szexeljetek, az orvostól meg féltek, mint a tûztõl? Nõ vagy, vigyáznod kell magadra ilyen téren, mert ha tényleg fertõzés, az otthoni kúrálgatással még ronthatsz is a helyzeten. Senki sem szeret orvoshoz járni, de ebben az esetben sajnos muszáj!
Igaza van az elõttem válaszolónak! Ha a szexhez érett vagy, ahhoz is legyél érett, hogy viseld a következményeit és orvoshoz menj, mert amíg ezt nem teszed meg, addig a szexre sem vagy érett!
Canesten erre használatos kenceficéje. Bár nem tudom kiadják e vény nélkül...
A kérdező hozzászólása: Más módszer nincs? Pl:ha ki tisztítom azokat a fehéreket..nem fog elmúlni?
Nincs házi módszer rá. Menj orvoshoz és kérj rá krémet. És legközelebb figyeljetek mindketten a higiéniára, mert most már nem véd meg a szûzhártya a fertõzésektõl!
A kérdező hozzászólása: :-( :-(
Ja és lehetõleg legyél nyitott és beszéld meg azzal akiben megbízol!Ilyen nem csak veled fordul elõ!

Lefeküdtem a barátnőmmel és nem vérzett pedig azt mondta hogy szűz. Szerintetek?

már egy ideje együtt vagyok barátn?mmel és most feküdtünk le el?ször egymással és nem vérzett, legalábbis ágynál meg takarón vagy bármin semmi nyoma. és azt mondja hogy sz?z volt. szerintetek?

Legjobb válasz: nem mindenki vérzik

nem mindenki vérzik
én se véreztem az elsõnél, pedig az voltam..
A szüzesség szó szerint azt jelenti, hogy még nem volt szexuális aktusa senkivel. Lehet, hogy vibrátorral vagy egyéb módon már átszakította magának és ilyenkor nincs vérzés ugye. Egyébként mindezeken felül, nem minden lány vérzik mikor átszakad a szûzhártyája.
Nem minden lány vérzik a szüzessége elvesztésekor. Feleslegesen bizalmatlankodsz! ;)
az én barátnõm sem vérzett, szóval van ilyen...
Nem feltétlen vérzik, örülj neki.
Ez semmit nem jelent. Én egyáltalán nem véreztem, pedig az elsõ elõtt mindenki szûz.
Vagy csak simán átbaszott...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) és amugy se az hogy bizalmatlankodnék, az se zavart volna ha nem szûz :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!