Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a védekeztünk, de a gumi (17 db)

A barátommal lefeküdtem és gumival védekeztünk de a végén a kezemmel juttattam el a csúcsig és levette a gumit amin lehet h volt sperma(a belsejébe). És utána megujjazott. Lehetek terhes?

Mert amikor felnyúlt éreztem h fáj a petefészkem?Lehet azért mert terhes vok?

Legjobb válasz: ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!

ha került a kezére spermium, akkor lehetsz... persze ennek sokkal kisebb az esélye, mintha benned ment volna el, de akkor is megvan...várj sztem a mensesig, ha nem jön meg, és késik, akkor tesztelj!
Ugyan mar! Ettol nem leszel terhes! Hianyzik a valadek, ami a spermiumok elorejutasat segiti.

Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk, mert nem volt gumi. Mielőtt elmentem volna, kihúztam de vmi csöpögött a lábára. Előváladék? Elvileg folyt a lábán. De tuti, hogy nem mentem el.

Lehet ebb?l baj? A teszt ugye még nem mutatja ki.. vegyünk 72 órásat?

Legjobb válasz: Hát én nem kockáztatnék, az bizony elõváladék volt! Futás a 72 órásért!!!

Hát én nem kockáztatnék, az bizony elõváladék volt! Futás a 72 órásért!!!
Szia! Bizony lehet belõle baj! Mivel a teszt csak 2 hét után mutat igazat, muszáj bevennie a tablettát! Az elõváladékban is lehetnek megtermékenyítésre képes spermiumok. Persze ez nem 100%, mivel a szakirodalomban is vitatkoznak benne. A lényeg, hogy jobb félni, mint megijedni! Menjetek 72 órás tablettáért minnél elõbb. Jobb mint egy baba! Máskor pedig ne legyetek ilyen felelõtlenek, mert a 72 órás tabletta a barátnõdnek olyan lesz, mintha bevenne egy doboz fogamzásgátlót. Tele van hormonnal, teljesen át fogja rendezni a szervezetét! Védekezzetek normálisan, felelõségteljesen, ha már a szexre van eszetek! Ez nem játék! Remélem tudtam segíteni...
na a felelõség teljes szex:D hát nincs gumi, de azért dugjunk. komoly csaj lehet.bár te se vagy semmi. gondolom szeretnél apa lenni, igazad van már én is vágyom a gyerekre.
Mars 72 órásért nehogy baj legyen. Legközelebb ha nem lesz gumi aludjatok külön vagy hamar apuci leszel.
Szia! Hát ez elég gáz!Miért nem hordassz a farzsebedben mindig óvszert!Legközelebb anélkül egy lépést se tegyél!A patikában vegyetek eseményutáni tabit és vegye be a barátnõd, mert elõváladéktól vagy csekély mennyiségû spermától is lehet teherbe esni!!! Legközelebb tessék vigyázni!!!:) ))
Szia! Pár dolgot azért át kellene tekinteni, mielõtt a barátnõd beveszi a 72 órás tablettát. Mikor volt az utolsó menstruációja? Hány naposak a ciklusai? Rendszeres a ciklusa? Nézd, ez a 72 órás tabletta nem játék. Ismerek egy lányt, sokat olvasta itt a fórumot, és megijedt, hogy már attól is terhes lesz, ha a barátja ránéz, ezért bevett egy sürgõsségi tablettát, amely csúnya cisztát és erõs hormonzavart okozott neki. A cisztát az orvos terhességnek nézte, a lány majdnem az idegosztályon kötött ki...Tehát hiába mondja itt mindenki, hogy így teherbe lehet esni elõváladéktól meg úgy, sokkal kevesebb az esélye a terhességnek, mint a tabletta okozta súlyos mellékhatásoknak. Ha ciklus közepén volt a barátnõd, vagyis peteérése volt, akkor vegyetek sürgõsségi tablettát. Ha menstruáció elõtt után egy két nappal, akkor ne.., de ez csak az én tanácsom, döntsetek úgy, ahogy gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Szerintem nagyon minimális az esély, hogy teherbe estél mondhatni semmi.

1 hete lefeküdtem a barátommal ez volt az első egymás után 3 nap 3x, védekeztünk és baj sem volt megnéztük utána a gumit de azota nem jött meg. Hatással lehet az első arra hogy már 1 hete késik? Fontos!

Legjobb válasz: A barátnõmnek is ez volt de neki csak 3-4 napot késett. A biztonság kedvéért vegyél egy tesztet de ne idegeskedj mert ha a gumi rendben volt meg minden akkor tényleg szinte semmi esély a terhességre.

A barátnõmnek is ez volt de neki csak 3-4 napot késett. A biztonság kedvéért vegyél egy tesztet de ne idegeskedj mert ha a gumi rendben volt meg minden akkor tényleg szinte semmi esély a terhességre.
Szia! Igen, a szexuális élet megjelenése befolyással lehet a késõbbi menstruációkra.
így van, ne ijedj meg! a szexuális élet és a menstruáció összefüggésben vannak egymással.
Nekem is késett az elsõ szexuális együttlét után a menstruációm.És ha sokat stresszelsz akkor azért is fog késni.Próbálj meg pár darab felülést csinálni esetleg igyál egy kis vörös bort és nyugodj meg.:)
Én is csak csatlakozni tudok az elõzõekhez. Ne aggódj! Nekem is ugyanez volt :)

Lehetek terhes? 2hete is és rá egy hétre is lefeküdtem a barátommal. Gumival védekeztünk mind a 2x. Nem ment el bennem egyszer se de elöször nem néztük át olyan alaposan a gumit. Tök parás vagyok, nem akarok terhes lenni. Beképzelem magamnak?

szokott feszíteni úgy a hasam ott lenn mint amikor megvan a mensim. tegnap h?emelkedésem is volt (de azis lehet hogy elkaptam az influenzát). mensimnek 2.án kell megjönnie. addig izgulhatok.. melleim nem érzékenyek, nem fájnak.

Legjobb válasz: A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.

A leírtak alapján nincs sok valószínûsége a terhességnek. Teljesen feleslegesen parázol, ha túl pörgeted magad, akkor elõbb utóbb még tüneteket is fogsz produkálni.
Ne stresszeld magad hiába.Nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. megnyugodtam.. (:

8. -án lefeküdtünk a barátommal, védekeztünk nemis szakadt el a gumi, de most késik, de semmilyen tünetet nemérzek max a hányingert de azt az idegesség miatt, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nyugi! Nem vagy terhes. Az ilyen melegben megesik hogy kesik vagy 1-2 alkalommal kimarad. Velem is megesett már. Ne izgulj!

Nyugi! Nem vagy terhes. Az ilyen melegben megesik hogy kesik vagy 1-2 alkalommal kimarad. Velem is megesett már. Ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! máskor is szokott késni, de volt most vmi barna de csak egynap és azis szinte semennyi..és leginkább ezért vagyok ideges..
A barnázás beágyazódás jele is lehet, ha nem jön meg mindenképp csinálj tesztet ne várd meg a következõ hónapot!..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! de remélem hogy ez már csak a stressz miatt van, mert teljesen olyan érzésem van mintha megjönne de mégse, de próbálok nyugodt lenni!
Azért figyelj ám oda:) Tényleg nem akarok vészmadár lenni, de megint csak a terheseknél szokott lenni ez a "mindjárt megjön érzés", aztán semmi mivel baba van:) Azért csak kéne egy teszt nem?legalábbis ha holnap sem jön meg akkor vegyél mindenképp szerintem már a délutániból is kimutatná ha sokáig tartogatod...
A kérdező hozzászólása: fogok venni, de azért még reménykedek kicsit, mert ez a késés már sokszor elõfordult, sõt egyik hónapban se pontos..

A barátommal lefeküdtem, nekem ez volt az első alkalom. Védekeztünk. De nagyon félek hogy lehetett valami baj, mondjuk kilyukadt a gumi, vagy valami ilyesmi. Ez kb 1 héttel ez előtt volt. Lehetek terhes?

nagyon félek hogy terhes leszek, de lehet hogy ezt már magamnak képzelem be de néha kicsit fáj a hasam az óta és a derekam is. és azt olvastam hogy ez a terhesség jele is lehet. kb 1 hét múlva jönne meg. lehet hogy ez már a miatt van? vagy csak az idegességtől?

Legjobb válasz: Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.

Te ne sexelj, mert rágörcsölsz minden szarra.
Mintha már egyszer írtam volna erre az oldalra, hogy nem ráérnél akkor idegeskedni mikor nem jön meg? De most hogy idegeskedsz lehet, hogy késni fog. Amúgy lehet ám ellenõrizni a gumit utána... Szóval ne idegeskedj, árt a szépségednek!
Ezért kell mindig szájba v fenékbe elmenni, akkor nincs ilyen para.
Kislány vagy te még a felnõtt élethez.
Ez de paranoid. Mennyi vagy, max 16? A te helyed még a könyvek felett lenne.
Olvasol, olvasgatsz, de minek?! Igazán megtalálhattad volna a nagy kutakodás közben azt a lényeges infót is a neten, hogy az aktustól számítva hányadik napon ágyazódik be a magzat és mikortól termelõdik a HCG hormon, ami a terhestüneteket okozza. Tessék, ezen rágd át magad! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Tényleg tudatlan vagy...
Ha nem hatolt be, akkor nem nagyon.
nem lesz gond, nyugi..
Ne aggódj, nem lesz itt baj:D Tudom, h milyen parázni minden szarság miatt...
Egyrészt a spermiumok szabad levegõn gyorsan elpusztulnak, másrészt maguktól nem másznak fel a puncidba. Szal nem lehetsz terhes :)

Véleményetek? A Barátommal lefeküdtem de csak ez elején védekeztünk mert nem birta a gumit ö sem én sem, de nem ment el bennem meg amugy sem, én sem élveztem mert ellégé fájt.

Lehetek terhes? Jó tudom az elöváladéktol igen, amugy mensim után 3napra voltunk együtt, számít valamit?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe lehet esni. A százalékok megnyugtatnának? Esemény utáni tabletta kellett volna, ha ahhoz már késõ, akkor várnod kell, amíg megjön. Ha késik, akkor teszt. És gondolkozzatok el a felelõsségteljes biztos védekezésen, ha nem akartok minden hónapban parázni!

Bármikor teherbe lehet esni. A százalékok megnyugtatnának? Esemény utáni tabletta kellett volna, ha ahhoz már késõ, akkor várnod kell, amíg megjön. Ha késik, akkor teszt. És gondolkozzatok el a felelõsségteljes biztos védekezésen, ha nem akartok minden hónapban parázni!
Nekem így lett egy lányom... Szóval az esély megvan.
Még mindig azt válaszolom, hogy igen lehetsz terhes.Kisebb az esélye nyilván, mintha elment volna a barátod, de ettõl még lehetsz...
Szerintem nem lehetsz terhes. Persze mindennek megvan az eshetõsége, de nem megy az olyan könnyen. Sajnos vagy nem sajnos...
Mensi után 3 nappal kizárt, hogy az légy!
ha ondo volt a "farkadon" akkor lehet az.de sztem kicsi rá az esély.
Csak a hüvelyben élnek el napokig, levegõn tényleg pár perc.
Ne sértõdjön meg a kedves kérdezõ, 14:04-nek a szakrazmusa teljesen helytálló, a spermium szabad levegõn csak percekig él.
De most õszintén titeket felvilágosítottak hogy lesz a gyerek.
Figyu, nyilvános fórumon kérdeztél, számíthattál a "papolásra"! ha van is itt nõgyógyász, õ is csak fizikai vizsgálat alapján tudna 100%-ot mondani, miért nem csináltok egy tesztet? Bocsi, már ne haragudj meg érte, de hülye kérdésre hülye válasz! Benne volt a pakliban, viseld el! Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tudom "h lesz a gyerek" Nincs helye az ilyen értelmetlen semmitmondó válaszoknak! Se itt se máshol! Nem kell papolni. Védekeztem csak valakitõl azt hallom h pár perc után elhalnak a spermák, mások azt mondják h több óráig életképesek.
Biztos hogy nem terhes!!!!
Szia, gumit miért nem használtok? Akkor nem kellene ezen görcsölni.
A kérdező hozzászólása: FIGYU. MIÉRT NEM OLVASOD EL A KÉRDÉST MIELÕTT BAROMSÁGOKAT ÍRSZ? az eszem megáll mennyi tróger ember írkál ide..
igaza van. amugy én is hasonló cipõben járok de nekem csak elõváladék került az ujjamra, sajnos nm egyszer elõfordul eddig hála istennek még nem lett tõle terhes :) de azért célszerû kezet mosni én is gyakran kezet mosok lehet illúzió romboló, de inkább ez mint az abortusz :)
vagyis neked van igazad :d nem olvassák végig a kérdést :(
A kérdező hozzászólása: végig sem olvassa aztán beszól ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!