Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a védekeztünk, de (78 db)

áhh nyugodj meg még van kilenc hónapod.
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tabletta is kilove ha jol gondolom..ugye?? ://
Már nem nagyon. Keresd fel a nõgyógyászodat, vele tudsz beszélni - esetleg szülõkkel, bár szerintem azt el akarod kerülni...
A kérdező hozzászólása: tudok v.mit vdinálni??
Sajnos ez nem akarom vagy nem akarom kérdése. Elméletileg az esély minden szeretkezésnél - ha nem védekezel - 50-50%. Vagy teherbe esel, vagy nem. Ezért fontos a védekezés. Ebbe gondolj bele.. vagy használsz óvszert, vagy 18 évig gyereket nevelsz. Nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: de még nem akkarok terhes lenni.. es abortuszt sem szeretnek.. mennyi az esélye h nem leszek terhes??
Hát leányom ez nem volt szép dolog, most már az Úr kezeire vagytok bízva.
Mi az hogy kicsit belédélvezett? Olyan nincs. Vagy teljesen, vagy sehogy. Ezt most valószínû megúsztad, de legközelebb védekezzetek! Elõváladék is van, az is veszélyes.
Igen, megvan rá az esély... De ezt késõbb tudod meg majd. Ajánlom a késõbbiekben a védekezést. És ha elmúlt a menzeszed, egy terhességi teszt sem árthat.
Azt a lehetõséget a nõgyógyásszal beszéld meg, annyira nem értek a dologhoz. Mellesleg megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak kíváncsiságból
Bukósisak volt mindkttõtökön?
Ahhh nem
dehogy
Nem...
sajnos elméletileg lehetséges hogy teherbe essél mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát. de gyakorlatban kicsi az esélye. de miért fontos hogy utánna nem ujjazott meg? szex után még meg szokott ujjazni??
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy tartalmazhat, de védekeztünk.
Mit jelent a védekezés? Mert ha azt, hogy nem beléd élvezett az nem védekezés. Tehát lehetsz terhes, mert elõváladékban is lehet spermium ahogy itt már valaki írta. Ha óvszert használtatok és úgy nem élvezett beléd, és az óvszer sem volt kiszakadva akkor kb semmi esélye nincs. Ha pharmatex vagy bármi ilyen spermicides krémet használva nem élvezett beléd, akkor esély van, de így már nagyon-nagyon alacsony.
A kérdező hozzászólása: Óvszert használtunk, úgy nem élvezett belém és az óvszer sem volt kiszakadva. Köszönöm.
A szöveged alapján egyértelmûen biztos, hogy te abszolút nem vagy még alkalmas szexuális életre, na... Gondold át - jutott-e sperma a hüvelyedbe? Ha a válasz igen, akkor lehet, hogy terhes lehetsz. Amennyiben a válasz nem, akkor biztosan nem vagy terhes. Ügye, milyen bonyolult?

Lefeküdtem a barátommal, de nem volt tervbe, és nem védekeztünk. Másnap megjött, lehetek terhes?

Csak félig élvezett belém és miután lefeküdtünk,egyből elmentem pisilni is... Negatív kommentált nem kérek! :) Hasznos válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.

Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.
A kérdező hozzászólása: inkább nem írnám le ... :)
99, 99% hogy nem vagy terhes :) De én kérek több infót! hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Inkább segíts mint, hogy beszólogass;)
Naés ha elmentél pisilni, mi vagy Te, baromfi? Kloákád van...?
Nekem is megjött, gyógyszert is szedek, és mehetek mégis tesztet venni!
elvileg nem. de volt olyan rokonom aki pont így esett teherbe
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Van olyan, hogy megjön akkor is valakinek, ha terhes;)
szólásszabadság van úgyhogy megérdemelnéd a terhességet és nicsn kizárva, remélem ikrek lesznek
nem N
naaaaaa :D az oldal anonim :D Én unatkozok beszélgetnék...ez meg jó téma :D

Az előváladékot érzi a nő? Lefeküdtem a barátommal de nem védekeztünk érezte volna ha valami váladék kifolyik neki?

Legjobb válasz: nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.

nem nem érzi de valószinü hogy terhes lessz ha nem védekeztél mert elõváladék az minndig van és igen van benne sperma is .. még ha nem élveztél bele akkor van esély hogy teherbe essen! De a menstruációja után 3-4 nappal csináltátok akkor kisebb az esély de ha csak ugy akkor kezdjetek izgulni.. hogy megjöjjhön neki a köv. vagy vegyetek terhességi tesztet 14.nap mulva.
Hát gratulálok neked, de a pasas is megéri ám a pénzét. Ha már szétlövi a kislányt, lehetne annyi esze hogy felhúzza azt a nyavalyás gumit a mûszerére....
ja, és még az is ott van, h " nem védekeztünk ", akkor mirõl is beszélünk?? akkor h ne lehetne már terhes?? :) )
ja, és még annyi, h 1 tüsszentés után nem, de egy kockázatos aktus nem ugyanaz, mint 1 tüsszentés. azért remélem, érzed a különbséget.
miért is lenne riogatás, ha a biztonságos szexre buzditom?? sztem a megszakitás nem védekezés. te hasznald nyugodtan.
Nem érzi, sem a férfi sem a nõ. Igen, lehetsz tõle terhes bár az esély elég kicsi rá. Szerencsére 72 órás tabit csak nõgyógyász ír fel receptre, csak úgy nem adják ki neked. Utolsónak üzenem, hogy ekkora baromsággal ne riogassa a fiatalságot. Egy tüsszentés után te sem veszel be egy csomag antibiotikumot.
72 oras tablettat, de azonnal. és máskor be ne dõlj ilyen marhasagoknak, h ugy nem lehet teherbeesni.
A kérdező hozzászólása: ja és 8-án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: szûz voltam még
Majd 9 hónap múlva kiderül....whehehhee :DDD
Amúgy ti hány évesek vagytok?
tudom hogy rádijeszettem de ha nem élveztél bele akkor kevesebb az esélye a teherbe esésnek de ez felelõtlenség volt nagyon attól függ mikor történtt ha 72 órán belõl ajánlott egy sürgõsségi tablettát felirattatni a háziorvossal ez nem játék! /az elsõ válaszoló vagyok még minnig./
Elõváladék van, ha izgalmi állapotban van a férfi. Ez nagyon felelõtlen dolog volt, hogy nem védekeztetek. Kicsi az esély, de lehetsz terhes. Õ meg nem hiszem hogy érzi az elõváladék kifolyását.
sztem gondolkodj el a gyerek témán!!AM hány éves vagy??
kérlek a neten nézd meg mi megy benned végbe, amúgy nem vagy terhes N
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes lennél a ciklusodnak ebben a szakaszában. Leghamarabb az aktus után 14 nappal tud a teszt biztosat mutatni.

Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk. Másnap bevette a 72 órás tabit, ez elég nem?

Tudom, hogy ez a kedvenc kérdéseitek közé tartozik stb, meg vannak akiknél erre már nyílik a bicska dehát.. vannak olyan helyzetek amikor leszarod h van gumi v nincs..

Legjobb válasz: az ilyen tabi után pár nap mire megjön..

az ilyen tabi után pár nap mire megjön..
A kérdező hozzászólása: Kb egyhét telt el.. vett tesztet és az azt mutatta h nem terhes. Bár lehet h két hét kell a teszthez?
Elég kell hogy legyen.
2 hónapja egyik rokonom is bevette az esemény utánit, de terhes maradt, ikrekkel.Aztán sajna elvetélt.
Egyébként van olyan kategória, ahol nem esik bántódásod a kérdés miatt. ( szerelem, szex/ fogamzásgátlás ) Engem nem zavar, ezért válaszolok. Mindenki más, nem biztos, hogy elõbb jön meg neki. A terhességi teszt még nem mutathat semmit, leghamarabb 1 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) :$ Lehet még írni !! :)

Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk, mert nem volt gumi. Mielőtt elmentem volna, kihúztam de vmi csöpögött a lábára. Előváladék? Elvileg folyt a lábán. De tuti, hogy nem mentem el.

Lehet ebb?l baj? A teszt ugye még nem mutatja ki.. vegyünk 72 órásat?

Legjobb válasz: Hát én nem kockáztatnék, az bizony elõváladék volt! Futás a 72 órásért!!!

Hát én nem kockáztatnék, az bizony elõváladék volt! Futás a 72 órásért!!!
Szia! Bizony lehet belõle baj! Mivel a teszt csak 2 hét után mutat igazat, muszáj bevennie a tablettát! Az elõváladékban is lehetnek megtermékenyítésre képes spermiumok. Persze ez nem 100%, mivel a szakirodalomban is vitatkoznak benne. A lényeg, hogy jobb félni, mint megijedni! Menjetek 72 órás tablettáért minnél elõbb. Jobb mint egy baba! Máskor pedig ne legyetek ilyen felelõtlenek, mert a 72 órás tabletta a barátnõdnek olyan lesz, mintha bevenne egy doboz fogamzásgátlót. Tele van hormonnal, teljesen át fogja rendezni a szervezetét! Védekezzetek normálisan, felelõségteljesen, ha már a szexre van eszetek! Ez nem játék! Remélem tudtam segíteni...
na a felelõség teljes szex:D hát nincs gumi, de azért dugjunk. komoly csaj lehet.bár te se vagy semmi. gondolom szeretnél apa lenni, igazad van már én is vágyom a gyerekre.
Mars 72 órásért nehogy baj legyen. Legközelebb ha nem lesz gumi aludjatok külön vagy hamar apuci leszel.
Szia! Hát ez elég gáz!Miért nem hordassz a farzsebedben mindig óvszert!Legközelebb anélkül egy lépést se tegyél!A patikában vegyetek eseményutáni tabit és vegye be a barátnõd, mert elõváladéktól vagy csekély mennyiségû spermától is lehet teherbe esni!!! Legközelebb tessék vigyázni!!!:) ))
Szia! Pár dolgot azért át kellene tekinteni, mielõtt a barátnõd beveszi a 72 órás tablettát. Mikor volt az utolsó menstruációja? Hány naposak a ciklusai? Rendszeres a ciklusa? Nézd, ez a 72 órás tabletta nem játék. Ismerek egy lányt, sokat olvasta itt a fórumot, és megijedt, hogy már attól is terhes lesz, ha a barátja ránéz, ezért bevett egy sürgõsségi tablettát, amely csúnya cisztát és erõs hormonzavart okozott neki. A cisztát az orvos terhességnek nézte, a lány majdnem az idegosztályon kötött ki...Tehát hiába mondja itt mindenki, hogy így teherbe lehet esni elõváladéktól meg úgy, sokkal kevesebb az esélye a terhességnek, mint a tabletta okozta súlyos mellékhatásoknak. Ha ciklus közepén volt a barátnõd, vagyis peteérése volt, akkor vegyetek sürgõsségi tablettát. Ha menstruáció elõtt után egy két nappal, akkor ne.., de ez csak az én tanácsom, döntsetek úgy, ahogy gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Lefeküdtem a barátommal de védekeztünk (óvszerel) és felek, h nem fog megjönni mit tegyek most?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodj meg. Ha félsz, izgulsz akkor még késhet is. Ha a gumi nem szakadt ki, és rendesen volt használva, akkor gond nem lehet:)

Szerintem nyugodj meg. Ha félsz, izgulsz akkor még késhet is. Ha a gumi nem szakadt ki, és rendesen volt használva, akkor gond nem lehet:)
Szorítsd össze a lábad erõsen még pár évig. Ha ennyit sem tudsz a szexrõl, minek csinálod? Ha védekeztél, nem leszel terhes. Szóval meg fog jönni.
inkább ne szexelj
Ha nem szakadt el, nem csuszott le, nem voltal termekeny napjaidban, akkor nem lehet baj.
Inkább szedj tablettát!
hámozz krumplit

Augusztus 19én lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk, igaz vigyázott, de mennnyi az esélye hogy nem estem teherbe? Nem szeretnék terhes lenni, és nagyon félek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nagyon sok mindentõl függ, pl. attól is, hogy a peteérésed arra az idõpontra esett-e, mivel egy pici elõváladéktól is megtermékenyülhetett! Egyelõre nem tudsz mit tenni, ha késik a mensid, tesztelj azonnal! Ezentúl MINDIG védekezzetek, ha nem akarsz teherbeesni! NE KOCKÁZTASS!

Ez nagyon sok mindentõl függ, pl. attól is, hogy a peteérésed arra az idõpontra esett-e, mivel egy pici elõváladéktól is megtermékenyülhetett! Egyelõre nem tudsz mit tenni, ha késik a mensid, tesztelj azonnal! Ezentúl MINDIG védekezzetek, ha nem akarsz teherbeesni! NE KOCKÁZTASS!
Vegyél egy tesztet! Mindenhol van ügyeletes gyógyszertár. Azért ne pánikolj! A tesztek nagyon megbízhatóak és legalább megnyugszol. Legközelebb már legyél óvatosabb és mindenképp használj valamilyen fogamzásgátlót. Lehet kapni esemény utáni tablettát, ha hasonló a helyzet.
hallod.... velem pont ez volt.teszt nem mutatja ki még!!! rohanj orvoshoz minnél elõbb, irass fel vele recit és azzal gyógyszertárba adnak 72 órás esemény utáni tablettát. ma rohangáltam én is a barátommal. a gyógyszer 5-6 ezer körül van. minnél elõbb beveszed, annál hatékonyabb.
Hát a 72 órás tablettáról már lecsúsztál. Ha késik akkor vegyél majd egy tesztet. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Azzal vigyázott volna a barátod a leginkább, ha gumit húz. Legközelebb védekezz!!
:) augusztus 19 :)

A párommal hétfőn lefeküdtem. Nem védekeztünk, de még időben leszálltam róla. Félek, hogy terhes vagyok. Lehetséges?

Legjobb válasz: A válasz: igen, lehetséges. De a menstruáció elõtti és utáni napokban kisebb a lehetõsége.

A válasz: igen, lehetséges. De a menstruáció elõtti és utáni napokban kisebb a lehetõsége.
Lehetséges! Nem csak az orgazmus során jönnek spermiumok, hanem az elõváladékban is lehetnek!!! A biztonság kedvéért azt ajánlom, h 72 órás gyógyszert vegyél.
Szerintem már késõ a 72 órás gyógyszer!Már csak reménykedhetsz hogy nem vagy terhes, hiába szálltál le idõben a párodról bõven elég az elõváladék!
Ha nem akartok gyereket, miért nem védekeztek inkább?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!