Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a védekeztünk, (127 db)

Szombaton lefeküdtem a barátommal, pharmatex tablettával védekeztünk, úgy használtam, ahogy le volt írva. Most használtuk ezt először, ugye teljesen biztonságos?

Picit félek, volt már vki, aki pharmatex használata mellett esett teherbe? Tegnap kúppal védekeztünk, kés?bb nem teljesen folyékony állagban jött ki, ez ugye nem baj? Betartottuk az id?t, amíg felolvad... El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: az elõzõ is én voltam, de ezt még bele akartam írni: feltétlenül nézd meg: www.pharmatex.hu megtalálod ott, hogy mennyire biztonságos, mennyi a pearl- indexe. Óvszer mellett többen estek teherbe, mint akik így védekeztek. Olvasgass :)

az elõzõ is én voltam, de ezt még bele akartam írni: feltétlenül nézd meg: http://www.pharmatex.hu megtalálod ott, hogy mennyire biztonságos, mennyi a pearl- indexe. Óvszer mellett többen estek teherbe, mint akik így védekeztek. Olvasgass :)
ha mindent betartottál, akkor biztonságban vagy. bakik mindenhol elõfordulnak, volt már rá példa, hogy valaki fogamzásgátló mellett esett teherbe, sõt még olyan is, hogy hurokkal! de ezeknek nagyon kicsi maz esélye. szóval nyugi:) ha meg kimarad a mensid, akkor utána tesztelj. de szerintem biztos, hogy nem vagy terhes. viszont ne idegeskedj emiatt, mert az tüneteket okozhat... nálam pl az volt.
A kérdező hozzászólása: A szombati volt az elsõ, szóval amúgyis várható egykét hét késés, így nem tudok nem félni:-( Ha esetleg mégis teherbe estem, és nem vettem be a 72 órásat, akkor tudok még vmit tenni?
hát, úgy mmár nem nagyon, de tényleg nyugi!! ha idegeskedsz, csak rosszabb lesz. nnekem másfél hetet késett, mert azon görcsöltem, terhes vagyok e (pedig semmiképp nem lehettem volna). teljesen átalakultak a ciklusaim egyik alkalomról a másikra, azért ijedtem meg, és nem tudtam, mi van. neked is hasonló lehet, ha újonnan szedsz fogamzásgátlót. ne stresszelj ezen! nyugi. és még azon is múlik, hogy épp akkor volt e peteérésed. ne aggódj, ennyire azért nem könnyû!:)
Csak osztani tudom az elõttem szóló véleményét. Én azt mondom, hogy ha ennyire félsz, akkor védekezzetek legközelebb két dologgal is! (Pl. Pharmatex és óvszer, .. ártani nem árthat)
nyugi már:) minden rendben
Ha betartottatok mindent ELVILEG nem lehet baj!Az biztos, hogy feleannyira sem biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta!
Hogy feleannyira sem biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta, az hülyeség. El ne hidd!!! Tudod, a tuti csak az, ha nem szexelsz, dehát azért mégis... nyugi, nem lesz baj. Mindig figylej oda, hogy szappannal ne mosakodj és várjátok ki az elõírt idõt!!! És NYUGI, mert tényleg a stressztõl fog késni. Mondjuk én hallottam már olyanról, hogy vki teherbe esett ilyesmi mellett, de olyan is van akit az óvszere hagy cserben, sõt, az unokatesóm fogamzásgátló tabi mellett esett teherbe... olyan ismerõsöm is van, aki 72 órás tabletta után is terhes maradt- most várja a babát. Szóval tuti biztos nincs, de mindent megtettél azért hogy ne legyen baj. Amúgy is teherbe esni aért nem olyan könnyû ám általában, nem abból az elenyészõ számú nõbõl kell kiindulni, akik attól is terhesek lesznek ha egy csepp sperma beléjük kerül. Azért a többség nem így mûködik. NYUGI!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma megjött, eddig még sohasem örültem ennyire neki:-))) Egyébként hallotam olyanról, hogy valaki teherbe esett és még egyszer vagy kétszer menstruált utána, ezért késõn vette észre... Ez hülyeség vagy tényleg lehetséges? Mostmár nem félek, csak érdeklõdöm:-)

Menstruáció utáni 2. napon lefeküdtem a barátommal, úgy, hogy védekeztünk óvszerrel, de sajnos kiszakadt. Ilyenkor is lehet teherbe esni?

Sok fórumot olvastam és ott rengetegszer botlottam olyanba, hogy spontán peteérés. Volt sok hölgy akinek így lett babája. Bár 12-18. nap a peteérés ezért szinte lehetetlennek gondoltam, hogy teherbe eshetek, de végül jobb félni mint megijedni alapon vettem eseményutáni fogamzásgátlót. Esetleg butaság volt?

Legjobb válasz: Nem volt butaság, jobb biztosra menni. Még ha csak 1% is az esélye - gondolom még nem akartok gyereket nevelni :)

Nem volt butaság, jobb biztosra menni. Még ha csak 1% is az esélye - gondolom még nem akartok gyereket nevelni :)
A spontán peteérés ritka... de elõfordul. Amivel viszont számolni kell: a peteérés nem a menzesz utáni 12-18. napon van... hanem a következõ menzesz elõtt 14 nappal. Nagy többségben ez a ciklus 12-18. napja között mozog, de 21 napos ciklusnál ez már a ciklus 7. napja... Illetve: a spermiumok nem csak úgy termékenyítenek meg, ha van érett pete... Ha nincs, bevárják, amíg beérik, és kiszabadul... odabent az életképességük átlag 3-5 nap, de akár egy hét is lehet.
Nem volt butaság. Egyszer én is jártam így. Menses elõtt voltam pár nappal azt hiszem. Még az orvos is azt mondta hogy kicsi az esély, szinte semmi, de én ragaszkodtam a tablettához. Jól tetted hogy bevetted.
áhh nyugodj meg még van kilenc hónapod.
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tabletta is kilove ha jol gondolom..ugye?? ://
Már nem nagyon. Keresd fel a nõgyógyászodat, vele tudsz beszélni - esetleg szülõkkel, bár szerintem azt el akarod kerülni...
A kérdező hozzászólása: tudok v.mit vdinálni??
Sajnos ez nem akarom vagy nem akarom kérdése. Elméletileg az esély minden szeretkezésnél - ha nem védekezel - 50-50%. Vagy teherbe esel, vagy nem. Ezért fontos a védekezés. Ebbe gondolj bele.. vagy használsz óvszert, vagy 18 évig gyereket nevelsz. Nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: de még nem akkarok terhes lenni.. es abortuszt sem szeretnek.. mennyi az esélye h nem leszek terhes??
Hát leányom ez nem volt szép dolog, most már az Úr kezeire vagytok bízva.
Mi az hogy kicsit belédélvezett? Olyan nincs. Vagy teljesen, vagy sehogy. Ezt most valószínû megúsztad, de legközelebb védekezzetek! Elõváladék is van, az is veszélyes.
Igen, megvan rá az esély... De ezt késõbb tudod meg majd. Ajánlom a késõbbiekben a védekezést. És ha elmúlt a menzeszed, egy terhességi teszt sem árthat.
Azt a lehetõséget a nõgyógyásszal beszéld meg, annyira nem értek a dologhoz. Mellesleg megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak kíváncsiságból

Ma delutan lefekudtem a baratommal, nem vedekeztunk. Elmenjek nogyogyaszhoz?

Ez volt nekem az elso,hogy oszinte legyek csak ugy megtortent. Nem terveztem. Elragadott a hev es nem vedekeztunk. Nem ment el,sot mivel nagyon fajt nem is csinalta sokaig megis felek azert. Elmenjek holnap nogyogyaszhoz esemenyutaniert? Amekkora szerencsetlen vagyok en benne leszek a lehetseges 1%ban..

Legjobb válasz: Ha van pasid, már rég el mehettél volna fogamzásgátlóért... És biztosabb lenne, hogy egy jó ideig nem kell pelenkát vennetek.

Ha van pasid, már rég el mehettél volna fogamzásgátlóért... És biztosabb lenne, hogy egy jó ideig nem kell pelenkát vennetek.
ne menj
dehogy kell.
Én a helyetekben várnék pár hetet, hogy 100% biztonsággal kilehessen mutatni hogy terhe vagy, minek lopjuk a dokik drága idejét holmi 90% biztonsággal. Amúgy viccen kívül én már néznék neveket a kicsinek/kicsiknek....

Lefeküdtem a Tanárnőmmel, védekeztünk és nem lesz gyerekünk. Mi lesz ez után?

20 éves vagyok, a tanárom meg 28, Tényleg védekeztünk és nem lesz gyerekünk.

Legjobb válasz: Ezután? Ha nem derül ki akkor semmi. (igaz, tudom hogy kamukérdés)

Ezután? Ha nem derül ki akkor semmi. (igaz, tudom hogy kamukérdés)
Mondjuk ha 20 éves vagy, akkor amúgy sem baj feltétlenül. Amikor én fõiskolás voltam, az egyik évfolyamtárnõm nyíltan járt a tanárával. Egyébként jó tanuló volt a lány, szóval nem kellett vele kivételeznie a tanárnak.
Mi lenne? Semmi.
csak a tisztánlátás miatt, most kivel ki feküdt le? Az oké, hogy a tanárod 28, és a tanárnõddel feküdtél le, de te hermafrodita vagy, vagy androgün?
Most akkor a tanaroddal vagy tanarnoddel fekudtel le? Te milyen nemu vagy?
A kérdező hozzászólása: A tanárnõmmel feküdtem le és nem mondtam el senkinek se!
Gratulálok b*szod! :D Viszkedett a pömpölõd? :D szánalmasak vagytok mind a ketten. A tanárodnak meg külön gratula ;)
Bukósisak volt mindkttõtökön?
Ahhh nem
dehogy
Nem...
sajnos elméletileg lehetséges hogy teherbe essél mivel az elõváladék is tartalmazhat spermát. de gyakorlatban kicsi az esélye. de miért fontos hogy utánna nem ujjazott meg? szex után még meg szokott ujjazni??
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy tartalmazhat, de védekeztünk.
Mit jelent a védekezés? Mert ha azt, hogy nem beléd élvezett az nem védekezés. Tehát lehetsz terhes, mert elõváladékban is lehet spermium ahogy itt már valaki írta. Ha óvszert használtatok és úgy nem élvezett beléd, és az óvszer sem volt kiszakadva akkor kb semmi esélye nincs. Ha pharmatex vagy bármi ilyen spermicides krémet használva nem élvezett beléd, akkor esély van, de így már nagyon-nagyon alacsony.
A kérdező hozzászólása: Óvszert használtunk, úgy nem élvezett belém és az óvszer sem volt kiszakadva. Köszönöm.
A szöveged alapján egyértelmûen biztos, hogy te abszolút nem vagy még alkalmas szexuális életre, na... Gondold át - jutott-e sperma a hüvelyedbe? Ha a válasz igen, akkor lehet, hogy terhes lehetsz. Amennyiben a válasz nem, akkor biztosan nem vagy terhes. Ügye, milyen bonyolult?
Kur.va nagy esélyed van!!!!!!
drága kislányom, felelõtlen vagy.
Felezzétek el a tabi árát, hiszen együtt hibáztatok. Ha végképp nincs pénzed, akkor kérd meg hogy õ fizesse ki. Olcsóbb, mintha kibújna belõled a puja.
50-50% vagy igen, vagy nem...
18 évesen ennyi ész. :( A részegség nem kifogás. Kunyerálj barátnõktõl.
Az abortusz drágább, mint az esemény utáni tabletta, úgyhogy kapard össze a pénzt gyorsan.
Ha megjön is lehetsz terhes, szóval... amúgy egy abortusz háromszor annyi, mint az esemény utáni. Egyébként, ha ehhez volt eszed, akkor ahhoz is legyen, hogy odaállsz apuék elé.
Piára van pénz? Na necsinald már... Válasszon kend! Tabletta vagy gyerek. Ma is mész szórakozni? "Ne csinaljon gyereket, akinek nincs pénze gumira"
Bezzeg lefeküdni mertél! Mars a szülõkhöz, õk majd adnak pénzt esemény utánira és remélhetõleg a helyedre raknak!
Attól még ne nyugodj meg, ha esetleg megjön.
A kérdező hozzászólása: jövöhéten kellesz megjönnie...
És mi lesz a neve a kicsinek?
és tudod mikor van a peteérés? a ciklus melyik szakaszában vagy? ez lett volna a lényeg, a szöveg amit leírtál, az mint halottnak a csók lófaszt se segít, a lényeget írjad!! N
Jó esély.
kérd meg a fiút, h vegyen tabit! intézzétek el együtt, oldjátok meg a dolgot!
:\ nagyon-nagy rá az esély. Kölcsön se tudsz kérni senkitõl?
ha eseményutánira nincs pénzetek, akkor abortuszra se lesz...

Lefeküdtem a barátommal, de nem volt tervbe, és nem védekeztünk. Másnap megjött, lehetek terhes?

Csak félig élvezett belém és miután lefeküdtünk,egyből elmentem pisilni is... Negatív kommentált nem kérek! :) Hasznos válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.

Ha megjött akkor hogy lehetsz terhes???!!! istenem téged be kéne zárni valahova inkább.
A kérdező hozzászólása: inkább nem írnám le ... :)
99, 99% hogy nem vagy terhes :) De én kérek több infót! hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Inkább segíts mint, hogy beszólogass;)
Naés ha elmentél pisilni, mi vagy Te, baromfi? Kloákád van...?
Nekem is megjött, gyógyszert is szedek, és mehetek mégis tesztet venni!
elvileg nem. de volt olyan rokonom aki pont így esett teherbe
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: Van olyan, hogy megjön akkor is valakinek, ha terhes;)
szólásszabadság van úgyhogy megérdemelnéd a terhességet és nicsn kizárva, remélem ikrek lesznek
nem N
naaaaaa :D az oldal anonim :D Én unatkozok beszélgetnék...ez meg jó téma :D

Több mint 3 hete lefeküdtem a barátnőmmel. Védekeztünk de lejött egyszer az óvszer de nem voltam nedves se meg nem élveztem el benne. De ő fél, terhes?

Attól fél hogy terhes, mivel ugy érzi mintha éhes lenne de ha eszik 1-2 harapás után nem kéri. Mit?l van? Télleg az vagy csak a melegt?l? A félelem is kiválthat ilyen tüneteket?

Legjobb válasz: lehet terhes igen! hány évesek vagytok?

lehet terhes igen! hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: de a gumi nem szakadt ki meg semmi. Nedves se voltam meg csak utána élveztem el miután kivettem belõle az óvszerbe. Akkor hogy? Utána meg is jött a menszesze
soha nem látják be az emberek h "házasság elõtt nincs szex" azért nem akkora hülyeség. mennyi fejfájást megspórolna ezzel az ember pedig. naponta jönnek ilyen kérdések ide és nem jönnek rá h azok a meggyöpösödött konzervatívok tudtak vmit.
Igen. Sõt... Gyakorlatilag NEM VÉDEKEZTETEK.
Pedig kapsz osztást, és megérdemled. Pont a legvégén levenni a gumit?... Hát gratulálok. Igen, van rá esélyed, hogy terhes vagy...
Nem csak 3 és fél perc után lehetsz terhes, szóval a válasz: igen.
Annak meg mi értelme? Hülyék voltatok, voltaképpen védekezés nélkül szexeltetek (hiszen pont a végén levenni a gumit...) Nincs megnyugtató válasz... Most ha azt írom, hogy nem, nem lehetsz terhes, akkor megnyugodsz, aztán egy pár hét múlva ideges leszel, hogy héé, és a menstruációm?
Nyugtató választ?? Mit? Hogy 100% nem lehetsz terhes??? Hazudjanak?? Vagy most mi van?
Nem vagy terhes, amíg az be nem bizonyosodik.Ideje megismerkedned a majdani nõgyógyászoddal.Beléd élvezett?Amennyiben nem, az megszakításos közösülésnek számít, van esély rá, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, azért köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: OKé, valami nyugtató választ is kérek:S bocsi
a "teszt "csak kb 2 hét után a fogantatás után mutat bármit is. ja, lehetsz terhes.
teszt?az biztosabb választ tud adni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!