Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a gumi nélkül csináltuk de (3 db)

Lefeküdtünk a barátnőmmel, gumi nélkül csináltuk de a megszakitásos módszerrel. Nah most mikor, honnan tudom hogy terhes? Azt hallotam a teszt csak 10-12 napon belül hat, ennél nincs gyorsabb módszer?

Legjobb válasz: Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!

Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!
Remélem tanultatok ebbõl az esetbõl! Vagy jobb lesz mindig idegeskedni? Elõször feküdtetek le? Mert ha igen, akkor lehet hogy késni fog a barátnõd vérzése. Leghamarabb a teszt mutatja ki a terhességet, annál elõbb más nem.
Én ne értem miért kellett az elsõ két válaszolót lepontozni, mivel teljesen igazuk van. A megszakításos módszer nem védekezés!! De ezt már itt számtalnanszor elmondták. Egyébként nincs gyorsabb módszer, meg kell várni a mensi napját. Reménykedjetek, hogy megjön neki, bár ha félidõben voltatok együtt akkor nagy az esély babára. Felelõtlenség volt amit csináltatok! (Lehet negem is lepontozni. :)
Ha van gyorsabb módszer elõbb hasbarugod? Tök mindegy mikor tudod meg, mert ha nem akarjátok megtartani akkor a 12. hétig abortusz lehet. De máskor inkább szedjen fogamzásgátlót és kérdezze meg az orvost, hogy mikortol hat a fogamzásgátlója, mert mind másmilyen. Azt mindenképpen meg kell várni, hogy megjön-e neki. ha nem, akkor érdemes tesztelni. Miért nem tartjátok meg? fiatalok vagytok?
Teszteléssel derülhet ki, hogy mi is a helyzet, de azt is csak akkor csinálja a barátnõd, amikor a vérzése következne, illetve ha nem jön meg neki. Elõbb nem kell, mert úgy is negatív lenne, és az nem biztos eredmény. A 10-12 nap, amit említettél a ciklus közepétõl értendõ. Inkább kérdezd meg a barátnõdet, hogy mikor jött meg neki utoljára (1. nap) és ehhez képest mikor volt a szex, és hogy általában milyen idõközönként jön meg neki a vérzése. Írj komentet, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: A lehetõ legrosszabkor volt!28.-a körül volt a menszesze, az alkalom pedig 14.én! Többi választ is köszönöm, igen fiatalok vagyunk, nem szeretnénk még babát. És nem utolsó sorban tanultunk is az esetbõl.
Szerintem azért meg kell, hogy dícsérjük a fiatalembert, mert a legtöbb srác nem foglalkozik ilyenekkel. Ha megvan, hát megvan a baba, naés, már a lány felelõssége. Ja, természetesen felelõtlen dolog, amit tettek, és igen, én is megtettem pár éve ezeket tizenéves fejjel. Az én pasim nem nézett ennek utána, csak annyi volt a válasza, hogy akkor majd szóljak, ha már tudok valamit. Hát szóltam neki, hogy takarodjon. Õ legalább a barátnõje mellett áll. Bár nem jól csinálták, de legközelebb biztos felhúzzák a sapkát. Vannak krémek vagy más fogamzásgátlók is, nem csak a tabletta létezik. Menjetek el egy patikába, ott ajánlanak nektek sokfélét. Meg is mutatják. Nem ciki!!! (mondjuk én nem pont abba mentem el, ami a legközelebb van, de mi így csináltuk, és szivesen segítettek. Nem úgy beszéltek velünk, mintha ufók lennénk, tök természetesnek vették, bár látták, hogy fiatalok vagyunk)
na mi lett végül???

Nagy esélye van a terhességnek? A barátommal lefeküdtem, még szűz voltam. Először gumival csináltuk, de az nem volt neki jó, aztán gumi nélkül csináltuk. Nem ment el bennem, nem is tette be tövig, csak kb. félig.

Legjobb válasz: miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..

miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..
Nem votl jó neki jah.. Aztán meg jön a gyerek és az sem lesz jó neki, az ilyen idiótákat sosem értem.:S
Gratulálok, te is lefeküdtél valakivel akinek az élvezet fontosabb, mint te, hogy kell-e abortuszra menned... Igen, lehetsz terhes. Vegyél 72órásat, aztán 2-3 hét múlva tesztelj!
Mi az h nem volt jó neki? Mért a baba jobb lenne? Az én barátomnak sem tetszett, de elviselte, aztán jött a tabi. Sajnos az esély megvan rá:S Én vennék a helyedbe 72 órás tabit, mert bár kicsi az esély, de ne te legyél az az egy aki mégis
72 órás tabi. Nem számít, hogy szûz voltál-e elõtte vagy sem, és az se, hogy mennyire tette be, hiszen a hímivarsejtek önálló mozgásra képesek. Ráadásul az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Hülye vagy. ÉS terhes.
Kedves édes drága barátom!!!<3 Ha a barátodnak ennyi esze van vessen magára!!Amugy köztudott, hogy még élvezés elõtt is hagyják el a pajszert spermiumok!!!Ha például közel állsz az élvezéshez és kicsit leállsz, akkor is hagyhatják el a fegyót spermiumok... Ha a 72 óra letelt akkor van csak Sz0pÁ5!!!^^
Csinálhatjátok gumi nélkül, de az meg egyikõtöknek sem lesz jó.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni. Hihetetlen... Ha csak félig tette be, akkor csak fél gyermeked fog majd születni! Cirkuszban fogják mutogatni, az anyjával együtt. Gondolom, közben a 72 óra lejárt. Várd meg a vérzésed - ha nem jön, tesztelj. Általános iskolába agy nélkül még lehet járni, de nagy hassal már nem illik menni, így magánúton kell befejezned. Anyasági segélyt az önkormányzatnál lehet kérni. GYES-t akkor kapnál, ha lenne munkaviszonyod is. Ha megszületik a gyerek, vidd el anyukádnak, õ valószínûleg tud vele mit kezdeni (bár...) - csak maradj ott te is, mert 2 óránként a cicidre kell tenni, ezt sajnos más nem pótolhatja az elsõ idõkben. Az apjáról meg tegyél el egy fényképet, mert az eddigi megnyilvánulásai alapján nem biztos, hogy látod még egyszer.
"jaj nem volt jó neki ezért levettük" - olyan ostoba vagy, hogy meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, de általában akinek agya nincs, annak legalább szerencséje van...
hivd Bélának ha fiu... és magyarázd el neki hogy te csak azé vagy mer apádnak nem tetszett h szines volt a gumi....
háát...nem akarlak megsérteni de hûlye voltál...azt kellet volna mond h nem akarod gumi nélkül mert egyértelmû h õ csak a saját kényelmére és élvezetére gondolt és nem rád...... és sajnos nem számit h szûz voltál....igen, terhes lehetsz...

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!