Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a gumi nélkül csináltuk (8 db)

Nagy esélye van a terhességnek? A barátommal lefeküdtem, még szűz voltam. Először gumival csináltuk, de az nem volt neki jó, aztán gumi nélkül csináltuk. Nem ment el bennem, nem is tette be tövig, csak kb. félig.

Legjobb válasz: miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..

miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..
Nem votl jó neki jah.. Aztán meg jön a gyerek és az sem lesz jó neki, az ilyen idiótákat sosem értem.:S
Gratulálok, te is lefeküdtél valakivel akinek az élvezet fontosabb, mint te, hogy kell-e abortuszra menned... Igen, lehetsz terhes. Vegyél 72órásat, aztán 2-3 hét múlva tesztelj!
Mi az h nem volt jó neki? Mért a baba jobb lenne? Az én barátomnak sem tetszett, de elviselte, aztán jött a tabi. Sajnos az esély megvan rá:S Én vennék a helyedbe 72 órás tabit, mert bár kicsi az esély, de ne te legyél az az egy aki mégis
72 órás tabi. Nem számít, hogy szûz voltál-e elõtte vagy sem, és az se, hogy mennyire tette be, hiszen a hímivarsejtek önálló mozgásra képesek. Ráadásul az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Hülye vagy. ÉS terhes.
Kedves édes drága barátom!!!<3 Ha a barátodnak ennyi esze van vessen magára!!Amugy köztudott, hogy még élvezés elõtt is hagyják el a pajszert spermiumok!!!Ha például közel állsz az élvezéshez és kicsit leállsz, akkor is hagyhatják el a fegyót spermiumok... Ha a 72 óra letelt akkor van csak Sz0pÁ5!!!^^
Csinálhatjátok gumi nélkül, de az meg egyikõtöknek sem lesz jó.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni. Hihetetlen... Ha csak félig tette be, akkor csak fél gyermeked fog majd születni! Cirkuszban fogják mutogatni, az anyjával együtt. Gondolom, közben a 72 óra lejárt. Várd meg a vérzésed - ha nem jön, tesztelj. Általános iskolába agy nélkül még lehet járni, de nagy hassal már nem illik menni, így magánúton kell befejezned. Anyasági segélyt az önkormányzatnál lehet kérni. GYES-t akkor kapnál, ha lenne munkaviszonyod is. Ha megszületik a gyerek, vidd el anyukádnak, õ valószínûleg tud vele mit kezdeni (bár...) - csak maradj ott te is, mert 2 óránként a cicidre kell tenni, ezt sajnos más nem pótolhatja az elsõ idõkben. Az apjáról meg tegyél el egy fényképet, mert az eddigi megnyilvánulásai alapján nem biztos, hogy látod még egyszer.
"jaj nem volt jó neki ezért levettük" - olyan ostoba vagy, hogy meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, de általában akinek agya nincs, annak legalább szerencséje van...
hivd Bélának ha fiu... és magyarázd el neki hogy te csak azé vagy mer apádnak nem tetszett h szines volt a gumi....
háát...nem akarlak megsérteni de hûlye voltál...azt kellet volna mond h nem akarod gumi nélkül mert egyértelmû h õ csak a saját kényelmére és élvezetére gondolt és nem rád...... és sajnos nem számit h szûz voltál....igen, terhes lehetsz...

Lefeküdtünk a barátnőmmel, gumi nélkül csináltuk de a megszakitásos módszerrel. Nah most mikor, honnan tudom hogy terhes? Azt hallotam a teszt csak 10-12 napon belül hat, ennél nincs gyorsabb módszer?

Legjobb válasz: Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!

Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!
Remélem tanultatok ebbõl az esetbõl! Vagy jobb lesz mindig idegeskedni? Elõször feküdtetek le? Mert ha igen, akkor lehet hogy késni fog a barátnõd vérzése. Leghamarabb a teszt mutatja ki a terhességet, annál elõbb más nem.
Én ne értem miért kellett az elsõ két válaszolót lepontozni, mivel teljesen igazuk van. A megszakításos módszer nem védekezés!! De ezt már itt számtalnanszor elmondták. Egyébként nincs gyorsabb módszer, meg kell várni a mensi napját. Reménykedjetek, hogy megjön neki, bár ha félidõben voltatok együtt akkor nagy az esély babára. Felelõtlenség volt amit csináltatok! (Lehet negem is lepontozni. :)
Ha van gyorsabb módszer elõbb hasbarugod? Tök mindegy mikor tudod meg, mert ha nem akarjátok megtartani akkor a 12. hétig abortusz lehet. De máskor inkább szedjen fogamzásgátlót és kérdezze meg az orvost, hogy mikortol hat a fogamzásgátlója, mert mind másmilyen. Azt mindenképpen meg kell várni, hogy megjön-e neki. ha nem, akkor érdemes tesztelni. Miért nem tartjátok meg? fiatalok vagytok?
Teszteléssel derülhet ki, hogy mi is a helyzet, de azt is csak akkor csinálja a barátnõd, amikor a vérzése következne, illetve ha nem jön meg neki. Elõbb nem kell, mert úgy is negatív lenne, és az nem biztos eredmény. A 10-12 nap, amit említettél a ciklus közepétõl értendõ. Inkább kérdezd meg a barátnõdet, hogy mikor jött meg neki utoljára (1. nap) és ehhez képest mikor volt a szex, és hogy általában milyen idõközönként jön meg neki a vérzése. Írj komentet, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: A lehetõ legrosszabkor volt!28.-a körül volt a menszesze, az alkalom pedig 14.én! Többi választ is köszönöm, igen fiatalok vagyunk, nem szeretnénk még babát. És nem utolsó sorban tanultunk is az esetbõl.
Szerintem azért meg kell, hogy dícsérjük a fiatalembert, mert a legtöbb srác nem foglalkozik ilyenekkel. Ha megvan, hát megvan a baba, naés, már a lány felelõssége. Ja, természetesen felelõtlen dolog, amit tettek, és igen, én is megtettem pár éve ezeket tizenéves fejjel. Az én pasim nem nézett ennek utána, csak annyi volt a válasza, hogy akkor majd szóljak, ha már tudok valamit. Hát szóltam neki, hogy takarodjon. Õ legalább a barátnõje mellett áll. Bár nem jól csinálták, de legközelebb biztos felhúzzák a sapkát. Vannak krémek vagy más fogamzásgátlók is, nem csak a tabletta létezik. Menjetek el egy patikába, ott ajánlanak nektek sokfélét. Meg is mutatják. Nem ciki!!! (mondjuk én nem pont abba mentem el, ami a legközelebb van, de mi így csináltuk, és szivesen segítettek. Nem úgy beszéltek velünk, mintha ufók lennénk, tök természetesnek vették, bár látták, hogy fiatalok vagyunk)
na mi lett végül???

Lányok ezt tőletek kérdezem. Ha lefeküdtem egy csajjal és a csaj még szűz volt és gumi nélkül csináltuk és be is ment egy kicsi akkor terhes lehet a csaj?

Kérlek segítsetek nem tudom mit tegyek!!! Léci kort is!!!

Legjobb válasz: igen 9 hó múlva jön a gólya

igen 9 hó múlva jön a gólya
A válasz igen, az lehet. De szerintem, ha ennyit se tudtok, akkor nem kéne csinálnotok. Nem ettõl lesztek nagyok. Ha nem vagytok lelkileg és szellemileg érettek, akkor ne csináljátok, mert ezért van sok abortusz és sok 10-en éves anyuka. Ajánlom figyelmetekbe az olyan könyveket és mûsorokat, amik errõl szólnak. Elgondolkodtató.
EKKORA [email protected] HOGY LEHET VALAKI???? Esemény utáni 72 órás tablettáért menni a sürgõsségire de AZONNAL!!!!! És örülj, hogyha nem kell abortusz, mert a barátnõd akkor komoly testi-lelki sérüléseket szenvedhet (depresszió, meddõség)!!! Mikor történt ez???? Istenem, az ilyen genetikai hulladék emberek miért szexelnek???
Csak lányok tudhatják a kérdésedre a választ, vagy miért csak õket kérdezed? A barátnõd lehet terhes, viszonylag jó eséllyel az is - függetlenül attól, hogy szûz volt. Ha semmilyen védekezés nem volt, akkor mégis mire számítottál? Ha biztosra akartok menni irány a nõgyógyász. Felíratja az esemény utáni tabit, kiváltjátok, majd beszedi. Ha szeretitek az izgalmakat, akkor vártok kb. 2 hetet, vesztek terhességi tesztet (a biztonság kedvéért kettõt), az utasítások szerint jártok el és várjátok az ítéletet.
lehet terhes, de miért nem védekeztetek?
Tudod, így csinálják bizonyos nemzetiségek is, ilyen ostobán és tudatlanul. De szaporodnak is jelentõsen!
nemhogy lehet, valoszinuleg mar az.:) esemeny utanit vegyen be mindenkeppen.:) 18/L
*trollface*
a kérdés alá, ha legögetsz, legalább hat ilyen kérdést találsz, szemezgessél kb. naponta van ilyen kérdés
"és be is ment egy kicsi" Mi a kérdés?
Érdekesek a hozzászólók, ahelyett, hogy tanítanák, vagy segítenének, inkább nyomorákozzák, mert maguk sem mások. Bocs, remélem nincs harag??? Tisztelettel: TENGERPICI
Alapvetõségében, csak biológiai ismeret kellene, de látom az nem nagyon, dühöng. Mivel, tudni kellene, hogy amikor a lány, már " NÕ " lesz, az-az megtermékenyíthetõ petét termel, ciklusosan. A ciklosoknak megfelelõen, a kilökõdött, meg nem termékenyített pete után, számított, 8-10 nap az amikor még nincs mit megtermékenyíteni. Akkor, nem is tud "teherbeesni" mert biológiai képtelenség. Ezeket, az emberi felépítés ismeretek alapján már, minden nemileg érettnek tudni kellene. Legyen az, bármelyik nem tagja. Kivételek azért itt is akadnak, de elenyészõ százalékban. Amit egy kis utánolvasással meglehet ismerni. Ez elsõsorben a lányok a nõk figyelmét kell, hogy felkeltse, a fiúknál, inkább a ciklus megismerése, ha már a lány, nem akarja elmondani. Ugyanakkor a nõ, a leg odaadóbb, amikor még a kilõkõdés megkezdõdne, általában 10- 14 nap. Tehát az általános 27-28 napos ciklust figyelembeváve, ciklusonként, minden alkalommal, van 4-5 nap, amikor lehet csepegtetni, spriccelni, átélni, örömet adni, és kapni. Amit nem árt megbeszélni, a két félnek, hogy mikor is van az a bizonyos pár nap, amikor mindentbele, elsésorban a lányok tudják legjobban, a ciklusukat, a végét, a kezdetét, és az idejét. A kor változó, mert nem minden lánynál egyszerre lesz érett állapot. A lánynak fel kell készülni a befogadásra, a nõ életében, az elsõ, az elkiséri élete végéig, és az elsõ az mindég elsõ marad, nem véletlen, hogy nem a korabeli srácokat válasszák, inkább az elsõ az a tapasztaltabb felé orientálódik. Üdv: TENGERPICI ui: Ezt a lányok nagyon jól tudják, hogy mikor kinek adják oda, az attól függ, hohy mi a céljuk!
ühh szegény gyereknek okos szülei lesznek :D
Drága nyomorék 17-es válaszadó. Kérdezett valamit a kérdezõ és azért mert a többi ember elmondja a véleményét az nem azt jelenti hogy nyomorék. Ez meg az én véleményem.
Ha ennyire nem tudod hogy mitõl lesz a gyerek (és nem ismered a peteérés és egyéb biológiai alapfogalmakat), nem vagy tisztában a védekezés jelentõségével, akkor miért kell felnõttesdit játszani? Ha annyira érettnek érzed magad hogy szexelj, akkor legyél annyira felnõtt, hogy tudod mit csinálsz, mik a veszélyei és hogyan lehet elkerülni a nem kívánt gyermekáldást.
gratulálok apuka
Nem sok rá az esély: csak kb. 95 %!!!
Annyira nyomorék itt minden válaszoló, hogy lehettek ilyen görények huuuuuu, figyelj, ha a nõdnek nem volt peteérése akkor nem lehet terhes, mivel ha nins peteérése akkor nincs mit megtermékenyítened, és így nem lehet terhe....de ha peteérése volt akkor meg lehetséges..nah ennyi
A "lécci kort is"-t nem igazán értem. Nem mindegy kitõl hallod, hogy hülye voltál? Dugni tudsz, a gondolkodás meg nehézségekbe ütközik. Nem vagy jobb egy üregi nyúlnál agyilag.
Korod meg lehet tudni? Amúgy remélem, legalább kapcsolatban vagytok, és nem csak szex volt köztetek, de mindgy, hiszen 99%esély van a bébire. Reménykedhetsz csak, hogy nem jön össze a gyerek, de szegéyn lány, az elsõ szexuális élményétõl nagy valószínû, hogy teherbeesik. Amúgy az abortuszt meg nem javaslom, mert késõbb lehet, hogy nem lehet majd gyereke.
Kezdjük azzal hogy ha a lánynak ez az elsõ alkalom akkor mért nem húztál gumit? De most már mind1. Azért a korodat megkérdezhetem, hogy legalább értsem hogy hogy lehet ennyi eszed?
"be is ment egy kicsi" mi, te basz*rtál dugás közben? atya gatya
ezt a nagyon értelmes kérdést... ha ennyire nem értesz a dologhoz, minek csinálod? én meg holnap elmegyek tévét szerelni ennyivel. ja, hogy nem értek hozzá? és? vmi csak lesz a tévébõl, ha más nem, fogpiszkáló. de hogy még a 72 órás tabiról meg semmirõl nem hallottál, ez csúcs. hány éves vagy, 8? bár akkor meg mi ment volna be a "csajba", de 8-nál több akkor se lehetsz, nem értem
Ilyen nincs. Itt minden nap 100 ilyen eset történik. Akkor hogyan fogy a magyar? Kamu.
Egyeltalan hany evesek vagytok?

Ugye nem lehetek terhes? Sziasztok! A barátommal lefeküdtünk. Ekkor nekem, úgymond félig még megvolt, vagyis nem véreztem, egy nappal előtte múlt el. De tegnap megint véreztem egy kicsit. Gumi nélkül csináltuk. És lehetek terhes?

Legjobb válasz: cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet

cseszd meg ha 1 percig volt benned, az semmit nem változtat a lényegen: benned volt = lehetsz terhes a menstruáció meg nem fogamzásgátló ps.: egyperces kategóriában ajánlom Örkényt, azt -ellentétben az egyperces dugással- legalább élvezni is lehet
Akkor nem lehetsz terhes és ha nem védekeztek valamijen modon ne is hagyd hogy beléd élvezzen:)
És igen. Akár menstruáció alatt is lehet teherbe esni.
Ha beléd élvezett gumi nékül lehetsz
A kérdező hozzászólása: nem nem élvezett belém csak kb 1 percig ha bennem volt.
Esélyes!Hogy fogják hívni a kicsit?:)
Persze, lehetsz. Miért ne lehetnél? Hány napos a ciklusod? Hány napos a menzeszed?
Ha nem értesz hozzá, akkor minek okoskodsz? Nem maga a pete távozása a menstruáció. A pete elhal és szépen kiürül. Nem kell hozzá vérzés. Nem úgy történik, hogy csak úgy megtermékenyítetlenül beágyazódik, aztán ha nem jön spermium, akkor leválik a méhnyálkahártyával együtt. És képzeld el, vérzés is van peteérés nélkül. Ugyanis a kettõ nincs olyan szoros összefüggésben, mint ahogy te gondolod.
hûûû, sztem ezt az okos eszmecserét most hagyjuk abba, magad túl oksnak, engem túl hülyének nézel, szeretem az ilyet, köszi szépen. jóéjt üdv
Nem néznélek hülyének, ha nem mondanál hülyeséget.
"Nem néznélek hülyének, ha nem mondanál hülyeséget." Kedves válaszoló...Lehetne kicsit kedvesebbet is szerintem semmi rosszat nem mondott Neked a másik válaszoló. Úgy bírom az ilyen nagyszájú, okoskodó embereket akik ahelyett h türelmesen elmagyaráznák a másiknak amit esetleg rosszul tud, jól leugatják aztán ennyi... Bele lehet kötni ebbe is, hogy én is hülyeséget mondtam de én úgy vélem nem. Egy kis kedvességgel többre jutnál!
Aaliyah válaszát megcáfolomXD Nekünk úgy jött össze, rögtön mensi után....És TERVEZETT BABA!!!
Leírtam, hogy nem feltétlenül jár a peteérés vérzéssel. Erre közölte velem, hogy "vhogy a petének távoznia kell".... Ha ez nem butaság, akkor mi? Ez legalább annyira lekezelõ stílusú hozzászólás volt, mint ahogy utána én írtam. Ennyi errõl.
Én meg az olyan embereket nem szeretem, akik rosszul tudnak vmit, de azért azt hangoztatják mindenhol. Nem értem miért jó, ha másnak is rossz infót mondanak.
a megérett petének valahogy távoznia is kellene
Miért kellene a spontán peteéréshez menzesz is? Van peteérés vérzés nélkül is, elárulom:)
ha 21 napos a ciklusa akkor persze, esélyes lehet, de nem a 21 nap az átlag azért :) meg jöttök itt a spontán peteéréssel, de valahogy nem sok szó esik arról, hogy nõknek tömegesen lenne spontán peteérésük(=2 vérzés egy hónapban) ez már tényleg nagyon ritka.
Esélytelen, hogy teherbe ess...
Akkor segítek neki: Menzesz elsõ napjától a következõ menzesz elsõ napjáig eltelt idõ (napokban kifejezve). Az elég nagy általánosítás, hogy menzesz után kevés az esély. Ha pl vkinek csak 21 napos a ciklusa, akkor akár rögtön menzesz után is idõszerû lehet a peteérése. Arról nem is beszélve, hogy létezik spontán peteérés is. Azt már csak félve említem meg, hogy a spermiumok több napig is életben maradhatnak a nõi nemi szervekben...
ha menzesz után rögtön voltatok együtt, akkor kicsi az esélye, de legközelebb használjatok gumit. utolsónak: úgylehet nem tudja mi az a ciklus, nemtom akkor minek kell szexelni, de most nem vagyok leosztós hangulatban.
És a ciklusod hány napos, Miért csak az egyik kérdésre válazsolsz?...
Meg tegyük hozzá, hogy spontán peteérés orgazmus (is) kiválthat (de anélkül is elfordul, ritkán, de megesik). És a gumi nélküli szeretkezés olyan, mintha szitával akarnál védekezni gépfegyver ellen. Lehet, hogy megvéd, de nagyobb az esélye, hogy nem. Miért nem lehet megérteni, hogy ha nem akartok gyereket, használjatok gumit! 70 nyavalyás forint a DM-ben, az abortusz meg sok-sok ezer (és a lelki részérõl még nem is beszéltünk) a gyerek meg milliós nagyságrend, ha embert akartok faragni belõle (gyerekként meg nehéz lesz...)
A kérdező hozzászólása: általában 6 napos
Ez Neked lekezelõ hozzáállás, hogy a megérett petének valahogyan távozni kell? Akkor valószínûleg Vele nem voltak még lekezelõek az emberek :D Én "külsõ szemlélõként" olvasgattam a hozzászólásokat és szerintem nem volt Veled lekezelõ csupán elmondta, hogy Õ hogy gondolja... Emberek, szeretet és béke! :) Egyébként ha már itt vagyok a kérdezõnek mondanám, hogy bár kevés az esély rá, de eshetsz teherbe. Nekem a legkisebb tesóm is menszesz után 1 nappal fogant meg. Ritka ez, de lehetséges. De szerintem ne parázz! Legközelebb használjatok óvszert ha nem szeretnétek babát! :) 17 hetes kismama

Lehet e terhes ha : mielött lefeküdtünk orálisan izgatott (tehát az előváladék is a szájába került), gumi nélkül csináltuk?

Legjobb válasz: Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a kérdést :) TEdd fel újra.

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a kérdést :) TEdd fel újra.
Miért??Istenem miért teszed fel ezt a kérdést??Nagyon jól tudod nem, hogy védekezés nélkül terhes lehet a nõ?Akkor miért teszed fel ezt a kérdést??Nem fog olyan válasz jönni, hogy okos kisfiú vagy, máskor is gumi nélkül tedd be!!! Igen, lehet, hogy terhes a barátnõd. Most én kérdezek:miért MIÉRT olyan nagy fáradtság szex elõtt felhúzni azt a [email protected] gumit???Kérlek válaszolj erre.
Hány éves vagy?????? Ennyire tudatlan vagy? Elmondom neked, hogy a spermiumok 6óráig életképesek a testhõfokán, fõleg ha még nedvesség is van ott! Levontad a tanulságot?
A kérdező hozzászólása: szóval :D mielött benyomtam a hüvelyébe a farkam azelött leszopott és ha szopás közben jött elõváladék (nekem) akkor az a szájába került, és szex közben gumit se használtunk .
A kérdező hozzászólása: mert igazából nem is akartunk szexelni vagyis csak ugy benyomtam hogy jobban felizguljak de elment a kedvem és nem folytattuk ...

A menstruációm szerdán múlt el. Csütörtök este itt aludt a barátom és lefeküdtünk. Gumi nélkül csináltuk és későn vette ki a péniszét és ráélvezett a puncimra. Ettől lehetek terhes?

(Tudom most sokan mondjátok azt hogy milyen felel?tlenek vagyunk és megérdemeljük. Jogos... sajnos tényleg nem gondolkoztunk el?tte...)

Legjobb válasz: Ebben az idõszakban nem vagy a legfogékonyabb a terhességre, ráadásul a megszakításos védekezéssel az ovuláció idején is öt százalék a teherbeesés. Szóval persze, mindig van esély a megszakításos védekezésnél, de akik abszolút totálba nyomják a szexet, mert gyereket akarnak, általában azoknak sem lesz egy-kettõre pozitív terhességi tesztje.

Ebben az idõszakban nem vagy a legfogékonyabb a terhességre, ráadásul a megszakításos védekezéssel az ovuláció idején is öt százalék a teherbeesés. Szóval persze, mindig van esély a megszakításos védekezésnél, de akik abszolút totálba nyomják a szexet, mert gyereket akarnak, általában azoknak sem lesz egy-kettõre pozitív terhességi tesztje.
Lehetsz. Kicsi az esély. Hívd majd õt úgy, hogy Kis Esély. Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
A legtermékenyebb a menstruációt követõ 7-14 napos idõszakban vagy. Ilyenkor még nincs petéd ami megtermékyenyülne és a méhnyálkahártyádon sem tudna megtapadni. De azt a késõbbiekben se felejtsd el, hogy már az elõváladékban is vannak himivarsejtek amitõl teherbe eshet a Nõ. És ha nem szeretnél magkapni egy nem várt babát, akkor még véletlenül se csinálj olyat, hogy gumi nélkül beteszitek. Egy- két löketre se, nem hogy megszakításosra. Köztudott, hogy manapság a nõk nehezebben esnek teherbe, de az erõs érzelmek a szenvedély mindig rádob egy lapáttal.

Mar tobbszor lefekudtunk a parommal.1x veletlenul elszaladt a gumi, es neha rovid ideig csinaltuk gumi nelkul is. Lehetek terhes?

nem elvezett belem, csak elovaladek juthatott be. ez 2-3 hete volt. a multheten menstrualtam. kevesebb volt, mint szokott, de 5 napig tartott. aztan miutan elmult ra egy napra barnas folyas jelemtkezett, kis mennyisegben. mostanaban sokszor emelygek, hanyingerem van neha, szedulok es hirtelen megnott az etvagyam (eddig betegseg miatt alig ettem 2 honapig...aztan hetfotol hirtelen farkasetvagyam van. terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.

Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.
Nem hiszem, de egy terhességi teszt többet tud, mint mi, akik nem látunk beléd. Nem kizárt, de mivel megjött a mensid, én nemre szavazok. A betegség után visszatért étvágy pedig nem extrém, normális dolog. A szédülés és émelygés lehet más is. Szóval pár száz forint, terhességi teszt és annak eredményétõl függõen orvos. Más ötletem nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!