Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a gumi nélkül (34 db)

A Kérdésem:a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. Hétfőn jött volna meg. De azóta nincs semmi. Vannak érzéseim, hogy meg fog jönni. De azért féleg mert már 3 napja nincs. De nem élvezett belém! Megjön?

:s máskor is késett de bennem van a félsz. Szerintetek megjön? Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.

Ha rendszertelen a ciklusod, akkor a jóisten tudja csak, hogy éppen mikor volt peteérésed. Ha normális ciklusod lenne, akkor azt mondanám, hogy maximum egy héttel a vérzés elõtt nem nagy az esély a terhességre. De ha máskor is szokott késni, akkor simán lehet, hogy éppen peteérésed volt. "a barátommal múlthéten lefeküdtünk gumi nélkül. Nem volt nálunk. " Az, hogy nem volt nálatok gumi, nem kifogás. Ha nincs gumi, akkor vagy el kell menni a boltba és venni, vagy nem kell szexelni. Azért van pár megoldás arra, hogy két fél kielégítse egymást behatolás nélkül. Elég szegényes fantáziára utal, ha semmi ilyen nem jutott eszetekbe. Remélem legalább tanulsz az esetbõl.
Kortárs felvilágosító tevékenységem alatt évekig ezért küzdöttünk, hogy a kedves tinik MEGÉRTSÉK és felfogják, hogy az ELÕVÁLADÉK is tartalmaz spermát, ill. AZ ORGAZMUS RENDKÍVÜLI PETEÉRÉST! Nem tudlak és nem is akarlak megnyugtatni, mert borzasztó felelõtlennek tartalak titeket együtt! A baba összejöhet egyetlen nemi aktusból is. Pár napos késés után kell venni egy tesztet, ami alapján kiderül minden. Reméljük, hogy nem szaporítod az abortuszra jelentkezõ tinik hadát! Ne érts kérlek nem a szexszel van a baj. Ha valaki testileg-lekileg-kapcsolatilag érett erre, ez egy csodálatos dolog. De egy kisgyerek életével történõ játszadozás a saját élvezetünk miatt már más lapra tartozik. Csak remélni tudom, hogy megúsztad...
A kérdező hozzászólása: Amúgy elvileg az elõválladéktól nem lehet teherbe esni..mert 5-6% spermát tartalmaz a terhességhez meg azt hiszem 20% kell.. am már kedden megjött.:)
Ezt nagyon rosszul tudod! Igenis teherbe lehet esni! A terhességhez egyetlen sperma is elég. Honnan vetted ezt a csacsiságot?!

Mar tobbszor lefekudtunk a parommal.1x veletlenul elszaladt a gumi, es neha rovid ideig csinaltuk gumi nelkul is. Lehetek terhes?

nem elvezett belem, csak elovaladek juthatott be. ez 2-3 hete volt. a multheten menstrualtam. kevesebb volt, mint szokott, de 5 napig tartott. aztan miutan elmult ra egy napra barnas folyas jelemtkezett, kis mennyisegben. mostanaban sokszor emelygek, hanyingerem van neha, szedulok es hirtelen megnott az etvagyam (eddig betegseg miatt alig ettem 2 honapig...aztan hetfotol hirtelen farkasetvagyam van. terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.

Nem tudom. Nem tudja megmondani ezt itt neked senki. Csinálj tesztet. Egyébként az elõváladékban is lehet ondó, attól is lehetsz terhes.
Nem hiszem, de egy terhességi teszt többet tud, mint mi, akik nem látunk beléd. Nem kizárt, de mivel megjött a mensid, én nemre szavazok. A betegség után visszatért étvágy pedig nem extrém, normális dolog. A szédülés és émelygés lehet más is. Szóval pár száz forint, terhességi teszt és annak eredményétõl függõen orvos. Más ötletem nincs.

Nagy esélye van a terhességnek? A barátommal lefeküdtem, még szűz voltam. Először gumival csináltuk, de az nem volt neki jó, aztán gumi nélkül csináltuk. Nem ment el bennem, nem is tette be tövig, csak kb. félig.

Legjobb válasz: miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..

miaz, hogy nem volt jó neki? ez most komoly? :DD úristen.. -.-' ilyenek miért akarnak szexelni.. :/ menjetek inkább vissza barbiezni. amúgy ebbõl simán lehetsz terhes, ha elmegy benned, ha nem..
Nem votl jó neki jah.. Aztán meg jön a gyerek és az sem lesz jó neki, az ilyen idiótákat sosem értem.:S
Gratulálok, te is lefeküdtél valakivel akinek az élvezet fontosabb, mint te, hogy kell-e abortuszra menned... Igen, lehetsz terhes. Vegyél 72órásat, aztán 2-3 hét múlva tesztelj!
Mi az h nem volt jó neki? Mért a baba jobb lenne? Az én barátomnak sem tetszett, de elviselte, aztán jött a tabi. Sajnos az esély megvan rá:S Én vennék a helyedbe 72 órás tabit, mert bár kicsi az esély, de ne te legyél az az egy aki mégis
72 órás tabi. Nem számít, hogy szûz voltál-e elõtte vagy sem, és az se, hogy mennyire tette be, hiszen a hímivarsejtek önálló mozgásra képesek. Ráadásul az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Hülye vagy. ÉS terhes.
Kedves édes drága barátom!!!<3 Ha a barátodnak ennyi esze van vessen magára!!Amugy köztudott, hogy még élvezés elõtt is hagyják el a pajszert spermiumok!!!Ha például közel állsz az élvezéshez és kicsit leállsz, akkor is hagyhatják el a fegyót spermiumok... Ha a 72 óra letelt akkor van csak Sz0pÁ5!!!^^
Csinálhatjátok gumi nélkül, de az meg egyikõtöknek sem lesz jó.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni. Hihetetlen... Ha csak félig tette be, akkor csak fél gyermeked fog majd születni! Cirkuszban fogják mutogatni, az anyjával együtt. Gondolom, közben a 72 óra lejárt. Várd meg a vérzésed - ha nem jön, tesztelj. Általános iskolába agy nélkül még lehet járni, de nagy hassal már nem illik menni, így magánúton kell befejezned. Anyasági segélyt az önkormányzatnál lehet kérni. GYES-t akkor kapnál, ha lenne munkaviszonyod is. Ha megszületik a gyerek, vidd el anyukádnak, õ valószínûleg tud vele mit kezdeni (bár...) - csak maradj ott te is, mert 2 óránként a cicidre kell tenni, ezt sajnos más nem pótolhatja az elsõ idõkben. Az apjáról meg tegyél el egy fényképet, mert az eddigi megnyilvánulásai alapján nem biztos, hogy látod még egyszer.
"jaj nem volt jó neki ezért levettük" - olyan ostoba vagy, hogy meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, de általában akinek agya nincs, annak legalább szerencséje van...
hivd Bélának ha fiu... és magyarázd el neki hogy te csak azé vagy mer apádnak nem tetszett h szines volt a gumi....
háát...nem akarlak megsérteni de hûlye voltál...azt kellet volna mond h nem akarod gumi nélkül mert egyértelmû h õ csak a saját kényelmére és élvezetére gondolt és nem rád...... és sajnos nem számit h szûz voltál....igen, terhes lehetsz...

Lefeküdtem a pasimmal (életemben először) és először gumi nélkül hatolt belém, majd kb 2 perc után húzott gumit és abba ment el. Vegyek sürgősségi tabit?

Legjobb válasz: Igen, hiszen az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Miért engedted, most majd szenvedhetsz a tabletta mellékhatásaitól.

Igen, hiszen az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Miért engedted, most majd szenvedhetsz a tabletta mellékhatásaitól.
ésjóvolt? megérte?
remélem ezt nem abból a felindulásból csináltad így hogy elolvastad itt a pár nappal ezelõtti kérdést miszerint hányan nem védekeztek az elsõnél és legalább 15en írták hogy õk nem:D viccen kívül: nem kell sürgõsségi, de az elõváladék tartalmazhat speriumokat, sokan teherbe estek már tõle. legközelebb ne csinálj ilyet ha ezt megúszod!(vagy ha nem, akkor se, de meg fogod úszni)
hát ehhez is ész kellet! amúgy szerintem nem kell venned, de mondjuk jobb lenne, mert mi van ha mégis az vagy, utána már csak abortusz marad!
Szerintem nem gáz. Ha nem ment el benned, nem leszel terhes.
õcsém nulla % remélem...
vajon kik ezek a lepontozó idióták?
hogy lenne 0 % ????? ha az ember nem védekezik, akkor fennáll a terhesség lehetõsége. ezt nem lehetne mar megtanulni? meg azt h a megszakitasos védekezés, nem védekezés??? fuuuu, de fel tud az ilyen idegesiteni.
Tudhatnád, hogy egyes itt írók szerint, még akkor is teherbe esel tõle, ha egymás után ugyanarra a székre ültök, és még meleg...
A kérdező hozzászólása: Köszi a mindenféle tanácsot. Másnap megvettem a tablettát, és bevettem, most szenvedek a mellékhatásoktól, igen. De délután konzultáltam egy szakértõvel, és azt mondta be se kellett volna vennem, úgyhogy.. ez van. Ciklusom végén voltam egyébként, mostmeg tuti h késni fog
ne izgulj, kibirod ezt a par napot. hamarosan elmulik majd. jo h bevetted, neked az a " szakértõ " fizette volna az abortuszt, ha netán mégis teherbeestél volna? azt sajnos nem lehet kiszamitani.. mindig kell védekezni. és normalisan, nem olyan majd vigyazok modszerekkel, meg csak kicsit tette be.
Nem semmi "szakértõ" lehetett, ha ilyen tanácsot adott. A kiszállással védekezõ "párok" 8-30%-a esik teherbe 1 éven belül. Akkor ezt mivel magyarázná a "szakértõ"?
100%-hogy elkaptál valamit.Ahogy tudsz irány a doki.
Szerintem komolyan go a doki, az orvostan hallgató meg nekem is segített, mert érdekel a téma :D Szóval azért remélem máskor azért gondolsz erre a lehetõségre...Irány a doki és remélem meggyógyulsz !
A kérdező hozzászólása: ez vasarnap reggel tortent remelem nem kestem semmivel, mulni nem akart es mar gyanitottam hogy gaz lehet...
A kérdező hozzászólása: de ezek csak olyanok mint a bor irritalodik, nemturemkedik ki
Hasmenésed van? Most komolyan kérdezem. (az orvostanhallgató lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: semmi bajom csak viszket
Mivel kevés a nemibeteg a szakrendelésen, ezért forgalmaznak fertõzött óvszereket. Így készülnek statisztikák a különféle óvszerek használati divatjáról.
Gratulálok! Ön egy gombás fertõzést kapott. Irány egy urológus, vagy nemibeteg szakrendelés. Rossz hír hogy csajt is el kell vinni, mert különben szépen összefertõz mást is a szájával.
candida albicans nyomass rá canestent, menj vele nemibeteg gondozóba, ha candida, nincs komoly gáz, de kezelni kell. és tényleg szólj a csajnak, mert a kezeletlen candida fertõzés meddõséghez vezethet. Ha bunkózik veled, az õ baja, de ne rajtad múljon.
Nem mellesleg büntetõjogi felelõssége is van a csajnak..ha nem érdekli és úgy fertõz tovább szépen megütheti a kis bokáját:D
Na ??? Azóta van valami fejlemény ?!
Szerintem nem viszket neki, miota leesett...
14-es, en is erre tippelnek, mult heten volt nalunk egy ilyen beteg, par nap alatt lekerult az "alagsorba", ha erted. Nem tudom miert nem tudnak vigyazni.
A piros pöttyös az igazi :P
Orvostanhallgató vagyok. Szakterületem a nemi betegségek lesznek. A leírt tünetek alapján téged a vírus simplex koriomenungitisz limfocitika A típusa támadott meg. Nem hangzik ez olyan szörnyen, mint gondolnád. Kezdetben a már említett piros pöttyök jelzik a betegség jelenlétét, késõbb a pöttyök kifakadnak, fekélyes sebekké válnak. Ezt megelõzendõ javaslom, a mielõbbi váltófürdõt (hideg, meleg víz felváltva), illetve egy tantusz oltás beadatását. Mindez azért lenne fontos minél elõbb, mert késõbb hidegrázást, kötõszöveti gyulladást és késõbb akát izomgyulladásbòl fakadó szívleállást is okozhat. A betegség. Remélem segítettem. Üdv., A
Nyilván elkaptál valamit. Holnap elsõ legyen a doki. Nem szabad halogatni az ilyet.
elkaptál valamit lobogj a nemidokihoz
terhes lettel
Nem biztos, hogy elkaptál valamit, akár az óvszer síkosítója is okozhatja.
Taníts, mester!!!
komoyltalan kérdésre komolytalan válasz: Terhes vagy!
Nekem a gumi használat után szokott megjelenni 1-2 piros pötty anno, vagy mikor borostás a punci és megböki a makkom akkor szokott még piros pöttyös lenni! De bármi megeshet! 25F
A kérdező hozzászólása: gombara gondoltam de akkor szerintem akkor szerintem nem lett volna jo illatu p*cija
Fordulj orvoshoz minél hamarabb!
Nekem volt már gombám, és nem volt büdi a micsodám. :)
Hülye vagy kérdezõ, legalább ne higgy, ha nem tudod, milyen az a gomba... Nem kell, hogy rossz legyen tõle a szaga...
Vagy pedig a nemibeteg gondozóban úgy leba-szták, hogy azóta is keresi a szavakat:DDDD

Tegnap lefeküdtem a barátommal de ö hamarabb elment.aztán levette a gumit és az után kézmosás nélkül megujjazott. Mennyi az esélye h terhes lettem?

lehetséges h a kezén vt ondó.van rá esély h terhes lettem?

Legjobb válasz: Én túlzásnak tartom az esemény utáni tablettát a nagy hormon adag miatt. Nem tartom valószínûnek, hogy ettõl terhes lennél, elvileg az ondó a gumi végében gyûlik össze és ha még merev állapotban veszi le, akkor valószínûleg a helyén is maradt a cucc... Legközelebb jobban figyeljetek oda!

Én túlzásnak tartom az esemény utáni tablettát a nagy hormon adag miatt. Nem tartom valószínûnek, hogy ettõl terhes lennél, elvileg az ondó a gumi végében gyûlik össze és ha még merev állapotban veszi le, akkor valószínûleg a helyén is maradt a cucc... Legközelebb jobban figyeljetek oda!
Úristen!!!!A sperma a gumiba ment, nem a pasinak a kezére!És szerintem nem ugy vette le a gumit, h kifordította azt belerakta a kezét a spermába és úgy ujjazot meg!!!Teljesen lehetetlen, h terhes legyél! Nekünk is volt már ien, h õ hamarabb elment, és LEHUZTA a gumit, és nem mosot kezet és ugy ért hozzám, ott lent!Te ettõl nem lehecc terhes, mivel még1szer elmondom, a sperma az óvszerban van!!!!!
Lehetséges Vegyél esemény utáni tabit szerintem még ma!Aztán meg késõbb ha nem vagy biztos a dologban csináltass terhességi tesztet
3-5 nap elteltével elvileg már kimutatja a terhességi teszt, ha baj van. Megnyugtatásotok érdekében vegyetek egy tesztet (drogéria, hipermarket, patika, stb. helyeken beszerezhetõ). Nem hiszem, hogy terhes leszel, de figyeljetek legközelebb!
A beágyazódás utáni 3-5 nap elteltével mutatja ki, ami azt jelenti, hogy az elmaradt menstruáció után 5-8 nappal. Szerintem se leszel terhes, kicsi az esélye, de jobban figyeljetek oda.
Szóval kezdjük szép lassan: - kicsi az esélye hogy ettõl legyél terhes szóval szerintem ne aggódj, vszínûbb hogy nyersz a lottón - 10-12 nappal a megtermékenyülés után mutatja ki a magzatot a teszt, nem pedig 3-4 nappal szóval ha most végzed el azzal semmit sem érnél - esemény utáni tabi nagyon ütõs hormonadag... nem mindenre ez a megoldás, én akkor tartanám csak jogosnak ha pl benne ment volna legalább el
Utolsó válaszolónak : attól mert az ondó az óvszerben van, amikor lehúzza lehet hogy kerül a kezére egy minimális már csak a pénisz felületérõl is (had tudjam már, húztam már le párszor magamról). Még mindig fenntartom hogy elvileg lehetséges, gyakorlatilag szinte lehetetlen.
Szerintem, ha biztosra akarsz menni, akkor a barátodat kérdezd meg, hogy ment-e ondó a kezére?!

Lefeküdtünk a barátnőmmel, gumi nélkül csináltuk de a megszakitásos módszerrel. Nah most mikor, honnan tudom hogy terhes? Azt hallotam a teszt csak 10-12 napon belül hat, ennél nincs gyorsabb módszer?

Legjobb válasz: Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!

Nem mondtad hány évesek vagytok? Amúgy meg nagyon nagy felelõtlenség volt hogy védekekzés nélkül feküdtetek le. Legközelebb vigyázzatok és mindig védekezzetek!
Remélem tanultatok ebbõl az esetbõl! Vagy jobb lesz mindig idegeskedni? Elõször feküdtetek le? Mert ha igen, akkor lehet hogy késni fog a barátnõd vérzése. Leghamarabb a teszt mutatja ki a terhességet, annál elõbb más nem.
Én ne értem miért kellett az elsõ két válaszolót lepontozni, mivel teljesen igazuk van. A megszakításos módszer nem védekezés!! De ezt már itt számtalnanszor elmondták. Egyébként nincs gyorsabb módszer, meg kell várni a mensi napját. Reménykedjetek, hogy megjön neki, bár ha félidõben voltatok együtt akkor nagy az esély babára. Felelõtlenség volt amit csináltatok! (Lehet negem is lepontozni. :)
Ha van gyorsabb módszer elõbb hasbarugod? Tök mindegy mikor tudod meg, mert ha nem akarjátok megtartani akkor a 12. hétig abortusz lehet. De máskor inkább szedjen fogamzásgátlót és kérdezze meg az orvost, hogy mikortol hat a fogamzásgátlója, mert mind másmilyen. Azt mindenképpen meg kell várni, hogy megjön-e neki. ha nem, akkor érdemes tesztelni. Miért nem tartjátok meg? fiatalok vagytok?
Teszteléssel derülhet ki, hogy mi is a helyzet, de azt is csak akkor csinálja a barátnõd, amikor a vérzése következne, illetve ha nem jön meg neki. Elõbb nem kell, mert úgy is negatív lenne, és az nem biztos eredmény. A 10-12 nap, amit említettél a ciklus közepétõl értendõ. Inkább kérdezd meg a barátnõdet, hogy mikor jött meg neki utoljára (1. nap) és ehhez képest mikor volt a szex, és hogy általában milyen idõközönként jön meg neki a vérzése. Írj komentet, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: A lehetõ legrosszabkor volt!28.-a körül volt a menszesze, az alkalom pedig 14.én! Többi választ is köszönöm, igen fiatalok vagyunk, nem szeretnénk még babát. És nem utolsó sorban tanultunk is az esetbõl.
Szerintem azért meg kell, hogy dícsérjük a fiatalembert, mert a legtöbb srác nem foglalkozik ilyenekkel. Ha megvan, hát megvan a baba, naés, már a lány felelõssége. Ja, természetesen felelõtlen dolog, amit tettek, és igen, én is megtettem pár éve ezeket tizenéves fejjel. Az én pasim nem nézett ennek utána, csak annyi volt a válasza, hogy akkor majd szóljak, ha már tudok valamit. Hát szóltam neki, hogy takarodjon. Õ legalább a barátnõje mellett áll. Bár nem jól csinálták, de legközelebb biztos felhúzzák a sapkát. Vannak krémek vagy más fogamzásgátlók is, nem csak a tabletta létezik. Menjetek el egy patikába, ott ajánlanak nektek sokfélét. Meg is mutatják. Nem ciki!!! (mondjuk én nem pont abba mentem el, ami a legközelebb van, de mi így csináltuk, és szivesen segítettek. Nem úgy beszéltek velünk, mintha ufók lennénk, tök természetesnek vették, bár látták, hogy fiatalok vagyunk)
na mi lett végül???
Menj el szûrésre 3 hét múlva.
Neked csókbetegséged van fiam:) [link]
Ha megnyalod a könyöködet, meggyógyulsz!
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok -.-
Köszi, de amúgy tõlünk mit vársz? De most komolyan
Védekezés nélkül bármit elkaphatsz....Vannak laborok, ahol van kompletten mindenféle nemi úton terjedõ betegségre szûrõcsomag. Pár ezer ft...
amúgy a mononukleózis is simán szóba jöhet...torokfájás, láz tünet
Hát ez azért nem úgy van, hogy elkapod és másnap már a kezdeti tünetek rajtad vannak. Ezt senki sem fogja neked megmondani a neten keresztül. el kell menni szûrésre és megtudod.
Hááát ez nagyon jó, a válaszok is... Ha ennyit rinyál valaki egy numera miatt miért nem veri ki magának??? :-) Jaaaa, hogy nem gondolkoztál? Hmmm, az milyen, amikor nem gondolkozik valaki??? :-) A csajoktól sokminden szarságot el lehet kapni, mert mind egy qrva... :-) Anyátok is az volt, mikor fiatal korában kereste apátokat és 50-edjére vagy 60-adjára megtalálta... :-)
Töltsél le egy megfelelõ vírusirtót, javaslom a NOD32-t. Az megoldhatja a problémádat. NOD32/Eset reporting, found 1 new virus +++ HIV+ Disinfecting. Please wait.
Õszintén, nem hiszem. 2-3 hét az alapvetõ lappangási periódus, utána influenzaszerû tüneteket tapasztalhatsz magadnál, amik pár hétig tartanak, majd eltûnnek. De ha biztosra akarsz menni, fogd meg a nyirokcsomóidat. HIV fertõzés esetén valószínûleg duzzadtak lesznek. De ha biztosra akarsz menni, várj 2-3 hetet és menj el egy szûrésre.
25-es: a nyirokcsomók mástól is duzzadtak lehetnek, pl. mononulceosis esetén is azok.
A kérdező hozzászólása: nemvoltam olyan alapotba sajnos hogy gondolkodjak
A kérdező hozzászólása: ..!.. :D
Nem mérvadó a sok mindenki... ugyan már... ha meg ennyire tudtad, miért dugtad meg gumi nélkül?
2 héten belül iszonyatos kínok között elpusztulsz
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdés végét, csak gondolkoztam hogy hogy irjam, és utána elfelejtettem kitörölni egy réészét
Az is lehet, hogy egyik ismerõsén keresztül, aki Afrikában járt elkapta az Ebolát, most meg te.
ha csak nem ku*váztál, nem hiszem hogy HIVes vagy. lehet simán bekaptad ezt a tavaszi hányós-hasmenéses vírust. de egy orvos azért nem árt ha kivizsgál. Fõ a hidegvér!
Persze. Jó h*ü*lye vagy már ne haragudj! Kicsit meg is érdemled. Csak nem kelhetett annyira az a p*i*n*a! Amúgy meg sokkal valószínûbb hogy megfáztál vagy vírusos vagy. De a f*a*szod r*e*tkesedne ha baj lenne!
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked meg agyhártya gyulladásod van tesó.
Nincs ilyen bajod, max. megfáztál, de ha megnyugtat menj el szürésre..máskor használj gumit..nagyon tartós kapcsolatban engedheted meg ezt a felelõtlenséget.
A kérdező hozzászólása: xddd azok a kommentek...
Beírod a Google-be, hogy "láz torokfájás hányinger", rákattintasz a keresésre és gyorsan agyrákot diagnosztizálsz magadon!
A kérdező hozzászólása: tudom... most elõször fordult elõ... és utoljára is.
Szerintem mononukleózis.
Az écc biztos jelei!
Szerintem már védett voltál úgyhogy semmi gond:) üdv
Már nem lehetsz terhes...2. naptól védett vagy
Én is Yadine-t szedek és az én orvosom mondta, hogy a dobozra vagy a papírra az van írva, hogy elsõ nap után véd a tabletta, pedig nem. Nekem vagy négyszer elmondta, hogy az egy hónap letelte után lehet óvszer nélkül szeretkezni. A kilenc nap még nem sok. Vigyázni kell vele. Sohasem lehet tudni.
nekem is azt mondta a dokim, hogyha beszedem a mensi 1. napján, akkor a 2. napon már "ami a csövön kifér". =) most fejeztem be a súlycsökkentõ tabimat(múlt hónapban nem ezért nem kezdtem el szedni) és vasárnap jött meg. ha holnap kiváltom és beveszem este, akkor tényleg be kell szedni az elsõ levelet és csak azután leszek védett??:O :(
Huu akkor jó:) Én ma veszem be a 7. szemet és már alig bírok magammal:P Én is az 1. naptól szedtem, szóval elvileg már védett lennék. Még van 2 gumink, azt talán még elhasználjuk, aztán belevágunk:)
Kérdezõ.. Ugye nem lettél babás? A Legjobbakat!
Elvileg ha a menszi 2-5 napján veszed be az elsõ szemet, akkor 1 hétig kiegészítõ védekezés kell (Yadine-nál). De én a helyedben az 1. naptól szedném, mert így szinte "feleslegesen" kezded el mert úgyis csak késõbb leszel védett, így én többet várnék az 1 hétnél ha nem az 1. nap kezdem.
Ha a mensi elsõ napján kezdted, nyugi védett vagy nem lesz gond. Anno sok évvel ezelõtt amikor az elsõ levél gyógyszeremet szedtem, mi sem védekeztünk (régi pasival) máshogy az elsõ hónapban, a gyógyszerre bíztam magam, nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem lettem.De kicsit megijedtem hogy 1hónap lenne.Azóta voltam dokinál azt mondta hülyeség az 1hónap.
A kérdező hozzászólása: ugye ez most nem komoly hogy igazából csak 1hónap?:SNekem ugy mondta dokim ahogy a tájékoztatón van:S
Vegyetek tesztet.
Hát az az 1 alkalom is eléggé felelõtlen!! MINDIG VÉDEKEZZ!!! Csináljatok tesztet ha negatív akkor egy hét múlva is új tesztet is h biztos legyetek benne. Ha pozitív irány a doki. És ez a naptár módszer eléggé kiszámíthatatlan... mindig van esély rá h teherbe esik a párod MINDIG! de lehet szerencsétek van és nem jön szóba egy apróság.
Még várjatok 3-4 napot ha nem jön, teszteljen. Spontán peteérés+elõváladék=baba! Remélhetõleg nincs baba, de ez a módszer csak akkor jó ha nem lenne nagy baj ha jönne a baba, de szerintem nálatok ez nem így van. Válasszatok más védekezési módszert!
nagyon kétesélyes. simán lehet baba. nem kell hozzá 30 millió sperma, elég 1 db!!! Ezt jól jegyezzétek meg! És a naptármódszer BABATERVEZÉSRE SZOLGÁL, NEM PEDIG VÉDEKEZÉSRE!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!