Találatok a következő kifejezésre: Lefeküdtünk a óvszer (98 db)

Szerintetek az óvszer hány % ban hatásos? Mert én lefeküdtem a barátommal akivel 8hónapja vagyok együtt (14 éves vagyok) és azért nem mertem először mert azthittem h terhes lehetek gumival is.

és szeretném megint. Azthiszem de félek még mindig ett?l szerintetek? Van okom rá vagy sem?

Legjobb válasz: Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)

Azt tudd, hogy 100%-os védekezési módszer nincs! (Csak ha nem szexelsz) :) A gumi egyébként az egyik legbiztonságosabb- persze csak akkor, ha megfelelõen használjátok! Olvassátok el mindenképpen a dobozban lévõ tájékoztatót, ott mindent leírnak! A legfontosabbak: - a szavatossági idõt mindenképpen nézzétek meg, mert egy régi óvszer állaga már nem megfelelõ: porózus lesz, ami azt jelenti, hogy sokkal vékonyabbá válik (lyukacsos lesz), és könnyebben elszakad - a barátod elõváladéka is tartalmazhat spermiumokat, azért vigyázzatok, hogy a gumit ne kenjétek össze vele (kívülrõl). Ne szórakozzatok azzal, hogy akár csak egy pár pillanatra is gumi nélkül szexeltek, és hogy a barátod úgyis észreveszi, ha elõváladéka jön, mert hidd el, azt nem lehet észrevenni :) - a gumi felhelyezésekor nézzétek meg, hogy jó irányba próbáljátok-e legörgetni - mikor már felkerült a barátod péniszére a gumi, de még nem görgettétek le, akkor két ujjal csípjétek össze az óvszer legfelsõ részét (a spermatartó tasakot), hogy kiszoruljon belõle a levegõ, így nem feszül majd az óvszer - vigyázzatok, hogy szex közben elég nedves legyél, mert ha száraz vagy, akkor jobban surlódik az óvszer, és könnyebben kiszakadhat. A nyál a legbiztonságosabb síkosító, mert vannak olajos alapúak is, de azokkal vigyázni kell, mert azoktól is porózussá válhat az óvszer - Ha a barátod elélvezett, akkor azonnal vegyétek ki a péniszét, mert ha sokáig benned marad, akkor a sperma kifolyhat a gumiból Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha ezeket igyekeztek betartani (meg amit még a tájékoztatóban leírnak), akkor nem lesz gond. Ha valamit égis elfelejtenétek, és kiszakad a gumi, akkor sem kell pánikba esni. Ha tehed, szólj azonnal anyukádnak, nagyobb tesódnak, vagy abarátod anyukájának pl, és menjetek együtt dokihoz. Vagy esetleg keress fel még aznap (vagy legkésõbb másnap) egy tini ambulanciát (van sürgõsségi is), ott mondd el, hogy mi történt, és õk írnak majd neked 72 órás tablettát. Az nem éppen a legszerencsésebb megoldás, szóval inkább ne kerüljön rá sor, de jó ha tudod, hogy van egy ilyen lehetõség is :) Szóval a lényeg, hogy csak okosan csináljátok, és óvatosan :)
Lehetsz, de erre nagyon kicsi az esély, 1% körüli (pl elszakadhat a gumi), szal ne aggódj:)
Kis kiképzés, hogy okosodj: A Pearl Index egy szám, amely azt mutatja, hogy a 100 nõ közül, akik egy éven keresztül használják az adott fogamzásgátló eszközt, hányan esnek teherbe. A 0-ás érték a 100% biztonság, a 100-as érték a 0% biztonság. Az óvszer Pearl indexe 3. (ebben a 3-as értékben benne van a HELYTELEN használatból eredõ terhesség is) Namost: Sokan helytelen ebbõl azt mondják, hogy 3% esélyed van teherbe esni, pedig EGYÁLTALÁN NEM! Egy nõ egy év alatt átlagosan (heti 3x sexel) 156 alkalommal sexel. Akkor 100 nõ 15.600 alkalom. A 15.600 alkalomból HÁROM végzõdik terhességgel. Tehát 3:15.600-hoz az esélye, hogy terhes leszel. Vagyis 0, 02%. Tartsd észbe. Gumi mellett akkor leszel terhes ha az elszakad. Sex után leellenõrzöd (pl. felfújod vagy feltöltöd vízzel) és ha nem ereszt nem kell izgulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek de tényleg=) anyukámnak nem szóltam mert szerintem teljesen kiakadna h 14évesen nem vagyok szûz... köszi aranyosak vagytok hogy írtatok

Ha lefeküdtem a barátommal óvszerrel és bele élvezett miközben bennem volt nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt

Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt
Óvszernek hívják a barátod? xD elvileg az óvszer pont arra szolgál, hogy ne légy terhes! De ha lemaradt menet közben, és "ki kellett piszkálni", akkor az már növeli az esélyeit, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 16 haha :) amúgy tudok mindent csak szeretek itt szórakozni h kitalálok v.mi kérdést ti meg válaszoltok hülye liba vagy te te csicska felgyújtalak :)
Istenem imádom az ilyen buta libákat nem vagy semmi meg aztán mire jó az izésített :D ennél jobban nem tudod lejáratni magad már :D korod azért nem merted ki írni.. 15nél nem lehetsz több
A jópofa válasz az, h van aki nem szereti az ízét és nekik találták ki , mellesleg amire meg sokan nem gondolnak az az, hogy a herpesz, tripper, hepatitis B, HIV, szifilisz mind orális szex-szel is elkapható betegségek
"Nodel"?
ok latom nem tul jo a logikad...altalaban annak van ize amit megeszel (ebben az esetben nem eszed meg, csak a szadba kerul)...igen kepzeld az izesitett ovszert oralozashoz talaltak ki...inteligencia szinted alapjan nagy eselyes vagy egy Nodel-dijra.
Gondolkozz kicsilány. Szerinted mi lehet az ízesített óvszer célja? Szerinted mi értelme van valamit ízesíteni?
A kérdező hozzászólása: csak a biztonság kedvért megkérem köszönöm! :) egyébként az ízesített óvszernek mi a célja ?
Az óvszernek épp ez a lényege, hogy azon nem marja át magát a sperma ezért nem leszel terhes. Kivéve ha luka a gumi, de az szinte lehetetlen. Különben mi értelme az óveszernek, ha nem az hogy a terhességet megelõzze? hm? Hogy rontsa az élményt? Vagy mégis mi?! Jaj, basszus mielõtt szexelsz valakivel óvodás dolgokról legalább, de képben lehetnél.
De, lehetsz, bar kicsi az eselye.
hát ez elég gyerekes viselkedés...
Igen. Sõt... Gyakorlatilag NEM VÉDEKEZTETEK.
Pedig kapsz osztást, és megérdemled. Pont a legvégén levenni a gumit?... Hát gratulálok. Igen, van rá esélyed, hogy terhes vagy...
Nem csak 3 és fél perc után lehetsz terhes, szóval a válasz: igen.
Annak meg mi értelme? Hülyék voltatok, voltaképpen védekezés nélkül szexeltetek (hiszen pont a végén levenni a gumit...) Nincs megnyugtató válasz... Most ha azt írom, hogy nem, nem lehetsz terhes, akkor megnyugodsz, aztán egy pár hét múlva ideges leszel, hogy héé, és a menstruációm?
Nyugtató választ?? Mit? Hogy 100% nem lehetsz terhes??? Hazudjanak?? Vagy most mi van?
Nem vagy terhes, amíg az be nem bizonyosodik.Ideje megismerkedned a majdani nõgyógyászoddal.Beléd élvezett?Amennyiben nem, az megszakításos közösülésnek számít, van esély rá, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, azért köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: OKé, valami nyugtató választ is kérek:S bocsi
a "teszt "csak kb 2 hét után a fogantatás után mutat bármit is. ja, lehetsz terhes.
teszt?az biztosabb választ tud adni.

Ma amikor lefeküdtünk a barátommal (nem tudom milyen óvszert használt, Durex valami volt. ) szóval szex közben egy érdekes cuppanó hangot hallottunk. Ha kiszakad az óvszer azt lehet hallani? Ha igen, milyen a hangja?

Véleményem szerint nem az óvszer volt, vagyis gondolom azért volt ilyen hang mert nedves voltam eléggé, és azáltal valahogy, nem? Vagy mégis mi? Legyetek szívesek értelmes válaszokat adni. Köszönöm !

Legjobb válasz: Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?

Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?
Ez annak a hangja, hogy teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: De természetesen, amíg én zuhanyoztam a barátom megnézte, õ azt állítja, hogy nem talált rajta lyukat, de szeretnék biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: Imádom az értelmes válaszokat, de tényleg. Baromi sokat tudtok segíteni.. :)
Biztosra akarsz menni? Engedj bele vizet, nyomd össze és sasolj, hogy szivárog-e.
Feltankolt levegõvel és az cuppant.
ne pof4zzal mar rib4nc örüljél hogy valaszt kapsz különben meg ilyen hülye kérdést feltenni nézd meg meg ha véletlen ki is szakad akk azért lett mert levegõsen húzta fel és az durranó hangot ad mintha kisebb lufit szétnyomnál
Ha télleg használtatok óvszert akkor nem hiszem, hogy baj lehet belõle :)
Ha a menstruációd rendszeresen jön azóta is, nincs is helye a kérdésnek. Plusz gumit is használtatok és nem írtad, hogy kiszakadt volna.
szerintem már megszülted
Minden menstruáló nõ terhes! Így jártál sajnos legközelebb gumi nélkül csináljátok akkor tutker, hogy nem leszel terhes.
Nem lehetsz, már az vagy!
A válszok értelmesek! A kérdés értelmetlen!
Hülye krédésre csak hülye válasz mehet. :) TERHES VAGY kvrva! :D
A kérdező hozzászólása: mert kell enyire sertegessetek...ez nem igassag...nem vok k.rva!
sajnálom, de nem ijesztgetni akartam..csak többen írták, hogy ez" hülyeség hogylehetnél már terhes "stb. és csak elmondtam a véleményem...nemmondták, hogy ide csak hülyeségeket lehet írni...-.-
A kérdező hozzászólása: koszonom a megertest:) :D
igaza van lehetsz terhes attol mert menstruálsz nekem is meg volt az 1 hónapban mikor már terhes voltam persze én nem védekeztem és nem is akartam!!! de ha nem szakadt ki a gumi nem vagy az ne félj!!!
jajj!!!! leszóltam a sajt!!! szegény sajt!!!
Tutira nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz csinálj tesztet! Amugy meg miért kellett leszavazni az elõzi válaszom? nem írtam hülyeséget és csak segíteni akartam...
Utolsó! Ijesztgesd csak hülyeségekkel. A terhességet nem lehet nem észrevenni. Ha végigmenstruálta, akkor nem terhes, ha valaki terhesség alatt menstruál, az nem ugyanolyan. És biztosan nem védekezett óvszerrel, ami ki sem szakadt.
Nem tudom miért kell leszólni a sajt.Igenis lehetséges az, hogy menstruálsz, és mégis terhes avgy.Egy ismerõsöm végigmenstruálta a terhességét.Nekérdezzétek miért, és hogyan, de így volt...:O...:\
ez neked nem értelmes??? NEM VAGY TERHES AGGÓDÓ R1B4NC!!!
A kérdező hozzászólása: letszi ertelmes valaszokat irjatok!!!!
Annyira, de annyira utálom az ilyen csajokat, komolyan mondom:S:S:S:S Itt rinyálnak hogy jajj teherbe estem, elkezdek gondolkodni hogy hogy lehetnek ilyen hülyék hogy nem védekeztek... aztán végre kiderül, hogy valójában védekeztek, csak hisztizik mert ostoba és gyerekes:S:S:S Nem kéne még ilyen komoly dologgal foglalkoznod, kislány...
Jajj, nyugi! Mitõl lennél terhes? Óvszerrel védekeztél és azóta is rendszeres menstruációd van. A szakítás elõidézhet ilyen félelmeket, na de van neked józan eszed, hallgass arra :) Nem vagy terhes :)
hát ez már enyhe paranoia...:D
bocsika utolsó válaszol vok csak most olvastam hogy ez mind már 3 hónapja történt??? annak már vannak elöjelei ebben az idöben!!! szoval nem vagy az de 3 hónapig menszesz?? menj el egy dokihoz és érdeklödj utána!!!

1 hete késik a menstruációm, de 2 napja lefeküdtem a barátommal. Használtunk óvszert. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha használtatok óvszert, akkor nagy valószínûséggel feleslegesen aggódsz!

Ha használtatok óvszert, akkor nagy valószínûséggel feleslegesen aggódsz!
Ha 1 hete késik és 2 napja feküdtél le a pároddal, akkor már 2 napja is terhesnek kellett volna lenned (ha erre van esélyed). Korábban nem voltatok együtt? (Kb. a menzeszed esedékessége lõtt 2 héttel?)
ha védekeztettek akkor hogy lennél terhes?!Ha csak nem volt selejtes a gumi.
2 hét múlva vegyetek egy terhességi tesztet. Ezt most komolyan mondom... Ne szexelj, csak ha majd 16 leszel! Bár, ha még akkor is ilyen naiv leszel, inkább még késõbb... Tudod, 14 év alatt még gyerekkor van - a gyerekeknek pedig nem kéne szexelni. 25/N
Úgy, hogy 13 évesen elfelejted a szexet! Istenem, hová fajul ez a világ...
1. Imádkozz, hogy ezt most megúszd, mert bizony lehetsz terhes... 2. Ne szexelj 13 évesen! 3. Ha már mindenképp szexelsz, akkor nincs más módszer neked, csak az óvszer.
A szex elõtt bíztál a megszakításban 100%-ig? 13 évesen nem szexelni kell, de ha vagytok annyira hülyék akkor legalább óvszert használjatok. Ja és a barátodnak üzenem, hogy ez bizony megrontás, vagyis ha kiderül, szüleid megtudják és elsétálnak a rendõrségre akkor a barátod igen csak nagy bajban van. Függetlenül attól, hogy te akartad vagy nem...
Istenem adj erõt a gyerekneveléshez
Úgy, hogy kivársz míg idõsebb vagy.
13 évesen a barátnõimmel "játszottam", megcsináltuk egymás haját stb.. szégyen ha vkinek 13 évesen már a [email protected] jár az esze:/ szánalmas..
De okosak vagytok... Ha valaki egyszer már szexelt, nem fogja elfelejteni... mégjobban kívánni fogja... Kedves kérdezõ, fordulj orvoshoz, adjon õ tanácsot. De védekezés nélkül ne szexeljetek még egyszer, mert nagyon veszélyes, gondolom te is tudod.
Nemhogy élveznéd a gyerekkorodat - ami már nem tart sokáig. Ráérsz még a felnõttes dolgokra, mint pl. a szex. Örülj neki, hogy nem kell még dolgoznod, van szabadidõd, játszhatsz, tanulhatsz stb. Bár ezek a dolgok majd akkor fognak hiányozni, és lesznek értékesek ha már felnõttél és önellátó leszel. Na akkor majd elég érett leszel, hogy felfogd: 13 évesen még nem szexelni kellett volna. Addig meg legalább hallgass a jó tanácsra és csak 2-3 év múlva szexelj. 25/N
ótvar dög vagy, hogy már 13 évesen a faszon jár az eszed (meg a kezed is)
2012...
A szüleid tudnak ? mért nem kérdezel az anyukád ? ( lehet most az hiszed hogy búnkó vagyok de nem az csak segíteni akarok ) csak egy tanács ( ha lesz valamikor szabad idõ akkor olvass bibliát ez lesz az egyetlen dolog ami sok válasz fog neked adni ami az életben segít ) a biblia azt írja a 6 parancsban (((Ne paráználkodjál!))) nem azt mondom hogy szent vagyok és nem mondom neked (ja lehet hogy terhes leszel ) nem foglak megijedni de nem gondolod hogy a sex a házasság után kell minek kell neked az hisz meg csak kislány vagy !! nem? !! neked még elveszned kell a gyerekkorod (lesz egy nap amikor azt fogod mondani kár hogy félnõt vagyok) ha a barátod miatt csináltad(hogy ne szakításon veled) akkor mondom neked hogy az ilyen ember aki miatta szar helyzetbe húzod magad nem kell sok mindent érte tenni
Miféle érettségrõl beszélünk, mikor egy 13 éves gyereknek még a nemi szervei sem fejlõdtek ki rendesen, a pszichés fejlõdésrõl nem is beszélve. Alapjáraton itt kezdõdik a probléma.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy vagy vegyen gumit vagy nincs sex. Azon ne aggódj, ha azt mondja, hogy akkor szakít veled, ne törõdj vele, mert akkor a jelek szerint õ sem törõdik veled, mivel fontosabb neki a saját élvezete, mint a te biztonságod. És ezt most halál komolyan. Õ sem elég idõs még arra, hogy apa legyen, te meg végképp nem arra, hogy terhes legyél. Korkülönbség miatt lehetne annyira felelõsségteljes, hogy egy 13 éves lányt nem hoz ilyen helyzetbe. Tehát mindenképpen mondd meg neki, hogy szedje össze magát, húzzon fel egy gumit, mert ez nem móka. Legyél te az érettebb.
jövõre ha a 81-esen kint állsz akkor szívesen felveszlek.
Várjál még ezzel.Addig meg olvass róla kérdezõsködj, hogyha majd eljön az az idõ ne tegyél fel ilyen kérdéseket.
ilyet a CIGÁNY purgyék szoktak. akkor rohadtul felnõtt voltál most meg jössz ide. anyád egyébként tud róla hogy mit csinálsz így 13 évesen?
Lehetséges, de nagyon kicsi az esély rá!Ha nem szed a barátnõd fogamzásgátlót, akkor inkább védekezzetek óvszerrel.
ha megjön neki, akkor igen kicsi az esélye, hogy teherbe esett. de használjatok óvszert, mert nagyon rossz ilyesmin állandóan parázni.
Elõváladékban is lehet sperma, szóval megvan az esélye a teherbeesésnek. Ha megjön, elvileg nem terhes, bár már hallottam olyan esetrõl is, hogy az elsõ néhány alkalommal terhesség esetén is megjön a vérzés. Mindenféleképpen védekezettek valamivel!

Lefeküdtem a barátommal már vagy 4 hete, az óvszer ki szakadt a menstruációm normális, de attol félek hogyterhes vagyok mert reggelente mindig roszzul érzem magam lehetek igy terhes?

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.

Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.
Sztem csak sokat idegeskedsz a dolgon és ezért vagy rosszul.Azért én a helyedben csinálnék egy tesztet.Nincs kizárva a terhesség de ha normális a menstruációd akkor kétlem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenféleképp veszek egy tesztet :)
Majd ha tudod, leírnád h végül is az vagy-e? Elõre köszi. :)

Lefeküdtem a barátommal a mentstruácium 7. napján és kiszakadt az óvszer és el is ment. Ez az egész szept 3. -án történt. Megilyedtünk és 72 órástabit vettem be de ebben az évben mármásodszorra. Rá 1hétre megint megjött. Terhes lehete?

Legjobb válasz: Elvileg a 72 órás tabi akkor is hatásos , csak szétcseszi a szervezeted . Francé' szexeltek ha nem tudtok vigyázni , vagy normális óvszert venni . Egyébként meg most már szept. 16. van szóval a terhességi teszt most már kimutatja ha mégis van vmi gebasz a pocidban . (nem árt egybõl 2t venni:)

Elvileg a 72 órás tabi akkor is hatásos , csak szétcseszi a szervezeted . Francé' szexeltek ha nem tudtok vigyázni , vagy normális óvszert venni . Egyébként meg most már szept. 16. van szóval a terhességi teszt most már kimutatja ha mégis van vmi gebasz a pocidban . (nem árt egybõl 2t venni:)
Inkább ülj be az iskolába és tanulj meg írni!Minek szexel az, aki nem tudja a menetét a terhesség jeleit a 72 órás tabi fogalmát és egyáltalán a menstruáció lényegét?! 18/L
Mi a fa-szért kell ennyit ba-szni????? Hmm ? áruljátok már el..... Szó szerint? Ha törik ha szakad a mai fiatalok esküszöm nem másért vannak együtt csak azért hogy legyen kivel dugni!!!!!! Meg is érdemled. Aggódjál :DDDDD
A korra azért én is kíváncsi lennék és 15 re tippelek -.- És normális párkapcsolat? Röhögnöm kell...normális párkapcsolat és ilyeneket kiirni... áááá
A kérdező hozzászólása: Egy normális párkapcsolatban sexelnek általában az emberek nekem legalábbis ez a véleményem:) és sem az óvszer sem semmilyen tabletta nem 100%-os védetséget biztosit.
Nagyon kicsi rá az esély. A tabletta az egyébként létrejövõ terhességek 86%-t megakadályozza. Ne aggódj. De egy teszt azért nem árt.
Hány évesek is vagytok?
ha már ilyen balf*szok vagytok a gumival, inkább szedj gyógszert (madjnem 100%os biztonság, ha rendesen szeded.) és hejjesirás rulz!
Ha elég nagy lány vagy egy normális kapcsolathoz, a szexhez, miért nem vagy elég nagy lány ahhoz, hogy ezt anyucitól kérdezd meg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!