Találatok a következő kifejezésre: Leesett a az ágyról. Az arcát (2 db)

Leesett a babám az ágyról. Az arcát ütötte be de nem vérzik meg semmi, egy kicsit piros ott ahol beütötte. Ugye nem lesz nagyobb baja?

Már annyira ficánkol csak egy pillanatra nem néztem oda és lefordult.

Legjobb válasz: járt már így valaki?? tudom hogy majd késõbb még rosszabb lesz mikor már jár!! és akkor fog elesni!!én ugy félek már ettõl is!!:(

A kérdező hozzászólása: járt már így valaki?? tudom hogy majd késõbb még rosszabb lesz mikor már jár!! és akkor fog elesni!!én ugy félek már ettõl is!!:(
Szia! Figyeld a babát, hogy nem hányik-e.Az egyértelmûen az agyrázkódás egyik jele.Illetve a viselkedését, nem írtad mennyi idõs, de ha már nagyobb, ugyanúgy játszik-e mint eddig. Pl:nem nyúl tárgyak mellé mikor meg akarja fogni, lát-e rendesen...stb..Ha látható ödéma alakul ki, vidd orvoshoz, vagy ha bármi szokatlant észlelsz, mert alakulhat ki belsõ vérzés is az arcban, vagy a fejben. Én akkor lennék nyugodt, ha orvos is megnézné. Persze te tudod, mekkorát esett. Minden jót.
Sztem minden baba leesik egyszer-kétszer valahonnan /ágyról, pelenkázóról/, és nem te vagy az egyetlen, aki halálra rémül...De általában semmi bajuk nem esik, ha meg gyanús a dolog /hány, vérzik, furcsán viselkedik/ irány az orvos, az ügyelet. Lehet, hogy fölöslegesen mész, de legalább megnyugtatnak. Ne vádold magad, mindenkivel elõfordul és még durvább dolgok is lesznek ha járni kezd, meg mászókázni, meg csúszdázni. Így válnak egyre ügyesebbé és megtanulják a határaikat. Persze, ha nagy baromságra készül a kölök, be kell avatkozni, de nem lehetünk örökké a sarkukban...
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos a kislányom!! ugy nem veszek észre rajta semmit!! nem hányt, meg ugyan ugy viselkedik mint eddig!!köszönöm a megnyugtató válaszaitokat!!:)
A leggondosabb anyával is elõfordulhat, de ha már elõfordult, akkor gondoskodj róla, hogy orvos lássa tényleg nincs-e agyrázkódása.
Nekem múlt héten esett le pedig én is és anyósom is ott voltunk.A Homlokánál ütötte be a kutacsa alatt!Tudom, hogy mit éltél át!!Vártam estig és még másnap is figyeltem, hogy hány-e , vagy a közérzete rossz-e.De hála égnek nem történt semmi baja.Figyeld legalább két napig és ha baj van akkor vidd orvoshoz!De nem hiszem, hogy baj lenne!:)
Szia! nem akarlak medijeszteni, de az én kisfiam 2, 5 hónaposan esett le az ágyról, elég hamar kezdte a forgolódást. Mikor felvettem, sírdogált picit meg köhögött és nagyon megijedtem. Hívtam a mentõket és bevittek minket a kórházba, bár azt mondták semmi gond, csak õ is megijedt. Nem látszott rajta semmi, csak egy picit piros volt a buksija ahol ráesett, nem dagadt, nem hányt, nem volt lázas, nem lett véraláfutásos. Ott is megvizsgálták, röntgen is volt és kiderült, hogy 5 cm-es lineáris koponyatörése lett. Mondom semmi nem látszott! Még jó, hogy bementünk. Szerencsére semmi gond nem lett, de vigyázz te is, figyeld a hõmérsékletét, kutacsa ha kidomborodik, szeme lefelé néz akkor van gond. Nekem legalábbis ezt mondták. De ne aggódj, nem hiszem, hogy gond van.

11 hós babám az ágyon volt a hordozójában és leesett. Arccal a földnek. Megnyuodott, most alszik. Ágyról egyszer suppnat le, de ez annyira félelmetes volt. Ugye nem lesz semmi baja?

Legjobb válasz: Figyu, biztos nem lesz baja, de én elvinném dokihoz... Nekem is legurult az ágyról a babám arccal a földre, szívrohamot kaptam... én elvittem. Azt mondták no para, figyeljem, ha fényre szûkül a pupillája, nem aluszékony, nem hány, akkor nincs gond... De az ördög nem alszik, sose bocsájtanád meg magadnak, ha vmi lenne...

Figyu, biztos nem lesz baja, de én elvinném dokihoz... Nekem is legurult az ágyról a babám arccal a földre, szívrohamot kaptam... én elvittem. Azt mondták no para, figyeljem, ha fényre szûkül a pupillája, nem aluszékony, nem hány, akkor nincs gond... De az ördög nem alszik, sose bocsájtanád meg magadnak, ha vmi lenne...
Hát igen, én is vittem. Biztos nincs baja, de inkább lássa orvos is. Az enyém ilyen idõsen este 8kor a bébikompól esett ki arcra. 1 órát vaciláltam, aztán csak bevittem az ügyeletre. Semmi baja nem volt, de akkoris...
Valószínûleg nem, de így nem lehet felelõsen megmondani. Kérdés, milyen a hordozója, valójában beverhette-e az arcát, vagy csak megijedhetett. Azt se-em írtad le, hogy lett-e valamilyen nyoma (piros folt, púp...) Mindenképpen minél elõbb vidd el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, se folt, se púp, se aluszekonység, minden ok, de holnap beviszem a dokihoz, köszi mindenkinek!
Voltál vele dokinál? Minden okés?
A kérdező hozzászólása: IGen, koszi. MInden ok.
:-))) Örülök! minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!