Találatok a következő kifejezésre: Leesett a és nem (73 db)

Nem várt menszi előtt leesett a hőm, nem jött meg azóta sem, és most azóta megint fent van a hőm. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Attól,hogy nagy valószínüséggel babát vársz:)))))Tesztelj,ès ird ,hogy mi lett..Drukkolok:)!!

Attól, hogy nagy valószínüséggel babát vársz:) ))))Tesztelj, ès ird , hogy mi lett..Drukkolok:) !!
Hm, ez érdekes, már mutatnia kéne.Jó volt a teszt?Csinálj holnap is eggyet, és ha az is negativ, keresd föl a dokidat.
De azért kíméld magad!:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma reggel teszteltem.Negatív lett!:(A hõm még mindig fent van.
Jajj ez valószínûleg tényleg baba.:) Nagyon szorítok! Írd meg holnap az eredményt! 27+5 hkm
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek.:) Majd írok!:)
akkor több a valószínûsége hogy babás vagy én is kíváncsi vagyok nagyon :) 10. válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: Én nem vezetek görbét.Egyébként 6. napja van fent a hõm.
hány napja van fent a hõd?betudod linkelni a görbéd? és hány napra esett le hõd? nekem így alakult a görbém és alig véreztem csak az elsõ 2 napban volt piros a vér :/ http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43b8fb17f61a50335d92eb.. jól átvert pedig reménykedtem :(
Elsõ vok.Szerintem tuti az:) ))))De majd irj!!
A kérdező hozzászólása: Jah, azt elfelejtettem írni, hogy néha szurkál a hasam.Nem mindig, csak néha-néha.Valamint gyakran járok pisilni.Van 1-2 dolog, amit eddig nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: Oké, mindenképp megírom.Köszönöm nektek!:) ))
nagyon valosznü hogy terhes vagy nekem is pont igy volt menszi napján leesett a höm , másnaptól megint felemelkedett és terhes vagyok
A kérdező hozzászólása: Oké!;)
A kérdező hozzászólása: Bár úgy lenne!!!:) )))A mai napon szaladásból fog állni, de holnap reggel tesztelek, és megírom!:) )Köszi a drukkot!:) )
A kérdező hozzászólása: Hát kontrollcsík volt, úgyhogy csak jó volt a teszt.

Barátnőmmel sexeltünk, az első menetben elmentem utána gumit cseréltünk, még 1 menet, gumicsere nélkül jött a 3. és a végén leesett a gumi de nem mentem el. Mennyi az esély?

neki most volt nemrég a havija... szal peteérése még nincs mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Életed egyik legnagyobb butaságát csináltad. Nagyon is sok esélye van a teherbe esésre. Ha jól értem a 2. menetben elmentél és úgy folytattátok, majd leesett. A helyetekben rohannék 72 órás tabit íratni. A peteérés bármikor bekövetkezhet, úh. erre ne alapozz. Hiába a ciklus közepén a legnagyobb a teherbe esés kockázata. Legközelebb ne sajnáld azt a 100-200 Ft-ot az új gumira.

Életed egyik legnagyobb butaságát csináltad. Nagyon is sok esélye van a teherbe esésre. Ha jól értem a 2. menetben elmentél és úgy folytattátok, majd leesett. A helyetekben rohannék 72 órás tabit íratni. A peteérés bármikor bekövetkezhet, úh. erre ne alapozz. Hiába a ciklus közepén a legnagyobb a teherbe esés kockázata. Legközelebb ne sajnáld azt a 100-200 Ft-ot az új gumira.
A kérdező hozzászólása: nem az Elsõbe mentem el és utánna gumit cseréltünk ez után már nem élveztem el viszont a második és harmadik menetben ugyanaz az óvszer volt de ne mélveztem el mert az már elõbb megtörtént és gumicsere is volt meg minden csak vhogy leeset a 3. végén
Van rá esély bõven. Máskor jobban kéne vigyázni Ez a magad érdeke is.
Amíg nem nõttök fel a felelõsségteljes szexhez, addig ne szexeljetek! Van esély a terhességre. A nemrég mit jelent? ha kb 3-4 napja múlt el, akkor NAGYON közel van az ovuláció!!! De MINDIG kell védekezni mindaddig, amíg nem akartok gyereket! Orgazmus kiválthat tüszõrepedést... soron kívül. És n más faktor is. Van olyan, hogy menzesz idején marad terhes a nõ.
Ha most múlt el neki a mensese, akkor nem lesz baj. peteérés a ciklus közepén van, és akkor termékeny a nõ.
A kérdező hozzászólása: de egyébéknét megoldottuk azért köszi a gyors vállaszokat:)
Nem.
Szia! Én úgy tudom, ha leesik a hõ 2-3 tizedet, akkor tuti meg fog jönni! Amikor a fiammal terhes voltam még napközben is az egekben volt a hõm, nem esett le. Nagyon várod a babát? Kitartás!!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig a mensi 2-ik napján szokott leesni .Tegnap le is esett de a mai napig nem jött meg . Ilyen még nem történt velem ezért is tettem fel a kérdést.

Ennyire leesett a hőm, és mégsem jött meg, miért? Nem is volt még soha ilyen hosszú ciklusom. Nem értem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Nem volt peteérésed!

Nem volt peteérésed!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, ezt magamtól is tudom, hogy nem volt peteérésem, de akkor miért nem jön meg? Azt nem értem, hogy miért van, hogy nem jön meg, amikor így leesik a hõm...
Hát így honnan tudná bárki megmondani! Nyilván valami gond van, ha ilyen hosszú a ciklus, nincs pé és meg sem jön. Bármilyen hormonális gond lehet. Dokihoz kell menni!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, megyek is dokihoz, csak gondoltam hátha járt már valaki hasonló cipõben, és esetleg tud valamit mondani erre a ciklusra. Azért köszönöm a választ.
szia hát ez tényleg ilyen hónap már többedik ilyet olvasom ebben a pár napban hétben, kezet is foghatunk nekem 6 napja késik ha volt is ovum az késõbb ugy hgoy 28 naposak a cilusaim legalábbis eddigi életem folyamán :) ebben a hónapban pont nem szerintem van valami a levegõben!!!vagy nem tudom, itt járnak az UFOk és mindenkit megvuduznak, :) már komolyan nevetek szinte magamon, ja persze a lényeg a teszt negatív, és ma nekem is leesett kicsit a hõm gondoltam na majd ma... de SEMMI!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig itt tartok:((( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..
Nekem exem anno az elõttem lévõ barátjánál szedett fogamzásgátlót és több, mint egy évig nem volt "mikulása" még lehet, hogy most sincs neki. Szedtél valamit?
elektronikai hulladékgyûjtõbe hajítani
Esetleg a szervizben kicseréltetheted a kijelzõt, de lehet, hogy annak az árából már megéri egy másik telót venni...

Tegnap az apja mellől leesett a 8 hónapos kislányom kb 40 cm es francia ágyról! SOS! Bővebben lent! Lehet még baja ha az elmult 9 órában semmi különös nem volt? SOS nagyon izgulok!

Nem sirt inkább meglep?dve nézett majd mikor én kiabáltam akkor elkezdett keservesen sirni de hamar pár perc alatt megnyugodott.Nem hányt azóta sem és esés után pár perc mulva már hangosan kacagva játszott.Majd ugyan nanyit evett mint szokott bealudt acicin majd éjfélkor felébredt játszott még egy kicsit és 1 kor aludt el.éjjel 2 óránként néztem szépen nyugodtan alszik.

Legjobb válasz: Nyugosj meg, nincs semmi baja. Sírni is csak az ijedtségtõl sírt, ha nem rögtön kezdte, hanem csak akkor, mikor látta, hogy kiabálsz.

Nyugosj meg, nincs semmi baja. Sírni is csak az ijedtségtõl sírt, ha nem rögtön kezdte, hanem csak akkor, mikor látta, hogy kiabálsz.
Lányom ugyanezzel a gonddal telefonált, az unokám ott is leesett, kb. ugyanilyan, , alacsonyról"..A válaszom annyi volt:Huhúúú és még hányszor fog?!Higyjétek el, semmi baja nem lesz, de kiabálni nem szabad...attól ijed meg!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!!Csak olyan rossz ha valami történik velük!Tudjátok nagyon nehéz terhesség és szülés után 13 év várakozásból lett a kislányom ráadásul a férjem lelépett ez most pont láthatás volt:(És annyira de annyira aggódom érte!!!
Nyugi, ha nincs semmi változás rajta, nincs semmi baja. Én anyukám elmondása szerint mamámra lettem bízva 2 hósan, anyu kiszaladt a kertbe, mire visszaszaladt én a francia ágy melletti pernyébe estem arccal. Már lilult a fejem, kikapott, és semmi bajom nem lett. Szóval erõsebbek ezek a babák, mint ahogy mi azt gondolnánk.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi semmi ilyet nem tapasztaltam Hál Isten!!!!
Attól sírt, mert megijedt, ha még kiabáltál is, akkor mostmár tudja, hogy ez nagy baj :) )) Ha az enyém elesik, már csak nevetek egyet...õ meg rám néz, kell-e sírni, nagy-e a baj, aztán õ is mevet és fut tovább. Azzal, ha látja rajtunk, hogy megijedünk, tudatosítjuk benne, hogy ez nagy baj, épp ezért ijed meg, sír.. Annyiszor, de annyiszor meg fog még történni, hogy lebukfencezik valahonnan, amikor meg már járni tanul, önállóan megy, napi rendszerességgel fog koppanni... fõleg a kobak, mert az a legnehezebb. De, hidd el, jól ki vannak õk találva, ott a kis fejükön a kutacs, ami rezgéscsillapítóként védi az agyat a komolyabb sérülésektõl, pl. agyrázkódás. Ha nem látsz rajta semmiféle aggasztó tünetet esés után (ájulás, hányás, aluszékonyság, szédelgés, stb), akkor megnyugodhatsz :) ))
Az enyém is leesett már kétszer, egyszer 6, egyszer 8 hónapos korában, ráadásul másodszor ugy hogy kb.50cm-re ültem mellette a földön és rá néztem...elõfordul, ha nincs eszméletvesztés, hányás, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Kedves nagyi hozzá szóló nagyon szépen köszönöm a válaszodat!Anyukám is most nyugtatgat!!!Köszi!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon féltem!
Biztos, hogy nincs semmi.Ez nem lesz az utolsó! A sógornõmé már nem egyszer esett le. Vagy fordult le valahonnan
A kérdező hozzászólása: Köszi apja elmondása szerint/én a konyhában fõztem/csak nézett rá és mikor kiabáltunk akkor kezdett el sirni!!Nagyon köszönöm kezdek megnyugodni talán!Felhivtam az ügyeletes kórházet de ott azt mondták ha nem hányt nem vesztette el az eszméletét ne vigyem be õk is csak megfigyelésre tartanák bent!
Ha mondjuk nem támadtál volna rá idegbetegen , nem kezdett volna el sírnni. Ilyen nehéz ezeket a dolgokat összerakni????

Xperia z-m leesett és nem reagál az érintésre. Kép van, de olyan mintha be lenne törve, de nincs szétfolyva a kijelzõ. érintõpanel csere kéne? Vagy egész kijelzõ? Ilyen csíkok vannak benne

Legjobb válasz: Érintõ csere minimum, de állítólag drága és bonyolult a csere, egyszerûbb mindenestõl az egész kijelzõt cserélni.

Érintõ csere minimum, de állítólag drága és bonyolult a csere, egyszerûbb mindenestõl az egész kijelzõt cserélni.
A kérdező hozzászólása: az igaz, de nem mind1 h 15ezer ft vagy 50
A kijelzõt mindenféleképp ki kell cserélni hiszen nem reagál az érintésre, de maga az érintõ az üveg rész sérült?
A kérdező hozzászólása: érintõpanel sérült, kijelzõnek semmi baja
A kérdező hozzászólása: 100ezer a csere. telefon nem ér annyit. röhej az egész
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); eBay-en 25.000 Ft körül van a kijelzõ+érintõ, ingyen szállítással, Kínából. A kicserélés bonyolultabb, mivel a telefon a vízállósága révén megfelel x szabványnak és ezt teljes egészében vissza kell állítani. Nem csavarozva van a hátlap, hanem vízhatlanul ragasztva. Bonyolultabb mint egy Xperia P-ben kicserélni a kijelzõt. Saját telefonom, nem régen cseréltem, mert nem sikerült a kijelzõt és az érintõt a kijelzõ sérülése nélkül elválasztanom, igaz nem is ez volt a célom. Bonyolult. :D Ha van felesleges 25-30E Ft-od és nem áll tõled távol a telefonszerelés, megpróbálhatod saját magad kicserélni, biztos van róla videó a Youtube-on. Vagy kereshetsz olyan embert aki már cserélt kijelzõt és a sikert nem garantálja, de megpróbálná kicserélni a kijelzõt. Bukhatsz 30-35 ezret és a telefon vízállóságát, de akkor sem százezer forintot. Ellenben ha sikerül a csere, akkor csak a vízállóságot. Nekem 14 ezer volt a kijelzõ (Xperia P), Angliából. Itthon a legolcsóbb helyen is 30 ezer felett volt. Az itthoni boltokat jobb elfelejteni az ár miatt.
Néztem egy videót a Youtube-on. Nem egyszerû ez a kijelzõ csere... Az egész telefon a kijelzõ köré van építve, elsõ látásra elég bonyolult.
Kizárni nem lehet, majd meglátjuk negyedikén.
a spermicides gumi egy nagy [email protected], de hogy bírt leesni rólad? :S

Ha kattog a vinyó és nem indul el azt meg lehet valahogy javítani? Leesett és azóta ezt csinálja!

Remélem meglehet csinálni mert 1terrás és eret vágok ha nem lesz jó!!!

Legjobb válasz: Hát ha kattog azt bizony megszívtad, elmegy az olvasófejed parkolóba, magyarul leugrik a lemezekrõl...

Hát ha kattog azt bizony megszívtad, elmegy az olvasófejed parkolóba, magyarul leugrik a lemezekrõl...
Nem sok esély van rá, hogy javítható. Valószínûleg nem tudja a fejet megfelelõen pozicionálni vagy beakadt valahova azért kattog. A pengéket dugd el azért...
A kérdező hozzászólása: NEEEEEE!!! Ha por mentes helységbe szétszedném mit kéne buzerálni rajta hogy jó legyen?
1. vagyok Semmit nem tudsz vele csinálni, csak egy szerelõ, egy olvasófej csere árán meg veszel egy másik vinyót.
Hát igen persze van 10 000ft ért de van olcsóbban is attol függ miet akarsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!