Találatok a következő kifejezésre: Lecseréltük a radiátorunkat egy (1 db)

Lecseréltük a régi radiátorunkat egy újra, hová lehet elvinni a régit?

Gondolom valami méhtelepen beveszik, nagyon nagy a súlya, régi típusú, javaslat???

Legjobb válasz: Nem írtad, hol laksz. Mi is most cseréltük le a radiátorokat és utána néztem. Van olyan cég ami beveszi. Szerintem olyan keveset adnak érte, hogy a szállítás költsége sem térül meg. 12 db öntöttvas radiátort nem lehet személyautón elvinni. :( Nálam legalább is így volt. Végül az építési hulladék közé került a konténerbe. Pedig annyira szerettem volna "környezettudatos" lenni. Lényeg: a neten rákeresel, hogy "fém és vashulladék" találsz helyeket.

Nem írtad, hol laksz. Mi is most cseréltük le a radiátorokat és utána néztem. Van olyan cég ami beveszi. Szerintem olyan keveset adnak érte, hogy a szállítás költsége sem térül meg. 12 db öntöttvas radiátort nem lehet személyautón elvinni. :( Nálam legalább is így volt. Végül az építési hulladék közé került a konténerbe. Pedig annyira szerettem volna "környezettudatos" lenni. Lényeg: a neten rákeresel, hogy "fém és vashulladék" találsz helyeket.
A kérdező hozzászólása: zuglói vagyok és 2 db nagy szobai radiátorról van szó
hagyd kint az utcán, másnapra a cigányok elviszik :D
DE azért írd ki rá hogy eladó mert így hamarabb ellopják:D
Ja, vagy azt hogy ne vidd el! :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet programozni az ic-ket?

4

Kapcsolási rajz? Spektrum analyzer?

lm3915 a műveleti erősitő pedig tl072cn.nekem főleg a műveleti erősitő kapcsolása kell

2

Milyen állványos mikrofont ajánlotok?

0

Tényleg lehet easycap - el felvenni ps3 - ról vagy muszáj az avermedia?

2

Működne ez így?

Motoromon szeretném direktbe kötni a világítást hogy járó motornál alapból menjen. De van olyan kapcsoló állás hogy aksiról megy, ezt meg szeretném tartani. De ha így indítanám be akkor a világításhoz való váltóáramot kapná az aksi is. Ezt elkerülendő elég lenne betenni egy diódát az aksi elé? Vagy a váltóáram fele így is az aksin keresztül menne?
(a test ugye közös mindennek)

2

TAKSTAR TA-54D típusú mikrofont hogyan lehet tisztítani?

A szivacsát szeretném kimosni, meg lefújni a vázat valami brutál színűre, de nem sikerül megfejteni a szétszerelésének technikáját :D valaki tud nekem ebben segíteni? :)

0

A laptopomnak betört a belső képernyője . Ilyenkor mi a francot csináljk? Mit lehet ilyenkor tenni?

2

A metrònak van motorja?

3

Létezik-e olyan szerkentyű, amivel mogyorót lehet darálni?

2

Hol kaphatok ilyen tollat?

Vettem egy olyan tollat a neten aminek egyik felével lehetett írni. Középen pedig ketté lehetett szedni és a másik felén egy nagyon erős LED izzo van. 1 db van de nekem kettő kell(led).

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!